Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Obrazové publikácie strana 51 z 55

Lacná kniha Očima bohů (-90%)


Od Botswany a Keni do Djibouti a na Kanárské ostrovy, kniha z edice NATIONAL GEOGRAPHIC Očima bohů přináší dech beroucí letecké pohledy na tuto rozlehlou a rozmanitou zemi. Tato kniha dává svým čtenářům nepřekonatelný zážitek: pohledy na místa, na které není možné se dostat po zemi, ať už jsou to pouště příliš rozlehlé, aby bylo možné je přejít, či vodní delty příliš bažinaté, aby bylo možné se v nich pohybovat.
Vypredané
4,23 € 42,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úžasná planéta (-90%)


Pojem Amazing Planet je v povedomí verejnosti od roku 2001. Vtedy Filip Kulisev po prvý raz vystavoval veľkoformátové fotografie zo svojich ciest po kontinentoch. Úspech tejto výstavy bol štartérom ďalších podujatí doma i v zahraničí. Anglické slovo Amazing je bohaté na významy – neuveriteľný, čarovný, úžasný. Planet je významovo viac ako svet a tak vznikol pojem, ktorý znamená očarujúca, čarovná, úžasná planéta. Názov Amazing Planet umožňuje aj viaceré variácie a Filip Kulisev už s úspechom predstavil výstavy ako Amazing Slovakia v Austrálii či Amazing USA a Amazing Hawai na Slovensku. Amazing Planet má ambíciu predstaviť miesta, ktoré sú bokom od ruchu civilizácie. Filip Kulisev hľadá lokality s extrémnymi podmienkami, ktoré stále ešte viac formuje príroda ako ľudia. Prostredníctvom fotografií ponúka možnosť odpútať sa od civilizačného ošiaľu a nájsť krásu na miestach ako sú púšte, ľadovce, či vodopády. Svet je stále v pohybe a človek je len jeho súčasťou. Kniha súčasne vychádza aj v anglickom jazyku.
Vypredané
3,32 € 33,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Očima kondora (-90%)


Pozoruhodný pohled na Jižní Ameriku z ptačí perspektivy zve čtenáře, aby se stal hostem na palubě soukromého letadla, aby navázal rozhovor s fotografem a aby se seznámil s touto nezměrnou a rozmanitou oblastí. Fotograf Robert Haas zachycuje vznešenost Amazonky, nestálost jedinečných forem života v Patagonii i neuvěřitelnou tvářnost nedotčené krajiny. Letecké snímky umožňují navštívit místa, která jsou kvůli neschůdnému terénu jinak nedostupná.
Vypredané
3,76 € 37,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Indie (-90%)


Vydejte se s námi na cestu 17 indickými spolkovými státy z Bombaje až na jižní výběžek Indie i spletitou poutí do Ladakhu na severních výšinách. Úžasná stavba Tádžmahal, exotičtí mahárádžové, okouzlující reliéfy, specialisté na software, ale také žebráci, slumy a všudypřítomné následky katastrof. Indie je to všechno a ještě mnohem více. Země - velká jako kontinent - zrodila ve své pohnuté historii mocné říše a velké kultury. Dílem budhistů jsou pověstné skalní chrámy a obrovské stúpy. Hinduističtí králové věnovali svým bohům památky bohatě zdobené sochami. Islámští dobyvatelé, mogulští císaři, tu zanechali nádherné mešity a náhrobky. Země je nekonečně bohatá na svědky své velké minulosti.
Vypredané
3,29 € 32,85 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrady a zámky (-90%)


Bohato ilustrovaná, fotografická, kniha pozýva čitateľa na prehliadku najkrajších slovenských hradov a zámkov. Najskôr "z vtáčej perspektívy", teda prostredníctvom leteckej fotografie, potom "zo zeme" a nakoniec, cez hrubé hradné múry a masívne brány, do tajuplných siení a komnát. Ukáže mu skvosty architektúry, vzácneho nábytku, či iných predmetov dýchajúcich históriou.
Vypredané
1,92 € 19,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrady, zámky, kaštiele (-90%)


Obrazovo – slovná publikácia predstavuje 29 historických objektov. Je výberom najkrajších a najhodnotnejších šľachtických sídiel na Slovensku, ktorých interiéry sú prístupné pre verejnosť. Približuje aj krásy interiérov historického nábytku, zbierok obrazov, poľovníckych trofejí a iných predmetov. Zoznamuje čitateľov s históriou objektu, o jeho stavebných premenách a súčasnom využití. Texty v slovenčine, angličtine, nemčine, maďarčine a poľštine.
Vypredané
1,16 € 11,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Olomouc (-90%)


Reprezentativní obrazová publikace o Olomouci umožní každému návštěvníkovi města pořídit si trvalou vzpomínku, k níž se může kdykoli vracet. Fotografie olomouckého rodáka Jiřího Fraita zachycují krásy města tisícileté tradice, jednoho z nejpamátnější ch měst v České republice a dlouho hlavního města Moravy. Publikace je doplněna anglickým a německým úvodem a též cizojazyčnými popisky přímo u uvedených fotografií. Kniha zaujme i díky vynikajícímu nevšednímu grafickému zpracování.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Spiš mini (-90%)


Kniha predstavuje vzácne kultúrno-historické pamiatky a prekrásnu prírodu Spiša. Diela Majstra Pavla i ostatné pamätihodnosti Levoče, Kežmarku, Spišskej Kapituly, Popradu, Spišskej Novej Vsi a ďalších miest, Spišský či Ľubovniansky hrad, drevené stavby v Ždiari, Osturni, rokliny Slovenského raja, plte na Dunajci i veleba dolín a štítov Vysokých Tatier. To všetko a ešte viac nájdete v knihe, ktorá je formátom menšia, ale obsahom bohatá. Texty v slovenčine, angličtine, nemčine.
Vypredané
0,76 € 7,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tatry mini (-90%)


Rozsahom i formátom menšia obrazová kniha o Tatranskom národnom parku, teda o Vysokých, Západných a Belianskych Tatrách. Obsahuje najzaujímavejšie pohľady na tatranské štíty, hrebene, doliny i plesá v každom ročnom období. Texty v slovenčine, angličtine, nemčine, maďarčine, poľštine a ruštine.
Vypredané
0,76 € 7,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Praha (-90%)


Cena tohto kusu: 24,19
Vypredané
3,05 € 30,54 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ilustrovaná encyklopedie Českých hradů (-90%)


Přední český a evropský kastellolog PhDr. Tomáš Durdík, DrSc., jehož Encyklopedie českých hradů se dočkala řady vydání a dotisků, nyní text podstatně rozšířil a přepracoval, a zejména zařadil dvojnásobný počet lokalit zřícenin a hradů. Ilustrační doprovod je pak dokonce trojnásobný! V nově koncipované knize velkého formátu, který umožnil věnovat patřičnou plochu nákresům s vývojovými fázemi staveb, nalezne čtenář u každého z hesel i základní literaturu a v závěru knihy pak obsáhlý bibliografický přehled.
Vypredané
3,99 € 39,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nízke Tatry (-90%)


Kniha je sprievodcom po krásach nášho najväčšieho Nízkotatranského národného parku. Texty v slovenčine, angličtine, nemčine, maďarčine, poľštine, ruštine.
Vypredané
0,92 € 9,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Roháče (-90%)


Severná časť Západných Tatier je rozlohou neveľké horstvo, ktoré patrí medzi najkrajšie na Slovensku. Ponúka pohľady na strmé žulové štíty, lúčnaté hrebene, romantické rokliny, zurčiace vodopády, trblietajúce sa plesá – vzácnu flóru a faunu i klenoty ľudovej architektúry. Texty v slovenčine, angličtine, nemčine a poľštine.
Vypredané
1,82 € 18,19 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko Obrazový sprievodca (-90%)


Obrazový sprievodca po najvzácnejších a najzaujímavejších historických a prírodných pamiatkach Slovenska. Je kompatibilný s autoatlasom Slovenskej republiky. Obsahuje farebné fotografie miest, hradov, zámkov, kaštieľov, rezervácii ľudovej architektúry, kostolov a kláštorov, technických pamiatok, folklóru, chránených území, turistických a lyžiarskych stredísk, múzeí, galérií a národných parkov. Texty v slovenčine, angličtine a nemčine.
Vypredané
1,38 € 13,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko (-90%)


Krásna obrazová kniha s bohatým fotografickým materiálom, historickými vedutami a reprodukciami. Prináša pohľady na mestské pamiatkové rezervácie a niektoré ďalšie historické mestá na Slovensku. Texty v slovenčine, angličtine a nemčine.
Vypredané
2,69 € 26,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko sprievodca (-90%)


Množstvo farebných fotografií, texty v slovenčine, angličtine a nemčine, dopĺňa mapa Slovenska a jej výrezy, na ktorých je vyznačených 135 najzaujímavejších, prírodných, historických a turistických atraktivít a zaujímavostí. Texty v slovenčine, angličtine a nemčine.
Vypredané
1,92 € 19,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tatry (-90%)


Autori predstavujú TATRY ako jeden celok, teda: Vysoké, Nízke, Západné i Belianske Tatry. Texty sú v šiestich jazykoch: slovenčine, angličtine, nemčine, francúzštine, maďarčine a poľštine.
Vypredané
1,73 € 17,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrady (-90%)


Publikácia približuje verejnosti najvýznamnejšie slovenské hrady, zámky a kaštiele prostredníctvom leteckých fotografií. Takéto nevšedné pohľady na šľachtické sídla z vtáčej perspektívy umocňujú zážitok čitateľov a ukazujú ich dômyselné osadenie v prírode.
Vypredané
0,76 € 7,57 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko medzi nebom a zemou


Reprezentačná obrazová kniha, Slovensko - medzi nebom a zemou, približuje čitateľom najkrajšie a najvzácnejšie miesta Slovenskej republiky. Jej autori, Vladimír Barta a Vladimír Bárta, pri jej tvorbe, si zvolili neobvyklú formu prezentácie. Rozhodli sa svoje nevšedné, letecké fotografie slovenskej krajiny kombinovať s tradičnými fotografickými pohľadmi zo zeme.
Vypredané
1,63 € 32,64 €

dostupné aj ako: