! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Geografia, mapy, sprievodcovia strana 499 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Budapest Day & Night Guide


In our book, you won’t find the common list of museums, memorials and scenic spots featured over and over in the traditional guides. We want to acquaint you with hidden gems, such as the inner workings of Budapest’s famous pub district. In the past few years, this historic part of the inner city has grown into one of Europe’s biggest nightlife and entertainment districts. Over 150 establishments now do business in the historic ghetto. The milling crowd on Kazinczy utca starting on Thursday night turns into a veritable festival. The district is packed with options and each place is different, so we’ve gathered the top food, drink and cultural critics native to the area to give you a comprehensive review of the most important and interesting places. One is wallpapered whit comic books, while another gives a 360° panorama of the city from its highest point. There’s a place where you can drop in anytime for Serbian food and places to party to music spun by top DJs. Beyond the bars, restaurants and clubs, there is also an exciting and colorful lifestyle to explore.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Csehország


Pálffy 2005 nyarán újabb sorozatba fogott: a Horvátország Konyha-Kultúra-Kalauz című rendhagyó útikönyvét adta közre, amelyért később a külföldi íróknak járó legmagasabb horvát elismerést, az Arany Toll díjat kapta. A gasztro-kulturális kalandozást a szerző tavaly Erdélyben folytatta. Utazásainak célpontja ezúttal Csehország. Az ott szerzett élmények és tapasztalatok összefoglalása ez a kötet.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Osztrák Alpok


A színes képekkel, ábrákkal teli könyvben bemutatott útvonalak többségének minden túrázó bátran nekivárhat, a kötet második felében leírt Klettersteigek teljesítése viszont már alapfokú hegymászó tapasztalatot igényel. Némi merészség, kíváncsiság és kalandvágy - s bárki megízlelheti a hatalmas sziklafalak megismerésének semmihez sem fogható érzését, melyet eddig csak a sziklamászók kiváltságának tartottak.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Po zamrzlé řece do nitra Himaláje + CD


Dlouhých osm zimních měsíců je údolí Zanskaru zcela izolováno od ostatního světa. Pouze za nejtřeskutějších mrazů uprostřed zimy se domorodcům na několik týdnů - horami otevře kuriózní trasa - zčásti zamrzlá řeka. Cestu po ledu, spojnici mezi Ladakem a Zanskarem, nazývají Čhadar. Během několikadenního drsného pochodu 100 km dlouhou soutěskou musí vesničané brodit vodou, neschůdné úseky oblézat po skalách, lavírovat na tenkém ledě, spát v jeskyních, vzdorovat teplotám až -40 st.C a když je potřeba, navzájem si pomáhat. Tato kniha líčí nejen dobrodružnou cestu po ledu, ale i zimní život obyčejných lidí v zapadlých vesničkách, samotách a klášterech skrytých v nitru Himálaje.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Utazás Velencében


Velence az utazni vágyók Mekkája. Nászutasok, kalandorok, kéjencek, léhűtők, művészek, pihenni vágyók, szerelmesek, elhagyottak, élni-és halni vágyók, gazdagok, szegények: Velencében éjjel-nappal nyűzsögnek az idegenek. Ismert és ismeretlen, jelentős és jelentéktelen emberek fordulnak meg a városban, ki napokra, ki hónapokra, ki évekre jön a Legfelségesebb Köztársaságba; van, aki éveket akar itt eltölteni, s néhány nap múlve riadtan menekül. Emberek Velencében: bámészkodnak, csodálkoznak, gondoláznak, imádkoznak, kiábrándulnak, megtérnek, gyónnak, álmodoznak, szeretkeznek, meghalnak, feltámadnak - élnek. Szigethy Gábor Velencéjében mint elvarázsolt kastélyban bolyonghatunk a történelemben: múltunkban, jövőnkben.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Benátky - To najlepšie.. Lonely Planet


Neuchopiteľné a tajomné, to je len veľmi neúplné priblíženie Benátok, mesta ako zo sna. Nekonečný zástup umelcov svojím perom a štetcom skúšal zachytiť ligotajúcu sa lagúnu s jej štíhlymi zvonicami. Je to oblažujúca vízia, ktorú je takmer nemožné naplno oceniť medzi šalejúcimi zástupmi na námestí sv. Marka, ale my vám v tom najlepšom z Benátok ukážeme, ako na to.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Automapa Európa 1:3,5 mil.


Europa 1 3 500 000. Autokarte, politisch Mit Ortsverzeichnis, Autofähren, Straßennummern
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Ľudia a krajiny


Základné geografické aa demografické údaje o všetkých kontinentoch i jednotlivých štátoch. Podrobnosti o tom, ako žijú a pracujú ich obyvatelia. Zaujímavosti o miestnych zvykoch a tradíciach, národnej kuchyni a oblečení, náboženstve, jazykoch i školstve, kutúre a športe. Podrobné mapy všetkých svetadielov. Vyše 200 špeciálne urobených fotografií približuje život ľudí na celom svete. Prehľadné tabuľky so základnými štatistickými údajmi o jednotlivých štátoch. Orientáciu v knihe uľahčí podrobný register.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Tatry pre Teba - angl.


Praktický sprievodca tatranskými dolinami, plesami a štítmi v anglickom jazyku.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

KS Austrália


Farebná foto publikácia o Austrálií rozľahlej krajiny s ohromujúcou životaschopnosťou, spleťou korálov, hravými kengurami a medvedíkmi koala, obratnými surfistami a uponáhľaným životom futuristických miest. To všetko je Austrália.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

KS Karibská oblasť


Farebná foto publikácia o Karibskej oblasti z krajiny splnených želaní. Z krajiny s bielymi plážami, hustým a nedotkutým lesom a morom, ktorého farby prechádzajú od smaragdovozelenej po tyrkysovú. Na jej magických ostrovoch sa stretáva Európa s Afrikou.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Budapešť - To najlepšie.. Lonely Planet


Od pokojnej atmosféry tureckých parných kúpeľov po pulzujúci nočný život v kuluboch, od úchvatných prechádzok ulicami z konca 19. storočia po príjemné vinárne a bary - To najlepšie z Budapešti vám bude vynikajúcim sprievodcomFarebné mapy s legendou vám uľahčia orientáciu.Ak sa budete držať našich odporúčaní, uvidíte všetky zaujímavé miesta.Vyskúšajte maďarskú kuchyňu - nielen gulášom je človek v Maďarsku živý, poskytneme vám veľa tipov ako si kulinársky užiť.Detailný popis ciest mimo tradičných trás vás zavedie na neobvyklé miesta, ktoré rozhodne stojí za to vidieť.Potrebujete si aj odpočinúť - kvalitné ubytovanie podľa vašej peňaženky vám dovolí užiť si návštevu mesta na Dunaji - len tie najlepšie hostely, najpríjemnejšie penzióny a luxusné hotely, hodné každej zo svojich piatich hviezdičiek.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Až na vrchol


Napínavý a zároveň zábavný denníkový záznam z jedinečného horolezeckého pokusu o zdolanie Panenskej hory (330 m n.m.), ktorý na prelome marca a apríla 2008 podnikla skupina špičkových horolezcov sústredených okolo fenomenálneho vrbovského muzikanta Branislava Jobusa. Kniha sleduje úmorný boj výpravy od založenia základného tábora v lokalite Šípkové pri Vrbovom až po útok na vrchol. Hoci sa v príbehu stretneme so šerpami, skobami aj kyslíkovými prístrojmi, viac než typické horolezecké reálie a rekvizity nás zaujme boj mužov o prekonanie samých seba.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Florencia - To najlepšie... Lonely Planet


Vreckový sprievodca s plánmi. Odhaľte zázraky renesancie, urobte nájazd do obchodov, štýlovo sa vyspite a vychutnajte najlepšie toskánske jedlá. Farebné mapy vám pomôžu pri objavovaní mesta a jeho okolia. Špeciálna väzba pre extrémne namáhanie.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Malá Fatra-Chočské vrchy


Malá Fatra. Jedno z nejkrásnějších a nejvyšších pohoří Tatransko-fatranské oblasti. Pohoří, které je sice navštěvováno velice hodně, ale které poskytuje i možnosti toulek po osamocených hřebenech. To proto, že turistický ruch se koncentruje do několika turistických center. Kniha je doplněna o digitálně zpracované mapky, rozhledové růžice, panoramata s popisy významných vrcholů, sedel či jiných geomorfologických tvarů. Informace o dopravě, ubytování, nezapomínáme ani na uživatele GPS - družicových navigačních přístrojů. Popis přechodu hlavního hřebene celé Fatry (Kriváňské i Lúčanské) a řady dalších túr.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Viedeň mapa mesta


Mapa mesta Viedeň s registrom ulíc. (130X240, MV)
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Peking - To najlepšie... Lonely Plane


Vreckový sprievodca s plánmi (praktické plániky s navrhnutými trasami) zo série Lonely Planet, ktorý vám dáva do vrecka celý Peking a s ním i ingrediencie nepostrádateľné pre krátky pobyt.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

A magyar vidék kincsei


Ebben a képekkel gazdagon illusztrált kötetben a magyar vidék kincseivel ismerkedhetnek meg az olvasók.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Vysoké Tatry


Špeciálne vydanie farebnej fotopublikácie o Vysokých Tatrách si vyžiadala víchrica piatok 19.11.2004, ktorá zmenila najznámejšiu turistickú oblasť Slovenska na mesačnú krajinu. Kúpou tejto knihy bude 30,- Sk venované na pomoc Tatrám. (130X205, str.43, TV,FB, r.vyd.2004) Pôvodná cena: 199.-Sk
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Nestraťte sa vo svete - naopak - objavujte jeho krásy, tajomné zákutia a najväčšie divy sveta. V tejto sekcii nájdete knihy o najlepších cyklotrasách v Čechách a na Slovensku, historických hradoch a zámkoch, o turistike či skalách. Túlajte sa nielen prstom po mapách, ale aj vďaka sprostredkovanej skúsenosti v cestopisoch z celého sveta.

Tu nájdete bohatý výber kníh, ktoré sa zameriavajú na objavovanie sveta a ponúkajú vám informácie o geografii, mapách a sprievodcov, ktorí vám pomôžu spoznať rôzne regióny a kultúry.

Kategória geografia, mapy, sprievodcovia je určená pre dobrodruhov a cestovateľov, ktorí túžia objavovať svet. Nájdete tu knihy, ktoré vám prinášajú fascinujúce informácie o rôznych krajinách, kontinentoch, prírodných zaujímavostiach, kultúrach a histórii. Okrem toho sa môžete tešiť na najrôznejšie mapy, sprievodcov a mapy turistických trás, ktoré vám pomôžu plánovať vaše vlastné dobrodružstvá.

Nájdete tu Sprievodcov, mapy, atlasy, sprievodcov do auta,knihy o  vVode, lyžiach, cyklistike,knihy o turistike a skalách , atlasy sveta, rodinné atlasy, cestopisy, historické pamiatky, hrady a zámky,knihy o  Slovensku, aj  obrazové publikácie.

K najvyhľadávanejším knihám v tejto kategórii patria Ako som vozil Nórov, Veľký atlas sveta, železnice, lietadlá či 501 festivalov a Polárna planéta