Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Mágia a okultizmus strana 14 z 25

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Necronomicon a jeho Zaklínací kniha


Mýty opředená kniha mrtvých jmen a tajemných formulí je konečně připravena také pro české čtenáře. Tento celosvětový bestseller se zapsal snad do všech odvětví lidské snaživosti a skrze historii našeho lidstva. Od literárních autorů, jež mu přiřknuli až neskutečnou moc, a které popouzel a vybízel k psaní dalších a dalších hrůzostrašných vzkazek, až po hudební kapely, jež se zaštiťují jménem této knihy. A jaký ve skutečnosti tento grimoire je? Pln tajů opravdu nevšedních; bájí i zaklínání, ze kterých běhá při čtení mráz po zádech. Avšak - jako byste věděli, co bude následovat dále, slovo po slovu, kapitolu za kapitolou. Jako by se to již jednou stalo a znovu stane.
Vypredané
19,86 € 20,90 €

Tradičné liečiteľstvo a ľudová mágia na Horných Kysuciach


Kysucký lekár, spisovateľ a zberateľ ľudovej slovesnosti v obsažnej publikácii približuje doposiaľ málo spracúvanú, pritom mimoriadne rozsiahlu oblasť tradičnej kultúry etnomedicínu a ľudovú mágiu. Od poslednej generácie pamätníkov zozbieral infor mácie o množstve tradičných povier, praktík, úkonov, zvyklostí, ktoré boli významnou súčasťou duchovného sveta i dennej praxe kysuckých vrchárov, a poskladal fascinujúci, neobyčajne plastický a autentický obraz o tajuplnej, mnohorozmernej, až neuveri teľne intenzívne prežívanej magickej sfére života našich predkov. Obsahom i spôsobom podania jedinečné dielo vypĺňa obrovskú medzeru v poznaní života a duchovného dedičstva slovenskej dediny.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

Witchcraft


Tap into the magic all around you with Witchcraft, an illustrated guide to ancient potions, spells, chants, rituals, and incantations from around the world. Learn how to form a spirit circle with coven members, what instruments you need for your craft, special conjurations for each day of the week, and hundreds of crafty spells and potions that will allow you to: Banish headaches Keep your home safe Envision your future spouse Win riches Communicate with animals Conceive a child Summon the dead Make it snow Separate lovers Know your future And more! Spells are conveniently organized by purpose: safekeeping spells, healing spells and potions, spells against enemies, counter-spells, luck and fortune spells, love and matchmaking spells, weather and earth spells, spells to cast on animals, power spells, and communing with the dead. With stunning linoleum-cut illustrations by artist Melissa West that bring the magic of the past to life, this comprehensive compendium is also a delightful page-turner that's full of unexpected treasures. Place it in a sacred place in your home-and make sure no enemies find it to access its inestimable powers! The Mystical Handbook series from Wellfleet takes you on a magical journey through the wonderful world of spellcraft and spellcasting. Explore a new practice with each volume and learn how to incorporate spells, rituals, blessings, and cleansings into your daily routine. These portable companions feature beautiful foil-detail covers and color-saturated interiors on a premium paper blend. Other books in the series include: Love Spells, Moon Magic, Moon Magic Journal, Knot Magic, Superstitions, House Magic, Herbal Magic, Book of Shadows, and Goddess Magic.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Ovlivňování reality 11 - Pravé příčiny nemocí


Autor odpovedá na otázky čitateľov, ktorí sa zaoberajú transurfingom. V tejto svojej už jedenástej knihe sa zameriava na tému stravovania a životosprávy, s ktorou úzko súvisia témy zdravia a celkovej vitality. Podľa V. Zelanda je najlepšie konzumovať iba surovú rastlinnú stravu. Okrem výživy sa tu pojednáva o rôznych telesných problémoch a ochoreniach vrátane depresie, nedostatku energie, závislosti na škodlivých látkach a parazitoch. Nájdete tu aj rôzne recepty, liečivé účinky bylín, korenia, ovocia a zeleniny a telesné cvičenia. V závere knihy autor odpovedá na všeobecné otázky o transurfingu a prezrádza aj niečo o sebe. Úryvok: Jestliže v rodině není shoda ve způsobu stravování, je nutné nechat všechny na pokoji a působit jen osobním příkladem. Samozřejmě, že děti budou snadněji přebírat špatné návyky dospělých než ty prospěšné, protože mrtvá strava je droga. Můžete jim vysvětlit, proč se tak stravujete, ale bojovat za syrovou stravu nesmíte, bylo by to ještě horší. Jděte vlastní cestou, buďte pro děti příkladem, ale nikoho násilím neobracejte na svou víru. Čas ukáže, kdo má pravdu. "Jak to mám udělat, abych se před lidmi neospravedlňoval? Co mám odpovědět, když se mě například ptají, proč jím syrovou stravu? Jak odpovídáte vy?" Protože proto. Nutnost ospravedlňovat se vzniká jen v případě, že ještě máte potřebu se obhajovat před sebou. Až se dohodnete sám se sebou, vnější svět vás přijme takového, jaký jste.
Vypredané
9,69 € 10,20 €

Ovlivňování reality 3 - Vpřed do minulosti


Aby každý z nás dosiahol vytýčené ciele, vôbec nemusí byť silný ani si byť sám sebou istý. Existuje iná, omnoho efektívnejšia alternatíva. „Koordinácia“ a „freiling“ predstavujú jednoduché spôsoby, ako by ste mali myslieť a jednať, aby sa úspech staval vždy na vašu stranu. O tom pojednáva tretia časť série.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Cestování v čase


Kniha plná fascinujúcich príbehov o skutočných prípadoch a zážitkoch ľudí, ktorí sa dostali do iného časopriestoru, aj ďalších záhadných javoch na podobné témy. Čo je to čas? Čo je to realita? Ako môžete vy sami cestovať v čase? A čo na to všetko hovorí veda?
Vypredané
9,69 € 10,20 €

Bennünk élő istennők


Jean Shinoda Bolen japán származású amerikai pszichiáter, a San Francisco-i Pszichiátriai Klinika professzora, C. G. Jung követője. A görög mitológia istennő-alakjaiban az örök női szerepek máig erős ösztönkésztetéseit ismerte föl. A könyv anyagából Amerika-szerte sikeres előadássorozatot tartott. Arra tanít, hogy jellemük gazdagításával, belső "istennőink" megszólításával vegyük a magunk kezébe sorsunkat, váljunk életünk főszereplőjévé. Bolen segítségével ráismerünk önmagunkra és nő-társainkra: könyve egyszeriben megértővé tesz a magunk és nőtársaink olykor logikátlannak látszó viselkedése iránt, sőt, még a lelki betegségek kialakulására is magyarázatot ad. Legfőbb tanulsága, hogy önmagunkon, ha kell, bármikor változtathatunk, nem vagyunk kiszolgáltatva sem a saját lelki alkatunknak, sem a sorsunknak. Férfiak számára különösen ajánlható, igen hasznos olvasmány!
Vypredané
8,03 € 8,45 €
  • 5 /5

Boszorkány kézikönyv


Varázsigék, varázslatok, varázsfőzetek, bűbájok. Szerelemre vágyik? Mogorva a főnöke? Túl sok a stressz? Vagy csak parkolóhelyet akar találni? A Boszorkánykézikönyv varázslatai, bűbájai és varázsigéi, varázsfőzetei segítenek.
Vypredané
12,82 € 13,49 €

Álmaim valósága


Egy valóságos álom... ilyen felhanggal számolt be 2007-es perui történetemről a média néhány évvel ezelőtt. Pedig a teljes valóságot sosem osztottam meg senkivel a családomon és néhány barátomon kívül mostanáig. Amit a nyilvánosság eddig tudhatott, és amit meseszerűnek találtak sokan, hogy 2007-ben kiutaztam egy szál magamban Peruba, ahol egy hétre rá egy rejtélyes földalatti mesterséges barlangba kerültem. Pont olyanba, mint a híres ecuadori Tayos -barlang, amit első regényemben még hihetetlenként említek. Ott változott meg az életem. Miért? Nos, nem mindennapi, amik velem Peruban történtek. Sok élményemet, rettegésemet és szó szerinti csodákat egyaránt, még évekig nem tudtam feldolgozni. De most eljutottam egy pontra, ahol már nem kerülhettem meg, hogy világos válaszokat ne kapjak égető kérdéseimre: miért történt velem mindez? Mi a valóságos feladatom ezen a Földön? És egyáltalán ki vagyok én valójában? E számadás során magam is döbbenten raktam össze a nagy képet a sok kis szilánkból. Miért lépett velem kapcsolatba egy perui fedett ügynök, egy programozott katona? Milyen erők mentették ott meg az életemet? Mennyire átok (súlyos teher) avagy áldás, amikor átlépünk egy másik dimenzióba? E könyv minden olvasóból bizonyosan nagyon eltérő hatást vált majd ki, hisz egyvelege egy belső időutazásnak, egy önfeltáró vallomásnak, és egy igencsak izgalmas valós történetnek, mely teljesen álomszerű. Álom és valóság - lehet, hogy nincs is olyan éles határsáv, mint ahogy azt képzeljük?
Vypredané
12,52 € 13,18 €
  • 5 /5

Čerti, bosorky a iné strašidlá


"Chcete sa dozvedieť, čo v mysliach ľudí na konci devätnásteho storočia spájalo hada s lasicou, kde na Slovensku mali svoj domov šarkany, obri a lesné žienky, čo znamenala ohnivá reťaz nad komínom domu, kto boli revenanti a prečo sa ich ľudia báli, či aj u nás šarapatili vlkolaci, koho a ako gniavila Mora, čo by sa stalo, keby ste poľutovali zmoka, prečo bola tam okolo Strečna cesta nebezpečná? Táto kniha ponúka odpovede na takéto a ešte iné, im podobné otázky. Ba navyše prináša aj príbehy, pri ktorých spoznáte, čo to značí, keď človeku mráz beží po chrbte. Autori, klasik súčasnej slovenskej etnografie profesor Ján Michálek a osvedčená autorka kníh pre deti aj dospelých s etnografickým zameraním Dr. Katarína Nádaská, sú zárukou, že sa o tom všetkom dozviete z prvej ruky."
Vypredané
26,03 € 27,40 €

Spirituális mesék


A könyv első része a gyógyító mesék birodalmába viszi el az olvasót. Abba a világba, amelyet korunk embere szinte teljesen elfelejtett, de ami nélkül mégsem lehet teljes az élete. Ezek a gyógyító mesék lelkünk egy-egy fájdalmára, sérülésére, vagy veszteségére nyújtanak megoldási kulcsot úgy, hogy szinte észrevétlenül indítják be a belső gyógyulási folyamatot. A kötet második része válogatást ad a spirituális és misztikus irodalom gyöngyszemeiből, egyszerre szólítva meg bennünk a Szépséget és a Tudást. A könyv célja, hogy megérintse és életre keltse lényünk egy feledésbe merült részét, amely kiapadhatatlan forrásként táplálja lelkünk Édenkertjét.
Vypredané
5,35 € 5,63 €

Gyermekeink emlékei a mennyről


Ez a szívhez szóló és lenyűgöző könyv gyermekek történeteit foglalja csokorba a világ minden tájáról, akik a Földre születésük előtti emlékeikről számolnak be. Elmondják, milyen szerepet játszottak szüleik kiválasztásában, s hogyan találkoztak születésük előtt rég elhunyt családtagokkal. Mesélnek Istenről, előző életeikről, angyalokkal való találkozásaikról, spirituális kapcsolataikról. Megható és hiteles történeteik révén meggyőződhetünk arról, hogy az élet sokkal több, mint az a kis szelet, amit ebben a földi testben élünk le. A gyermekek bizonyságtételei alapján elmondhatjuk, hogy a lélek elpusztíthatatlan, és számunkra még mindig titokzatos módon túléli az időt és teret. És ebbe a végtelen, mindannyiunk számára felfedezésre váró világba éppen a legfiatalabb nemzedék által nyerhetünk bepillantást. A könyv arra biztat, hogy nyitott szívvel és elmével hallgassuk gyermekeink beszámolóit, mert sokkal többet tanulhatunk tőlük, mint gondolnánk. Hiszen a kisgyermekek, még hordozzák lelkükben a mennyország egy darabját, szavaikon keresztül így a túlvilág rejtelmeit ismerhetjük meg.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Čtení z ruky - škola do kapsy


Čtení z ruky je prastará nauka o tom, jak z čar, znaků a tvaru ruky poznat osobnost člověka, jeho sklony a schopnosti, povahu, osud, vztahy, zdravotní stav a rizika.
Vypredané
4,10 € 4,32 €

Šamanismus


Šamanismus je součástí lidské kultury desítky tisíc let. Šamané se vyskytují v domorodých společnostech na všech kontinentech. Šamanismus je nedílnou součástí lidské podstaty. Je to systém léčení, založený na duchovních praktikách původně provozovaných u kmenových kultur. Šaman je léčitel, který získává znalosti, moudrost a duchovní sílu od osobních pomocných duchů, se kterými se setkává na cestách do jiných realit. Jinými slovy, šamané znají a používají určité techniky změn vědomí, aby získali přístup do duchovních světů běžně neviditelných a neodhalitelných osobami, jejichž vědomí se zaměřuje na obvyklou realitu denního života. Šaman „prochází mezi světy“, je schopen vidět říše, se kterými se většina lidí setkává pouze ve snech a mýtech, vstupovat do nich a přinášet nazpět životně důležité informace — jak léčit jednotlivé osoby, komunitu jako celek nebo samotnou Zemi.
Vypredané
3,92 € 4,13 €

Techniky přírodní magie


Čtyři živly jsou mocnými magickými nástroji. S využitím jejich energie můžeme proměnit sebe, své životy, celý svět. Tento oblíbený průvodce obsahuje více než 75 zaříkadel a rituálů, s jejichž pomocí můžete využít podivuhodné síly přírody. Scott Cunningham byl velmi uznávaným učitelem a jednou z nejvlivnějších postav moderního čarodějnictví. Živlové magii se věnoval dvacet let a byl autorem více než padesáti knih.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Kniha čarodějnictví


V této knize nám jedna z nejznámějších čarodějek dneška nabízí své osobní poznámky, v nichž sleduje svou duchovní cestu k osvícení - její čarodějnická dráha je příběh plný zajímavých zvratů, úžasných svědectví i několika životních políčků. Úvahy o duchovn
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Titkos Tanítás II.


A modern tudomány a fejlodéstan alapján áll. Ugyanezt vallja a józan ész és a Titkos Tan is, s ezt az eszmét támogatják az osi legendák és mítoszok is, sot maga a Biblia is, ha tudunk a sorok között olvasni. Látjuk, hogyan fejlodik ki lassan a virág a bimbóból, ez pedig a magból. ... Folytatás ›› De honnan van ez a mag, mely magában foglalja a fizikai átalakulás elore megszabott programját, s azokat a láthatatlan, tehát spirituális eroket, amelyek arra késztetik, hogy lassanként fejtse ki formáját, színét és illatát? Maga a szó, fejlodés önmagát magyarázza. A jelenlegi emberi faj csírájának meg kellett lennie már e fajt megelozo osökben; a mag is, amely a következo nyár virágát rejti magában, az anya-növényben érlelodött meg. A ketto alig különbözik egymástól, de valami különbség mégis van. A mi elefántjaink és gyíkjaink özönvíz elotti osei talán a mamut és a plesiosaurus voltak, - a Védák, a Völuspa és a Genezis Könyve "óriása" miért ne lehettek volna a mi emberi fajunk osei? Míg ténylegesen abszurdum azt hinni, hogy a "fajok átalakulása" az evolucionisták legmaterialisztikusabb elképzelései szerint ment végbe, igen természetes viszont az a gondolat, hogy minden faj, kezdve a puhányoktól fel egészen a majom-emberig, a saját elsodleges megkülönböztetett formájából alakult ki. A(z) Titkos Tanítás III. (Könyv) szerzője Helena Petrovna Blavatsky.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Pěstujeme magické rostliny


Objevte tajemný jazyk a magické schopnosti stromů a květin, bylin a jiných rostlin, které vás obklopují a vytvořte si svou vlastní čarodějnickou zahradu. Jak vám roste vaše magická zahrada? Fialky, rozmarýn a řebíček přitahují víly. Jabloň vám může přinést zdraví i lásku. A co kruh z kamenů někde v zastrčeném koutku? Ať už žijete v malé chaloupce v lesích, v domě na předměstí či v městském bytě s balkónkem, čeká vás mocné a okouzlující království.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Moderní čarodějnictví


Základní dílo nestora moderního čarodějnictví se konečně otvírá i českému čtenáři. V této klasické knize se dozvíte nejen, co je to čarodějnictví, co znamená být čarodějem či čarodějnicí, jak žije čarodějnický adept, ale Gerald Gardner vás provede i fascinující historií čarodějnicí napříč dějinami. Poznejte čarodějnické aspekty starověkých mystérií, učení rytířů templářů i starých Egypťanů. Kniha patří mezi nejzákladnější a světově nejvlivnější publikace o čarodějnictví a nesmí chybět v knihovně žádného vážného zájemce o tento obor, ani magického adepta.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Kategória literatúry Mágia a okultizmus nás zavádza do tajuplného sveta mystiky, tajomstiev a duchovných praktík. Táto fascinujúca oblasť sa zaoberá štúdiom a pochopením rôznych ezoterických a okultných prvkov, ktoré nám otvárajú dvere k nevysvetliteľným javom a nadprirodzeným silám.

V literatúre tejto kategórie objavíme rôzne aspekty mágie a okultizmu, vrátane rituálov, kúziel, čarovania, astrálnej projekcie, alchýmie a iných tajomných praktík. Budeme mať možnosť spoznať históriu a vývoj mágie a okultizmu, ako aj ich vplyv na rôzne kultúry a náboženské tradície.

Prehĺbime svoje pochopenie ezoterických princípov, ktoré nám umožnia vnímať svet okolo nás inými očami. Literatúra nám poskytne náhľad do učení starovekých mudrcov, tajomných spisov a mystických tradícií, ktoré sa prenášajú z generácie na generáciu.

Pri čítaní tejto literatúry sa obohatíme o poznanie duchovných praktík, ktoré môžu poslúžiť na duchovný rast, sebapoznanie a dôkladnejšie porozumenie vnútornému svetu. Dôležité je mať rešpekt a otvorenú myseľ k poznávaniu rôznych prístupov a perspektív, ktoré nám mágia a okultizmus ponúkajú.

Kategória literatúry Mágia a okultizmus je vhodná pre tých, ktorí túžia objavovať tajomstvá vesmíru a nezistené možnosti ľudského ducha.