! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Tökéletes egészséget keresve


Sri Chinmoy a belső és a külső közötti szerves kapcsolattal foglalkozik. Belső perspektívából nézve megtanuljuk, hogyan használhatjuk fel az imát, a meditációt és a belső fegyelmet az egészség javítása érdekében. Megtanuljuk a betegséghez való mentális hozzáállás értékét is. Ezek nem pusztán filozófiai absztrakt konstrukciók. Sri Chinmoy konkrét és értékes betekintést nyújt és gyakorlatokat mutat, amelyeket minden nap használhatunk az általános fizikai jólétünk érdekében. Ugyanakkor Sri Chinmoy külső perspektívából foglalkozik a fizikai fittség jelentőségével a belső életünk minőségének javítása érdekében. Sri Chinmoy útmutatást ad a testmozgás, a táplálkozás és a légzéstechnikák legjobb használatához, és lehetővé teszi az olvasó számára, hogy olyan életet éljen, amely egyszerre erős és teljes értékű.
U dodávateľa
7,76 € 8,17 €

Čarování - magie Wicca


S magií se mnozí poprvé setkávají, když si chtějí splnit nějaké přání… Jeden si přeje peníze, druhý lásku nebo úspěch a třetí jen úspěšné složení zkoušky nebo něco podobného. Napínavým stylem napsaná kniha nabízí mladým lidem, kteří se zajímají o magii, cenné informace o tom, jak ji úspěšně zařadit do každodenního programu, jak žít s wiccou ve smyslu „moudrých žen“. Autorka, zkušená čarodějka wiccanské tradice a diplomovaná psycholožka, je zárukou, že mladé čarodějky a mladí čarodějové v její knize najdou řadu odborných informací. Ty jim poskytnou odrazový můstek pro harmonický vstup do světa kouzel – a současně zajímavé odpovědi na mnohé otázky, které si kladou mladí lidé…
U dodávateľa
17,77 € 18,70 €

Akasa-krónika (puhatábla)


Az univerzum él - és emlékezik. Az univerzum Akasa-krónika néven ismert energetikai archívuma minden lélekre vonatkozóan tárol információkat, melyeket felfedve szeretetteljes vezetésben részesülhetünk. A lélek feljegyzéseinek és útinaplójának megtekintése valaha a spirituális mesterek privilégiuma volt, ma azonban bárki által lehívható és használható az itt összegyűlt információ. Hogyan férhetsz hozzá az univerzum tudástárához? A könyv, melyet kezedben tartasz minden eszközt a rendelkezésedre bocsát ahhoz, hogy megtanuld érzékelni és értelmezni az Akasa-krónika energetikai feljegyzéseit. A gyógyító Linda Howe kidolgozott egy megbízható eljárást, amellyel hozzáférhetünk ehhez az információtárhoz; ez az Ösvény Imádság Módszer. Ez az átfogó útmutató segít magabiztosan olvasnod a saját Krónikádat vagy másokét, és ösztönzést találnod a saját spirituális utad megtételéhez. A könyvből választ kapsz az alábbi kérdésekre: - Hogyan léphetsz be az Akasa-krónikába? - Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során? - Milyen szabályokat kell betartanunk? - Milyen típusú kérdéseket érdemes feltennünk? - Hogyan használjuk az Akasából származó információkat? Az Akasa-krónika - Hogyan érzékeld és használd az univerzum tudástárát? neked is átadja a tudást, amit felhasználva kapcsolatba kerülhetsz a végtelen öröm, a belső béke és az elégedettség ezen isteni forrásával.
U dodávateľa
14,16 € 14,90 €

Cigány jóskártya


A cigányok az örökös világvándor, otthontalan nép, akik a szabadságot részesítik előnyben. A néphagyomány rejtélyes és varázslatos világát őrzik a ráolvasásaikkal, tenyér- és kártyaelemzéseikkel. Jóseljárásuk a középkori Európában honosodott meg, melyeket főként e kártyák segítségével alkalmaztak. Egyik országból és egyik városból a másikba történő vándorlásuk során a jövőjüket megismerni kívánó emberek fordultak hozzájuk. A kíváncsiak vagyonos, nemes hölgyek voltak, akik napnyugtakor keresték fel a jósokat, elfátyolozott arccal, kilétüket eltitkolva, hogy fel ne ismerjék őket, mert kedvesükkel kapcsolatosan útmutatásra volt szükségük. A férfiak sem utasították vissza a cigányoknak az üzletre és törvénykezésre vonatkozó tanácsait. Legendák szólnak a kártyák és a cigányok között köttetett barátságról és egyezségről. Még rossz hírek esetén is értékes tanácsokat adott azok elkerülésére, vagy éppen előnnyé kovácsolására vonatkozóan. A kártya dobozos kivitelben kapható. Tájékoztató füzetet tartalmaz!
U dodávateľa
9,90 € 10,42 €

Magie v praxi


Magie v praxi je okouzlující úvod do zázraků moderní magie a mystiky v plné šíři – tedy od krystalů přes astrologii a čakry až po výklad snů a samozřejmě pár kouzel! Tato kniha, která se zaměřuje na tři základní oblasti – léčení, magii a věštění – poskytuje dokonalý základ pro sofistikované zájemce s lákavým textem a poutavými ilustracemi. Jasné přehledy o trendech, jako jsou bylinná tonika a astrologické tabulky, jsou spárovány s domácími léky, praktickými pokyny a doporučenými rituály v elegantním a stylovém formátu, který zaujme představivost dobrých čarodějnic všech věkových kategorií. Tato příručka nesmí chybět v knihovně zkušených ani nezkušených čarodějek, stejně jako kohokoli, kdo se o ezoterická témata byť jen trochu zajímá.
Na sklade 4Ks
20,85 € 21,95 €

Velká kniha tarotu - Průvodce výkladem tarotových karet pro začátečníky


Velká kniha tarotu přestavuje nový a vzrušující přístup k počátečním pokusům o výklad. Tento zevrubný průvodce neobsahuje všeobecnou strategii, ale dělí interpretaci každé tarotové karty na specifické významy ze všech nejvyhledávanějších kategorií včetně lásky, financí, zdraví, kariéry a dalších. Už nikdy nebudete muset bojovat s luštěním významu a pochopením různých otázek na základě identických vysvětlení. Tyto pečlivě vybrané kategorie vám poskytnou cestu k lepšímu porozumění tarotu a budete je moci aplikovat na jakoukoli formaci od milované klasiky, jako je keltský kříž, až po vlastní kompozice. Velká kniha tarotu je sepsána tak, aby rychle zlepšovala čtenářovi schopnosti při výkladu.
U dodávateľa
31,30 € 32,95 €

The Other Side


It's not so long ago that a woman's expressed interest in other realms would have ruined her reputation, or even killed her. And yet spiritualism, in various incarnations, has influenced numerous men - including lauded modernist artists such as Wassily Kandinsky, Piet Mondrian, Kazimir Malevich and Paul Klee - without repercussion. The fact that so many radical women artists of their generation - and earlier - also drank deeply from the same spiritual well has for too long been sorely neglected. In THE OTHER SIDE, we explore the lives and work of a group of extraordinary women, from the twelfth-century mystic, composer and artist Hildegard of Bingen to the nineteenth-century English spiritualist Georgiana Houghton, whose paintings swirl like a cosmic Jackson Pollock; the early twentieth-century Swedish artist, Hilma af Klint, who painted with the help of her spirit guides and whose recent exhibition at New York's Guggenheim broke all attendance records; the 'Desert Transcendentalist', Agnes Pelton, who painted her visions beneath the vast skies of California; the Swiss healer, Emma Kunz, who used geometric drawings to treat her patients; and the British surrealist and occultist, Ithell Colquhoun, whose estate of more than 5,000 works recently entered the Tate gallery collection. While the individual work of these artists is unique, the women loosely shared the same goal: to communicate with, and learn from, other dimensions. Weaving in and out of these myriad lives, sharing her own memories of otherworldly experiences, Jennifer Higgie discusses the solace of ritual, the gender exclusions of art history, the contemporary relevance of myth, the boom in alternative ways of understanding the world and the impact of spiritualism on feminism and contemporary art. A radical reappraisal of a marginalised group of artists, THE OTHER SIDE is an intoxicating blend of memoir, biography and art history.
U dodávateľa
19,48 € 20,50 €

Mágikus növények - Okkult botanika


Paul Sédir (1871. január 2. - 1926. február 3.) francia misztikus és ezoterikus, számos mágikus értekezés és keresztény misztikáról szóló mű szerzőjeként ismert. Amikor1889-ben találkozott Papus-szal (Dr. Gérard Encausse) a Lucien Chamuel által 1888-ban alapított "Librairie du Merveilleux" könyvesboltban jöttek össze, ahol a különböző ezoterikus páholyok tagjai és a téma iránt érdeklődők találkoztak. Papus, mint Eliphas Lévi követője, olyan szellemi irányba vezette el Sédirt, ami számára a legintenzívebb spirituális utat mutatta meg. Később így került a Martinista Renbe, majd utána a Superior Inconnu Initiateur és a Legfelsőbb Tanács tagjává vált. A mágikus növények - Okkult botanika című könyv három fő részre tagozódik: - I. rész: A növények világa és a különböző hermetikus elméletek összefoglalását adja. - II. rész: Az ember és a növények kapcsolatát mutatja be. - III. rész: Növénytani lexikon, mely közel 300 növényfajt tartalmaz, azok okkult tulajdonságait, a mágiában elfoglalt helyüket és alkalmazásukat a különböző mágikus elixírek elkészítéshez. A könyv egyéb érdekessége abban az analógiai láncban rejlik, ami összekapcsolja a növényeket a bolygók és az állatövi jegyek, valamint a különböző konstellációk hatásaival, így fontos szerepet kap a Paracelsus által kidolgozott mágikus-orvoslás tanában. Dr. Kássa László
U dodávateľa
10,44 € 10,99 €

A teljes beszélgetések Istennel - A három kötet egyben


Milliók szólnak elismerően a Beszélgetések Istennel sorozatról, amelyet közel negyven nyelvre fordítottak le. A sorozat egy szent beszélgetés szó szerinti leírása, amelyet a szerző Istennel folytatott. Az emberi élet valamennyi aspektusát érinti, felveti a legtöbb kérdést, amelyet időről időre fel szoktunk tenni életről és szeretetről, hivatásról és elhivatottságról, emberekről és kapcsolatokról, jóról és gonoszról, bűnről és bűntudatról, megbocsátásról és megváltásról, az Istenhez és a pokolhoz vezető útról - egyszóval mindenről. Megvizsgálja a kézzelfoghatót és az elvontat, a láthatót és a láthatatlant, az igazságot és a hazugságot. Ez a könyv a legmegfelelőbb pillanatban talált Önre a legmegfelelőbb módon, hogy válaszoljon elméje kutatásaira, szíve imájára és lelke hívására. Higgyen benne! Semmi sem történik véletlenül!
U dodávateľa
19,51 € 20,54 €

Život po smrti. Reinkarnace


Zvláštní zážitky na prahu smrti, tak dlouho ignorované, se konečně stávají středem pozornosti moderní medicíny. Co se děje dál poté, co padla poslední nevyhnutelná opona? Existuje onen svět, z něhož třeba vede i cesta zpět? Hartwig Hausdorf, celosvětově proslulý záhadolog, nám objasňuje otázky, jako je tato, z hlediska psychologie a medicíny, náboženství a exaktních přírodních věd. Velice poučné rozhovory s kdysi předním badatelem na tomto poli ho přivedly k závěrům, které jsou znepokojivé i plné naděje zároveň!
U dodávateľa
15,62 € 16,44 €

A virágokról, a növényekről és a fákról szóló néphagyomány, valamint azok szimbolizmusa


Az idők során, a növények körében sikeresen végrehajtott, ilyen irányú fogalom és forma összekapcsolás, az évszázadok során gyökeret vert a köztudatban. A virágok, a fák, és egyéb növényfajták a születés, a halál, vagy a gyógyítás és a pusztítás szimbólumaként is ismertek. A néphagyomány ehhez még konkrétabb jelentéseket is csatolt. A mítoszokban a különféle növényeket, számos emberi jellemzővel társították. Ernst és Johanna Lehner kötete, kiváló segítséget adhat, az okkult botanikai kurzusunk elindításához, az alapok lerakásához, és a további kutatások elvégzéséhez. Kóródi Csaba A virágok és a növények szeretete és tisztelete egyidős az emberrel. A történelem során számtalan mítosz, mese született a növények és virágok keletkezéséről, illetve azok születéséről. Jelen kötetünk is gazdag anyagát nyújtja ezeknek a történeteknek, úgy mitológiai, mint a néphagyományban elfoglalt helyükről. Mit fejeznek ki a virágok, milyen virágot ajándékozzunk szeretteinknek, milyen istenség után kapták a latin nevüket, kinek az öröme, bánata, könnyei, kacagása teremtette és ihlette azok megjelenését a földön. Mit szimbolizál a rózsa, a galagonyavirág, a feltámadásvirág, a kristályvirág, stb. Külön fejezet foglalkozik azzal, hogy milyen virágot vagy növényt ajándékozzunk, és ezzel mit fejezünk ki a megcélzott személy felé. Ezekre a kérdésekre ad választ ez a gazdagon illusztrált kötet, melyben több mint kettőszáz metszet gazdagítja az írott anyag megértését. Dr. Kássa László
Na sklade 1Ks
10,97 € 11,55 €

A kristályok gyógyító ereje


Ismerd meg a kristályokban rejlő természetes gyógyító erőt! Az elme, a test és a lélek egyensúlyának megteremtése gyakran lehetetlennek tűnik, de ennek korántsem kell küzdelemnek lennie. A kristályok a szépségük, különleges színviláguk, fényük és formaviláguk révén mindig is végtelenül vonzók voltak az emberek számára. Manapság egyre többen fordulnak ezek felé a természetesen rezgő erőművek felé, amikor a stresszoldás, az egyensúlyra törekvés és az összpontosítás a cél. A kristályokkal végzett holisztikus gyógyító módszerek segíthetnek mind az elme, a test és a lélek szintjén az energiáink megfelelő hasznosításában, mind egy pozitív és egészséges életmód kialakításában. A kristályok gyógyító ereje lapjain Karen Frazier intuitív energiagyógyász sokrétű tudással látja el az olvasót a kristályokkal történő energiagyógyászat legalapvetőbb kérdéseivel kapcsolatban. A könyv gyönyörű képekkel illusztrált, egyszerű, könnyen áttekinthető, és a segítségével szert tehetsz egy kicsi, de ütős kollekcióra, amelyben a legnépszerűbb és legváltozatosabb kristályok is helyet kapnak. Ezzel a maroknyi nélkülözhetetlen kristállyal ellenőrzésed alá vonhatod a belőled és a feléd áramló energiákat, hogy békés bensődre hangolódva bármilyen vihar közepén el tudj csendesedni. Karen könyve alapmű, amely nem csupán a lényegi információkat, hanem a gyakorlatban történő alkalmazást is a kezedbe adja, hogy ezáltal te magad is megtapasztalhasd azokat az erőteljes változásokat, amelyeket a Föld ezen csodálatos elemei képesek elindítani. KRISTÁLYPROFILOK: Betekintés a 10 legalapvetőbb és további 40 kristály legfontosabb tulajdonságaiba. KRISTÁLYRECEPTEK: Negatív erők kristályokkal történő kezelése. Alkalmazd a kristályokat a könyv lapjain közölt 75 recept és a hozzá tartozó mantra valamelyikével, amelyek lépésről lépésre megmutatják a használatukat a düh, a szorongás, a bátorság, a döntésképesség, a gyász, a boldogság, a belső béke, a motiváció, a negativitás, a türelem, a jólét, az önbizalom vagy a stressz kezelésében. Ha szeretnéd megismerni a kristálygyógyítás erejét, mélyítsd el a tudásodat ezzel az alapos és gyakorlatias útmutatóval. "Amikor nyitott elmével tartasz egy kristályt, és észreveszed, hogy mit hoz ki belőled, akkor a változás hullámait tapasztalod meg, vagyis a rezgések eltolódását. Ez lehet akár leheletfinom, akár földrengető hatású. Csak vedd észre, és add át magad neki! Éppen ezek az apró érzékelések lesznek azok, amelyek beindítják majd a változást."
Na sklade 1Ks
16,03 € 16,87 €

Posolstvo nádeje od anjelov, 3. vydanie


V Posolstve nádeje od anjelov írska mystička Lorna Byrneová v tejto náročnej dobe tlmočí veľmi dôležitý a naliehavý odkaz z neba. Anjel mi povedal: „Nádej robí z nemožného možné.“ Lorna vidí anjelov tak, ako my vidíme ľudí, a každý deň sa s nimi rozpráva. V predchádzajúcich dielach Lorna písala o svojom živote a o tom, ako ju anjeli pripravovali na to, aby sa podelila o posolstvo s celým svetom. V tejto knihe vám prináša posolstvo nádeje. Lorna vysvetľuje, ako anjeli pomáhajú ľuďom, keď sa cítia unavení, zúfalí, skľúčení a nemilovaní, keď majú pocit, že sú zlými rodičmi, majú finančné ťažkosti alebo nič nestíhajú. V Posolstve nádeje od anjelov Lorna priamočiaro a jednoducho píše o tom, ako sa človek môže obrátiť na anjelov o pomoc a prežiť tak lepší a šťastnejší život. Z anglického originálu A Message of Hope from the Angels (Coronet, an imprint of Hodder & Stoughton, London 2012) preložila Viera Gregorcová.
Na sklade 1Ks
14,16 € 14,90 €

Használd a megerősítéseket


Ismerd meg Louise Hay könnyedén elsajátítható, 21 napos útmutatását, és fedezd fel az egyszerű, megnyugtató szavakban rejlő erőt! Minden megfogalmazott gondolatunkkal és kiejtett szavunkkal a jövőnket teremtjük meg, hiszen minden belső párbeszédünk valójában nem más, mint megerősítések füzére. Ha csupán egyszer mondunk ki egy megerősítő mondatot, és aztán azon tűnődünk, miért nem történik semmi, hiába vágyunk rá, nem fogjuk megváltoztatni az életünket. A szavak csak szavak maradnak. A megerősítések végtelenül hatékonyak, azonban életünk szerves részévé kell tennünk őket ahhoz, hogy valódi változást érjünk el. A kutatások azt mutatják, hogy 21 napba telik egy új szokást kialakítani, teljességgel beépíteni az életünkbe. A megerősítésekkel sincs ez másképp. Louise Hay könyvének segítségével 21 nap alatt, 21 témát körbejárva tanulhatjuk meg, miként tehetünk szert valódi lelki egyensúlyra a megerősítések által. Louise az élet különböző területeit vizsgálja, így az önbecsülést, a félelmeket, az elengedést, a megbocsátást, az egészséget, a munkahelyi sikereket, a jólétet vagy éppen önmagunk szeretetét, a barátságot, a szerelmet és a meghittséget. A könyvben található gyakorlatok elsajátításával és a megerősítések személyre szabásával őszinte jókedvet, friss lendületet, valódi változást és örömöt varázsolhatsz az életedbe. Vizsgáld felül a régi hiedelmeidet, és vágj bele egy végleges nagytakarításba a pozitív megerősítések segítségével! Akár érzelmi, akár fizikai szinten nézel szembe egy problémával, a megerősítő mondatok hatalma segítségedre lesz egy kiegyensúlyozottabb élet megteremtésében. A megerősítés kaput nyit, hogy elindulj az öngyógyítás és a pozitív változás útján! Louise Hay spirituális gyógyító, motivációs tréner, bestsellerszerző, az önsegítő mozgalom úttörője - rendkívüli személyiségével örökre mély nyomot hagy mindnyájunk életében. A megerősítések hatalmáról szóló tanításai és az általa ajánlott technikák számtalan embernek nyújtottak és nyújtanak mindmáig vigaszt és gyógyulást.
Na sklade 1Ks
13,36 € 14,06 €

Schody do neba, 3. vydanie


Anjeli Lorne oznámili, že jej poslaním na zemi je šíriť múdrosť a poznanie, ktoré jej daroval Boh a anjeli. Po smrti manžela sa Lorne rozpadol svet. V Schodoch do neba opisuje, ako sa opäť pozviechala a ako ona, nevzdelaná matka štyroch detí, prelomila mlčanie a začala šíriť posolstvo anjelov svetu. Lorna rozpráva o budúcnosti, ktorú pre nás plánuje Boh, aj o iných možných zajtrajškoch, ktoré závisia od našich rozhodnutí. „Každý musí plniť svoju úlohu,“ vraví. Čitateľom ponúka jedinečné, zasvätené informácie o anjeloch. Predstavuje nám strážneho anjela Zeme, objasňuje jeho význam aj to, prečo je dobré mu načúvať. Neobyčajný ohlas čitateľov na Lornino dielo spočíva v tom, že im dodáva nádej, pomáha im uvedomiť si, že nezávisle od náboženskej viery a bez ohľadu na to, či sa cítia osamelí alebo nie, majú po boku svojho strážneho anjela. Schody do neba nám otvárajú okno do ríše anjelov! Z anglického originálu Stairways to Heaven (Coronet, am imprint of Hodder & Stoughton, London 2010) preložila Tatiana Sedová.
Na sklade > 5Ks
13,21 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Démonomágia


Mielőtt a mágus a kísérletezés, illetve a mágikus tapasztalatszerzés céljával nekifog az e műben bemutatott praktikák végrehajtásának, hasznos, ha előtte elmélyülten foglalkozik a gondolatokat irányító, a vizualizációt, a koncentrációt, és a képzeletet edző különböző gyakorlatokkal, hogy megfelelően uralja ezeket a képességeit. Kielégítő mentális kiképzés, gyakorlás nélkül nem érhetünk el eredményeket. A bátorság, a kitartás és a türelem szintén a mágia tartóoszlopai, amelyek az eredményes munka elengedhetetlen feltételei. Tűzzünk ki magunk elé egy célt a mágiában, és ne tágítsunk tőle, amíg el nem értük. A mágusnak következetesen kell járnia a maga útján, és állhatatosan kitartani, amíg a kívánt eredmény nem mutatkozik. Az út az erős és mágikus akarat kiképzésével kezdődik. Minden igazi mágus egyben egy akarat-mágus. Megpróbáljuk saját akaratunkat az egyetemes akarattal összhangba hozni. Csak ha aláveti magát a mágus a kozmikus akaratnak, és általa hat, csak akkor lesz képes a szellemeknek és a démonoknak parancsolni. Tekintélyt kell szereznie, és el kell érnie, hogy az általa megidézett lények tiszteljék, csak ekkor követik parancsát, különben romlásba döntenék. A kezdeti visszaesések miatt ne veszítsük kedvünket, mert apránként jelentkeznek a látható eredmények is. Állhatatosság és kitartás a siker kulcsa.
U dodávateľa
6,16 € 6,48 €

Kompletní průvodce krystaly


Kompletní průvodce krystaly je všeobecným návodem pro začátečníky, jak kameny chápat a jak s nimi pracovat. Milovníci krystalů zde naleznou úvod do všech klíčových oblastí využití kamenů a konceptů, například: - Návodů, jak krystaly propojit s dalšími postupy, jakými jsou Feng-šuej, meditace a reiki, - společných vlastností kamenů (například barva) i seznam těch, které by měly a neměly být používány společně - jak krystaly používat během rituálů, v krystalových mřížkách a v rámci krystaloterapie. Krystaloví nadšenci se zde dozví o vědě a umění za krystaly, včetně systémů mřížek, Mohsovy stupnice tvrdosti, kameny s vysokými a uklidňujícími vibracemi, o energetických konceptech, jakým je například synchronizace, a o tom, jak při práci s krystaly a při manifestaci používat záměry. Tato kniha zahrnuje rovněž profily a významy 100 kamenů, které by měl každý milovník krystalů znát a pracovat s nimi. Kniha obsahuje krásné a úchvatné fotografie kamenů a stane se pro vás nepostradatelným zdrojem informací.
U dodávateľa
26,08 € 27,45 €

Metafizika - Élfestett


A Metafizika című könyv szerkezete azon az ismereten alapul, hogy a transzcendensre vonatkozó tudás nem lineárisan, hanem koncentrikusan épül fel. A szerző a magyar ábécé huszonkét betűjével huszonkét fogalmat alkotott, amelyeket ontológiai igénnyel jár körül a kötet huszonkét fejezetében - szándéka az, hogy az így leírt huszonkét kör együtt akkora síkot fedjen le, ami átfogó képet ad a valóság és az igazság viszonyáról. Az ábécé betűinek és a tarot nagy arkánumának számbeli egyezésére alapozva a szerző a fejezetek címei és a nagy arkánum huszonkét lapjának archetípusai közt analógiás párokat alkotott, így a huszonkét fejezet szövegét vizuálisan azokhoz tartozó képzőművészeti alkotások egészítik ki, és helyezik tágabb összefüggésbe. Puzsér Róbert Metafizikája az agy mindkét féltekével kommunikáló meditációs objektum, ami összművészeti igénnyel kalauzolja az olvasót a megismerés szellemi ösvényén.
Na sklade 1Ks
40,12 € 42,23 €

A 2024-es év asztrológiája


Készülj fel és tervezd meg a következő 12 hónapot a Kozmikus Navigátor, Gahl E. Sasson alapvető asztrológiai útmutatójával A 2024-es év egy égi utazás, amelyet alapvetően befolyásolnak különböző bolygóközi hatások. Te vagy életed sorsának kapitánya, te állsz a kormányrúdnál, ez a könyv a kozmikus társad, a GPS-ed. Ez az asztrológiai útmutató a csillagok bölcsességét ötvözi a kabbalával, a tarot-val, a numerológiával, a történelemmel és a mitológiával. A pilóta kézikönyveként szolgál, segít navigálni az előttünk álló viharos úton. A horizont első állomása az egyes hónapok fontos dátumainak átfogó listája - az összes csillagjegyre vonatkozóan -, és a legjobb tippek arra, hogy kormányozz közöttük. A második rész a 2024-es év főbb asztrológiai trendjeit, míg a harmadik rész az év küldetését, valamint az egyes jegyekre jellemző eszközöket ismerteti. Célja, hogy 2024-et, a Sárkány évét dicsőséges évvé tegye. Az egyes jegyekre vonatkozó előrejelzések és jóslatok tartalmazzák a pénzügyek, a szerelem, az egészség és a táplálkozás szempontjából kedvező dátumokat, a 2024 numerológiáját, a Plútó Vízöntőbe való átvonulásának - ami a francia forradalom óta először fordul elő - jelentőségét, a Merkúr és a Mars retrográdját, valamint azt, hogyan hozzuk ki a legtöbbet az eklipszisek erejéből. Emellett a könyv megjelöli a legjobb időpontokat, amikor elkezdhetünk dolgozni az újévi fogadalmainkon, valamint a sikeres megvalósításukhoz szükséges technikákat. Ez az útikalauz arra szolgál, hogy segítsen átvenned az irányítást sorsod felett. Ne sorsod áldozata legyél, hanem magabiztos pilóta, és prosperálj az előttünk álló évben.
U dodávateľa
12,02 € 12,65 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.