Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Hra Unmatched Adventures - Úžasné příběhy (hra v češtine)


Unmatched Dobrodružství nadväzuje na sériu hier Unmatched, a prináša do hry nový kooperatívny prvok. S použitím rovnakých pravidiel a nových alebo existujúcich hrdinov sa môžete stretnúť aj v epickej bitke proti hrôzostrašnému protivníkovi a jeho nohsledom. Hra je plne kompatibilná aj s ostatnými hrdinami ako napríklad Artuš, Alica, Robin hood alebo neviditeľný muž.
Vypredané
74,99 €

Sada na potápanie


Preteky pod vodou! Sada žiarivo farebných hračiek zabaví deti pri bazéne počas celého leta. Po vhodení do vody klesnú potápacie pomôcky ku dnu a deti ich musia postupne vyloviť. Hračky možno využiť na aktivity na rýchlosť alebo postreh. Formou hry deti rozvíjajú svoje plavecké aj potápačské zručnosti a zároveň si užijú veľa zábavy. Sada na potápanie obsahuje: 4 krúžky, 4 morské riasy a 4 tyčky s číslami.
Vypredané
14,99 €

Hra Disk toss


Ako sa Disc Toss hrá? Rozdeľte sa na 2 tímy s 2 hráčmi. Každý zo spoluhráčov si stúpne k jednému z barelov, ktoré sú oproti sebe vo vzdialenosti približne 12 metrov. Cieľom hry je vhodiť disk do protiľahlého barelu s pomocou alebo bez pomoci spoluhráča. Presná muška sa počíta, čím lepšie hodíte, tým viac obdržíte bodov. Váš spoluhráč môže disk zraziť do barelu a skórovať za váš tím. Tímy sa striedajú v hodoch a víťazí ten, ktorý ako prvý získa 21 bodov. Možno hrať aj vo 2, alebo viac hráčoch. Hra Disc Toss obsahuje: 2 látkové barely, 2 disky, 4 kolíky na zaistenie barelov do zeme, české a slovenské pravidlá. Rozmery balenia: 43 cm × 43 cm
Vypredané
18,99 €
zľavy Haba

Hra Smash ball


Ako sa Smash Ball vlastne hrá? 2 tímy s 2 hráčmi hrajú proti sebe a snažia sa skórovať údery balóna cez napnutú sieť. Spoluhráči si medzi sebou môžu až 2x prihrať, než trafí loptička do siete. Ak sa súperovi nepodarí vybrať prihrávku, bod získava tím, ktorý mal loptu v držaní. Ak súper prihrávku vyberie, pokračuje sa ďalej v hre. Víťazí tím, ktorý získava 21 bodov. Smash Ball je ideálna hra na záhradu, do parku či na pláž. Hra Smash Ball obsahuje: 1 rám so sieťou, 3 lopty, 1 pumpičku, 1 látkové vrecúško,1 návod na zloženie a české a slovenské pravidlá. Rozmery balenia: 16 cm × 52 cm × 12 cm
Vypredané
28,99 €

Hra Párty vtierka (18+)


Párty vtěrka je investigatívne blafovacia párty hra. Hráči pomocou karet predmetov naznačujú na akej párty sa nachádzajú, zatiaľ čo jeden hráč nemá najmenšie poňatie o tom, kde vlastne je. Vašou úlohou je zbaviť sa podozrenia, že ste párty vtierka vy. Avšak pozor, príliš jasné indície odhalia skutočnej párty vtierke skutočnú lokáciu oslavy a tým prídete o body. Jednoduchá hra so svižným herným tempom pre fanúšikov párty hier i príležitostných hráčov je vhodná pre 2 až 8 hráčov. Hra Párty vtierka obsahuje: 200 kariet predmetov, 90 kariet akcií, 1 hernú skrinku, 8 filtračných kariet, 1 herný plán, 8 figúrok a české a slovenské pravidlá.
Vypredané
36,99 €

Albi Science Miesto činu


Objaviteľská sada Miesto činu z edície Albi Science poteší všetkých malých detektívov od 8 rokov, ktorým poskytne nezabudnuteľné zážitky a vzdelávanie zároveň. Sada sa zameriava na kriminalistické postupy aj vedecké princípy, na ktorých sú pokusy založené, a predstavuje ich formou kreatívneho skúmania. Vďaka experimentom vedeckej sady Miesto činu si deti vyskúšajú techniky detektívov – chromatografiu, snímanie odtlačkov prstov, analýzu vlákien z odevov a mnohé ďalšie. Otestujú podozrivé vzorky, naučia sa zaujímavosti o neviditeľnom atramente, ktorý je vidieť iba pod ultrafialovým svetlom, alebo napríklad zistia, ako určiť pH tekutín a rozoznať tak potenciálny „jed“ pomocou lakmusových papierikov. Skúste s deťmi rozšírenú realitu (AR) a ocitnite sa priamo na mieste činu! Na vyriešenie prípadu budete potrebovať iba poviedku Miesto činu, ktorá je súčasťou sady, a telefón alebo tablet s fotoaparátom/čítačkou QR kódov. Sada obsahuje množstvo komponentov a návod so zábavnými aktivitami, ktoré je možné opakovať. Sada Miesto činu obsahuje: vodové popisovače, lakmusové papieriky, kukuričný škrob, sadru, valec, kadičku, UV svietidlo a neviditeľnú fixku (batériu nemožno vymeniť), chromatografický papier, lyžicu, miešadlo, pauzovací papier, lyžičky, pásku na označenie miesta činu, karty na snímanie odtlačkov prsta a stenu na odlievanie stôp, pipetu, vatové tampóny a tyčinky, lupu, samolepiace štítky, pečiatkový vankúšik, pinzetu, samolepiacu pásku, skúmavky, jedlú sódu, kyselinu citrónovú, ceruzku a návod.
Vypredané
36,99 €

Hra ISS Vanguard - Osobní složky (hra v češtine)


ISS Vanguard - Osobné zložky rozširujú príbehy členov posádky ISS Vanguard a osvetľujú ich predchádzajúce i súčasné ašpirácie a ciele. Samostatne nehrateľné rozšírenie obsahuje osobnú úlohu pre každého z 90 členov posádky zo základnej hry, po splnení ktorého získajú postavenie veterána a špeciálnu alternatívnu veteránsku kartu. Okrem toho v rozšírení nájdete tiež viac ako 180 príbehových textov, obsiahnutých v knihe Osobných zložiek.
Vypredané
33,99 €

Podvodná lopta


V čom je Podvodná lopta iná ako bežná lopta? Je plnená vodou, teda nepláva na hladine, ale dá sa s ňou užiť veľa zábavy pod vodou. Bavte sa skúšaním nových podvodných trikov alebo si zahrajte zápas v podvodnom póle. Rozdeľte sa na 2 tímy. Každý tím má gólové brány na opačnej strane bazéna. Prihrávajte si, driblujte a snažte sa trafiť loptou súperovu stenu bazéna, a to všetko pod vodou! Víťazí tím, ktorý ako prvý získa 11 bodov. Sada obsahuje: podvodnú loptu, nadstavec na napustenie vodou, ihlu pre naplnenie vzduchom.
Vypredané
11,99 €

Hra Bean bag


Bean Bag je hádzacia hra, v ktorej zvíťazíte presne mierenými hodmi! Terč umiestnite na vzdialenosť 5–8 metrov, podľa nálady či zdatnosti hráčov. Striedajte sa v hodoch vrecúšok do otvorov na doske (každý otvor v terči je za iný počet bodov). Po odohraní 5 kôl víťazí tím alebo jednotlivec s najvyšším počtom bodov. Počet kôl si môžete ľubovoľne upraviť. Hra Bean Bag obsahuje: skladaciu hernú dosku, 4 nožičky, 6 látkových vrecúšok (3 žlté, 3 modré).
Vypredané
24,99 €

Hra Ring toss game


Ring Toss je hra, v ktorej potrénujete svoju mušku. Terč umiestnite na vzdialenosť zhruba 3 metrov, alebo prípadne upravte podľa potrieb hráčov. Rozdeľte sa na 2 tímy alebo hrajte ako jednotlivci a striedajte sa v hádzaní krúžkov na drevený terč. Každá časť terča je za iný počet bodov a hrá sa na 5 kôl. Víťazí tím alebo hráč s najvyšším počtom bodov. Hra Ring Toss obsahuje: drevený rám s piatimi kolíkmi, 6 krúžkov (3 žlté, 3 modré). Rozmery balenia: 43 cm × 20,5 cm
Vypredané
15,99 €

Hra Rýchle šípy - Únikovka (hra v češtine)


Vydajte sa s Rýchlymi šípmi odhaliť tajomstvo Jana Tleskače. Úniková kartová hra, inšpirovaná príbehmi Rýchlych šípov od Jaroslava Foglara. Únikovka je kartovou variáciou na populárne únikové hry, pri ktorých sa skupina priateľov alebo kolegov nechá zamknúť do miestnosti plnej rébusov a snaží sa z nej v časovom limite uniknúť preč. Aj kartová hra Únikovka je plná rébusov, ktoré musíte vyriešiť ak chcete uspieť. A uspejete alebo zlyháte všetci - Únikovka je totiž kooperatívna hra, teda hrajú všetci hráči spolu a nie proti sebe. Hráči spoločne prechádzajú balíčkom kariet, čím sa im odhaľujú nové pravidlá a nové rébusy. Niektoré karty predstavujú hlavolamy, iné nápovedy a ďalšie predmety, ktoré sa budú neskôr hodiť. Zvládnete vyriešiť unikátne rébusy tohto dobrodružstva včas? Upozornenie: Hry Únikovky môžete hrať plnohodnotne iba raz (pri opakovanom hraní už budete poznať riešenie rébusov). Darujte ju po odohraní priateľom a porovnajte si svoje výsledky. Únikovka Tleskač - Rýchle šípy obsahuje: 54 kartičiek Stínadiel, brožúrku s hádankami a príbehom.
Vypredané
15,99 €

Vodný basketbal


Rozdeľte sa na 2 tímy s ľubovoľným počtom hráčov. Prihrávajte si, blokujte, strieľajte koše. Jeden tím vždy bráni, druhý útočí a po strelení koša sa rola prehodí. Tím, ktorý ako prvý získa 11 bodov, vyhráva! Driblovanie vymeňte za plávanie a užite si tento obľúbený šport v netradičnom prostredí. Hra Vodný basketbal obsahuje: plávajúci basketbalový kôš, loptička, pumpičku, české a slovenské pravidlá.
Vypredané
11,99 €

Hra Bounce ball


Hráči si navzájom pinkajú s loptičkou a snažia sa, aby nespadla na zem. Hru možno hrať tiež na body - ak hráč pokazí prihrávku alebo mu loptička spadne na zem, protihráč získava bod. Hrá sa do 11 víťazných bodov. V kooperatívnom variante sa snažíte čo najviac prepinknúť loptu a prekonávať svoje doterajšie rekordy. Hra Bounce Ball obsahuje: 2 trampolínové pálky, 1 strapatú loptičku. Rozmery balenia: 32 cm × 31,5 cm
Vypredané
11,99 €

Albi Science Kyslé dinosaury


áte doma malého cukrára? Zaujíma ho výroba sladkostí, má veľa otázok a maškrtný jazýček? So sadou Kyslé dinosaury z edície Albi Science si deti od 6 rokov vyrobia vlastné želé cukríky v tvare dinosaurov. Pri ich výrobe sa navyše dozvedia základné princípy potravinárskych procesov, ako je napr. gelácia, rozpúšťanie a difúzia. Vyrobte si s deťmi veselé želé a vyskúšajte aj ďalšie recepty na prípravu jogurtových dinosaurov, čokoládových praliniek, či želé z džúsu . Skúste vytvoriť aj viacfarebné variácie a nechajte deti pochutnať si na 3 ovocných príchutiach (čerešňové, limetkové a hroznové). Vďaka silikónovej forme možno pokusy sladkej vedy opakovať. Súčasťou balenia sú aj darčekové vrecká na hotové cukríky, ktorými môžu deti obdarovať svojich kamarátov a vytvoriť tak jedlý darček. Sada Kyslí dinosaury obsahuje: červenú čerešňovú zmes na kyslé gumové cukríky, fialovú hroznovú zmes na kyslé gumové cukríky, žltú limetkovú zmes na kyslé gumové cukríky, želatínový prášok, silikónovú formu na cukríky, vrecká na hotové cukríky, papierové slamky, bielu lyžičku, kadičku, samolepky na zdobenie darčekových vrecúšok a návod s výrobným postupom.
Vypredané
20,99 €

ThinkFun Odložené prípady: Vražda s úrokmi Ravensburger (hra v češtine)


Cold Case - Odložené prípady: Vražda s úrokmi - VYŠETRUJTE ZLOČIN, PRESKÚMAJTE DÔKAZY, VYRIEŠTE DESIATKY ROKOV STARÚ ZÁHADNÚ VRAŽDU! VYRIEŠTE VRAŽDU, KTORÁ STÁLE TRÁPI TOTO ÍRSKE MESTEČKO. V roku 2003 zamestnanec miestnej banky, v írskom mestečku Tolmahoy, Dave Connelly v práci oslavoval svoje 25. narodeniny. Netušil, že to bude jeho posledná oslava. Pár minút po oslave Dave a vedúci pobočky Clare náhle zomreli - boli otrávení! Identita ich vraha zostáva aj po desaťročiach záhadou, pretože polícia nikdy neprišla na to, ako boli otrávení. V hre Odložené prípady: Vražda s úrokmi, budete vyšetrovať smrť Davea Connellyho a Clarea O'Callaghan a pokúsite sa zločin konečne rozlúsknuť. Vnútri krabice nájdete realistické dokumenty týkajúce sa zločinu a obsahujúce všetko, čo na vyriešenie prípadu potrebujete. Preskúmajte stopy, dajte dohromady dôkazy a vyriešte vraždy! Potom svoje odpovede odošlite online a zistite, či máte pravdu a či ste konečne do Tolmahoy priniesli spravodlivosť, ktorú si zaslúži! Hra Odložené prípady: Vražda s úrokmi sa skvele hodí pre malú skupinu priateľov aj pre jedného hráča. Spája riešenie hádaniek a kriminálnu fikciu do pohlcujúceho zážitku z vyšetrovania. Dokážete tento odložený prípad vyriešiť? Obsahuje: policajné poznámky, výstrižok z novín, miestnu mapu, fotografie a výsluchy podozrivých, kapitolu zo sprievodcu, nemocničné a laboratórne správy, policajné správy, priania k narodeninám, potvrdenku, ručne písané poznámky, fotografie z miesta činu, bankové dokumenty, vodičský preukaz, záznam z priemyselnej kamery a ďalšie dôkazy!
Vypredané
14,99 €

Kartová hra Minecraft Explorers Ravensburger


Vo svete Minecraftu je toho stále veľa na objavovanie. Ukážte svoju odvahu a zvedavosť pri potulkách Nadzemím a hľadaní skrytých pokladov v dobrodružnej kartovej hre Minecraft Explorers. Preskúmajte spoločne svet Minecraftu, bojujte s nepriateľskými mobmi, nájdite všetky potrebné poklady a bezpečne ich uložte do truhlíc. Len tak spoločne vyhráte hru. Ale pozor, kryte si chrbát a nenechajte sa prepadnúť mobmi, inak hra končí! Minecraft Explorers je kooperatívna kartová hra vhodná pre 1-4 hráčov od 8 rokov. Obsahuje: 30 kariet s mobmi, 60 kariet krajiny, 1 kartu Game Over, 12 kariet s truhlicou, 1 nočnú kartu, 6 kariet hladu, herné pravidlá.
Vypredané
13,99 €

Hra Farmársky obchod Ravensburger


Po prvé ... po druhé ... Predané! Kto ponúkne viac za kravu Elvíru? A kto pri obchodovaní všetkých oblafne? Prihadzujte v správny okamih a získajte najvykŕmenejší dobytok! Farmársky obchod - zábavná dražobná hra so zvieratami! Každý hráč sa snaží v dražbe získať čo najviac zvieracích kvartet s čo najvyššou hodnotou. Víťazom sa stáva ten, kto získa najviac bodov. Peniaze nemajú na konci žiadnu cenu. Obsahuje: 40 kariet zvierat, 55 kariet peňazí, pravidlá hry.
Vypredané
13,99 €

Hra Chlupatí zabijáci: Válečníci a druidi (hra v češtine)


Rozšírenie Válečníci a druidi pre strategickú role-play zábavnú hru Chlupatí zabijáci! Kopec hrdinov a príšer vďaka nemu doplnia triedy bojom zocelených Bojovníkov a Druidov používajúcich šamanistickú mágiu duchov prírody! Obsah hry: 31 štandardných kariet, 4 veľké karty (2x monštrum, 2x vodca), pravidlá.
Vypredané
18,99 €

Rubikova kocka Učňovská kocka


Máte problém vyriešiť klasickú Rubikovu kocku 2x2 alebo 3x3? Táto jednoduchá kocka, Rubikov učeň, je postupný hlavolam navrhnutý tak, aby ste sa neskôr mohli ľahko pustiť do zložitejších kociek. Už viac nemusíte hľadať zábavné skladačky pre začiatočníkov. Tento 3D hlavolam je najľahšie riešiteľný hlavolam z Rubikovej kolekcie. Dospelí a deti vo veku od 7 rokov, ktorí milujú hlavolamy, si zamilujú túto antistresovú hračku. Rubikov učeň vás prevedie 3 úrovňami náročnosti. Začnite oddelením bielej a žltej vrstvy a potom vyriešte kruh v bielej vrstve. Nakoniec vyriešte biele a žlté kruhy. Nálepky umožňujú tri postupne stále viac náročné úrovne výzvy. Jednoduché pokyny vás prevedú hrou. Pôvodnú hračku, Rubikovu kocku, vynašiel v roku 1974 Ernő Rubik, aby pomohol študentom pochopiť trojrozmerné problémy. Prototyp tejto magickej kocky robil veci, ktoré svet ešte nevidel. Otáčala sa, krútila, a predsa sa nerozbila. Pridaním 54 farebných nálepiek na šesť strán získali puzzle svoj ikonický vzhľad. Viac ako 40 rokov histórie viedlo k tomu, že sa Rubikova kocka stala jednou z najpredávanejších hračiek vôbec. S novou kockou Rubikov učeň sa môžete stať z úplného začiatočníka majstrom v skladaní kociek. Ukážte svojim rovesníkom, že s touto hračkou pre dospelých dokážete niečo nové! Táto inteligentná hra je ideálnym nápadom na darček pre všetky vekové kategórie aj pre každého, kto má rád výzvy.
Vypredané
9,99 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.