Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika strana 140 z 332

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

MI nők - 9 pszichológiai és spirituális eszköz, amire minden nőnek szüksége van


Ez a mű egy olyan hívó szó, amely a világ minden nőjének szól! Nyisd ki a könyvet találomra! Ahol kinyílik, ott találod a neked szóló felszabadító igazságot! A könyvben a szerzők azt a kérdést feszegetik, hogy vajon miért nem tud szabadulni oly sok nő a depresszió, a függőségek, az önkritika, sőt akár az önkárosítás börtönéből. Mennyivel lehetnénk hatékonyabbak és erősebbek, ha jelenlegi - versenyre, kritikára és összehasonlításra épülő - mintáinkat együttműködésre és együttérzésre cserélnénk? Ezeket az értékeket előtérbe helyezve ugyanis sokkal boldogabbak és erősebbek lehetnénk. A könyv éppen ezért arra biztat, hogy bizonyos szokásainkat cseréljük pozitívabbakra, békésebbekre, olyanokra, amelyek boldogsággal és jó érzéssel töltenek el minket. A könyv felemelő, időszerű és gyakorlatias. Olyan kézikönyv, amely megmutatja, hogy hogyan teremthetnek változást a nők az életükben. Kilenc univerzális alapelvet ismerhetünk meg, amelyek segítenek szembenézni azokkal az elkerülhetetlen érzésekkel és spirituális kihívásokkal, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felbukkannak. Megmutatja, hogy milyen lenne a világ akkor, ha az "én" helyét a "mi" venné át. A Mi, nők a színésznő Gillian Anderson (az X-Akták sztárja) és az újságíró Jennifer Nadel könyve. Két barátnőé, akik az elmúlt évtizedben együtt botladoztak, együtt tanultak, volt, hogy elbuktak, sírtak, nevettek, de amikor kellett, újrakezdték. Nem elméleti tanulmány, sokkal inkább hívó szó, amely az élet értelmére és magasabb, jelentőségteljesebb céljaira hívja fel a figyelmet. Gyakorlati, pszichológiai és spirituális eszközöket sorakoztat fel a boldogabb, teljesebb élet elérésének érdekében. Inspiráló vízió egy érzelmileg teljesebb jövőért, amelyet együtt teremthetünk meg.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Az erő benned van


A minap ezzel fordult hozzám valaki: A legcsodálatosabb ajándékot adta nekem megajándékozott önmagammal. Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről?
Vypredané
13,76 € 14,48 €

100 szimbólum az univerzum titkairól


Az ember a civilizáció hajnala óta szeretné megérteni és irányítani a világegyetemet. A sámánok tizenhétezer éves barlangrajzaitól az ókori egyiptomi Ízisz-misztériumokon át a különleges viking rúnafeliratokig az a vágy sarkallta, hajtotta és csábította az embereket, hogy megszelídítsék a láthatatlan, varázslatos erőket. A történelem során fáraók, államférfiak, királyok és királynők kérték ki koruk orákulumainak véleményét és támogatták a legjelentősebb mágusokat. Obszidiántükör tárta fel Anglia királynője, I. Erzsébet számára népe jövőjét, Nostradamus pedig spirituális ihletésű próféciákat adott át Medici Katalinnak a párizsi Louvre-ban. Az ilyen események megértésének kulcsa szimbólumok, feliratok, emlékművek és szakrális tárgyak formájában maradt fent. A 100 szimbólum az univerzum titkairól kronológiailag rendezett, gyönyörűen illusztrált útmutató, amely száz gondosan összeválogatott misztikus tárgy, jelkép és motívum eredetéről, jelentéséről és céljáról ad áttekintést. Az azték napkő, a Végzet Lándzsája, az egyiptomi hieroglifák és a navahók homokfestése mellett számos ereklye és jelképes ábrázolás részletes bemutatásával tárja fel azok sajátos történetét.
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Cesta pokojného bojovníka


Autor někdejší mistr světa v gymnastice, líčí ve své knize příběh své ”vnitřní cesty”, která započala jedné noci u obyčejného benzínového čerpadla, kde se setkal se svým guruem, jemuž dal jméno Sokrates. Předností Millmanova vyprávění o nesnadné cestě od pouhého vnějšího úspěchu k nalezení sebe sama je autenticky vyznívající snaha o zakotvení pomíjivého, každodenního života v hodnotách, jež trvají věčnně a jsou zdrojem jeho smyslu.
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Örökölt családminták


Depresszió. Szorongás. Krónikus fájdalom. Fóbiák. Rögeszmés gondolatok. Vajon lehetséges, hogy e nehézségek gyökereit nem az életünk során átélt élményeinkben vagy az agyunk kémiai egyensúlyának felborulásában kell keresnünk, hanem a szüleink, a nagyszüleink, sőt, akár a dédszüleink történetében? A bizonyítékok elsöprő erejűek. Az elmúlt néhány év során végzett tudományos kutatások alátámasztják azt, amit már régóta sejtettünk: a traumás élmények örökölhetők. Lehet, hogy az, aki az eredeti traumát elszenvedte, már meghalt, vagy a történet feledésbe merült, az emlékek és az érzések azonban tovább élhetnek. Bele vannak kódolva a génjeinkbe, és felbukkannak a mindennapi nyelvhasználatunkban. Az örökölt családi traumák területének úttörőjeként Mark Wolynn több mint húsz éve végez terápiás munkát egyénekkel és csoportokkal. Örökölt családminták című könyvéből megismerhetjük módszerét, az alapnyelvezet feltárásán alapuló megközelítést. A diagnosztikai célú leltárkészítés révén feltárhatjuk a mindennapos szóhasználatunkban, a viselkedésmintáinkban és a fizikai tüneteinkben alakot öltő félelmeket és szorongásokat. A kötetben bemutatott technikákkal feltérképezhetők a generációkra visszakövethető élmények, a vizualizáció és a közvetlen dialógus eszközei pedig segítenek kiépíteni az utat, melyen haladva helyrehozhatjuk az életünket és az egészségünket. Kideríthetjük, hogy a traumás örökségek hatása sokkal fontosabb szerepet játszik az érzelmi és fizikai egészségünkben, mint eddig gondoltuk. A szerző módszere lehetőséget nyújt olyan régóta fennálló nehézségek leküzdésére is, amelyek sok esetben ellenállnak a hagyományos terápiás és gyógyszeres kezeléseknek. Mark Wolynn az amerikai The Family Constellation Institute alapítója és igazgatója. Számos pszichiátriai képzési központban, klinikán, kórházban és intézetben tanított. Cikkei az Elephant Journal és a Psych Central című szaklapokban, költeményei pedig a The New Yorkerben jelentek meg. Jelenleg a San Francisco-öböl közelében él.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Karty Bohyně


Karty Bohyně oslavují Bohyni ve všech jejích podobách, tak jak byla uctívána v řadě světových kultur už od nepaměti. Pomocí lyrických veršů, mytologie a rituálu vám přinášejí možnost hlouběji porozumět výzvám, které před vás staví život, a rady, jak jim čelit. Tím, že vám pomohou pochopit přítomnost, vám umožní vytvořit si takovou budoucnost, jakou si přejete.
Vypredané
13,59 € 14,30 €

Egyptské záhady


Společné aktualizované vydání 1. a 2. dílu úspěšné knihy Co se nachází za zapečetěnými dveřmi Velké pyramidy? Kdo spočíval v obřím sarkofágu na hoře Toth? Kým byla tajemná bytost ze Sakkary? Bude odhaleno poslední tajemství faraóna Tutanchamona? Kde jsou ukryty tajné knihy boha Thovta? Starý Egypt, jak o něm vypovídají letopisy a dochované archeologické nálezy, fascinuje svou tajemností a svádí k nesčetným hypotézám a spekulacím. Stály u jeho kolébky sudičky v kosmických skafandrech, nebo v temně modrých tógách vládců utopené Atlantidy? Docházelo zde ke kontaktům s jinými světy? Byly pyramidy v Gíze stavěny s pomocí mimozemské techniky? Jsou kříženci lidí a zvířat důkazem genetických pokusů návštěvníků z nebes? Z čeho vyvěraly tak neobyčejné náboženské zvyky a posmrtné obřady? Příval otázek se přelévá přes vetchou hráz vesměs nejasných odpovědí. Střízliví muži vědy bijí na poplach: Nasaďte náhubek fantazii! Zahalte minulost do zatuchlého pláště všednosti! Vše bylo jinak! A co když mají pravdu? Co když Egypt není tak tajemný, jak se soudí, co když je ještě daleko tajemnější?
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Techniky věšteckého umění


Tato kniha trénuje ve 13 lekcích intuici a věšteckou sílu, od hravých začátků až k vysokému věšteckému umění.
Vypredané
9,78 € 10,29 €

Pohledy do duše - Životní cesta


Afirmace jsou slova, formulky či věty, které vycházejí z naší mysli, podporují ji v naplnění našeho přání či touhy a pocitem se utvrzují. Afirmace je pomocník k realizaci toho, co si přejeme. Myšlenka sama je vyslaná pozitivní energie, která je propojená s naší myslí a srdcem, vedená k našemu přání. Stejné přitahuje stejné. Tak je to i s myšlenkou. Afirmace je nutné vysílat vždy v přítomném čase. Zamíchejte karty, myslete na konkrétní otázku nebo určitou situaci a vytáhněte si afirmační kartu. Po přečtení se snažte do slov vcítit tak, jako by byla vaše vlastní, popřípadě si věty upravte takovým způsobem, aby co nejvíce rezonovaly s vaším životem a viděním světa.
Vypredané
8,44 € 8,88 €

Hildegarda z Bingenu


Autorka je u nás už známá svou knihou Alžběta Durynská - Síla lásky. Německá medievalistka Ursula Koch píše o ženských postavách německého středověku zasvěceně a přitom velice poutavě. Její románová tvorba byla přeložena do řady jazyků. V českém povědomí je Hildegarda z Bingenu /1098- 1179/ vnímána především jako přírodní léčitelka. Ursula Koch se této charakteristice Hildegardiny osobnosti nevyhýbá, především se ale snaží zobrazit ji jako osobnost, jež svým životem vyjadřuje osobní lásku k Bohu, která jí poskytla nezměrnou sílu k zvládnutí všech nástrah pozemského života. Hildegarda z Bingenu, kromě své manažérské činnosti - Matka představená kláštera, který sama zbudovala -, sepsala své myšlení a předala je v řadě svých spisů, a je vnímána i jako matka německé středověké mystiky, vrcholící Mistrem Eckhartem. Hildegarda vedla hovory i s císařem Friedrichem Barbarossou. Významná jsou její kázání na veřejných prostranstvích, i před vysokým klérem, o nichž autorka také píše. Dnes lze Hildegardu chápat i jako osobnost, usilující o duchovní prosazování žen. To vyjadřuje i obálka knihy. Staletí věřící usilovali o svatořečení této křesťanské osobnosti. Došlo k němu o Velikonocích v roce 2012 a na podzim téhož roku byla uvedena mezi církevní učitele. Kniha je poutavou freskou německého středověkého duchovního života.
Vypredané
5,18 € 5,45 €
  • 5 /5

Rozhovory s nebom


Spájanie a komunikácia s nebom alebo s posmrtným životom boli v minulosti bežnou súčasťou kultúrnych zvykov. Ako je to však v dnešnom modernom svete? Kam sa môžeme obrátiť, ak máme otázky a potrebujeme radu z duchovného sveta? Svetoznáma autorka bestsellerov Theresa Cheungová prináša zbierku skutočných príbehov ľudí, ktorí sa kontaktovali s blízkymi zosnulými a získali tak pomoc, akej sa im dovtedy nedostávalo. Duchovný svet je skutočný, a preto sa môžeme spojiť s milovanými na druhom brehu, aby nás ochraňovali, radili nám a poskytovali potrebnú útechu. Na zozbieraných výpovediach Theresa ukazuje, že každý môže viesť rozhovor s nebom, a zároveň poskytuje návod, ako sa to naučiť. Zvládne to každý, stačí len veriť, mať otvorenú myseľ aj srdce a všetko sa zmení k lepšiemu.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Sedem poučení z neba


V roku 1999 sa ortopedička Mary C. Nealová ocitla na prahu smrti. Pri splavovaní rieky ju stiahol prúd a ona ostala pod hladinou zakliesnená medzi skalami. To, čo nasledovalo, ovplyvnilo celý jej život. Mary C. Nealová sa ocitla zoči-voči Ježišovi, hoci spočiatku túto skúsenosť popierala. Roky medicínskej praxe ju naučili byť skeptickou voči čomukoľvek, čo prekračuje hranice vedy. Po rokoch však prelomila vzdor a svoj zážitok opísala v knihe Výlet do neba (IKAR 2013), ktorá ohromila čitateľov na celom svete. Počas diskusií i verejných vystúpení jej ľudia kládli množstvo otázok, na ktoré v knihe nedostali odpoveď vrátane tej najdôležitejšej: Ako zmení náš život poznanie, že nebo je skutočné? A práve o tom je jej nová publikácia Sedem poučení z neba, kde každému z nás ponúka praktické rady a podnety, ako môžeme prežívať Boha každý deň a žiť bez ľútosti, starostí, úzkosti alebo strachu.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

dostupné aj ako:

  • 4,7 /5

Kde sa stretáva Boh a medicína


Existujú v medicíne zázraky a možno ich vysvetliť z duchovného hľadiska? Môže duchovne založený človek pomýšľať na eutanáziu? Dozvie sa niečo o duši medik, keď sleduje operáciu na otvorenom srdci alebo pitvu? Existuje priesečník duchovnosti a telesnosti tam, kde tvoria jednotu? Položme si jednoznačné otázky. Má Boh miesto v modernej západnej medicíne? Mali by byť metafyzické či duchovné princípy súčasťou prípravy budúcich lekárov? Je prvoradou úlohou lekára udržať pacienta pri živote? Kde sa stretáva Boh a medicína je inšpiratívny konfrontačný rozhovor moderného spiritualistu Neala Donalda Walsha s lekárkou Brit Cooperovou, ktorá sa venuje klasickej západnej medicíne a zaujíma sa o oba prístupy k ľudskému životu.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Gyermekeink emlékei a mennyről


Ez a szívhez szóló és lenyűgöző könyv gyermekek történeteit foglalja csokorba a világ minden tájáról, akik a Földre születésük előtti emlékeikről számolnak be. Elmondják, milyen szerepet játszottak szüleik kiválasztásában, s hogyan találkoztak születésük előtt rég elhunyt családtagokkal. Mesélnek Istenről, előző életeikről, angyalokkal való találkozásaikról, spirituális kapcsolataikról. Megható és hiteles történeteik révén meggyőződhetünk arról, hogy az élet sokkal több, mint az a kis szelet, amit ebben a földi testben élünk le. A gyermekek bizonyságtételei alapján elmondhatjuk, hogy a lélek elpusztíthatatlan, és számunkra még mindig titokzatos módon túléli az időt és teret. És ebbe a végtelen, mindannyiunk számára felfedezésre váró világba éppen a legfiatalabb nemzedék által nyerhetünk bepillantást. A könyv arra biztat, hogy nyitott szívvel és elmével hallgassuk gyermekeink beszámolóit, mert sokkal többet tanulhatunk tőlük, mint gondolnánk. Hiszen a kisgyermekek, még hordozzák lelkükben a mennyország egy darabját, szavaikon keresztül így a túlvilág rejtelmeit ismerhetjük meg.
Vypredané
8,45 € 8,89 €
  • 5 /5

Andělské rady pro šťastný život - 2. vydání


Jak najít spřízněnou duši? A jak se s ní sblížit? Jak objevit svůj šestý smysl? Jak přijímat andělské rady a jak je zprostředkovat? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek nabízí knížka Andělské rady pro šťastný život. Nevychází ze žádného konkrétního náboženství. Je určena lidem všech vyznání, náboženství a myšlenkových systémů, stejně jako nevěřícím. Andělé nám chtějí pomáhat úplně ve všem, a to včetně takzvaných banalit. Nezáleží na tom, zda žádáte o zázrak, rozhodující o životě či smrti, nebo o drobnou laskavost, zda prosíte o uzdravení nebo jen o šikovné místo na zaparkování. Andělům záleží jenom na tom, aby se vám dostalo podpory, kterou v danou chvíli potřebujete. Jak být vůči andělským radám vnímavější? Mohou mi andělé pomoci vyřešit i finanční potíže? Začtěte se a pak již jen pozorně naslouchejte radám andělů, kteří jsou všude okolo vás.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Duchovná symbolika


Každý deň nás sprevádzajú nejaké znamenia, nečakané náhody, predtuchy..., rána vítame radostne, keď sme mali krásny sen, alebo nás bolí hlava a sme bez nálady, keď nás pritlačila nočná mora. Má toto všetko v našom živote nejaký význam? S autorkou knihy Duchovná symbolika sa zľahka a pútavo presunieme do duchovného sveta a zoznámime sa so symbolikou farieb, čakier, s náboženskými, kultúrnymi a duchovnými symbolmi, nebude chýbať ani výklad tarotových kariet, objasňovanie osobnej symboliky, symboliky snov či každodenných synchronicít. Základným pojmom a symbolom sa v knihe venuje dostatok priestoru, aby ste o nich získali prehľad. Praktické cvičenia, ktoré sú súčasťou každej kapitoly, vás privedú k tomu, aby ste sa zamysleli nad symbolikou vo vašom vlastnom živote. Autorka vám pomôže nájsť správny smer, ak sa rozhodnete vydať na cestu ich odhaľovania a interpretácie.
Vypredané
1,00 € 11,90 €

Úvod do minulých životov


Objavte jednoduchý spôsob, ako nahliadnuť do minulých životov a zmeniť svoju prítomnosť. Preskúmajte svoje predošlé životy a nazrite do minulosti, aby ste pochopili, že ľudská duša je nesmrteľná. Ak odhalíte ťažkosti, ktoré vás trápili v minulom živote, máte nádej ovplyvniť prítomnosť a vytvoriť krajšiu a svetlejšiu budúcnosť. Kniha Úvod do minulých životov je podrobná a praktická príručka pre všetkých, čo chcú pochopiť princíp reinkarnácie a jej vplyv na súčasnosť. Autor Douglas De Long do nej zahrnul niekoľko fascinujúcich prípadových štúdií. Pri ich čítaní sa stretnete s rozličnými spôsobmi, ako nahliadnuť do svojich minulých životov. Zároveň sa s vami podelí o jednoduché, no účinné cvičenia vrátane meditácií a vizualizácií, ktoré vám pomôžu na ceste do minulosti. Cieľom príručky je predstaviť vám problematiku minulých životov, vďaka čomu sa môžete duchovne rozvíjať a objaviť, že ste nesmrteľní.
Vypredané
1,00 € 10,90 €

Kauzu vyhral Boh


Prvý raz v dejinách ľudstva sa milióny mužov a žien odvrátili od Boha. Nechcú s ním mať nič spoločné. Ale v minulosti naši predkovia podnikali dlhé a strastiplné púte, aby okúsili posvätnú realitu. Svoje nevšedné zážitky opisovali ako Boha, Brahmana, Nirvánu alebo Tao: náboženstvo definovalo človeka. V súčasnosti sa rady ateistov na celom svete rozrástli a zanovito odriekajú svojskú modlitbu – Boh neexistuje. Vyznačujú sa rovnakým oduševnením ako kresťanskí misionári v časoch horlivého šírenia viery. Kto alebo aký je Boh? Túto otázku skúma Karen Armstrongová nielen v diele História Boha, ktoré jej prinieslo celosvetový úspech, ale v hľadaní pokračuje aj v publikácii Kauzu vyhral Boh. Pritom dochádza k poznaniu, že ľudstvo si v každom čase formulovalo obraz Boha podľa vlastných potrieb. Pre tri monoteistické náboženstvá – židovstvo, kresťanstvo a islam, ale aj pre iné náboženské predstavy platí, že nový obraz Boha sa presadil len vtedy, keď to ľuďom pomohlo v ich každodenných starostiach. Armstrongová sleduje históriu viery od paleolitu až po súčasnosť a ukazuje, že veda a náboženstvo ešte prednedávnom neviedli medzi sebou ľúty boj. Veda však zmenila tón ich dialógu. Zmysel slov ako viera a tajomstvo sa od základu zmenil, takže ateisti aj teisti v súčasnosti hovoria aj premýšľajú o Bohu spôsobom, aký by naši predkovia pokladali za nanajvýš šokujúci. Prečo v súčasnosti nemožno uveriť v Boha? Má Boh budúcnosť aj v ére agresívneho vedeckého racionalizmu? Karen Armstrongová je presvedčená, že ak sa tvorivým pohľadom pozrieme hlboko do minulosti, budeme schopní dospieť k viere, ktorá sa bude vedieť nanajvýš priamo vysloviť k potrebám nášho utrápeného a nebezpečne polarizovaného sveta.
Vypredané
2,00 € 17,90 €
  • 4,4 /5

Zlatí & strieborní strážni anjeli


Tento mimoriadny anjelský set prináša knihu s profilmi 100 strážnych anjelov a 144 magických kariet. Karty vás povedú pri dôležitých rozhodnutiach a pomôžu vám nájsť cestu k vyriešeniu problémov v citovom či pracovnom živote. Kniha okrem báječných nebeských stvorení popisuje, akým spôsobom s kartami čo najlepšie nakladať a ako porozumieť ich významu vo vzťahu k strážnym anjelom.
Vypredané
2,99 € 19,99 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.