! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Astrológia, horoskopy, snáre strana 62 z 62

Veštice a mágovia na Slovensku


Kniha nás uvedie do tajov veštenia a mágie. Hneď v úvode sa čitatelia oboznámia so základnými technikami výkladu. Kniha obsahuje rozhovory aj s priamymi kontaktmi na veštice a mágov na Slovensku. Všetci sú autorkou knihy osobne preverení a vo vešteckom umení zdatní.
Na sklade 5Ks
9,03 € 9,50 €

Škorpion-znamenia zverokruhu


Originálna umelecká ručná knihárska práca. Ďalší titul novej rady ZNAMENIA ZVEROKRUHU. V tejto rade rozoberáme jednotlivé znamenia. Obsahom knihy sú: Vplyv planét a živlu, telesné znaky, zdravie a stravovanie, povahové črty dieťaťa i dospelého človeka, voľný čas, práca, spoločenské a medziľudské vzťahy k jednotlivým znameniam i príbuzným, partnerské vzťahy, obľúbené farby, vhodné kamene, vône a množstvo rád.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Baran - Znamenia zverokruhu


Múdrosť pre Barana: Ľudia, ktorí sa milujú, povedia tisíc slov, aj keď mlčia.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Rak


Vypredané
9,42 € 9,92 €

Lev


Vypredané
9,42 € 9,92 €

Jsem kocka nebo pes?


Dr. Tanya McKinnonová a Gayatri Patnaiková na základě mnohaletého výzkumu, založeného na bezprostředním pozorování a poznatcích tradiční astrologie, vytvořily typologii, která vám umožní objevit své možnosti, nejhlubší citové potřeby a předpoklady k nastolení harmonie v rodině, partnerských vztazích či v zaměstnání. Kniha je doplněna desítkami konkrétních případů, včetně známých světových osobností ze světa kultury i politiky.
Vypredané
5,71 € 6,01 €

Numerologie Magie a mystika č.


Magie a mystika čísel Neobyčejně zajímavá kniha vychází ze staré tradice kabalistické číselné magie spojené s poznatky moderní numerologie. Názorně předvádí podivuhodné kombinace i význam čísel a na příkladech známých osobností ukazuje, jak zjistit charakter, dispozice a životní šance každého jedince. Zároveň se dozvíte vše potřebné i sami o sobě, své povaze, vztahu k partnerovi, okolí a budoucnosti. Naučte se jak si vypočítat osobnostní číslo a určit šťastné dny, měsíce, vhodného partnera, pov olání či budoucnost a také co znamenají číselné kombinace, vztah mezi čísly a písmeny, nemocemi, znameními zvěrokruhu či sny. Přeložila Jarmila Doubravová. Váz., 224 stran, 12,5 x 20 cm
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Lacná kniha Veštice a mágovia na Slovensku


Kniha nás uvedie do tajov veštenia a mágie. Hneď v úvode sa čitatelia oboznámia so základnými technikami výkladu. Kniha obsahuje rozhovory aj s priamymi kontaktmi na veštice a mágov na Slovensku. Všetci sú autorkou knihy osobne preverení a vo vešteckom umení zdatní.
Vypredané
0,48 € 9,50 €

dostupné aj ako:

Astrologická luna


V přednášce naleznete nejprve obecnou charakteristuku Luny s astropsychologického hlediska následovanou výkladem podrobnějším.
Vypredané
8,93 € 9,40 €

Astrológia, horoskopy a snáre sú zaujímavou kategóriou literatúry, ktorá sa zaoberá astrologickými a vešteckými témami. Táto oblasť sa týka štúdia hviezd, planét, znamení zverokruhu a ich vzťahov k ľuďom a ich osudu. Pre niektorých je to fascinujúci spôsob, ako lepšie pochopiť samých seba a svoj život, pre iných je to len zábava.

Astrológia je starodávnym umením a vedou, ktorá sa vyvíjala už po tisíce rokov. Tí, čo ju podporujú, veria, že poloha planét v čase nášho narodenia ovplyvňuje našu osobnosť, charakter a osud. Astrologické mapy, známe aj ako horoskopy, sa vytvárajú na základe dátumu, miesta a času narodenia, a tieto mapy môžu poskytnúť rôzne informácie o človeku, jeho vzťahoch a budúcnosti.

Horoskopy sú potom konkrétnymi interpretáciami astrologických máp pre rôzne znamenia zverokruhu alebo pre konkrétne obdobie, najčastejšie týždenné, mesačné alebo ročné horoskopy. Ich cieľom je poskytnúť rady, predpovede a návody, ktoré majú pomôcť lepšie porozumieť blížiacim sa udalostiam a rozhodnutiam v živote.

Snáre sú spôsobom, akým sa ľudia snažia interpretovať svoje sny. Podľa náboženských a kultúrnych tradícií sa verí, že sny môžu mať významné posolstvá o našom podvedomí alebo budúcnosti. Snáre sa zameriavajú na rozlúštenie symboliky snov a ich aplikáciu na konkrétny životný kontext.

Astrológia, horoskopy a snáre majú veľkú popularitu najmä medzi tými, ktorí sú otvorení duchovným a ezoterickým aspektom života.