! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Andělé léčí světlem


Léčení prostřednictvím světelných drah umožňuje díky jemným dotykům dlaní na těle volné proudění energií. Prostřednictvím pouhých čtrnácti pozic rukou je tak možné povzbudit proudění univerzální životní energie ve všech meridiánech, a tím i ve všech partiích těla. Toto volné proudění univerzální energie ve světelných drahách, které se táhnou tělem a zásobují je kosmickou energií, podporuje samoléčení, zmírňuje zdravotní potíže, podporuje duchovní rozvoj a zvyšuje mediální senzibilitu. Kniha přináší informace, jak tuto terapii, při které se nepoužívají žádné jehly ani jiné pomůcky, používat pro sebe i pro druhé.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Arkangyal jóskártya


Az arkangyalok nagy erejű, bölcs és szeretetteljes lények, akik remekül képesek vezetni, sugalmazni és gyógyítani bennünket. Doreen Virtue 45 lapos kártyacsomagjából megismerkedhetünk az arkangyalokkal, üzeneteik révén megidézhetjük őket, és választ kaphatunk az életünket érintő, ... Folytatás ›› fontos kérdéseinkre. A dobozban található útmutató könyv segítségével önmagunknak és másoknak is jósolhatunk. A(z) Arkangyal jóskártya (Könyv) szerzője Doreen, dr. Virtue.
Vypredané
19,89 € 20,94 €

Andělé života a smrti


Autorka je známou duchovnou terapeutkou. Vo svojej knihe zobrazuje do podrobností celkový proces života, smrti a nového zrodenia. Zmieňuje sa aj o úlohe anjelov v tomto dianí. Ukazuje sa, že vyššie bytosti určujú náš život a smrť s nám len ťažko p redstaviteľnou múdrosťou. Nikto nie je sám! Aj v najťažších hodinách nad nami držia ochrannú ruku anjeli života a smrti.
Vypredané
10,63 € 11,19 €

Földre szállt angyalok


"Előbújtam a Földangyal-burokból, és rájöttem, hogy a negatív dolgok azért történhettek meg velem, mert nem hallgattam az Égre. Rájöttem, hogy Isten és az angyalai minden egyes fájdalmas tapasztalat előtt figyelmeztettek, és ha észrevettem volna piros zászlós jelzéseiket, rengeteg kínt elkerülhettem volna. Amint megbocsátottam magamnak azért, hogy abba a helyzetbe kerültem, amiben voltam, megtaláltam saját belső hatalmamat és erőmet. Kiálltam magamért, és felelősséget vállaltam a helyzetemért. Most pedig szeretném átadni ezt az izgalmas információt mindenkinek. Bárki megtanulhatja, hogyan gondoskodjon saját magáról szeretettel és harmonikusan, akár nehéz körülmények között is. Nagyon sokat tanultam minden egyes fájdalmas esetből, és ez a könyv lehetőséget ad arra, hogy megosszam az olvasóval ezt a nehezen megszerzett tudást. Tudomásom tehát első kézből szerzett tapasztalatból, és a világ minden tájáról származó emberekkel való együttműködésemből származik. Néha harcolnunk kell, mint Mihály arkangyalnak. Néha a környezetünkért kell kiállnunk, mint Áriel angyalnak. Máskor pedig fel kell szólalnunk, mint Gábriel arkangyalnak." (Doreen Virtue) Akár a családodban, akár a munkádban van szükséged több öntudatosságra, értékelni fogod Doreen Virtue gyengéd, mégis határozott megközelítését arról, hogy hogyan valósulhatnak meg a földi szükségleteid égi módon.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

dostupné aj ako:

Elysium


Elysium: A Visual History of Angelology is a gloriously illustrated overview of angels across art, religion, and literature from scholar Ed Simon, writer for The Millions. Ineffable, invisible, inscrutable—angels are enduring creatures across Judaism, Christianity, and Islam, and human experiences of the divine as mediated by spiritual emissaries are an aspect of almost every religious tradition. In popular culture, angels are often reduced to the most gauzy, sentimental, and saccharine of images: fat babies with wings and guardians with robes, halos, and harps. By contrast, in scripture whenever one of the heavenly choirs appears before a prophet or patriarch, they first declare, “Fear not!” for terror would be the most appropriate initial reaction to these otherworldly beings. Angels are often not what we’d expect, but it’s precisely in that transcendent encounter that something of the strangeness of existence can be conveyed. Elysium: A Visual History of Angelology is a follow-up volume to Pandemonium: A Visual History of Demonology, offering an account of the angelic hierarchies as they’ve been understood across centuries and cultures, and of the individual personages, such as the archangels Michael, Gabriel, and Uriel, who have marked the mythology of the West. Includes Color Illustrations
U dodávateľa
43,65 € 45,95 €

Kategória literatúry Anjeli sa zameriava na fascinujúci svet nadpozemských bytostí, ktoré majú v rôznych náboženských a kultúrnych tradíciách významné miesto. Tieto duchovné bytosti, známe ako anjeli, sú často vnímané ako poslovia s nadpozemskou silou a láskou. Literatúra v tejto kategórii prebáda tajomstvá anjelov, ich úlohy, význam a prítomnosť v živote ľudí.

Knižné diela o anjeloch môžu zahŕňať rozličné témy, ako sú duchovné učenia o anjeloch, ich vplyv na osud jednotlivcov, ochranné anjelské sily, a spôsoby komunikácie s anjelským svetom. Taktiež sa môžu venovať anjelským posolstvám, ktoré majú prínos pre zlepšenie duševného a emocionálneho blahobytu.

Čítanie tejto literatúry môže ľuďom ponúknuť pocit duchovnej spojitosti a útechy, ako aj nádej a inšpiráciu v náročných časoch. Anjeli sú často vnímaní ako ochranné bytosti, ktoré poskytujú pomoc a podporu v ťažkých situáciách, a preto sú zdrojom nádeje a zadosťučinenia.

Kategória Anjeli sa môže skladat zo zážitkových príbehov, duchovných učení, osobných skúseností a mystických pohľadov na túto nadpozemskú tému. Bez ohľadu na náboženské presvedčenie, literatúra o anjeloch má schopnosť oslovovať srdcia a myseľ čitateľov, ktorí túžia objaviť vnútornú múdrosť a hlbšie pochopenie duchovných aspektov života.