! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Mágia a okultizmus strana 14 z 25

  • 5 /5

Boszorkány kézikönyv


Varázsigék, varázslatok, varázsfőzetek, bűbájok. Szerelemre vágyik? Mogorva a főnöke? Túl sok a stressz? Vagy csak parkolóhelyet akar találni? A Boszorkánykézikönyv varázslatai, bűbájai és varázsigéi, varázsfőzetei segítenek.
Vypredané
12,82 € 13,49 €

Spirituális mesék


A könyv első része a gyógyító mesék birodalmába viszi el az olvasót. Abba a világba, amelyet korunk embere szinte teljesen elfelejtett, de ami nélkül mégsem lehet teljes az élete. Ezek a gyógyító mesék lelkünk egy-egy fájdalmára, sérülésére, vagy veszteségére nyújtanak megoldási kulcsot úgy, hogy szinte észrevétlenül indítják be a belső gyógyulási folyamatot. A kötet második része válogatást ad a spirituális és misztikus irodalom gyöngyszemeiből, egyszerre szólítva meg bennünk a Szépséget és a Tudást. A könyv célja, hogy megérintse és életre keltse lényünk egy feledésbe merült részét, amely kiapadhatatlan forrásként táplálja lelkünk Édenkertjét.
Vypredané
5,35 € 5,63 €

Spirituális fejlődés a hétköznapokban


Ezzel a gyakorlati kézikönyvvel a spirituális szemléletű életmód gyakorlati megvalósítását szeretném elősegíteni. Sok éves tapasztalataim szerint a spirituális keresők elméleti felkészültsége rendkívül jó, de az elmélet hétköznapi átültetésében még támogatásra van szükségük. Ebben szeretnék most segítséget nyújtani azzal, hogy hétről-hétre megadom a javasolt gyakorlatokat, amiket mindenki időbeosztásának megfelelően végezhet el. Ezek a gyakorlatok nagyon egyszerűek, mégis sokat javíthatnak hétköznapjaink szellemi-lelki minőségén. Kétségtelen, hogy rendszeresen és figyelmesen kell végezni őket, de nem létezik szellemi út kitartás, önfegyelem és koncentráció nélkül. Pontosan ezek a tulajdonságok fognak érezhető változást hozni az életünkben, ezért, ha a gyakorlatokat beépítjük az életünkbe, néhány hét után könnyedén megszokjuk az új életmódot. Az így elért eredmények pedig hosszú távon javítják életminőségünket, és egyre közelebb visznek a belső békéhez.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Practical Witchs Love Spell Book


The Practical Witch's Love Spell Book is a magical collection of spells and incantations, specifically for bringing more love into your life. Both beginners and seasoned witches will find a myriad of spells and lessons on good magic, all for attracting your perfect mate, or improving a committed relationship that needs a little boost . . . all with gorgeous art throughout.
Vypredané
17,05 € 17,95 €

Necronomicon a jeho Zaklínací kniha


Mýty opředená kniha mrtvých jmen a tajemných formulí je konečně připravena také pro české čtenáře. Tento celosvětový bestseller se zapsal snad do všech odvětví lidské snaživosti a skrze historii našeho lidstva. Od literárních autorů, jež mu přiřknuli až neskutečnou moc, a které popouzel a vybízel k psaní dalších a dalších hrůzostrašných vzkazek, až po hudební kapely, jež se zaštiťují jménem této knihy. A jaký ve skutečnosti tento grimoire je? Pln tajů opravdu nevšedních; bájí i zaklínání, ze kterých běhá při čtení mráz po zádech. Avšak - jako byste věděli, co bude následovat dále, slovo po slovu, kapitolu za kapitolou. Jako by se to již jednou stalo a znovu stane.
Vypredané
19,86 € 20,90 €

Lacná kniha Necronomicon a jeho Zaklínací kniha (-50%)


Mýty opředená kniha mrtvých jmen a tajemných formulí je konečně připravena také pro české čtenáře. Tento celosvětový bestseller se zapsal snad do všech odvětví lidské snaživosti a skrze historii našeho lidstva. Od literárních autorů, jež mu přiřknuli až neskutečnou moc, a které popouzel a vybízel k psaní dalších a dalších hrůzostrašných vzkazek, až po hudební kapely, jež se zaštiťují jménem této knihy. A jaký ve skutečnosti tento grimoire je? Pln tajů opravdu nevšedních; bájí i zaklínání, ze kterých běhá při čtení mráz po zádech. Avšak - jako byste věděli, co bude následovat dále, slovo po slovu, kapitolu za kapitolou. Jako by se to již jednou stalo a znovu stane.
Vypredané
10,45 € 20,90 €

dostupné aj ako:

Spells for Change


Modern day witches are a culmination of the old and new-they travel to the grocery store, work nine to fives, and teach in our classrooms. They carry black tourmaline and quartz, and wave bay and rosemary bundles over their doorways. Within an ancient sacred practice, a new generation of witches are rising; those who understand the power of action paired with energy and intent, who fight for the best versions of themselves through whispered chants and candlelight and match their activism with manifestation. The modern witch creates change within the hearth, the heart, and the world, one spell at a time. Frankie Castanea is at the centre of a thriving community of modern practitioners who use witchcraft to enrich their lives day-to-day and improve the world around them. In Spells for Change, Frankie demonstrates how witchcraft has both personal and worldwide applications, whether it's protecting the home or self from negative energies through boundaries and charms or binding a harmful person to help a friend. Each brings you closer to creating change within yourself, the environment around you, and the society we live in, and closer to a greater awareness of the Universe and the energies that exist within it. Including studies of meditation, grounding, manifestation, cleansing, protection, banishing and binding, this book will teach you how to enact personal and global change. From justice spells and banishing unwanted energy to spells to help you on the journey to self-love and self-prioritization, Frankie shows that, at its heart, witchcraft is a force for good that is ultimately about refining your identity and reclaiming your power.
Vypredané
15,68 € 16,50 €
  • 5 /5

Magie v teorii a praxi


Magie v teorii a praxi je opus magnum světoznámého okultisty Aleistera Crowleyho, jehož příprava mu zabrala značnou část života a dnes se obecně považuje za jedno z nejdůležitějších pojednání o magii napsaných ve 20. století, ne-li za nejzásadnější pojednání o magii vůbec. Toto české vydání přináší první úplný překlad původních částí díla z let 1912, 1913 a 1929, včetně jejich dodatků a objasňujících poznámek překladatele.
Vypredané
37,99 € 39,99 €
  • 5 /5

Runy a jak jim rozumět


Slovo runa pochází ze starých severských jazyků a znamená tajná věc nebo záhada. Runy tak jsou znaky, které vypovídají o mnohém, co nás zajímá. Umožňují vyložit si svůj život, ať už v souvislosti s rodinou, cestováním, láskou, prosperitou, zdravím a naplněním osudu. Lze je použít pro věštění i meditaci a vytvářet jimi magické talismany síly nebo ochrany. Dokážou také posílit magická přání a kouzla.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Runy - Cesta k zasvěcení


MOUDROST ZE STUDNY SUDIČEK Runy jsou znaky, symbolizující zákony tvoření, zpodobňují kosmické vzory. V této knize jsou popsané do hloubky, což čtenáři umožňuje jednoznačný a nový přístup. Autorka nám přibližuje celý kosmos run: těchto kouzelných nástrojů, které slouží k proroctví a předpovídání naší cesty osobního vývoje. Tato kniha je určená těm, kdo se chtějí dál vyvíjet – s láskou a upřímně. Přitom nezáleží na tom, jakou víru vyznává. Každá víra je totiž dílčím aspektem božího zdroje, žádná víra si nemůže dělat nárok na jediného pravého boha. Kořeny tohoto učení bychom našli v předkřesťanské, pohanské době – jeho větve a listy v dnešní době, neboť všechny projevy víry se časem mění. Samozřejmě dnes uctíváme bohy a předky jinak, než naši předkové před 3000 lety. Kniha je pojatá jako cesta zasvěcení do světa run. Ke každé z nich patří i cviky a úkoly, osvobozující od starých vzorců. Kdo to připustí, tomu pomohou vytříbit duši i ducha. Práce s touto knihou tě může zavést k novému životu, v němž necháš za sebou pasivní roli oběti, ale aktivně budeš posilovat svou energii, aniž bys žila na úkor druhých. Můžeš jít postupně po zde vytčené cestě run nebo si můžeš libovolně vybírat ty pro tebe nejlepší pasáže. Ať si zvolíš jakýkoli postup, bylo by vhodné napřed přečíst celou knihu. Zasvěcení by měl každopádně čtenář provádět až po intenzivní práci s příslušnými osmi runami.
Vypredané
17,77 € 18,70 €
  • 5 /5

Pýtame sa exorcistu


Nerozumiem úplne kliatbam, ktoré prechádzajú z predkov na ďalšie tri generácie. Prečo niekoho zasiahnu a niekoho nie? Čo robiť, aby sme ich zrušili? Odpoveď na túto a ďalších 127 otázok nájdete v knižke, ktorú spoločne vytvorili návštevníci internetovej stránky Zachej.sk a košický exorcista Imrich Degro. O rozmanitosti podnetov svedčí nasledujúci zoznam tém: prekliatie, rodové zaťaženia, posadnutosť, okultizmus, zvláštne predmety a praktiky, liečebné techniky, kozmetika, vzťahy, neprajnosť, závislosti, choroby, neplodnosť, sexualita, zosnulí, modlitba, kresťanský život. Knižné publikovanie otázok a odpovedí, usporiadaných tematicky do kapitol, má poslúžiť čo najširšiemu okruhu čitateľov, aby našli pomoc a radu vo svojich ťažkých či nejasných životných situáciách. Odpovede o. Degra čitateľom sú zároveň odpoveďou na výzvu apoštola Pavla: Všetko skúmajte, a čo je dobré, toho sa držte! (1 Sol 5,21) Prostredníctvom tejto knižky prehlbujme poznanie našej viery, aby sme sa vyhli nebezpečenstvám rôzneho druhu a vyberali si len to, čo je pre nás skutočne dobré a čo nás povedie k večnému životu.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Světelná poselství z Plejád 2 (2.vydanie)


Nová poselství s novými informacemi a léčebnými technikami. Obsahuje opět velké množství cvičení, symboly a číselné kódy, vědění o nových kosmických dětech, energetických implantátech, světelných ochranách, aktivaci krystalů a léčení. Každá kapitola je nabita pozitivní energií, která je naladěna na energetickou frekvenci čtenáře. Hlavní téma knihy je aktivace DNA na našich původních dvanáct řetězců a vstup do kosmické energie. "Zůstaňte ve své lásce a dávejte vaši lásku dál." - Plejáďané
Vypredané
12,86 € 13,54 €

Akasa-krónika


Az univerzum él - és emlékezik. Az univerzum Akasa-krónika néven ismert energetikai archívuma minden lélekre vonatkozóan tárol információkat, melyeket felfedve szeretetteljes vezetésben részesülhetünk. A lélek feljegyzéseinek és útinaplójának megtekintése valaha a spirituális mesterek privilégiuma volt, ma azonban bárki által lehívható és használható az itt összegyűlt információ. Hogyan férhetsz hozzá az univerzum tudástárához? A könyv, melyet kezedben tartasz minden eszközt a rendelkezésedre bocsát ahhoz, hogy megtanuld érzékelni és értelmezni az Akasa-krónika energetikai feljegyzéseit. A gyógyító Linda Howe kidolgozott egy megbízható eljárást, amellyel hozzáférhetünk ehhez az információtárhoz; ez az Ösvény Imádság Módszer. Ez az átfogó útmutató segít magabiztosan olvasnod a saját Krónikádat vagy másokét, és ösztönzést találnod a saját spirituális utad megtételéhez. A könyvből választ kapsz az alábbi kérdésekre: - Hogyan léphetsz be az Akasa-krónikába? - Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során? - Milyen szabályokat kell betartanunk? - Milyen típusú kérdéseket érdemes feltennünk? Hogyan használjuk az Akasából származó információkat? Az Akasa-krónika - Hogyan érzékeld és használd az univerzum tudástárát? neked is átadja a tudást, amit felhasználva kapcsolatba kerülhetsz a végtelen öröm, a belső béke és az elégedettség ezen isteni forrásával.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Cursed Britain: A History of Witchcraft and Black Magic in Modern Times


The definitive history of how witchcraft and black magic have survived, through the modern era and into the present day Cursed Britain unveils the enduring power of witchcraft, curses and black magic in modern times. Few topics are so secretive or controversial. Yet, whether in the 1800s or the early 2000s, when disasters struck or personal misfortunes mounted, many Britons found themselves believing in things they had previously dismissed - dark supernatural forces. Historian Thomas Waters here explores the lives of cursed or bewitched people, along with the witches and witch-busters who helped and harmed them. Waters takes us on a fascinating journey from Scottish islands to the folklore-rich West Country, from the immense territories of the British Empire to metropolitan London. We learn why magic caters to deep-seated human needs but see how it can also be abused, and discover how witchcraft survives by evolving and changing. Along the way, we examine an array of remarkable beliefs and rituals, from traditional folk magic to diverse spiritualities originating in Africa and Asia. This is a tale of cynical quacks and sincere magical healers, depressed people and furious vigilantes, innocent victims and rogues who claimed to possess evil abilities. Their spellbinding stories raise important questions about the state's role in regulating radical spiritualities, the fragility of secularism and the true nature of magic.
Vypredané
32,78 € 34,50 €

dostupné aj ako:

The Practical Witchs Spell Deck: 100 Spells for Love, Happiness, and Success


The Practical Witch's Spell Deck is a charming collection of spells and incantations for love, joy, prosperity, work, money, health and healing, and more, for both beginners and seasoned witches alike. This kit includes: A 100-card deck, with fully-illustrated, 2.5 X 3.5-inch cardsA 48-page mini book, with introductions to spells and magic
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Světelná poselství z Plejád 2


Nová poselství s novými informacemi a léčebnými technikami. Obsahuje opět velké množství cvičení, symboly a číselné kódy, vědění o nových kosmických dětech, energetických implantátech, světelných ochranách, aktivaci krystalů a léčení. Každá kapitola je nabita pozitivní energií, která je naladěna na energetickou frekvenci čtenáře. Hlavní téma knihy je aktivace DNA na našich původních dvanáct řetězců a vstup do kosmické energie. "Zůstaňte ve své lásce a dávejte vaši lásku dál." - Plejáďané
Vypredané
12,86 € 13,54 €
  • 5 /5

Találd meg önmagad! - Élj harmóniában belső éneddel!


"Ki bölcsen bírja a realizmus, spiritualizmus és intellektualizmus hármas arányát... Ki nemcsak a mi Glóbuszunkban hisz - napjával s holdjával -, de más glóbuszokban is, saját napjaikkal és holdjaikkal, Ki házat építvén magának - nem egy napra, de minden időkre, fajokra, korokra, századokra, emberöltőkre lát, A múltra, a jövőre, melyek akár a tér, elválaszthatatlan egybeforrtak." Walt Whitman: Kozmosz Shirley MacLaine ezzel a kötettel mutatkozott be a magyar közönségnek. A történet helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. A világszerte népszerű színész- és táncosnő a negyvenes évei elején járt, amikor hosszú utazása során híres látnokokkal találkozott, s ezzel "különleges" események sora vette kezdetét. Az újdonsült ismeretségek életre szóló élményekkel gazdagítják. Megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Az út során a hitetlenkedésétől továbblép a megvilágosodás felé. Végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, melyekbe sorra beavat minket, olvasókat is ebben a spirituális útinaplóban. Shirley MacLaine így beszél az átéltekről: "Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális Odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága - mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet."
Vypredané
11,31 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Ovlivňování reality 11 - Pravé příčiny nemocí


Autor odpovedá na otázky čitateľov, ktorí sa zaoberajú transurfingom. V tejto svojej už jedenástej knihe sa zameriava na tému stravovania a životosprávy, s ktorou úzko súvisia témy zdravia a celkovej vitality. Podľa V. Zelanda je najlepšie konzumovať iba surovú rastlinnú stravu. Okrem výživy sa tu pojednáva o rôznych telesných problémoch a ochoreniach vrátane depresie, nedostatku energie, závislosti na škodlivých látkach a parazitoch. Nájdete tu aj rôzne recepty, liečivé účinky bylín, korenia, ovocia a zeleniny a telesné cvičenia. V závere knihy autor odpovedá na všeobecné otázky o transurfingu a prezrádza aj niečo o sebe. Úryvok: Jestliže v rodině není shoda ve způsobu stravování, je nutné nechat všechny na pokoji a působit jen osobním příkladem. Samozřejmě, že děti budou snadněji přebírat špatné návyky dospělých než ty prospěšné, protože mrtvá strava je droga. Můžete jim vysvětlit, proč se tak stravujete, ale bojovat za syrovou stravu nesmíte, bylo by to ještě horší. Jděte vlastní cestou, buďte pro děti příkladem, ale nikoho násilím neobracejte na svou víru. Čas ukáže, kdo má pravdu. "Jak to mám udělat, abych se před lidmi neospravedlňoval? Co mám odpovědět, když se mě například ptají, proč jím syrovou stravu? Jak odpovídáte vy?" Protože proto. Nutnost ospravedlňovat se vzniká jen v případě, že ještě máte potřebu se obhajovat před sebou. Až se dohodnete sám se sebou, vnější svět vás přijme takového, jaký jste.
Vypredané
9,69 € 10,20 €

The Magic Book


Magic has enchanted humankind for millennia, evoking terror, laughter, shock, and amazement. Once persecuted as heretics and sorcerers, magicians have always been conduits to a parallel universe of limitless possibility-whether invoking spirits, reading minds, or inverting the laws of nature by sleight of hand. Long before science fiction, virtual realities, video games, and the Internet, the craft of magic was the most powerful fantasy world man had ever known. As the pioneers of special effects throughout history, magicians have never ceased to mystify us by making the impossible possible. This book celebrates more than 500 years of the stunning visual culture of the world's greatest magicians. Featuring more than 750 rarely seen vintage posters, photographs, handbills, and engravings as well as paintings by Hieronymus Bosch and Bruegel among others, The Magic Book traces the history of magic as a performing art from the 1400s to the 1950s. Combining sensational images with incisive text, the book explores the evolution of the magicians' craft, from medieval street performers to the brilliant stage magicians who gave rise to cinematic special effects; from the 19th century's golden age of magic to groundbreaking daredevils like Houdini and the early 20th century's vaudevillians.
Vypredané
33,20 € 34,95 €

Kategória literatúry Mágia a okultizmus nás zavádza do tajuplného sveta mystiky, tajomstiev a duchovných praktík. Táto fascinujúca oblasť sa zaoberá štúdiom a pochopením rôznych ezoterických a okultných prvkov, ktoré nám otvárajú dvere k nevysvetliteľným javom a nadprirodzeným silám.

V literatúre tejto kategórie objavíme rôzne aspekty mágie a okultizmu, vrátane rituálov, kúziel, čarovania, astrálnej projekcie, alchýmie a iných tajomných praktík. Budeme mať možnosť spoznať históriu a vývoj mágie a okultizmu, ako aj ich vplyv na rôzne kultúry a náboženské tradície.

Prehĺbime svoje pochopenie ezoterických princípov, ktoré nám umožnia vnímať svet okolo nás inými očami. Literatúra nám poskytne náhľad do učení starovekých mudrcov, tajomných spisov a mystických tradícií, ktoré sa prenášajú z generácie na generáciu.

Pri čítaní tejto literatúry sa obohatíme o poznanie duchovných praktík, ktoré môžu poslúžiť na duchovný rast, sebapoznanie a dôkladnejšie porozumenie vnútornému svetu. Dôležité je mať rešpekt a otvorenú myseľ k poznávaniu rôznych prístupov a perspektív, ktoré nám mágia a okultizmus ponúkajú.

Kategória literatúry Mágia a okultizmus je vhodná pre tých, ktorí túžia objavovať tajomstvá vesmíru a nezistené možnosti ľudského ducha.