! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pútač na letný výpredaj Panta Rhei

Letný výpredaj strana 100 z 102

  • 5 /5

TY - GAVIN žirafa, 15 cm


Plyšová žirafa GAVIN americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

Maľovanie podľa čísel Sv. Bartolomej pri jazere Königsee (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Sv. Bartolomej pri jazere Königsee" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Puzzle Delfíny 500 Dino


Puzzle obsahujú 500 dielikov.
Vypredané
9,99 €
zľavy Haba

Jumbo porcelánová šálka s podšálkou Claude Monet - Poppy Field 470 ml


Jumbo šálka s podšálkou, 470 ml, vyrobená z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu. Elegantná a odolná, vhodná do umývačky riadu a mikrovlnky. Je zdobená reprodukciou obrazu "Poppy Field" od Claude Monet. Balená v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom. Očarujúca a jemná maľba v pastelových farbách presvedčí aj tých, ktorí nie sú milovníkmi umenia.
Vypredané
17,90 €

Colorvelvet zamatový obrázok Víla A4


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 29,7x21 cm
Vypredané
6,00 €

Maľovanie podľa čísel Pokojná horská krajinka (40x50 cm) Schipper


"Pokojná horská krajinka". Maľba akoby pohľad z okna na veľkolepé, pôsobivé územie álp. Rozmer obrazu: 40 x 50 cm Balenie "Pokojná horská krajinka" obsahuje: • 36 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • Stabilný maliarsky kartón s ľanovou štruktúrou, na ktorom sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
37,99 €

Maľovanie podľa čísel Sv. Magdaléna v Južnom Tirolsku (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Sv. Magdaléna v Južnom Tirolsku" obsahuje: • 42 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Happihoop Sova plyšová hračka JELLYCAT


Pre jesenné dobrodružstvá má Happihoop SOVA toľko vecí, o ktoré sa môže podeliť! Táto hrdzavá mäkká sovička má stuhovité trsy a strapce na bruchu v oranžovej, béžovej a horčicovej farbe. Táto sova s hryzacími krúžkami pre naše ratolesti, doširoka bdelými očami a chrumkavými pazúrikmi zázvoru chrastí, škrípe a vŕzga! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie
Vypredané
37,99 €

Oti Sova plyšová hračka JELLYCAT


Oti Sova je trochu prekvapená, keď sa zobudí počas dňa! Tento zábavný kamarát má svetlé oválne oči, strapaté chumáčové ušká a svojráznu vlnitú srsť! Oti, posadeá na mohutných semišových pazúroch, je pripravená vzniesť sa vysoko nad les! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie
Vypredané
37,99 €

Maľovanie podľa čísel London Tower Bridge (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "London Tower Bridge" obsahuje: • 36 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Maľovanie podľa čísel Na farme (4 obrazy 18x24 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 4 obrazy 18 x 24 cm Balenie "Na farme" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 4 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
40,99 €

Sleepee Lišiak plyšová hračka JELLYCAT


Sleepee Lišiak sníva o nepleche a vrtí oboma tými semišovými sivými nohami! S ligotavou, pružnou zázvorovo-krémovou srsťou, jemným huňatým chvostíkom a skladanými ušami má tento podgurážený vtipkár množstvo plánov. Už len päť minút v posteli... INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
29,99 €

Kruhové puzzle Zvieratá 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní unikátneho a vysoko kvalitného puzzle, kruhového tvaru s motívom zvierat, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Priemer puzzle po zostavení je približne 52 cm. Rozmery balenia: 27 x 27 x 5 cm.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Dolomity 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom Dolomitov od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Malta 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom Matly od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Nádherné ostrovy: Maldivy 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom Maldív, z kolekcie Nádherné ostrovy, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle New York 1000 panorama Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom New Yorku od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Slnečná sústava 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom slnečnej sústavy od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 49 x 36 cm. Rozmery balenia: 34 x 23 x 4 cm.
Vypredané
11,99 €

Dancing Darcy Sloník plyšová hračka JELLYCAT


Dancing Darcey Sloník verí, že každý môže tancovať! Táto mäkká hviezda má nádhernú broskyňovú tutu sukničku a saténové topánky dokonale zaviazané. Krátka kakaová srsť a dlhé, dlhé nohy sú skutočne veľmi roztomilou tanečnicou a my milujeme tie mäkké ušká a huňatý chobot. Či už ste mini-Pavlova alebo začínajúci Billy Elliot, sme si istí, že tejto Elly môžete ukázať niekoľko pohybov! (*Upozorňujeme, že iba stredné a veľké veľkosti Dancing Darcey Elephant majú baletné topánky) INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
26,99 €

Lacné knihy kúpite za jednotnú cenu na e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.