! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika strana 295 z 331

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Otvorené srdce, otvorená myseľ (-70%)


Táto kniha nás nabáda, aby sme našli to, čo sme dočasne stratili, a vydali sa na cestu opätovného spojenia so svojou najhlbšou podstatou, ktorá je radostná, otvorená, zbavená akýchkoľvek podmienok a obmedzení ako bezmračná žiariaca obloha. Keď rozpoznáme svoju podstatu, súcit a láska sa samy prirodzene prejavia vo všetkom, čo robíme. Táto cesta nie je ezoterická a nevyžaduje od nás nejaké mimoriadne schopnosti. Je praktická, logická a jasná. Je jednoducho to, čím sme. V jadre nás všetkých rozochvieva láska. Sami sme láskou, ktorá nemá hranice a môže svietiť v každej chvíli, či sme veselí, alebo smutní. Z anglického originálu Open Heart, Open Mind (Harmony Books, a division of Random Mouse, New York 2012) preložil Štefan Kočiš.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kryon 4 - Kryonova podobenství (-70%)


Podobenství je definováno jako jednoduchý příběh, který ilustruje nějaké poučení nebo moudrost. V případě Kryonových podobenství jsou to příběhy jednoduché, někdy až dětinské, ale leckdy se skutečný skrytý význam objeví až po opakovaném pročtení. Za prostými údaji, ze kterých se každý příběh skládá, se často skrývá veliké moudro, a ty nejkratší příběhy bývají nejsilnější. Všechny následující příběhy byly předány během živých setkání v přítomnosti stovek účastníků Kryonových seminářů. Některé z příběhů byly již uvedeny v předchozích třech Kryonových knihách, ale mnohé jsou zde představeny vůbec poprvé. I ty, které již vyšly dříve, Kryon nyní pozměnil, aby nám poskytl novou možnost porozumění v současných jasnějších energiích. Nemělo by vás překvapit, že v některých z nich hraje významnou roli humor. Tyto příběhy – nebo „cesty“, jak je někdy Kryon nazývá – jsou vždy zaměřeny na jednotlivé osoby a na to, jak se chovají za určitých okolností. Jak vstupujeme do nového tisíciletí, a do „nového věku“, mluví Kryon o nových darech od Boha. Předává nám do budoucna dobré zprávy a říká, že jsme změnili vibraci planety a tím jsme si tyto nové atributy zasloužili. Tváří v tvář předpovědím plným strachu a zkázy, které vždy přelom tisíciletí doprovází, najednou slyšíme od Kryona něco úplně jiného. Umožnili jsme změnu a tím překonali předpovědi o Armageddonu a konci světa. Jsme Bohem vřele milováni a „stáli jsme frontu“, abychom tu v tento čas mohli být! Kryon je zde, aby svým působením na magnetickou mřížku navázal na naši práci, a při té příležitosti nás informoval a radil nám… a aby každého z nás miloval s takovým procítěním, jaké přichází jen od stvořitele. Obsah 1. Podobenství o jámě s dehtem 2. Wo a místnosti učení 3. Velká chlupatá housenka 4. Chybějící most 5. Otec a syn 6. Sarah a stará bota 7. Dvě skupiny válečníků 8. Jason a jeskyně 9. Vzteklá Jessica 10. Otázky batolete 11. Myška Marla 12. Angenon a Veréhoo 13. Příběh dvou farmářů 14. Angela a její přátelští průvodci 15. Indián David 16. Minulé životy, současné strachy 17. Léčitel John 18. Pět karmických lekcí 19. Aaron a glóbus esence 20. Wo a velká vichřice
Vypredané
4,62 € 15,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dianetika: Pôvodná štúdia (-70%)


Celkovým cieľom Dianetiky je preniesť človeka ponad priepasť iracionálneho a čisto reaktívneho myslenia a odštartovať ho v novej etape konštruktívneho pokroku k jeho najvyššiemu cieľu.
Vypredané
3,90 € 13,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Astrologie (-70%)


Kniha osobního rozvoje, seznamuje lidi s tím, jak pracovat se svým životem. Je součástí projektu „Skrze sebe poznávám sebe,“ každý člověk v různých etapách svého života řeší různé životní situace. Všechna témata, která nás během života mohou potkat, jsou perfektně zachycená v astrologii. Astrologie má dvanáct domů a každý z těch domů zahrnuje nějaké životní téma. Žádný člověk neřeší jiné životní téma, něž je zahrnuto právě v astrologii. Tato kniha slouží k tomu, aby si lidé uvědomili, jak mají pracovat se svým životem. Magické rituály jsou tady popsány jako cvičení se svou mentální myslí. Jak pracovat na to, aby člověk byl ve svém životě spokojený? Je potřeba si stanovit priority, pracovat na svých programech a snažit se zvládnou každou svou životní oblast tak, aby život plynul a aby přinášel co nejvíce šťastných a krásných okamžiků. Kniha je určená pro všechny lidi, tedy i pro ty, kteří o astrologii zatím nic nevědí. Obsahuje také informace, jak pracovat s čakrami, energetickými centry. Člověk se narodil proto, aby byl šťastný a aby si svůj život užíval.
Vypredané
5,94 € 19,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Feng Šuej - Život v súlade s prostredím (-70%)


Feng šuej je staročínske umenie o tom, ako žiť v súlade s prostredím. Táto príručka vám prehľadne a zrozumiteľne vysvetlí základy učenia starého tisíc rokov. Dozviete sa, ako možno aj nenápadnými prostriedkami posilniť pozitívny tok energie v dome či v záhrade. Tento praktický poradca doplnený inšpiratívnymi fotografiami a názornými ilustráciami vám odpovie na všetky otázky týkajúce sa feng šuej. Z nemeckého originálu Feng Shui (KOMET Verlag) preložila Ing. arch. Helena Galanová.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Partnerské horoskopy (-70%)


Hľadáte skutočnú lásku? Máte partnera a nie ste si istí, že je ten pravý? Prečo sú obľúbení partneri narodení v znamení Raka a prečo sú ťažkosti s Kozorožcom? Ak hľadáte odpovede na tieto otázky, pomôže vám astrologický sprievodca, ktorý ukazuje nielen klady, ale aj možné úskalia spojení jednotlivých znamení zverokruhu.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Modlitby zo srdca (-70%)


Lorna Byrneová už pomohla miliónom ľudí na celom svete tým, že na nich apeluje, aby si uvedomili, že každý jeden má svojho strážneho anjela. Pripomína im, že môžu žiadať o pomoc Boha a anjelov. Ľudia sa často pýtajú Lorny, ako majú formulovať svoje žiadosti a modliť sa, a tak v tejto novej knihe im dáva podrobné rady. Začlenila do nej teda modlitby na rozmanité situácie. Lorna hovorí: „Niekedy sú naše modlitby natoľko zamerané na žiadanie o isté veci, že zabúdame načúvať, čo sa nám Boh, anjeli a naši milovaní snažia povedať. Boh má stále pre nás pripravenú hojnosť darov. Sú to malé aj veľké dary. Chce dopriať každému človeku požehnanie, ktoré mu zmení život, počnúc okamihom narodenia. Boh urobí všetko možné pre to, aby sa to stalo, no nikdy nezasahuje do slobodnej vôle jedinca. To je dobrý dôvod na to, aby sme s Bohom v modlitbe nadviazali inteligentné hovory – počúvali a aj kládli otázky.“
Vypredané
0,75 € 2,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Anjeli na dosah (-70%)


Od autorky bestsellerov Anjeli v mojich vlasoch, Schody do neba, Posolstvo nádeje od anjelov a Láska z nebies Anjeli na dosah je nové inšpiratívne dielo Lorny Byrneovej, voľné pokračovanie medzinárodného bestsellera Anjeli v mojich vlasoch. V knihe s výraznými autobiografickými črtami sa prelínajú príbehy a živé dialógy z rôznych období Lorninho života. V ranom detstve na írskom vidieku jej anjeli pomáhali a viedli ju pri prekonávaní traumatických udalostí. Príbehy sa prelínajú s detailnými opismi anjelov, ich druhov, správania v styku s Bohom, inými anjelmi aj s ľudskými bytosťami s dôrazom na ich úlohu v našom živote a po smrti. Také podrobné informácie dosiaľ neboli nikde inde zverejnené. Lorna v knihe spomína, ako sa jej manžel Joe, ktorý umrel mladý, vracia a navštevuje ju. Prvýkrát odkrýva rolu duší našich najbližších, ktorí sa môžu nakrátko vrátiť z neba, aby nám pomáhali a viedli nás v kritických okamihoch našej životnej púte. Lorna Byrneová vedie jednoduchý život na írskom vidieku a cestuje po svete, aby sa s ľuďmi podelila o svoje posolstvo nádeje pre svet zmietaný konfliktmi. Jej knihy Anjeli v mojich vlasoch (IKAR 2010), Schody do neba (IKAR 2011), Posolstvo nádeje od anjelov (IKAR 2013) a Láska z nebies (IKAR 2014) preložili do 30 jazykov. Posledné dve Lornine knihy sa podľa britských novín Sunday Times zaradili na prvú priečku rebríčka najpredávanejších titulov. „Anjeli mi hovoria, že láska je najmocnejšia sila na svete. Láska nám ukazuje správnu cestu a vedie nás vpred. Láska je hodnota, pre ktorú sa oplatí žiť.“ Lorna Byrneová
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pomůcky feng-šuej (-70%)


V knihe sú zastúpené všetky pomôcky feng-šuej. Autorka kládla dôraz na ich podrobný popis a význam, pričom poukazuje na možné problémy pri ich používaní a ponúka alternatívu. Cieľom je ukázať a vysvetliť prechod od ázijského vedenia o feng-šuej k západne orientovanému feng-šuej. Druhým dôležitým dôvodom, prečo bola táto kniha napísaná, bolo prispieť k objasneniu a pochopeniu zdanlivých rozporov pri používaní pomôcok feng-šuej.
Vypredané
1,56 € 5,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Magie není čarování (-70%)


Chcete pozitivně ovlivnit svůj život? A věříte, že k tomu lze využít magii? Snadno se přesvědčíte, že to možné je. Autorka, civilním povoláním architektka, je dobře obeznámená se šamanskými praktikami a přináší řadu praktických rad, kterými prospějete sobě i svým blízkým. Dokážete využívat skrytou energii přírody a pozitivních sil, které dřímají v každém z nás. Stačí je jen probudit! Praktické návody, které výklad provázejí, dodávají pestrost této beztak již velmi čtivé knize.
Vypredané
3,51 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha O zmysle života (-70%)


Múdrosť, toto slovo sa najčastejšie spája s vekom a veľmi často sa zamieňa so slovom inteligencia. Ak by sme chceli dôjsť k určitému zovšeobecneniu, potom môžeme povedať, že inteligencia veľmi úzko súvisí s vekom a poznaním, či už individuálnym alebo celospoločenským a to vyúsťuje do múdrosti človeka, či ľudskej múdrosti. I. Ruisel 1999 zdôrazňuje, že ľudská inteligencia je pozoruhodný fenomén a umožňuje rutinné vykonávanie veľkého počtu zmysluplných aktivít, a práve ten veľký počet a zmysluplnosť sa nedajú dosiahnúť za krátky čas a bez využívania rozumu. Vo svojich úvahách parafrázujúc Ananieva pridáva aj iný fenomén a to, že inteligencia je zároveň aj večným problémom ľudstva, či už s dôsledkami našich nesprávnych hodnotení a rozhodnutí (napr. Černobyl) alebo pokusmi o zjednodušenú interpretáciu inteligencie. Inteligencia vždy bude pôsobiť nezávisle, bez šablón, schém a vopred stanovených kritérii a to platí aj pre jej výsledok, ktorým je múdrosť. Je to dané kognitívnou podstatou človeka, o ktorom už starí Gréci vedeli, že sa riadi svojim rozumom. Nezabúdajúc že pre sokratikov bola múdrosť - sofia hlavnou cnosťou ... Avšak je pochopiteľné, že inteligencia pôsobí v celostnom kontexte ľudskej existencie, individuálnej i ľudskej skúsenosti. Je to schopnosť podmieňujúca efektívnosť človeka v každodenných životných situáciách, zvlášť v tých náročných. O to významnejšie sa nám problematika múdrosti, inteligencie spája so seniorom, ktorý je dennodenne postavený do náročných životných situácii, ktoré od neho vyžadujú stupeň inteligentných rozhodnutí. Ak ich nenachádza, častokrát je sklamaný, nešťastný a stráca zmysel života. Reflexia zmyslu života seniora je predmetom úvah autorov v spektre odborného pohľadu, ale je tu cítiť aj vlastnú zaineresovanosť, pretože seniori sú neomysliteľnou súčasťou nášho života, sú to naši rodičia, starí rodičia, susedia, učitelia, ale aj študenti... Senior, zmysel života, jeho každodenné napĺňanie a hľadanie toho autentického života k zmyslu rezonuje v nás už niekoľko rokov aj s výskumami, ktoré boli doteraz realizované. Toto vydanie monografie kolektívu autorov je rozšíreným vydaním publikácie Múdrosť veku - vek múdrosti 2OO9 a pokusom odpovedať na otázkyhľadania zmyslu života adresnejšie a komplexnejšie aj v kontexte multidisciplinárnosti. Ponúkajúc otvorený dialóg odborníkov, ktorí hľadajú, analyzujú, odpovedajú na túto základnú otázku z pohľadu filozofie, etiky, teológie, sociálnej práce, sociálnej pedagogiky, literárnej vedy, andragogiky a psychológie. Domievajúc sa, že každý si v nej nájde svoje vlastné odpovede na tak závažné otázky povedané slovami V.E. Frankla, že "zmysluplným sa život stane, keď v ňom ide o niečo, čo má zmysel, čo človeka prekračuje, ani nie ta, čo do dĺžky, ale skôr čo do výšky a hĺbky".
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poznejte svou budoucnost (-70%)


Autorka je významným britském médiem a jasnovidkou; přednáší o duchovních záležitostech, pracuje jako astroložka v rozhlase a novinách. Každému, kdo je odhodlán změnit svůj život, prospěje její převratná metoda nazvaná vhled do budoucnosti. Kniha umožní nejen pročistit vlastní minulost a napojit se na šťastnější budoucnost, ale také vybrat si nejvhodnější povolání, odhalit své skutečné poslání či najít spřízněnou duši.
Vypredané
2,10 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vlnový efekt (-70%)


Populárna liečiteľka Anne Jonesová v knihe Vlnový efekt predstavuje jednoduché zásady vedúce k zmysluplnému, plnohodnotnému životu. Učí nás, ako prevziať zodpovednosť za seba, zvýšiť si sebadôveru, zbaviť sa úzkostí, a tak byť spokojnejší so sebou aj s okolitým svetom. Vďaka vnútornému pocitu pokoja a šťastia človek pozitívne vplýva na všetkých okolo seba a šíri harmóniu ďalej. V tom spočíva jednoduchý princíp „vlnového efektu“. Naučte sa, ako: - nájsť vnútornú harmóniu - vnímať vlastnú hodnotu - realizovať svoje sny - znovu objaviť duchovné pravdy a riadiť sa nimi pri uspokojovaní vlastných potrieb - nájsť rovnováhu medzi požiadavkami rodiny a zamestnania - sa vrátiť k základným hodnotám, znova objaviť krásu „pravdy“ a ako ju uplatňovať v každodennom živote
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Život s anjelmi (-70%)


Život s anjelmi, voľné pokračovanie knihy Prebudili ma anjeli, obsahuje odpovede na časté otázky o spirituálnom svete, ako aj meditácie, pomocou ktorých si človek zlepší zdravie, pomôže svojim blízkym, ochráni sa pred negatívnymi energiami a iné. Autorka Monika Jakubeczová zhrnula otázky čitateľov do niekoľkých tematických celkov. Môžete tak získať odpovede napríklad na otázku, prečo trpíme, či existuje osud, o minulých životoch, karme, osudovej láske, strachu, chorobách, smrti, znameniach od anjelov a zároveň návod, ako s nimi komunikovať. Dozviete sa aj to, ako vnímať peniaze z duchovného hľadiska a koho prosiť pri modlitbách: Boha, alebo anjelov. Niektoré časti knihy sú priamo nadiktované anjelmi.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Numerologie - Magie a mystika čísel - 3. vydání (-70%)


Tato neobyčejně zajímavá kniha názorně předvádí podivuhodné kombinace i význam čísel a na příkladech známých osobností ukazuje, jak zjistit charakter, dispozice a životní šance každého jedince. Zároveň se dozvíte vše potřebné i sami o sobě, své povaze, vztahu k partnerovi, okolí a budoucnosti. Naučte se • jak si vypočítat osobnostní číslo a určit šťastné dny, měsíce, vhodného partnera, povolání či budoucnost • co znamenají jednotlivé číselné kombinace, vztah mezi čísly a písmeny, nemocemi, znameními zvěrokruhu či sny Stará tradice kabalistické číselné magie spojená s poznatky moderní numerologie
Vypredané
3,51 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Schody do neba (-70%)


Anjeli Lorne jej oznámili, že jej poslaním na zemi je šíriť múdrosť a poznanie, ktoré jej daroval Boh a anjeli. Po smrti manžela sa Lorne rozpadol jej svet. V Schodoch do neba opisuje, ako sa opäť pozviechala a ako ona, nevzdelaná matka štyroch detí, prelomila mlčanie a začala šíriť posolstvo anjelov svetu. Lorna rozpráva o budúcnosti, ktorú pre nás plánuje Boh, aj o iných možných zajtrajškoch, ktoré závisia od našich rozhodnutí. Každý musí plniť svoju úlohu, vraví. Čitateľom ponúka jedinečné, zasvätené informácie o anjeloch. Predstavuje nám strážneho anjela Zeme, objasňuje jeho význam aj to, prečo je dobré mu načúvať. Neobyčajný ohlas čitateľov na Lornino dielo spočíva v tom, že im dodáva nádej, pomáha im uvedomiť si, že nezávisle od náb oženskej viery a bez ohľadu na to, či sa cítia osamelí alebo nie, majú po boku svojho strážneho anjela. Schody do neba nám otvárajú okno do ríše anjelov!
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Anjeli okolo nás (-70%)


Aká myšlienka môže byť príťažlivejšia, než predstava dobrotivých duchov, oslobodených od času a priestoru a od ľudských slabostí, ktorí poletujú medzi nami a všetkým zlom? Veriť v anjelov znamená umožniť vesmíru, aby bol zároveň záhadný aj láskavý. Dokonca ľudia, ktorí odmietajú v nich veriť si môžu priať, aby sa ukázalo, že sa mýlili.
Vypredané
2,64 € 8,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kryon 14 - Nový člověk (-70%)


Na začátek pro nás Lee připravil velmi zajímavý pohled do minulosti povídání o Lemurii a Atlantidě z lidského pohledu. Má ve zvyku si Kryonovy informace ověřovat koneckonců i sám Kryon ho k tomu vybízí a tak se i u tohoto tématu porozhlédl potom, zda pro tyto civilizace existují nějaké důkazy. No a pak už se s pomocí channelingů přeneseme do současnosti. Dozvídáme se, jaké to je, být novým člověkem jaké máme k dispozici nástroje, jaké kroky jsou bezprostředně před námi a jak krásně je nastaven celý systém, aby všechno proběhlo jak má A vysvětluje nám, že úplně každý zde má své jedinečné místo. Kryon nám také říká, co se (prozatím) týká jen pracovníků světla, ale poukazuje i na věci, které zahrnují celé lidstvo. No a pochopitelně nám dává také nahlédnout do toho, co se teprve chystá a na co se můžeme těšit. Opět dokonale vyvážená energie minulosti, současnosti a budoucnosti, které se společně setkávají a prolínají v tzv. čase teď.
Vypredané
4,95 € 16,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kryon 10 - Nové uspořádání (-70%)


Tato kniha se zabývá jednou z velkých otázek: Při vší té nové duchovní energii – proč to právě teď vypadá tak špatně? A věnuje se také více tomu, jak se stát interdimenzionálním a jak dosáhnout esence mistrovství a vzestupu. Jedna z oblíbených kapitol je channeling o sebeúctě, kde nám Kryon popisuje kroky, které nám s tímto velkým problémem pomohou. Že jsme na prahu nové éry, bylo patrné již z předcházející Kryonovy knihy, však se také jmenovala Nový začátek. V tomto desátem pokračování již Kryon přikračuje konkrétněji k dalším krokům. A na co se můžeme těšit? Například se zde dozvíme, co se změnilo a jakým způsobem (v kapitole Co je nové a co ne). Pomocí metafory se také hlouběji ponoříme do oblíbeného tématu spolutvoření – nelze předat jeden návod, který by platil pro všechny, ale po přečtení čtvrté kapitoly by nám to mělo být ještě jasnější. Ba co víc, měli bychom díky tomu lépe rozpoznat vhodné příležitosti a tvořit již zlehka a přirozeně. Za velmi silné a užitečné by mohly být považovány také kapitoly, které se věnují sebeúctě a frustracím pracovníků světla – a to obojí jsou témata, se kterými se trápí většina starých duší, tak si zde nejspíš i vy najdete to své… Věříme, že vás i tato Kryonova kniha pohladí a ještě intenzivněji rozzáří vaše již tak zářivé vnitřní světlo.
Vypredané
7,18 € 23,93 €

dostupné aj ako:


Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.