! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Tibetské léčení zvukem CD


Samostatně prodejné instruktážní CD doprovázející stejnojmennou knihu. Meditační cvičení pro odstranění vnitřních překážek a odhalení vlastních zdrojů ušlechtilých vlastností a přirozené moudrosti.
Vypredané
5,36 € 5,64 €

Žalmy


Slovenský preklad s poznámkami. Žalmy sú vhodné pre ľudí všetkých stavov a všetkých čias. Sú vrcholným dielom modlitby v Starom zákone. Učia nás vyslovovať vďaku a chválu, obdiv, prosbu a dôveru. Naučia nás premieňať jednotlivé dni nášho života na určitý druh osobnej liturgie.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Líla - Cesty k sebepoznání (hra)


Líla je prastará indická hra, která nás vede k sebepoznání a hlubšímu pochopení smyslu světa, ve kterém žijeme. V tomto setu je pro vás připravena herní deska + hrací plán s 12 oboustrannými kartami s výkladovým textem ke hře.
Vypredané
17,29 € 18,20 €

Bíla magie - zasvěcení


U dodávateľa
12,45 € 13,10 €

Teológia XX. storočia


Dvadsiate storočie je poznačené prebudeným záujmom o teologické myslenie ako prorockú otázku o Bohu a človekovi a ich vzájomnom vzťahu. Túto teológiu niektorí nazývajú aj "teológiou genitívu", lebo sa v nej po stáročiach objavili nové metodologick é prístupy a oblasti, ako je antropologický prístup, hermeneutické hľadisko, kategória dejín, politický rozmer evanjelia, alebo je to teológia pestovaná z pohľadu Tretieho sveta, oslobodenia, ekumenizmu, ženy a podobne. Pretože takmer dve tretiny toh to storočia sme zo známych dôvodov nemohli celkom zreteľne sledovať vývoj tohto myslenia vo svete, je táto publikácia možno prvou po roku 1989, ktorá sa u nás pokúša ukázať hlavné smery teologického uvažovania na prahu tretieho tisícročia. V 16 kapit olách sa pred nami postupne otvárajú fascinujúce stránky úvah o tom, ako dnes teológia preniká do kultúrneho, politického, sekulárneho, multietnického a postmoderného sveta, aby sa stala nevyhnutnou podmienkou odpovede na otázku, kto je Boh a kde sa nachádza človek po dvoch tisícročiach kresťanstva (chýba v nich snáď len zmienka o pravoslávnej teológii). Jozef Leščinský
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Škorpion-znamenia zverokruhu


Originálna umelecká ručná knihárska práca. Ďalší titul novej rady ZNAMENIA ZVEROKRUHU. V tejto rade rozoberáme jednotlivé znamenia. Obsahom knihy sú: Vplyv planét a živlu, telesné znaky, zdravie a stravovanie, povahové črty dieťaťa i dospelého človeka, voľný čas, práca, spoločenské a medziľudské vzťahy k jednotlivým znameniam i príbuzným, partnerské vzťahy, obľúbené farby, vhodné kamene, vône a množstvo rád.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Antológia moderného ateizmu


Ateistov je medzi špičkovými osobnosťami svetovej kultúry neúrekom. Ich názory na vzťah vedy a náboženstva nemožno, samozrejme, použiť na dôkaz nesprávnosti náboženskej ideológie. Keďže však veriaci často argumentujú tým, že kladný postoj vedcov k náboženskej viere je argumentom v prospech jej pravdivosti, možno proti takému argumentu úspešne uvádzať opačné príklady: vedcov, ktorí tento svetonázor nepotvrdzujú, alebo ho jednoznačne odmietajú. Antológia uvádza názory niekoľkých ľudí, najmä osobností ovenčených Nobelovou cenou, v nádeji, že ich argumenty proti náboženskej viere pomôžu čitateľom vytvoriť si vlastný názor na túto kontroverziu.
Vypredané
15,73 € 16,56 €

Čo hovoria naše mená - červená


Meno nás sprevádza celý život. Táto publikácia vám o každom mene prezradí okrem jeho pôvodu, či histórie, vlastnosti, ktoré sa menám prisudzujú. Originálna ručná umelecká knihárska práca.
Na sklade 1Ks
23,75 € 25,00 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.