! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Turistika, skaly strana 42 z 46

Rhodos-mapa 1:50 tis.


RHODOS
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Glasgow Pocket Atlas


Ideal for the visitor who needs a compact atlas, this brand new pocket atlas features clear, user-friendly mapping without compromising on detail. Scale: 3.17 inches to 1 mile. MAIN FEATURES This neat little atlas is ideal for those out and about in Glasgow city centre. It has a high level of detail but is incredibly clear. The maps are in full colour with land use colour coded to aid use. Important places such as schools, hospitals, stations, shopping centres are all plotted and named. The busy city centre is shown at the extra large scale of 5 inches to 1 mile. INCLUDES / Full index to street names / City centre at extra large scale / One way streets shown / Car parks, railway and bus stations shown / Post offices, police stations and fire stations plotted AREA OF COVERAGE Covers an area from Paisley in the west to Uddingston in the east and Bishopbriggs in the north to Castlemilk in the south.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

MM Innsbruck 1:10 000


Innsbruck 1 10 000 Mit Kulturführer / Plan von Hall/ Tirol
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Tallinn 1:10 000


- Tourist information - Street index - Public transport
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Nizozemsko-Holandsko TS


Průvodce poutavě a přehledně informuje o nejvýznamnějších turistických cílech Nizozemska. Publikace je členěna podle jednotlivých provincií. Podrobná charakteristika každé provincie obsahuje všeobecné informace o historii, přírodě a památkách, stejně jako řadu praktických rad pro turisty, včetně možností ubytování a užitečných kontaktů. Popis nejzajímavějších míst doplňují mapy, plány měst a množství fotografií. Nechybí slovníček místních pojmů a rejstřík.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Benátky


- Tourist information - Shippping routes - Street index
Vypredané
9,41 € 9,90 €

SYDNEY 1:10000


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Register ulíc - Verejné hromadné dopravné prostriedky
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Maroko- průvodce na cesty


Průvodce poutavě a přehledně informuje o nejvýznamnějších turistických cílech Maroka. Publikace je členěna podle jednotlivých oblastí. Podrobná charakteristika každé oblasti obsahuje všeobecné informace o historii, přírodě a památkách, stejně jako řa du praktických rad pro turisty, včetně možností ubytování a užitečných kontaktů. Popis nejzajímavějších míst doplňují mapy, plány měst a množství fotografií. Nechybí slovníček místních pojmů a rejstřík.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

HELSINKI 1/15000


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Verejné hromadné dopravné prostriedky - Register ulíc
Vypredané
9,41 € 9,90 €

MM Dublin 1:18 000


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Mapu centra mesta - Register miest
Vypredané
9,41 € 9,90 €

MM Bukurešť 1:15 000


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Register ulíc - Plán centra mesta
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Oslo 1:20 000


Mapa obsahuje: - Plán centra mesta - Turistické informácie - Register ulíc
Vypredané
9,41 € 9,90 €

MM Athény


Kniha Athen 1:12 000: Aký je váš názor? Povedzte ho ostatným návštevníkom ako prvý!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

RIO DE JANEIRO 1:13000


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Register ulíc - Verejné hromadné dopravné prostriedky
Vypredané
9,41 € 9,90 €

TIRANA MM


Vypredané
9,41 € 9,90 €

Maďarsko - Průvodce na cesty


Průvodce zajímavě, podrobně a přehledně informuje o nejvýznamnějších turistických cílech této středoevropské země z hlediska přírodních krás, historie a kulturního vyžití. Nabízí také množství užitečných kontaktů a další praktické informace.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Lisbon (City Map) automapa 1,15tis.


- Street index - City centre map - Through traffic toutes
Vypredané
9,41 € 9,90 €

New York 1:12 500


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Register ulíc - Verejné hromadné dopravné prostriedky ...
Vypredané
9,41 € 9,90 €

MM Mníchov 1:22 500


Mapa obsahuje: - Prejazdný plán - Rýchle dopravné spojenia - Register názvov ulíc a námestí - Návod na použitie vyhľadávacej siete a registra názvov ulíc a námestí ...
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Ak sa musíte ísť vždy, keď vás volajú hory a váš duch túži po dobrodružstvách v prírode a vysoko v skalách, táto kategória je určená práve pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vás sprevádzajú na cestách do úchvatných horských prostredí, poskytujú vám informácie o turistických trasách a prinášajú vám príbehy odvážnych dobyvateľov skál.

Kategória "Turistika, skaly" vám otvára dvere do fascinujúceho sveta turistiky a horolezectva. Nájdete tu knihy, ktoré vás povedú cez náročné horské chodníky, ponúkajú návody pre horolezcov, a zdieľajú príbehy odvážnych dobyvateľov skalných vrcholov. Tieto knihy vám poskytnú cenné rady, techniky a inšpiráciu pre vaše vlastné dobrodružstvá v horách.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na príbehy odvahy, presadzovania sa, stretávania s prírodnými krásami a zdolávania výziev. Budete sa ponárať do opisov horských panorám, úchvatných skalných útvarov a jedinečných prírodných rezervácií. Nájdete tu knihy o technikách lezenia, príprave na turistické výpravy a objavovanie skrytých pokladov v prírode.