! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Harry Hole sa vracia!

11. diel série Harry Hole vyjde v slovenčine presne 22. marca 2017, čiže skôr ako v angličtine alebo v češtine! A len pár dní po originále, čo je úžasná správa!
 
V novinke Smäd sa Harry Hole vracia do osloskej polície, hoci to rozhodne nemal v pláne. Veď polícia mu vzala všetko, čo mal...
Tlak médií po brutálnej vražde je však veľký a jedine on môže pomôcť. Preto sa vracia, aby vypátral sériového vraha, ktorý sa zameriava na užívateľky aplikácie Tinder. Ide o jednu z najlepších mobilných aplikácií na zoznamovanie, ktorá je vo svete mimoriadne obľúbená a je zdarma. Spôsob, akým boli ženy využívajúce Tinder zavraždené, privádza Harryho Holea na zvláštnu stopu. Harry musí zrazu dostať nepriateľa zo svojej minulosti. A navždy sa ho konečne zbaviť!
 
Moja spriaznená duša...
Jo Nesbo priznal, že vždy zamýšľal vrátiť sa k Harrymu Holeovi, pretože je to jeho spriaznená duša. „Aj keď veľmi temná duša, no vždy je to veľmi vzrušujúci a emocionálne vyčerpávajúci zážitok. Ale príbehy o Harrym stoja za bezsenné noci,“ povedal Jo Nesbo.
 
Verte, že aj nový Harry Hole bude za bezsenné noci stáť – musíme si však ešte chvíľu počkať, no píšte si do diárov: 22. marca 2017. Smäd. To bude veľký návrat Harry Holea.
 
Dvorný prekladateľ nesboviek Jozef Zelizňák už má nového Harry Holea prečítaného a určite na Severskekrimi.sk prezradíme viac. Zatiaľ len malý predkrm - niektoré ohlasy predpovedali, že Harry Hole nebude "živý", že pôjde o návrat pred desiatku, že to budú spomienky ap. Všetko špekulácie. "Už som sa pustil do prekladania a od prvej chvíle je jasné, že Nesbo je opäť vo svojom živle. Môžem prezradiť, že Harry Hole naozaj žije a zjaví sa hneď v prvej kapitole. Je sa na čo tešiť," povedal pre Severskekrimi.sk Jozef Zelizňák. 
 
Zo série Harry Hole sa predalo vo svete 30 miliónov výtlačkov, preložili ju do 50 jazykov.
 
Zdroj: Severskekrimi.sk
← Predchádzajúci blog

Literárna revue 3/2017

Nasledujúci blog →

Panta Rhei edícia