! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Novým generálnym riaditeľom Panta Rhei sa stal Martin Hromkovič

Vo vedení najväčšej siete kníhkupectiev na Slovensku prichádza k zmene na poste generálneho riaditeľa. Od 1. apríla sa novým CEO Panta Rhei stal Martin Hromkovič, ktorý v tejto funkcii strieda Michala Rajtera. Ten v spoločnosti aj naďalej zostáva v úlohe konzultanta pre strategické projekty.

Martin Hromkovič

„Vnímam to ako veľmi pozitívnu zmenu. V Martinovi Hromkovičovi do Panta Rhei prichádza na najvyšší post skúsený manažér. Verím, že jeho skúsenosti a odhodlanie budú pre nás prínosom a posunú Panta Rhei opäť o krok vpred. Zároveň by som rád poďakoval Michalovi Rajterovi za to, že našu spoločnosť previedol ťažkými covidovými rokmi,“ hovorí zakladateľ Panta Rhei László Bödők, ktorý je konateľom firmy spoločne s Igorom Mrvom.

Panta Rhei, ktorá je najväčšou sieťou kníhkupectiev, momentálne prevádzkuje 61 kníhkupectiev a 16 kaviarní Café Dias. Nový CEO Martin Hromkovič do Panta Rhei prichádza po dlhoročnom pôsobení na manažérskych pozíciách v telekomunikačnej spoločnosti Orange. Naposledy pôsobil vo funkcii riaditeľa pre B2C Marketing a Brand. „Je pre mňa cťou a súčasne výzvou nastúpiť do jednej z najobľúbenejších značiek na Slovensku“ hovorí nový CEO Panta Rhei Martin Hromkovič

Uplynulé tri roky na poste generálneho riaditeľa Panta Rhei pôsobil Michal Rajter. „Som rád, že ma na pozícii generálneho riaditeľa strieda práve Martin Hromkovič. Po náročných covidových rokoch sa nám v uplynulom roku podarilo dosiahnuť rekordné tržby a verím, že Martin posunie Panta Rhei správnym smerom. Je to človek s unikátnymi manažérskymi skúsenosťami a aj po ľudskej stránke bude prínosom pre Panta Rhei,“ dodáva Michal Rajter.

← Predchádzajúci blog

Recenzia: Bez lásky

Nasledujúci blog →

Recenzia: Matky a dcéry