! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Veštenie, tarot, vykladacie karty strana 12 z 21

A Titkos manifesztációs kártyák


"Nincsenek korlátai annak, hogy önmagad számára mit te!remthetsz meg, mert a gondolkodási képességeid korlátlanok." - Rhonda Byrne Ezen a Földön minden emberi lény benne rejlő teremtőerő!vel született - egy olyan erővel, amely lehetővé teszi szá!munkra, hogy bármit megteremtsünk, amit csak akarunk, bármilyen nagy legyen is az. Ennek az erőnek köszönhetően bárki lehetsz, bármit megtehetsz, vagy bármit birtokolhatsz, amit szeretnél. Mi ezt az erőt úgy nevezzük, hogy A Titok. A titkos manifesztációs kártyák feladata, hogy inspiráljanak, lelkesítsenek, és a helyes úton tartsanak, miközben ezt az életet megváltoztató tudást igyekszel alkalmazni a saját éle!tedben. A hatvanöt kártyából álló pakli tartalmazza A Titok manifesztációra vonatkozó legfontosabb tanításait, valamint egyszerű, erőteljes gyakorlatokat, amelyekkel megteremt!hetsz mindent, amit csak akarsz - boldogságot, egészséget, jólétet, vagy bármit, amiről eddig csak álmodtál.
Vypredané
26,73 € 28,14 €

Necronomicon Tarot Deck and Guidebook


Let Cthulhu and the Great Old Ones guide your mystical tarot practice with this epic tarot deck and guidebook filled with stunning artwork inspired by H.P. Lovecraft’s fictional grimoire the Necronomicon. Featuring deluxe custom artwork inspired by H.P. Lovecraft’s Necronomicon, this tarot deck is a unique way to experience the popular lore of Lovecraft’s weird, science fiction, fantasy, and horror stories. Containing both major and minor arcana, the set also comes with a comprehensive guidebook explaining each card’s meaning, as well as suggesting simple spreads for easy readings. Packed in a sturdy, decorative gift box, this compelling tarot deck is perfect for H.P. Lovecraft fans and tarot enthusiasts alike.
Vypredané
30,88 € 32,50 €

The Dark Crystal Tarot Deck and Guidebook


Let the wonder of Jim Henson's classic film The Dark Crystal guide you with this beautifully illustrated official tarot card deck.
Vypredané
30,88 € 32,50 €

Universal Monsters Tarot Deck and Guidebook


Let Count Dracula, Frankenstein, the Mummy, and other creepy creatures guide your tarot practice with this hair-raising tarot deck and guidebook inspired by the iconic Universal Pictures Monsters!
Vypredané
29,40 € 30,95 €

Stranger Things Tarot Deck and Guidebook


Let Eleven, Jim Hopper, and other beloved residents of Hawkins, Indiana guide your tarot practice with this otherworldly tarot deck and guidebook inspired by the hit Netflix series, Stranger Things. Netflix's Emmy Award-winning series Stranger Things has captivated the imaginations of viewers all around the world. The first official Stranger Things tarot deck, it features original artwork inspired by classic tarot iconography, and depicts fan-favorite characters and themes, including everything from the dreaded Demogorgon and the sinister Mind Flayer to dynamic duo Steve Harrington and Robin Buckley. The deck comes with a guidebook explaining the meaning of each card as well as a few simple spreads for easy readings. Packaged in a collectible gift box, it's a totally tubular gift for fans and tarot enthusiasts alike!
Vypredané
28,45 € 29,95 €

Marseille-i 78 Tarot


A Marseille-i Tarot először az 1300-as évek végén jelent meg Európában. A tömeg kártyajátékként tekintett rá, de a beavatottak meditációs, beavatási, önismereti sorozatként ismerték és így is használták. Utat mutat, felfedi a rejtett akadályokat, de azt is megmutatja, hogy mit és hogyan kell tennünk. A kártya dobozos kivitelben kapható.
Vypredané
13,78 € 14,51 €

Saint Germain gróf Tarot kártya 78 lapos


A gróf a legrejtélyesebb mágusok közé tartozott. Ma már fellelhetetlen Tarot kártyája újra kiadásra került. Szimbólumrendszere az egyiptomi hagyományt követi. A csomag 78 lapból áll, mely a nagy és a kis arkánumot tartalmazza. Értelmezése egyszerű, de mégis a titok több szintjét is felfedi. A kártyáról a gyakorlati asztrológia című könyvében ír először. Az arkánumokat a Sors könyveként is definiálják, mely megmutatja a múlt, a jelen és a jövő közötti összefüggést. A kártya használatához Saint-Germain gróf Titkos Tarot könyvét és a kis arkánumokról szóló könyvét ajánljuk.
Vypredané
13,38 € 14,08 €

78 lapos Tarot


Nem sokkal az után, hogy Waite csatlakozott az Arany Hajnal Hermetikus Rendhez, elérte a mesteri szintet, és a mágiáról a miszticizmusra irányította a rend fókuszát. Az Arany Hajnal Rendet, amelynek szellemi hierarchiája a kabbala rendszerén alapult, a XX. század okkultizmusára gyakorolt ?hatása egyedülállónak tekintendő. A Rider-Waite Tarot több száz másik tarot-pakli számára is mércét állított fel, amelyek Pamela Colman Smith által 1909-ben Arthur Edward Waite irányításával készített archetipikus képeket tartalmazzák. Ez a kiadás Smith eredeti, kézzel rajzolt kártyáit tartalmazza. A kártya dobozos kivitelben kapható.
Vypredané
13,38 € 14,08 €

The Pictorial Key To The Tarot : An Illustrated Guide


Picture your fate, forecast your future and transform your fortune An illustrated guide to the world famous Original Rider Waite Tarot - the most popular deck in the world. Unlock the secrets of the tarot with renowned scholar of the occult, A E Waite. Featuring the original card artwork by Pamela Colman Smith, The Pictorial Key to the Tarot is an insightful card-by-card analysis of the 78-card Rider Waite Tarot deck featuring both regular and reverse meanings. This illuminating book is the ultimate guide to mastering the art of tarot.
Vypredané
12,83 € 13,50 €
  • 5 /5

Karty posvátné duše - kniha a 36 karet


Balíček Karet posvátné duše obsahuje 36 karet s vizionářskými obrazy, které vás zavedou do světa duchovních říší a propojí vás s vyššími vibracemi. Posílí vás a navedou pozitivním směrem. Karty vám pomohou probudit vaše vyšší duchovní já, abyste se tak mohli napojit na božské bytosti a získat jejich vedení. S kartami mohou pracovat také profesionální terapeuti, léčitelé a mohou být využívány i v dalších oblastech energetické medicíny.
Vypredané
16,03 € 16,87 €

Fény és Árnyék Tarot - Könyv és 78 kártya


A Fény és Árnyék egy merész és intuitív stílusú tarot. Sajátos, már első pillantásra is azonnal magával ragadó képi világa jól összeegyeztethető korunk spirituális tapasztalataival és általában a 21. századi életvitellel. A festő kiválóan eltalálta mind a színeivel, mind a karakterek és környezetük ábrázolásával a ma emberének sokszínű, nyitott és vibráló világát. Rokonszenves, szabad szellemű figurái keresik a bennünk rejlő fényt. Különleges, gyönyörködtető vizuális élmény minden egyes lapja! Ez a tarot megosztja velünk az örök érvényű bölcsességeket, egyben feltárja a legmélyebb igazságokat az univerzum árnyékos oldalával kapcsolatban is. Lelkileg és szellemileg építő kártya ez, mélyebb ismeretével könnyen felfedezhető a tarot varázsa, amely által újszerű, mélyebb értelmet kap az élet. Segítségével könnyebb meghallani és megérteni az univerzum üzenetét: AZ ÁRNYÉK MAGA AZ ÚT, A FÉNY PEDIG A BÁMULATOS VÉGKIFEJLET.
Vypredané
24,05 € 25,32 €

Hermetikus Tarot


A Hermetikus Tarot a nyugati ezoterikus hagyomány szimbólumrendszere alapján készült. A Nagy Arkánum képei ötvözik az alkímia, az asztrológia, a mágia és a kabbala tanait, tehát ily módon igazi titkot őriznek. Ez a huszonkét lapos kártya az igazi értőknek és a hagyomány ismerőinek érdeklődését hivatott szolgálni.
Vypredané
9,50 € 10,00 €
  • 5 /5

Dimenziótarot


A Dimenziótarot Szepes Mária első tarot-könyvének, A tarot bölcsességének második, felújított és ismételten kibővített változata. Érdekessége, hogy egy egyedi tarot-kártyacsomag is tartozik hozzá, amely immáron plusz két kártyával bővülve elérte eredetileg tervezett 24 lapos formátumát. A tarot szimbólumrendszer. Kulcs az emberi önismerethez, rejtett bölcsességének hordozója, üzenet a távoli múltból. Ebben a kötetben olvashatunk a tarot eredetéről, a kártyalapok titkos jelentéséről, a képek mélyebb tartalmáról. Megtudhatjuk, hogyan jósolhatunk a segítségével, útmutatást kapunk, miként használjuk a lapok ábráit meditációra, és hogyan nyerjünk belőlük erőt lelki problémáink leküzdéséhez. Akit érdekel mindaz az ősi bölcsesség, távoli rejtélyes üzenet, amelyet a tarot szimbolikája hordoz, aki változtatni akar önmagán és az életén, a nagy arkánum lépcsőfokain eljuthat a beavatáshoz.
Vypredané
21,42 € 22,55 €

Charme önismereti kártyák kézikönyve


Mindenki életében bekövetkezik az a pillanat, amikor átértékeli, elemzi addigi döntéseit, cselekedeteit. Elgondolkodik életútján, sikerein. Akár azon mit csinált eddig rosszul, vagy épp jól. Újra megtenné-e, vagy inkább kitörölné egyből? Hol is tart a „MOST”-ban? A kezedhez selymesen simuló kártyalapok pont ebben tudnak segíteni Neked. Ha megfigyeled és elmélyülsz a lapok üzeneteiben, ráhangolódsz a képek apró részleteire, akkor egyfajta előrejelzést, jövendölést is olvashatsz a sorok között. Ráérezhetsz a helyes útra. Könyv+56 kártyalap
Vypredané
36,77 € 38,71 €

Álomfejtő kártyák


Alvás közben agyunk az álmokon keresztül útmutatást ad, megnyugtat, figyelmeztet a veszélyekre és választ ad a kérdéseinkre. Az emberek többségének sajnos fogalma sincs, hogyan kell értelmezni az álmok szimbolikus nyelvét. Pedig kitűnő lehetőség ez, hogy kezünkbe vegyük az életünk irányítását. Ez a képes álomfejtő kártyacsomag a 60 leggyakrabban előforduló álom jelentését tárja fel. A kártyákhoz mellékelt rövid ismertetőben arra is találunk néhány ötletet, hogyan használhatjuk a kártyákat társasjátékként.
Vypredané
21,43 € 22,56 €

Csillagmag jóskártya


Vágyakoztál e már valaha a csillagok és egy olyan hely után, amit az otthonodnak nevezhetsz, anélkül hogy tudtad volna, mit is jelent ez? Amennyiben igen, akkor lehet, hogy te is csillagszülött vagy – olyan öreg lélek, aki a Földön kívül már más helyet is megtapasztalt. A Csillagmag jóskártyacsomag 53 lapjának az elsődleges célja, hogy egyfajta közvetítőként közelebb vigyenek téged a szíved kapujához. A rajtuk lévő üzenetekre tekints olyan technikaként, amivel aktiválhatod és elmélyítheted a benned rejlő bölcsességet. Ezek a kártyák azért készültek, hogy segítsenek neked kapcsolatba kerülni szíved és lelked kapujával és bölcsességével. Minél több időt töltesz azzal, hogy meghalld saját lelked suttogását, ahogy távoli világokból, ősi helyekről, energiaportálokon át üzen neked, annál könnyebb lesz felismerned azt. A kísérő könyvecskében minden segítséget megtalálsz, hogy ráhangolódj a Csillagmag jóskártya lapjaira, benső hangodra és a kozmikus energiákra. A kártyák értelmezésénél két feladatot is találsz, egy kérdést a csillagszülött lélekhez, ami arra buzdít, hogy meghalld, kifejezd és megismerd lelked suttogását; és egy csillagszülött aktiválást, amely lángra lobbantja benned a kártya energiáját.
Vypredané
20,50 € 21,58 €
  • 5 /5

Misztikus álomtarot


Ez a különleges tarot az álmok és látomások titokzatos birodalmából született meg, a szerző álomtapasztalatait tükröző, új képi világgal. A lapok a megértés fényével ragyogják be a titkokat és új utakat mutatnak. A soha nem látott képek minden darabja egy-egy páratlan ajándék, és sorsfordító tudást nyújt számunkra. Segítségükkel ráébredhetünk arra, ami elengedhetetlenül fontos az életúton való tudatos haladáshoz, önmagunk meg isme réséhez. A szemet gyönyörködtető kártyacsomag és a kísérő könyv arra bátorít, hogy felfedezzük az ébrenlét valóságán túli bölcsességet és igazságot. A tudatalatti erejét életre keltve könnyebben helytállhatunk az élet kihívásaival szemben, és elérhetjük kitűzött céljainkat. A csomag tartalma: 78 db kártya + könyv
Vypredané
18,35 € 19,32 €

Znamení (50 karet + výkladová kniha)


Karty Znamení v originálním kulatém provedení Vám předají poznání, kdykoli dovolíte nebesům promlouvat do Vaší situace. Kruh je symbolem ochrany a je vnímám jako posvátný symbol, který udržuje energii. Energie každého symbolu na jednotlivých kartách Vám dodá povzbuzení a naději, abyste dokázali rozluštit každou situaci, na kterou se ptáte.
Vypredané
21,38 € 22,51 €

Arany tarot


A mítoszok, mesék és legendák ősidők óta a fantázia és valóság összeolvadásából táplálkoznak. Az Arany Tarot egy ilyen varázslatos képzeletvilágba kalauzolja az olvasót, ahol az ősrégi szimbólumok és archetipikus motívumok modern formában kelnek életre. A dobozban található kézikönyv segítségével egy izgalmas utazás veszi kezdetét a tarot varázslatos világába, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, jobban megérthessük az életünket befolyásoló döntéseinket. Ciro Marchetti festőművész a legismertebb interpretációra, a Rider-Wait-tarot szimbólumrendszerére és szerkezetére alapozta a munkáját. Elbűvölő képek, finoman kidolgozott részletek, hasznos információk segítenek a tarot lehetőségeinek megismerésében és azok saját javunkra való felhasználásában. A könyvből mindent megtudhatunk a tarot különféle kirakási módjairól, és az egyes lapok részletes leírása és magyarázata mellett megtanulhatjuk egyéni nézőpontból értelmezni a lapokat. A doboz egy 144 oldalas könyvet és 78 (52x89 mm) kártyalapot tartalmaz.
Vypredané
17,67 € 18,60 €

Kategória literatúry Veštenie, tarot, vykladacie karty vás zavedie do tajuplného sveta proroctva a duchovných vedomostí. Táto oblasť sa zaoberá rôznymi metódami a nástrojmi na predpovedanie budúcnosti, pochopenie skrytých aspektov života a hľadanie odpovedí na záhady osudu.

Veštenie je umenie odhaľovania tajomstiev a udalostí, ktoré nás môžu čakať. Literatúra v tejto kategórii nám poskytuje pohľad do rôznych foriem veštenia, ako sú tarotové karty, runy, krištáľové gule a ďalšie. Získame prehľad o ich význame a interpretácii, čo nám umožní lepšie pochopiť a využívať ich potenciál.

Tarot je jednou z najznámejších metód veštenia, ktorá používa špeciálne karty s symbolickými obrázkami. V literatúre tejto kategórie sa dozvieme viac o histórii tarotu, rôznych druhoch kariet, ich výklade a spôsoboch použitia pri výklade budúcnosti a porozumení súčasným životným situáciám.

Vykladacie karty sú ďalším nástrojom v oblasti veštenia, ktoré používajú rôzne symboly a obrázky na získanie informácií o osobnom osude a životných rozhodnutiach. Literatúra v tejto kategórii sa zameriava na rôzne typy vykladacích kariet a techniky ich výkladu, aby sme mohli lepšie porozumieť ich významu a aplikovať ich na každodenný život.

Čítanie tejto literatúry nám otvára dvere k poznaniu seba samých a k pochopeniu komplexných súvislostí života. Dôležité je mať otvorenú myseľ a rešpektovať rôznorodosť duchovných učení a metód veštenia. Kategória Veštenie, tarot, vykladacie karty ponúka zaujímavú a pútavú cestu do tajomného sveta proroctva a duchovnej múdrosti.