! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Had a kříž


Autobiografické vyprávění maďarského dramatika, jenž ve svém ojedinělém díle spojil popis života v uměleckém prostředí se zkušenostmi plynoucími z kontaktu s nadsmyslovou oblastí a s pochopením duchovních zákonů řídících život na tomto i onom světě. Výrazné vypravěčské umění autora i síly plynoucí z jeho bezprostředních zkušeností je českému čtenáři předávána i díky zdařilému, citlivému překladu dvojice Monika Zbavitelová a Dušan Zbavitel.
Vypredané
12,88 € 13,56 €

Velký snář


Zajímá vás jaký význam mají vaše sny? Vyložte si je pomocí tohoto jedinečného snáře pomocí mnoha symbolů, které zde naleznete.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Satanova návnada


Kniha Satanova návnada odhaľuje jednu z najzákernejších Satanových pascí, ktorá sa ťa snaží odlákať od plnenia Božej vôle. Je ňou pohoršenie a zranenie. Ježiš povedal: "Nie je možné, aby neprišli pohoršenia...." (Lukáš 17:1). Aj napriek tomu si mnohí ľudia vôbec neuvedomujú, že sa dali zlákať Satanovou návnadou. Nenechaj sa preto klamať! Určite budeš mať v živote príležitosť pohoršiť sa. Je len na tebe, či dovolíš, aby to ovplyvnilo tvoj vzťah s Bohom. Tvoja reakcia rozhodne o tvojej budúcnosti. Môžeš byť oslobodený zo Satanovej pasce tým, že sa nenecháš viac zlákať jej návnadou - pohoršením. Nezostaneš ani zranený, ani urazený a vymaníš sa zo sebaľútosti.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Život po strate


Autori nadväzujú na to, kde sa skončil Život po živote, a opisujú najnovšie výsledky skúmania zážitkov na prahu smrti. Potvrdzujú, že ľudia sa skôr vyrovnajú so smútkom, keď veria, že vedomie prežije telesnú smrť, lebo pochopenie „najväčšej záhady“ života so sebou prináša sebaistotu a vnútorný mier. Raymond Moody, priekopník moderného výskumu zážitkov na prahu smrti a autor bestselleru Život po živote, úplne zmenil spôsob nášho nazerania na smrť a umieranie. V knihe Život po strate, ktorú napísal s Dianne Arcangelovou (bývalou riaditeľkou centra Elisabeth Küblerovej-Rossovej), Moody skúma, prečo nám smútok prináša toľko utrpenia a prečo sú niektorí ľudia schopní preniesť sa cez svoju stratu a stať sa silnejší, ako boli predtým.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Horoskopy pre každého 2002


Astrologický průvodce
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Luna našepkáva, 2. vydanie


V ďalšom pokračovaní obľúbenej príručky Pod vplyvom Luny autori pomôžu čitateľovi s výberom správneho okamihu podľa postavenia Luny v zvieratníku v najrôznejších oblastiach života: v životospráve, psychohygiene, kozmetike… Autori ponúkajú vlastné delenie typov ľudí na typ Alfa a typ Omega a tak sa môžete sami zadeliť kam patríte a vybrať si ten najvhodnejší spôsob životosprávy. Môžete si tiež urobiť mesačnú kúru a získať tak novú energiu. Dominuje `zelený aspekt`, využitie len prírodných zdrojov v každej oblasti nášho života.
Vypredané
6,59 € 6,94 €

Pod vplyvom Luny


Kniha ponúka čitateľovi generáciami overené poznatky o tajuplnej sile splnu a jej vplyve na náš život. Dozvieme sa tiež, že deň splnu je najhorším dňom pre akúkoľvek operáciu, i práce v domácnosti idú ľahšie až po splne…
Vypredané
6,59 € 6,94 €

Súdny deň sa dávno začal


Prečo mnohé kultúry a náboženstvá očakávajú Mesiáša, ktorý má priniesť ľudstvu spasenie? Erich von Däniken skúma znamenia a posolstvá ukryté v tradíciách starých tisíce rokov, poukazujúce na predčasný kontakt ľudí s mimozemskou inteligenciou. Stredobodom jeho kritických interpretácií sú texty z Biblie, skúma však aj staré židovské báje a legendy a indické, babylonské a perzské písomnosti. V prvom rade ho zaujímajú zhody v ústnych tradíciách kultúr, ktoré nie sú nijakým spôsobom spojené, ako aj vnútorné rozpory textov. Zistil, že ľudia v mnohých náboženstvách spájajú základnú myšlienku spasenia s očakávaním návratu rozumnejších bytostí, ktoré kedysi navštívili Zem. Všetky predstavy o Mesiášovi však vyjadrujú prastarý sľub: Vrátime sa!
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Boh - krátka história


Hľadanie pravdy viedlo človeka k významným úspechom vo vede a technológii. Takisto viedlo k Bohu: táto kniha hovorí práve o príbehu hľadania Boha. Vysvetľuje: - ako sa hľadanie Boha začalo a vyvíjalo - ako ľudský mozog a telo otvárajú cestu k Bohu - ako je význam Boha vysvetlený v umení, dejinách, hudbe, architektúre - ako veda a Boh patria k sebe pri hľadaní pravdy - ako toto hľadanie viedlo k veľkým objavom Objasňuje: - prečo sa zlé skutky páchajú v mene Boha - prečo sa smrť Boha tak často objavuje, ale Boh naďalej pretrváva - prečo je modlitba dôležitou súčasťou ľudskej prirodzenosti - prečo hľadanie Boha smeruje k jeho odhaleniu V tejto jedinečnej publikácii autorov text dopĺňa množstvo fotografií, ilustrácií, máp, tabuliek a citátov z posvätných kníh, výber z poézie, filozofických traktátov a modlitby. V knihe je zhrnuté odveké pátranie človeka po nekonečnej pravde.
Vypredané
31,50 € 33,16 €

Kniha anjelov


Anjelov si zvyčajne predstavujeme ako okrídlených prostredníkov medzi nebom a zemou. V skutočnosti však ide o čisto duchovné bytosti schopné vziať na seba akúkoľvek podobu. Židovská, kresťanská a islamská tradícia hovorí o anjeloch vyslaných z Božského zdroja, aby odovzdávali správy ľuďom na zemi a pomáhali im vo všetkých oblastiach života. Aj dnes, rovnako ako v minulosti, je možné nadviazať s nimi spojenie. Vedeli by ste však privolať anjela, ktorého pomoc potrebujete? Tento inšpirujúci sprievodca históriou a poslaním anjelov čerpá z tradičných aj mystických prameňov a ponúka pohľad na osobité vlastnosti najobľúbenejších anjelských bytostí. V Knihe anjelov spoznáte postavenie, funkcie, úlohy a prejavy anjelov (poslovia, sprostredkovatelia, ochrancovia či spoločníci). Takisto podrobne opisuje vyše tridsať obradov, ktorým sa môžete venovať podľa toho, kedy a od ktorého anjela práve potrebujete pomoc. Na šiestich zapečatených stranách nájdete obrady vyznačujúce sa mimoriadnou účinnosťou
Vypredané
14,16 € 14,90 €

1001 symbolov


Ilustrovaný sprievodca svetom symbolov · Unikátny súbor tradičných symbolov s odkazmi a poznámkami aj o inom význame toho-ktorého symbolu · Fascinujúce osvetlenie a priblíženie sveta symbolov od Východu na Západ, ich význam v umení, folklóre, náboženstve, literatúre a komplexnej psychológii ľudstva počas jeho vývoja · Tematické usporiadanie znázorňujúce, ako rôzne kultúry používali rôzne symboly na označenie tej istej predstavy · Publikácia využíva poznatky odborníkov z rôznych vedných oblastí a poskytuje bohaté zdroje informácií pre študentov umenia, architektúry, folkloristiky, náboženstiev, rituálov, magiky a mystiky
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Sedem krokov ku šťastiu


Sedem krokov k šťastiu je súčasne kniha i hra. Sedem krokov vás povedie k sebapoznaniu, hľadaniu vyššieho zmyslu života, k šťastiu alebo aspoň k zmysluplnej zábave plnej prekvapení.
Vypredané
7,86 € 8,27 €
  • 1 /5

Veľký snár


Kniha je určená hlavne tým, ktorých zaujíma výklad snov. Originálna ručná umelecká knihárska práca.
Vypredané
27,55 € 29,00 €

Vykládání z karet


Karty a věštby - tisíciletá tradice, s níž souvisí věčná témata jako láska, zdraví, peníze. V malém balíčku se skrývá celý život. Víte, že káry symbolizují práci, kříže změnu a piky rozum a řád? Že trojka označuje prostor, pětka je synonymem změny a osmička znamená stabilitu? Tato kniha vám ukáže, jak karty správně míchat, vykládat, odkrývat a především: jak rozpoznat souvislosti.
Vypredané
6,00 € 6,32 €

Čtení z ruky


V liniích, rýhách a znameních na rukou i ve tvaru dlaní a prstů se skrývají jednou provždy dané schopnosti, dovednosti či utajený talent. Tato publikace vám mnohé napoví o sobě i druhých. Starodávné umění učí nejen dívat se pod povrch věcí, ale vede rovněž k sebezdokonalení, pomáhá překonávat překážky a porozumět úskalím osudu.
Vypredané
6,00 € 6,32 €

I-ťing - Nový překlad starobylého textu


V tomto novém překladu odhalují Huangovi působivou poetičnost autentického I-ťingu, obnovují celou řadu historických příběhů, které kdysi tvořily jednu ze základních částí textu, a předkládají hexagramy a jejich výroky velmi jasně a srozumitelně. Hlavní přínos jejich práce spočívá v tom, že starobylý klasický text tak nyní slouží opět svému původnímu účelu coby praktická příručka pro vytváření věštby.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Čakanie na budúcnosť


UFO - fakt alebo fikcia? Možné stretnutia tretieho druhu s mimozemským rozumom nie sú len doménou autorov fantastickej literatúry, filmových tvorcov, ale - ako sa zdá - aj námetom serióznych vedeckých výskumov. `Ak sa niekto pýta, prečo sa treba vôbec zaťažovať skúmaním takéhoto problému`, napísal v tejto súvislosti známy americký astronóm a priekopník štúdia fenoménu OFO profesor Allen Hynek, `dejiny vedy mu dajú odpoveď: výskum v oblasti čistej vedy viedol takmer zakaždým k pokroku a blahu ľudstva. Nemôžeme ani tušiť, kam nás túžba po poznaní povedie`.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Proroctvá a predpovede


Kniha s nádhernými reprodukciami dobových ilustrácií ponúka komplexný pohľad na tajomstvami zahalenú tému najrozličnejších proroctiev a veštieb...
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Neznámá moc Luny v kostce


Už naši předkové si byli vědomi vlivu měsíčních rytmů a jejich významu pro náš každodenní život. Věděli, že nezáleží jen na schopnostech a prostředcích, ale i na správném okamžiku, který pro své konání zvolíme. A postupem času přišli na nejrůznější metody jak tento okamžik rozpoznat. Nabyté vědomosti se po staletí doplňovaly a předávaly z generace na generaci. Úspěšná dvojice známých autorů shrnula základní informace, abyste měli praktické rady neustále po ruce!
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.