Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 36 miestach po slovensku
Andy Brunning: Curious Chemistry of Food and Drink
Počet strán: 160
Väzba: tvrdá
EAN: 9781409156611
Jazyk: anglický
ISBN: 1409156613
Dátum vydania: 8. októbra 2015
Vydavateľstvo:  Orion Publishing
Rozmery: 1,8 cm x 17,8 cm x 19,6 cm

Curious Chemistry of Food and Drink

Autor: Andy Brunning

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 16,10 
Bežná cena: 16,95 €
Zľava 5%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Why does cooking bacon smell so good? Can cheese really give you bad dreams? Why do onions make you cry? Find out the answers in this illustrated compendium of amazing and easy-to-understand chemistry. Featuring 58 different questions, you will discover all sorts of wonderful science that affects us on daily basis. Andy Brunning opens up the chemical world behind the sensations we experience through food and drink - popping candy, hangovers, spicy chillies and many more. Exploring the aromas, flavours and bodily reactions with beautiful infographics and explanations, WHY DOES ASPARAGUS MAKE YOUR WEE SMELL? is guaranteed to satisfy curious minds. And did you know that nutmeg can make you hallucinate? Prepare to be astounded by chemical breakdown like never before.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie