! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pútač na letný výpredaj Panta Rhei

Letný výpredaj strana 101 z 102

Puzzle Slnečná sústava 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom slnečnej sústavy od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 49 x 36 cm. Rozmery balenia: 34 x 23 x 4 cm.
Vypredané
11,99 €

TY - HEATHER mačka s rohom, 8,5 cm


Plyšová mačka s rohom HEATHER americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €
  • 5 /5

TY - WILLIAM modrý plameniak, 8,5 cm


Plyšový modrý plameniak WILLIAM americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €
zľavy Haba

TY - BALTIC husky, 15 cm


Plyšový husky Baltic z kolekcie Beanie Babies americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

Maľovanie podľa čísel Indiánske leto (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Indiánske leto" obsahuje: • 40 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Puzzle Arizona 1000 Dino


Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 66 x 47 cm.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Skalnaté hory 2000 Dino


Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 97 x 69 cm.
Vypredané
15,99 €

Colorvelvet zamatový obrázok Sova A4


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 29,7x21 cm
Vypredané
6,00 €

Maľovanie podľa čísel Papagáje v pralese (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Papagáje v pralese" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Kruhové puzzle Oceán 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní unikátneho a vysoko kvalitného puzzle, kruhového tvaru s motívom oceánu, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Priemer puzzle po zostavení je približne 52 cm. Rozmery balenia: 27 x 27 x 5 cm.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Cyklisti Amsterdame 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom cyklistov v Amsterdame od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Česká kolekcia: Praha v noci 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom Prahy z českej edície od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Duch Kanady 2000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom ducha Kanady od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 98 x 75 cm. Rozmery balenia: 43 x 30 x 6 cm.
Vypredané
28,99 €

Puzzle Gejša 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom gejše od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 49 x 36 cm. Rozmery balenia: 34 x 23 x 4 cm.
Vypredané
11,99 €

Puzzle Grécko 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom Grécka od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Magická krajina okolo majáka 1500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom magickej krajiny okolo majáku, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 80 x 60 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
19,99 €

Puzzle Motýlí svet 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom motýlieho sveta od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 49 x 36 cm. Rozmery balenia: 34 x 23 x 4 cm.
Vypredané
11,99 €

Puzzle Najlepší moment je práve teraz 99 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s darčekovým motívom Najlepší moment je práve teraz, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Na menšom množstve dielikov si môžete overiť svoje „puzzlárske“ zručnosti. Darujte krásny darček, ktorý poteší. Rozmer po zostavení: 26 x 18 cm. Rozmery balenia: 8,1 x 8,1 x 8,1 cm.
Vypredané
5,59 €

Puzzle New York 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom New Yorku od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Lacné knihy kúpite za jednotnú cenu na e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.