! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pútač na letný výpredaj Panta Rhei

Letný výpredaj strana 97 z 102

Puzzle Strahov: Teologická sála 2000 Dino


Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 97 x 69 cm.
Vypredané
15,99 €
  • 5 /5

Puzzle Český Krumlov 1000 dron collection Dino


Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 66 x 47 cm.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Karlov most v noci 2000 panoramic Dino


Panoramatické puzzle. Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 136x48 cm.
Vypredané
15,99 €
zľavy Haba

Vedecká stavebnica robot Kodo


KODO je unikátna mechanická hračka (s motorickým pohonom), ktorú môžeš naprogramovať a tak z neho urobiť umelca, športovca alebo pracanta, ktorý vykoná akúkoľvek ťažkú prácu. Zostavenie nie je náročné. Stačí primeraná miera zručnosti a trpezlivosti. Zostavenie zaberie maximálne 2 hodiny a nie je k tomu potrebné lepidlo. Pomoc dospelej osoby pri zostavení nie je nutná, ale je vhodná, aby nedošlo k chybe a následnému rozčarovaniu pri chybnej funkčnosti robota. Robot nevyžaduje k svojmu oživeniu a prevádzke chytrý telefón, tablet ani počítač. Robota je možné programovať pomocou kolíčkov, ktoré sa umiestňujú do centrálneho prstenca v jeho tele. Výsledkom je pohyb a činnosti, ktoré z neho urobia viacúčelový stroj. Obsahuje originálny obrázkový návod so slovenský prekladom. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán. Vyžaduje 2 batérie LR03/AAA, nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by byť bezpečne zlikvidované, keď už nie sú potrebné. Vyžaduje skrutkovač, kliešte, pravítko, fixku a dve batérie LR03/AAA - nie sú súčasťou balenia. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Obsahuje originálny obrázkový návod so slovenský prekladom. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán. Vyžaduje kliešte, nie sú súčasťou balenia. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Čas montáže: min. 2 hodiny
Vypredané
41,99 €

TY - LINUS lemur, 15 cm


Plyšový lemur Linus z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - GISELLE dúhový leopard s rohom, 15 cm


Plyšový dúhový leopard s rohom Giselle z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - DREAMY fialový leňoch, 15 cm


Plyšový fialový leňoch DREAMY americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - MOONLIGHT fialová sova, 15 cm


Plyšová fialová sova MOONLIGHT z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - ZURI viacfarebná opica, 24 cm


Plyšová viacfarebná opica ZURI americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

TY - FANTASIA viacfarebný jednorožec, 8,5 cm


Plyšový viacfarebný jednorožec z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - BEAKS tukan, 15 cm


Plyšový vták tukan BEAKS z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - FANTASIA viacfarebný jednorožec, 24 cm


Plyšový viacfarebný jednorožec FANTASIA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

TY - TRACEY čierno-biely pes, 24 cm


Plyšový čierno-biely pes Tracey z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

TY - CINDER zelený drak, 15 cm


Plyšový zelený drak CINDER americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči. Vlastnosti Vyrobené z hebkého plyšu Veľkosť 15 cm Vhodné pre deti od 3 rokov
Vypredané
7,59 €

Sleepee Lišiak malý plyšová hračka JELLYCAT


Sleepee Lišiak sníva o nepleche a vrtí oboma tými semišovými sivými nohami! S ligotavou, pružnou zázvorovo-krémovou srsťou, jemným huňatým chvostíkom a skladanými ušami má tento podgurážený vtipkár množstvo plánov. Už len päť minút v posteli... INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,99 €

Nebulous Stars Magické vodové farby Marinia


Vytvor si kolekciu 5 obrázkov pomocou vodových farieb zo sady Nebulous Stars. Môžeš použiť techniku popraskanej textúry, pomocou papierového obrúska alebo vesmírneho efektu, pomocou zubnej kefky. Balenie obsahuje: 12 farebných vodových farieb 5 magických akvarelových šablón 2 štetce Odporúčaný vek 7+
Vypredané
16,99 €

Puzzle Dvere sveta 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom dverí do sveta od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Kruhové puzzle Mandala 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní unikátneho a vysoko kvalitného puzzle, kruhového tvaru s motívom mandaly, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Priemer puzzle po zostavení je približne 52 cm. Rozmery balenia: 27 x 27 x 5 cm.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Autá na Kube 1500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom áut na Kube od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 80 x 60 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
19,99 €

Lacné knihy kúpite za jednotnú cenu na e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.