Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Obrazové publikácie strana 48 z 55

Život pod hladinou 1001 fotografií


Tvorové žijící pod hladinou oceánů, moří, jezer či řek jsou fascinující rozmanitostí druhů, tvarů i barev. Prostřednictvím 1001 barevných fotografií můžete nahlédnout do jejich tajuplného světa a obdivovat úchvatné rozměry velryb, skotačící delfíny, nebezpečně vyhlížející žraloky či murény i pestrobarevná hejna drobných rybek. Na stránkách knihy se potkáte také s tuleni, mroži či běluhami. Každá fotografie je provázena obsáhlejším popiskem.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Slovensko pamiatky a príroda


Publikácia o najkrajších prírodných zákutiach Slovenska a najvýznamnejších kultúrno – historických pamiatkach našej republiky, predstavuje hrady a zámky, historické mestá, národné parky, vrchy i doliny. Texty sú v šiestich jazykoch: slovenčine, angličtine, nemčine, francúzštine, španielčine a taliančine. Kniha v tvrdej väzbe je vhodná najmä pre študentov pri zahraničných cestách.
Vypredané
9,40 € 9,89 €

České Budějovice


Obrazová monografie České Budějovice představuje město, které se po záplavách v roce 2002 vynořilo ze vzdutých vod Vltavy, Malše a jihočeských rybníků v nové kráse. Publikace pod citlivým dohledem prof. Ludvíka Barana sleduje etapy gotické, renesančn í i barokní tváře města a jeho proměnu v moderní metropoli. Královské náměstí s kašnou Samsona a podloubími, vznešené fasády měšťanských domů, monumentální chrámy a Černá věž procitají ve vynikajících fotografiích Jaroslava Kučery v magických proměná ch roční i denní doby. Je na nich záměrně uklidněn ruch a motivy vystupují ve své prostotě a v působivém, kultivovaném seskupení. Zvláštní pozornost věnuje publikace vybraným architektonickým detailům, které zdobí tvář města a dávají mu identitu. Bez rušivých prvků najde čtenář na dvoustranách génius loci městských celků i zákoutí tohoto klenotu jižních Čech.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Francie


Tento malý fotografický zápisník sestavil Miroslav Krob pro radost všem, kteří milují Francii.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

3D Čaro koralových útesov


Staň sa potápačom a objav nádherný podmorský svet. Vychutnaj si morské dobrodružstvo s 3D okuliarmi. Vydaj sa do hlbín morí a oceánov, na výpravu za zaujímavými živočíchmi, ktoré obývajú slané vody. Vďaka 3D okuliarom sa ti naskytne pohľad, ako keby si sa potápal po boku skúsených potápačov. Na záver podaj hlásenie a odpovedz na kontrolné otázky!
Vypredané
5,96 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Štyri návraty


Táto kniha je voľným pokračovaním knihy 4 SVETY, ktorá vás sprevádzala svetom Indie, Nepálu, Peru, Bolívie, Thajska, Austrálie a Nového Zélandu. Vydajte sa na ďalšie putovanie po stopách tajomných Mayov, k vodopádom Iguacú, na záhadný ostrov Rapa Nui (Veľkonočný ostrov), po Dlhom čínskom múre, do tibetských kláštorov... Ku každému z týchto fascinujúcich miest vám autor ponúka nádhernú fotografickú dokumentáciu.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Slovensko Do vrecka Fűr die Tasche In a pocket book Kézikönyv Do kieszeni


Malá, praktická obrazová kniha s najvýznamnejšími pamätihodnosťami, krásami a atrakciami Slovenska. Texty v slovenčine, angličtine, francúzštine, nemčine, poľštine a ruštine.
Vypredané
3,09 € 3,25 €

Bratislava


Obrazová brožovaná publikácia prestavuje krásy a vzácnosti hlavného mesta Slovenska. Sú v nej fotografie, hradu, múzeí, galérii, palácov, parkov, námestí a ulíc a stručné údaje o prítomnosti i histórii.
Vypredané
1,75 € 1,84 €

Obrazový atlas Ľudia a krajiny


Atlas nielen pre deti, podrobný sprievodca jednotlivými národmi a štátmi sveta, kto sme, kde a ako žijeme. Zaujímavosti o národoch, fareb. mapy s vlajkami.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Pohlednice Da Vinci


Pohlednice s motívy výtvarných děl světoznámých výtvarníků. Stručná informace o autorovi.
Vypredané
0,82 € 0,86 €

Slovenská republika


Základné údaje a zaujímavosti o Slovenskej republike. (280X215,MV,FB,r.vyd.2005)
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Lacná kniha Přírodní divy Afriky (-70%)


Obrovský africký kontinent je po Asii největší na světě; jeho rozloha je téměř 30 milionů čtverečních kilometrů. Afrika si mnohem víc než jiné kontinenty dokázala zachovat téměř nedotčené přírodní krásy - velké plochy panenské krajiny i vysokou rozmanitost rostlin a živočichů, které dosud nejsou prostudovány. Unikátní fotografie úžasných scenérií divukrásné Afriky jsou v rozsáhlé publikaci představeny tak, aby vzbudily touhu spatřit je na vlastní oči.
Vypredané
8,99 € 29,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko medzi nebom a zemou (-70%)


Reprezentačná obrazová kniha, Slovensko - medzi nebom a zemou, približuje čitateľom najkrajšie a najvzácnejšie miesta Slovenskej republiky. Jej autori, Vladimír Barta a Vladimír Bárta, pri jej tvorbe, si zvolili neobvyklú formu prezentácie. Rozhodli sa svoje nevšedné, letecké fotografie slovenskej krajiny kombinovať s tradičnými fotografickými pohľadmi zo zeme.
Vypredané
9,79 € 32,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Národné parky Slovenska (-70%)


V histórii vôbec prvá publikácia o najvzácnejších a najkrajších chránených územiach Slovenska. Okrem piatich existujúcich národných parkov: Vysoké Tatry, Pieniny, Nízke Tatry, Slovenský raj a Malá Fatra, predstavujú autori aj štyri slovenské horstvá: Veľkú Fatru, Muránsku planinu, Choč a Poloniny, z ktorých už niektoré boli vyhlásené za národné parky. Texty v slovenčine, angličtine a nemčine.
Vypredané
5,75 € 19,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovenská grafika 20. storočia (-70%)


Do rúk sa nám dostáva v tlačiarenskej černi vyvedená Slovenská grafika 20. storočia autorov Zuzany Böhmerovej a Ivana Jančára. Väčšiu časť knihy tvorí chronológia vývoja slovenskej grafiky doplnená 242 reprodukciami vystavovaných diel rovnomennej výstavy. V menšej časti nájdeme medailóny vyše štyristo umelcov venujúcich sa grafickým technikám s ukážkou ich diela. Redakčne je kniha precízne pripravená, zvolená grafická úprava zaujme na slovenské pomery vydareným moderným dizajnom.
Vypredané
19,91 € 66,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrady, zámky, kaštiele (-70%)


Obrazovo – slovná publikácia predstavuje 29 historických objektov. Je výberom najkrajších a najhodnotnejších šľachtických sídiel na Slovensku, ktorých interiéry sú prístupné pre verejnosť. Približuje aj krásy interiérov historického nábytku, zbierok obrazov, poľovníckych trofejí a iných predmetov. Zoznamuje čitateľov s históriou objektu, o jeho stavebných premenách a súčasnom využití. Texty v slovenčine, angličtine, nemčine, maďarčine a poľštine.
Vypredané
3,47 € 11,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 3D Čaro koralových útesov (-70%)


Staň sa potápačom a objav nádherný podmorský svet. Vychutnaj si morské dobrodružstvo s 3D okuliarmi. Vydaj sa do hlbín morí a oceánov, na výpravu za zaujímavými živočíchmi, ktoré obývajú slané vody. Vďaka 3D okuliarom sa ti naskytne pohľad, ako keby si sa potápal po boku skúsených potápačov. Na záver podaj hlásenie a odpovedz na kontrolné otázky!
Vypredané
1,88 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Berlín (-70%)


Podrobné popisy míst a související informace Více než 180 barevných fotografií 18 podrobných barevných map Mapy na procházky a výlety autem Speciálně připravené nákresy plánů budov a památek Přehledná struktura knihy Informace o hotelech, restauracích, možnostech nakupování a zábavy
Vypredané
6,21 € 20,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Banská Štiavnica a okolie and its area und Umgebung és környéke et environs (-70%)


Reprezentačná obrazovo-textová publikácia o starobylom meste UNESCO a jeho priľahlom okolí – predstavuje aj 40 obcí v Štiavnických vrchoch. Pútavý obsah je tematicky členený: Zem zlatých pokladov Tajomný svet hradov Život v meste Unesco Po starých cestách Krásy tajchov Krajina vôkol Sitna Obohatením každej kapitoly je 9 orientačných máp. Aktuálne farebné fotografie dopĺňajú historické rytiny a kresby. Texty sú okrem slovenčiny, preložené aj do angličtiny, nemčiny, francúzštiny a maďarčiny. Kniha Banská Štiavnica a okolie má reprezentatívnu podobu, ale aj dostatok informácií populárno – náučnej literatúry.
Vypredané
6,90 € 23,01 €

dostupné aj ako: