! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Erotická beletria strana 65 z 68

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Priznanie tohto muža (-90%)


Nastal čas, aby pravda o TOMTO MUŽOVI vyšla najavo. Zámok, miesto, kde sa začala ich vášnivá ľúbostná aféra, zapĺňajú hostia v deň, ktorý by mal byť v Avinom a Jesseho živote najšťastnejším. Ava sa už zmierila s tým, že sa jej nikdy nepodarí divého Jesseho skrotiť – a ani po tom netúži. Ich láska je hlboká a ich spojenie čoraz silnejšie. No keď si Ava myslí, že konečne prenikla tomuto mužovi pod kožu, vynoria sa ďalšie otázky a tie ju privedú k presvedčeniu, že Jesse Ward možno nie je ten, za koho ho považuje. Až príliš dobre vie, ako ju môže dostať za hranice vytrženia... ale doženie ju aj na pokraj zúfalstva? Nastal čas, aby sa tento muž priznal.
Vypredané
1,59 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Skúška z lásky (-90%)


Connor Dunkle má odjakživa jasno v tom, čo mu žena môže dať – má byť pekná, prítulná a poruke. Ak tieto tri P nemá, potom on nemá záujem. Vďaka svojej mužnosti a neodolateľnému šarmu zakaždým dostane, čo chce aj koho chce. Až kým nestretne ženu, ktorá mu urobí zo života peklo... a jeho to nadchne. Ella Blaková sa stará o syna a zároveň pracuje ako profesorka anglickej literatúry na univerzite, kam sa dostala vďaka húževnatej práci a usilovnosti. Výchova desaťročného syna na ňu kladie nemalé nároky, rovnako ako jej študenti – predovšetkým Connor Dunkle, ktorý si myslí, že u nej dostane skúšku za sladký úsmev. Jeho postoje k ženám ju pobúria, nakoniec sa nad ním predsa zľutuje a súhlasí, že mu dá ešte jednu šancu, ak vypracuje špeciálne zadanie. Keď medzi nimi nečakane preskočí iskra, ani jeden nie je pripravený priznať si, čo skutočne cíti. Dovolia láske naučiť ich to, čo obaja potrebujú vedieť zo všetkého najviac?
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozkošný zvrhlík (1) (-90%)


Mia Hollandová si vyrazí s kamarátkami na divoký víkend do Las Vegas osláviť promóciu. Alkohol tečie potokom, radosť z ukončenia školy striedajú obavy z budúcnosti, vopred nalinajkovanej rodičmi. V bare narazí na sexi Francúza Ansela a bujará noc s ním Mii aspoň na chvíľku odpúta myseľ od problémov a zamestná ju spomienkami na ich nemravné výčiny. Po návrate domov Mia urobí najbláznivejšie rozhodnutie života a odletí s rozkošným zvrhlíkom na leto do Francúzska užiť si posledné týždne skutočnej slobody. Keď sa za pretvárkou a zábavou objavia prvé city, neviazanému dobrodružstvu sa do cesty postaví realita a Mia sa musí rozhodnúť. Vráti sa do starého života, alebo sa naplno vrhne do toho nového, odohrávajúceho sa na druhom konci sveta?
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čo sa stalo v Dome anjelov (-90%)


Niekto si hľadá predkov v ďalekej cudzine, iný sa priamo v rodnom meste dozvedá zdrvujúcu pravdu o vlastnom pôvode. Za akých okolností stretáva starnúci a práve nezamestnaný Američan Bob Ryan mladú nadanú Slovenku Alžbetu Kováčovú a múzami nepobozkanú Maeve Geraghtyovú, bankovú úradníčku, ktorá sa zaoberá aj skúmaním rodokmeňov? A kto je zelenooká Serafína, tá zvláštna, divá kráska uväznená v Dome anjelov, bývalej zemianskej kúrii obkolesenej tajuplným parkom? Čo priťahuje samoľúbu šéfku Domu anjelov Evelínu Révayovú k voňavému jazmínu rastúcemu v skrytom zákutí parku? O tom rozpráva nezvyčajný príbeh o láske, vášni, nenaplnených túžbach a nevyspytateľnosti ľudskej identity.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učiteľ lásky, 2. vydanie (-90%)


Vášeň a láska – city, ktoré ovládajú ľudí odnepamäti. Práve o nich je táto kniha. Elizabeth Petrová, tridsaťtriročná manželka britského ministra financií a dcéra predsedu vlády, v manželstve nezakúsila naozajstnú vášeň napriek tomu, že je matkou dvoch synov. Ľahostajnosť jej manžela a túžba po nehe a dotykoch ju privedie k rozhodnutiu siahnuť po zbrani, ktorá nenecháva mužov chladných. Požiada Ramiela, nech ju zasvätí do tajov sexu. Ramiel sa preslávil svojím erotickým umením a nemá núdzu o ženy, no vo vysokých kruhoch je pre svoj pôvod zaznávaný. V okamihu, keď Ramiel súhlasí s jej návrhom, ani jeden z nich netuší, čo bude nasledovať. Elizabeth za celý svoj život neokúsila zmyslové pôžitky a je ohromená tým, ako jej telo reaguje. Lekcie erotiky sa čoskoro pre oboch stávajú priveľkým pokušením... Dajte sa aj vy zviesť rozpaľujúcim príbehom. A pre istotu – s partnerom na dosah!
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dievča zo 6E (-90%)


Môj život zamknutý v byte bol jednoduchý. Fungoval, pokým som dodržiavala pravidlá. 1. Nevychádzať z bytu. Ani ak vypukne požiar, ani poslať list, ani na žiadnu vychádzku. Dvere zostanú zatvorené a ja zostanem vnútri. 2. Nevytvoriť si citovú väzbu k zákazníkom. Ja sa vyzliekam, som pred kamerou, a predvádzam sa. Čo chcú, to im dám. Ich tajomstvá nikdy nevyzradím. A všetko, čo im poviem, je lož. 3. Nikoho nezabiť. Dodržiavala som toto pravidlo viac ako tri roky. Môj život zamknutý v byte bol jednoduchý a fungoval. Potom som však začala porušovať pravidlá. Vstúpte do sveta klamstiev, hrozieb, strachu, a všetkých vášní, vstúpte do sveta Dievčaťa zo 6E.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Scotland Street (-90%)


Shannon MacLeodová má smolu na mužov. Bodaj by nie, keď ju priťahujú potetovaní svalovci so zvodným pohľadom, ktorý neveští nič dobré. Shannon si už prešla niekoľkými nevydarenými vzťahmi, posledný priateľ jej však pripravil ten najhorší budíček. Z nepríjemného zážitku sa ešte dlho spamätávala a odvtedy má mužov plné zuby – zvlášť tých zlých. Cole Walker predstavuje presne ten typ, ktorému sa chce Shannon vyhnúť – je príťažlivý, potetovaný a namyslený. Za drsným výzorom sa však skrýva dobré srdce a Cole navyše hľadá tú pravú. Keď sa mu do cesty pripletie rozkošná ryšavka, nezaváha a zaútočí na jej zlomené srdce. Lenže minulosť nespí a pripomenie sa práve vtedy, keď to človek najmenej čaká.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Žiadne tajomstvá (-90%)


Vo štvrtom vzrušujúcom pokračovaní erotickej série od autorky bestsellerov Lisy Renee Jonesovej sa vzťah Chrisa a Sary vyrieši a vtiahne nás hlbšie do Markovho príbehu. Obaja sa v Paríži snažili vyrovnať s démonmi minulosti, pričom si siahli až na dno svojej duše. Teraz, keď sa vrátili do svojho domova v San Franciscu, Sara verí, že ich už nič nedokáže rozdeliť - ani Avine obvinenia, ani Chrisove obavy, že ju zničí tak, ako vraj kedysi zničil Amber, ba ani Mark, ktorý bol v istom čase až priveľmi súčasťou ich životov. Verí, že spolu s Chrisom sú nepremožiteľní. Musia byť nepremožiteľní. Priveľmi potrebujú jeden druhého, aby sa to mohlo skončiť inak. Autorka bestsellerov Lisa Renee Jonesová v románe Žiadne tajomstvá odhalí všetko, čo sa skrýva na dne ľudskej duše.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Omega (-90%)


Prípravy na svadbu Valentina Rotha a Kyrie St. Clairovej sú v plnom prúde. Zaľúbenci spolu so svojimi najbližšími priateľmi si nájdu útočisko na nádhernom ostrove, aby tu strávili krásne chvíle plné lásky a vášne. Idylku však naruší vpád ľudí Valentinovho úhlavného nepriateľa Vitalya Karahaliosa a únos Layly. Tú čakajú strastiplné chvíle v kobke na rybárskej lodi a neskôr v Brazílii. Tam sa jej síce podarí únoscom uniknúť, no stále ich má v pätách. Valentinov osobný strážca Harris, ktorému Layla očividne nie je ľahostajná a azda ani on jej, sa ju vyberie zachrániť. Prežijú dni plné napätia a ich život je ohrozený. No práve v týchto chvíľach sa medzi nimi začne rodiť niečo nové, na čo ani Layla, ani Harris neboli pripravení a s čím sa dosiaľ nestretli. Dá sa však uniknúť pred minulosťou? Príbeh štvorice sa uzatvára...
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrdina (-90%)


Alexa Hollandová vždy pokladala svojho otca za hrdinu, ale iba do chvíle, keď odhalí, že ona a jej matka nie sú jeho jedinou rodinou. Zrazu sa zrútia všetky jej istoty, a preto chce od základov zmeniť svoj život. Začne si budovať vlastnú identitu, nechce mať nič spoločné s desivým tajomstvom, ktoré sa práve dozvedela. Náhoda jej do cesty postaví Caina Carrawaya, ktorému jej otec takisto zničil detstvo a pre ktorého Caine prišiel o rodinu. Rozhodne sa pomôcť mu, ale on jej pomoc odmieta. Začne pracovať ako jeho osobná asistentka, lenže stále to medzi nimi iskrí. Caine totiž vie, že nikdy nebude tým rytierom, ktorého Alexa hľadá. Chce, aby ho nenávidela, svojím správaním ju irituje a očakáva, že sa zvrtne a odíde preč...
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odvaha (-90%)


Pamätáte sa ešte na mladú newyorskú učiteľku Natalie Bryantovú z románu Cnosť, ktorá sa zaľúbila do filmovej hviezdy Flynna Godreya? Napriek rozdielnym povahám ich k sebe priťahuje mocná a iracionálna vášeň. Život vie byť však krutý. Krátko nato, ako sa vrátili z odovzdávania Zlatých glóbusov v New Yorku, kde sa prvý raz oficiálne predstavili ako pár, niekto prezradí médiám Natalinu skutočnú identitu a odhalí jej bolestnú minulosť. Potom ju dokonca vyhodia z práce. Sled nešťastných udalostí oboch ešte väčšmi pripúta. Ale časom sa ukáže, že aj Flynn niečo skrýva. Začína trpieť pocitom viny, ale uvedomuje si, že ak má mať jeho vzťah s Natalie šancu, musí sa svojho doterajšieho životného štýlu vzdať. Rozhodne sa kvôli nej zmeniť a stať sa mužom, akého potrebuje. Vtedy však Natalie náhodou natrafí na blízku osobu z jeho minulosti...
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrana pokušenia (-90%)


Mischa Kennonová je perfekcionistka – pri riadení svojho tetovacieho salóna, písaní erotických poviedok, udržiavaní dokonale nalakovaných nechtov či platinových vlasov, a najmä pri organizovaní vlastného života. Hoci je pekná a muži o ňu prejavujú záujem, má dosť dôvodov udržiavať si od nich odstup. Poučená osudom svojej matky sa nedala vlákať do vzťahov, ktoré sa napokon vždy končia slzami, a mužov využíva len ako hračky na rozptýlenie vo voľných chvíľach. Keď však na zásnubnom večierku svojej kamarátky Dylan a Aleca stretne zelenookého Íra a dominanta Connora Gallowaya, s hrôzou zistí, že mu nedokáže odolať, a podriaďuje sa jeho zvráteným chúťkam. Ešte horšie však je, že sa jej to zapáči a nechce sa toho vzdať... Hrana pokušenia je tretím, záverečným dielom mimoriadne úspešnej BDSM trilógie, v ktorej Eve Berlinová nekompromisne rúca hranice zakázaného.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hriešna záležitosť (2) (-90%)


Deň sa nemohol začať horšie! Po noci strávenej s najpríšernejším milencom na svete narazí Harlow Vegová na svojho bývalého manžela Finna, spomienku na divoký víkend vo Vegas. Hoci bol Finn v posteli neprekonateľný a pri pohľade na jeho vyšportovanú postavu padla sánka nejednej vrátane Harlow, napokon sa z krásavca vykľul sviniar. Aspoň podľa nej. Príťažlivý Kanaďan pricestoval do Harlowinho rodného mesta za obchodom a od tej chvíle sa ich cesty neustále pretínajú – a v najnevhodnejší čas. Harlow práve prežíva zložité obdobie, hrozí, že stratí najdôležitejšiu osobu vo svojom živote. Finn zas musí vymyslieť, ako zachrániť rodinnú firmu pred krachom. Riešenie, ktoré sa mu ponúka, nechce za žiadnych okolností akceptovať, znamenalo by stratu slobody. Obaja hľadajú v ťažkých chvíľach rozptýlenie, a keďže si kedysi v istej oblasti výborne rozumeli, začnú tráviť voľné chvíle spolu. Pohybujú sa však po veľmi tenkom ľade.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jedna žena (-90%)


Kniha Jedna žena je veľkým vyznaním lásky aj pohŕdania, filozofickým prieskumom mnohých tvárí a masiek erosa. Autorov charakteristický verbálny ohňostroj je ódou na ženy krásne i škaredé, príjemné aj nevrlé, kypré i kostnaté, monogamné aj promiskuitn é, zvodné, odmietavé, spurné i nenásytné. deväťdesiatich siedmich krátkych kapitolách tohto erotikou sršiaceho románu uvažuje o láske, túžbe, sexe a nenávisti, všetko z pohľadu mužského rozprávača, ktorý sa považuje za úspešného milenca, sukničkára, muža, ktorý môže - no nemusí mať vzťah so všetkými ženami sveta.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kódex - Sex (-90%)


V tomto dych berúcom treťom diele série Červená kráľovná bude lojálnosť skúšaná z každej strany. Kto sa stane svetlom na ceste povstania, keď Bleskové dievčatko stratí iskru? Mare Barrow je väzenkyňou, bezmocnou bez svojho blesku, mučenou svojimi fatálnymi chybami. Žije z milosti muža, ktorého kedysi milovala, muža stvoreného z klamstiev a zrady. Teraz už kráľ Maven Calore pokračuje v spriadaní temných sietí svojej mŕtvej matky, aby udržal kontrolu nad krajinou a svojou väzenkyňou. Skupina tých, ktorí patria k novej krvi, a červených pokračuje v organizácii, trénovaní a rozširovaní sa. Pripravujú sa na vojnu. A Cal, princ vo vyhnanstve, bude bojovať o srdce Mare. Tentoraz nedovolí, aby ho čokoľvek zastavilo. Je rozhodnutý vyhrať.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jamaica Lane (-90%)


Príťažliví muži privádzajú hanblivú Oliviu do rozpakov. Je čas zmeniť to! Knihovníčka Olivia je sympatická kráska, ale trpí veľkým komplexom. Bojí sa nadviazať rozhovor s atraktívnym mužom, hneď očervenie. Nepovažuje sa za príťažlivú. S partnerskou intimitou takmer nemá skúsenosti. Kým sa jej rovesníčky zaúčali do tajov sexu, ona sa starala o chorú mamu. Keď si na Jamaica Lane prenajme svoj prvý byt, uvedomí si, že nastal čas pohnúť sa ďalej. Je po uši zamilovaná do postgraduálneho študenta, no pri každom stretnutí s ním ju pochytí panika. Záchrana príde v podobe jej dobrého priateľa, šarmantného sexi sukničkára Nata Sawyera. Ten sa záväzkom veľkým oblúkom vyhýba, ale k priateľom je lojálny. Olivia sa mu preto zverí so svojím trápením. Nate sa ponúkne, že ju naučí flirtovať a pomôže jej získať sebavedomie v posteli. Dvojica sa teda vrhne rovno na prax. Dajú si len jedinú podmienku – lekcie zvádzania nesmú ohroziť ich priateľstvo.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mesačné svetlo na Nightingale Way (-90%)


Logan dva roky platil za chyby, ktorých sa v minulosti dopustil, ale teraz je pripravený na nový začiatok. Má skvelý byt, dobrú prácu a množstvo žien, ktoré odvádzajú jeho pozornosť od minulosti. Je tu však jedna, ktorá ho mätie… Grace utiekla od svojej manipulatívnej rodiny, presťahovala sa do iného mesta a zariadila si nový život podľa seba. Je takmer dokonalý. Až na jeden detail – veľmi by chcela konečne nájsť pána Pravého – alebo aspoň vedieť ignorovať neodolateľného, no protivného suseda sukničkára. Grace sa rozhodla, že s Loganom si určite nič nezačne. Lenže potom sa stane niečo neuveriteľné a nespútaný lámač sŕdc sa pomaly mení na silného, spoľahlivého muža, po akom vždy túžila. No vo chvíli, keď podľahne jeho šarmu, pripomenie sa jej minulosť a hrozí, že všetko, čo si vybudovali, sa zrúti ako domček z karát…
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dievča z kalendára 3 - júl august september (-90%)


Počas ďalších troch mesiacov zamieri Mia do Miami, Texasu a do svojho rodného mesta Las Vegas.V júli sa stane herečkou, zvodkyňou v hudobnom videoklipe hiphopového umelca Antona Santiaga. V auguste sa vydá do Texasu, kde sa má tváriť, že je dávno stratená a dlho hľadaná sestra ropného magnáta a majiteľa ranča Maxwella Cunnignhama. Táto úloha by pre ňu mala byť jednoduchá, no skomplikuje ju minulosť, ktorá sa Mii pomaly odkrýva a mení všetko, čo dovtedy poznala. V septembri sa Mia vráti do rodného mesta, kde ľudia, ktorí sú jej blízki, bojujú o život. Otcov zdravotný stav sa zhorší a ani jej priateľ Wes to nemá ľahké. Mia zúfalo hľadá riešenie. Štvordielna séria erotických príbehov Dievča z kalendára vám zrýchli pulz každý mesiac v roku!
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dotyky vášne (-90%)


Kristína je atraktívna mladá žena, ktorá však priskoro zanevrela na mužské pokolenie. Všetky jej predsavzatia ohľadom vzťahov však rýchlo rozvráti internetová zoznamka. Tu sa náhodne spoznáva s tajomným Erikom, ktorý dokonale nabúra jej jednotvárny svet a vtiahne ju do nekonečného kruhu vášne, ale aj utrpenia. Čím viac sa Kristína snaží vymaniť spod jeho vplyvu, tým silnejšie ju svojou energiou on vťahuje späť. Zakaždým, keď dúfa, že sa už od neho oslobodila, sa znova zjaví a jediným dotykom si ju podmaní. Kristína verí, že útek do zahraničia a pomocná ruka Erikovho najlepšieho priateľa jej pomôžu zabudnúť a oslobodiť sa od neho. Lenže jeho prítomnosť všetko ešte viac skomplikuje. Kristínin život sa stáva kolotočom hádok, zmierovania, skrývania a odhaľovania tajomstiev.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:


Erotické romány sú v súčasnosti veľmi populárne patria medzi najpredávaniejšie knihy. Skúste sa aj vy preniesť do sveta vášnivej lásky v niektorom z erotických príbehov od slovenských aj svetových autorov.