! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Komárno, Gibraltár na Dunaji


Vypredané
24,53 € 25,82 €

Slovensko


Vypredané
9,41 € 9,90 €

CR 1:440000


Vypredané
29,30 € 30,84 €

Rožňava mesto s výhľadom


Vypredané
9,41 € 9,90 €

Slovenská Republika mapa


Základné údaje a zaujímavosti
Vypredané
0,79 € 0,83 €

Vídeň 10 nej...


Desaťkrát viac zážitkov so sprievodcom 10 nej.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

TS 9 Štiavnické vrchy - nem.


Deviaty titul edície S batohom po Slovensku je sprievodca Štiavnické vrchy Slovenské stredohorie (č. 9). Región sa nachádza na strednom Slovensku. Jeho centrálnu polohu umocňuje fakt, že v severnej časti jeho územia leží vrch Hrb, ktorý je geografi ckým stredom Slovenska. Oblasť patrí do Slovenského stredohoria, do ktorého menšou či väčšou mierou zasahuje sedem horských, resp. planinových celkov (Pohronský Inovec, Vtáčnik, Štiavnické vrchy, Poľana, Javorie, Krupinská planina a Ostrôžky) a ktoré obkolesujú tri vnútrohorské kotliny (Zvolenská kotlina, Žiarska kotlina a Pliešovská kotlina). Slovenské stredohorie je z geologickej stránky súborom treťohorných sopiek, ktoré v mladších treťohorách patrili k najväčším a najaktívnejším vulkanickým oblastiam v Európe. Obsah turistického sprievodcu tvorí 40 peších turistických trás, z ktorých niekoľko vedie okolím Banskej Štiavnice, ktorú pre jej nesporné hodnoty a krásu zaradili do Zoznamu svetového prírodného a kultúrneho dedičstva UNESCO. Výr ezy turistických máp spolu s výškovým profilom a s priebehom jednotlivých trás dopĺňajú základný text, nechýbajú ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie. Verzia v nemeckom jazyku.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Bratislava guide pratique du voyageur


Vypredané
6,50 € 6,84 €

TS Spiš - slov.


OBSAH: Poloha Prírodné pomery História Obyvateľstvo a sídla Severný Spiš Stará Lubovňa a okolie Spišská Stará Ves a okolie Stredný Spiš Poprad a okolie Kežmarok a okolie Južný Spiš Levoča a okolie Spišská Nová Ves a okolie Gelnica a okolie Pešie tur istické trasy Cyklistické trasy Lyžovanie Praktické informácie
Vypredané
6,60 € 6,95 €

TS Spiš - poľ.


Turistický sprievodca Spiš z edície Poznávame Slovensko obsahuje vlastivedné popisy regiónu Spiš ležiaceho na severe až severovýchode Slovenska predovšetkým z hľadiska jeho histórie, turistických zaujímavostí, povestí, legiend, príbehov a je ilustrov aný farebnými fotografiami, mapkami a plánikmi najvýznamnejších miest. Úvod turistického sprievodcu tvorí opis prírodných pomerov, histórie, obyvateľstva a sídiel územia. Nasleduje charakteristika jednotlivých oblastí Severný Spiš (Stará Ľubovňa a okolie, Spišská Stará Ves a okolie), Stredný Spiš (Poprad a okolie, Kežmarok a okolie), Južný Spiš (Levoča a okolie, Spišská Nová Ves a okolie, Gelnica a okolie). Obsah sprievodcu dopĺňajú aj charakteristiky 10 najkrajších turistických a 5 cykloturis tických trás s mapami a obrázkami ako aj informácie o lyžovaní. Na záver nechýbajú ani praktické informácie o vybraných službách cestovného ruchu v regióne doplnené otváracími hodinami múzeí, galérií a informačných centier. Verzia v poľskom jazyku.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Čo by to bolo za cestovateľa bez správnej výbavy? Medzi tú základnú nepatria len turistické palice, topánky a batohy. Naša ponuka obsahuje nekonečné množstvo publikácií, ktoré sa stanú vašimi vernými pomocníkmi nech idete kamkoľvek. Plánujete výlet autom po Európe? Alebo len neviete kam vyraziť za cykloturistikou, vodnými športami či lyžovaním? Nechajte sa inšpirovať našimi mapami a bedekrami a nájdite tie najvhodnejšie trasy pre veľkých i malých turistov.

Kto povedal, že zážitky nie sú na predaj? Ak patríte medzi aktívnych dovolenkárov oceníte najmä našich sprievodcov. Objavte neznáme zákutia známych miest alebo si splňte cestovateľský sen a vyberte sa do niektorej z exotických krajín. Jednoducho zažite s našimi titulmi tie najkrajšie prázdniny doma i vo svete.

Naučte deti geografiu hrou. Máte doma zvedavého školáka, ktorý túži po úspechoch na hodinách zemepisu? Podarujte mu nový atlas sveta alebo zaujímavý cestopis plný farebných fotografií. Po večeroch si potom s našimi mapami naplánujte rodinný výlet po najbližšom okolí. Navštívte starobylú zrúcaninu hradu, ZOO či neďaleký národný park. Naučte deti turistické značky a neskôr vám pomôžu zdolať aj Vysoké Tatry.

Chcete mať doma kúsok sveta? Nenechajte si ujsť obrazové publikácie približujúce nádhernú prírodu, mestá či pamiatky blízkych i ďalekých krajín. Tu so svojimi krásami, samozrejme, nezaostáva ani Slovensko. Aspoň jedna kniha o našej domovine by nemala chýbať v žiadnej rodinnej knižnici, súhlasíte?