! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Keith Richards z Rolling Stones píše knihu

Keith Richards, gitarista britskej rockovej skupiny The Rolling Stones, momentálne pracuje na knihe rozprávok pre deti, ktorá vyjde v septembri. Publikáciu bude ilustrovať jeho 28-ročná dcéra Theodora, ktorá študuje výtvarné umenie. Informovalo o tom internetové vydanie magazínu New Musical Express.
Kniha s názvom "Gus a ja: Príbeh môjho starého otca a mojej prvej gitary" vyjde vo vydavateľstve Little, Brown and Company a na pulty predajní sa dostane 9. septembra. Spoluautormi publikácie sú spisovatelia Barnaby Harris a Bill Shapiro.
Kniha je inšpirovaná hudobníkovým starým otcom Theodorom Augustom Dupreem, prezývaným aj Gus, ktorý hrával v džezovom orchestri a mladého Keitha zasvätil do čara hudby. "Puto medzi deťmi a ich starými rodičmi je unikátne. Ľudia by si ho mali ceniť," uviedol Richards o svojej pripravovanej knihe.
Kniha vyjde viazaná v pevnej väzbe, ale aj v elektronickej podobe. Okrem ilustrácií bude obsahovať i rodinné fotografie. Pre 70-ročného Richardsa to však nie je knižná prvotina: v roku 2010 vydal úspešnú autobiografiu s názvom Život.
(Zdroj TASR)

← Predchádzajúci blog

Literárna revue 06/2014

Nasledujúci blog →

Poznáme držiteľov ocenení Panta Rhei Awards 2013