! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Geografia - ostatné strana 53 z 55

Rengeteg zarándokai


Vypredané
1,89 € 1,99 €

Australia


Vypredané
17,41 € 18,33 €

Jordánia


Vypredané
25,19 € 26,52 €

Ausztria


Vypredané
9,10 € 9,58 €

Kuba


Vypredané
40,96 € 43,12 €

Életre szóló kalandok


Vegyünk részt egy kalandos, spirituális és kulturális utazáson, időn és téren át, amelynek során felkeressük a világ legnagyszerűbb, legemlékezetesebb és legvarázslatosabb helyszíneit - olyan ősi és modern, híres és ismeretlen szakrális helyeket, ahol az emberiség több évezrede keresi isteneit. Legyünk akár hívők, akár a kultúra iránt érdeklődő turisták, ez a pompás kötet felfedezőútra visz bennünket - a szó valódi és mély értelmében. Utazásunk minden lépését érthető és érdekes magyarázatok, színes fényképek és térképek, a kihagyhatatlan látnivalók és a hozzájuk kapcsolódó kirándulások ismertetői, valamint a különlegesen vonzó helyszíneket bemutató tematikus összeállítások kísérik.
Vypredané
28,86 € 30,38 €

Túrázók nagykönyve: Szafari


A Világjáró sorozat második kötete a vadon kalandorait hívja túrázásra. A könyv segítségével ötven, lebilincselő fotókkal illusztrált szafari útvonalat ismerhet meg, miközben felfedezheti a hat kontinens élővilágának legérdekesebb képviselőit, megismerkedhet a leginkább veszélyeztetett fajokkal, valamint a védelem jelenlegi helyzetével és a jövőbeli teendőkkel.
U dodávateľa
7,60 € 8,00 €

Ibiza és Formentera


Ibiza, a dimbes-dombos szépség és Formentera, a lapos inkább tartózkodó, de mégis megnyerő - egymásra nem hasonlító, de egymást szinte tökéletesen kiegészítő testvérpár. A legfontosabb turistainformációkat egybegyűjtő színes kötet hatoldalnyi térképmellékletet is tartalmaz.
Vypredané
7,24 € 7,62 €

Toscana - Marco Polo


Vypredané
6,30 € 6,63 €

Szépséges Budapest


E rendhagyó útikalauz segítségével Magyarország kulturális és történelmi emlékekben gazdag fővárosát öt séta során fedezhetjük fel. Barangoljuk be a budai Várnegyedet, a zöldellő dombokat, keressük fel Óbuda római kori romjait, látogassunk el a pesti oldal kiváló múzeumaiba, éttermeibe, templomaiba és színházaiba. Valóban páratlan élmények várnak ránk. A képzeletbeli városnézést több száz színes művészi fotó teszi feledhetetlenné.
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

Ak máte záujem o poznanie sveta, jeho rôznorodosti, prírodných zázrakov, kultúrnych rozdielov a geografických javov, táto kategória je určená pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vám ponúkajú prehľad o geografii, mapách, zemepisných údajoch a štúdiu svetových regiónov.

Kategória Geografia vám otvorí bránu do sveta poznania a objavovania. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú široký prehľad o zemepise, jeho základných princípoch, geografických procesoch a vplyve na náš svet. S týmito knihami sa budete môcť ponoriť do štúdia regiónov, kontinentov, krajín a miest a získať lepšiu predstavu o ich charakteristikách a významnosti.

Narazíte na knihy, ktoré vám ponúkajú prehľadné mapy, geografické údaje a štatistiky. Zistíte viac o prírodných zázrakoch, riečnych systémoch, vrchovinách, púštiach, oceánoch, populáciách, kultúrach a ďalších geografických javoch.