! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Knihy - Hobby - ostatné strana 101 z 109

Plachty


Vypredané
16,30 € 17,16 €

100 legendás macska


Vypredané
15,77 € 16,60 €

Nagy kerékpáros túrakönyv I.


A szerző drótszamarán bejárta már az egész országot. Most kerekezéseinek tapasztalatait osztja meg a kíváncsi olvasókkal. Kis kerékpár-szerelési tanfolyammal indítja könyvét, majd 35 jótanáccsal látja el a kezdő túrázókat, és végül, de nem utolsósorban következnek az útvonalak: Pilis, Börzsöny, Nógrád, Salgótarján, Mátra, Bükk, Aggtelek, Zemplén, Hortobágy, Budapest, Gerecse, Vértes, Bakony, Balaton, Sopron, Kőszeg, Őrség, Zselic, Mecsek. Az útvonalak elején információkat kapunk a Budapesttől mért kiindulópontról, a túratávról, a földutak hosszáról, az emelkedésekről, a túraidőről, a nehézségi fokról és a tájékozódásról, amiket több oldalas részletes leírások követnek fotókkal, térképekkel illusztrálva.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Magashegyi túrák


U dodávateľa
4,75 € 5,00 €

A legnagyobb vicckönyv


A világ legnagyobb vicckönyve.
Vypredané
13,94 € 14,67 €

Gyöngy-világ - Gyöngyszövés


A Gyöngy-világ negyedik kötetében új technikával ismerkedhetnek meg. Ez a gyöngyszövés. Különleges ékszereket, képeket lehet készíteni vele. A megszövött mintával díszíthetünk ruhát, táskát, díszdobozt.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Gyöngyfűzés


Vypredané
3,76 € 3,96 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.