! Doprava ZADARMO už od 20 € !

(Knižné) cestovanie s Bubom

BUBO garantuje najlepšiu cenu na trhu. V prípade, že klient počas trvania tejto akcie, najneskôr do 4.10.2018, nájde na stredoeurópskom trhu lacnejší produkt s rovnakým typom a rozsahom ponúkaných služieb, preplatí mu BUBO rozdiel v cene. Týka sa to iba zájazdov organizovaných touroperátormi. Ponuka musí byť verejne prístupná (tlačený katalóg).

BUBO garantuje istotu investície. Neriskujete! Poistite si storno zájazdu a budeme mať kryté až 100% rizika v prípade, že nebudete môcť cestovať. Najväčšie množstvo zrealizovaných zájazdov na Slovensku, ohromné know-how, skúsenosti 26 rokov, garancia MUDr. Ľuboša Fellnera a najvyššia kvalita služieb robia z tejto akcie veľmi rozumnú investíciu.

BUBO garantuje bonus 2019 eur v prípade porušenia záväzku najnižšej ceny. V prípade, že do dňa odchodu zájazdu BUBO ponúkne daný termín zájazdu za rovnakých podmienok prihlásenia cenovo výhodnejšie než počas akcie Od pólu k pólu, zaväzuje sa objednávateľovi vyplatiť bonus 2019 eur v hotovosti. Táto garancia sa týka aj last minute!

← Predchádzajúci blog

Eva Borušovičová: Do plaviek

Nasledujúci blog →

Adela Jasenovcová: Denník aktívnej matky