! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Knihy - Hobby - ostatné strana 100 z 109

A futball világa


A könyv bemutatja, minek köszönheti ez a nagyszerű játék hallatlan és töretlen sikereit, bemutatja, hogy fejlődésének milyen mérföldkövei voltak, kik voltak a legjelentősebb vezéralakjai, hogyan alakultak meg a futballklubok, szervezetek, melyek összefogják és szervezik ma is bolygónk futballéletét.
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Iron Maiden


Az Iron Maiden története nem más, mint egy önbizalommal, elszántsággal és önfeláldozással teli, különleges zenei utazás, amelynek során az esélytelennek tartott banda a londoni East End kocsmáinak világából kitörve, a legnagyobb nemzetközi fesztiválok közönségét is meghódítva jutott el a csúcsra. A lehengerlő színpadi showjáról, a több mint 100 millió eladott lemezről, számtalan teltházas turnéjáról és listavezető sikerszámairól világszerte ismert banda keményen megküzdött a sikerért, és nem véletlenül vált a fiatalabb generációk számos előadója számára hivatkozási alapot jelentő példaképpé. A jelenlegi és korábbi bandatagok, menedzserek, lemezcég-vezetők, zenekritikusok, producerek, szervezők és más zenei hírességek részletes visszaemlékezéseiből rajzolódik ki a zenekar sikerekben bővelkedő, ugyanakkor sötét mélypontokat is rejtegető pályaképe. Ez a könyv őszinte és kimerítő megnyilvánulások gyűjteménye, amely bepillantást nyújt egy banda életébe, amely története során soha nem alkudott meg, nem hajhászta a népszerűséget, mégis óriási sikert ért el, és nagy tiszteletet vívott ki magának a világon mindenütt.
Vypredané
17,91 € 18,85 €

2010 Fifa World Cup South Africa


A könyv a futball legnagyobb eseményének átfogó, minden részletre kiterjedő beharangozója. Szakértők segítségével mutatja be a világbajnokságon részt vevő csapatokat, sztárjaikat, útjukat a világbajnokságig és esélyüket a tornán. Megtalálhatjuk a csapatok és a játékosok bemutatását soha nem publikált látványos fényképekkel. Bemutatásra kerül az összes házigazda város, és stadionjaik és elolvashatjuk a világbajnokságok történetét. A könyvben kitölthető programfüzetet is találhatunk. Nélkülözhetetlen kiadvány mindenkinek, aki követni szeretné a világbajnokság mérkőzéseit.
U dodávateľa
10,93 € 11,50 €

Házi kisemlősök


U dodávateľa
2,50 € 2,63 €

A sakk


A könyvben a sakk világáról, annak történetéről, testvérjátékairól és a vele kapcsolatos személyiségek történetéről kapunk áttekintést.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Cserépállatok


A virágcserepekben egy valóságos állatkert is rejtőzhet! Vigyázat egy kacsacsalád keresztezi utunkat, jókedvű béka követel csókot és két egérke kíván "Boldog születésnapot!". A cserépedényekből készült állatok divatját teljesen új szemszögből láthatjuk ezekkel a vidám figurákkal, amelyek gyorsan és könnyen elkészíthetők. Színes kartonpapír, hobbifesték és más anyagok felhasználásával az egyszínű cserepekből aranyos teremtményeket varázsolhatunk az állatvilág minden tájáról. Csiga és elefánt, denevér és boci, a puha szőröstől a vastagbőrűig minden faj képviselve van. Engedje, hogy ez az "állati" jó szórakozás a virágcserepekkel Önt is magával ragadja!
Vypredané
2,16 € 2,27 €

Lacná kniha Tetőtér beépítések (-90%)


"(...) Könyvünk elsősorban azokat az épületfizikai-épületszerkezeti elveket és összefüggéseket veszi sorba és elemzi, amelyek befolyásolják a hőszigetelt tetőszerkezetek műszakilag helyes kialakítását. A közölt rétegrendek és csomóponti megoldások olyan általános példának tekinthetők, amelyek sok segítséget nyújtanak a helyes szerkezetkialakításhoz, de nem helyettesíthetik a konkrét építészeti szaktervezést. Jelenleg az energiatakarékosság az egyik legaktuálisabb témakör az építésügyben. Kiadványunk ezért kiemelten foglalkozik az épületenergetikai követelményekkel, illetve az ezeket kielégítő szerkezeti megoldásokkal. Egyre nagyobb problémát jelent a környezeti zaj elleni védelem, különösen a szerelt, könnyű, hőszigetelt tetőszerkezetek alkalmazása esetén. E témakörrel is külön foglalkozunk bemutatva, hogy korántsem lehetetlen jó hangszigetelést elérni ezzel a szerkezetfajtával." (részlet a Bevezetésből)
Na sklade 1Ks
1,23 € 12,31 €

dostupné aj ako:

Crow 100: Kezdő - 1. rész


A Strucc Kiadó legújabb, CROW 100 rejtvényfüzet-sorozatának minden egyes kötete 100-100 angol szót kínál tanulásra és gyakorlásra kezdőknek, újrakezdőknek és mindazoknak: -akik szeretnék nyelvtudásukat 100 alapvető angol szóval felfrissíteni -akik ke dvelik a játékos szókincsépítést -akik fontosnak tartják a helyesírást
U dodávateľa
2,26 € 2,38 €

Moto GP sztorik 2009


Vypredané
10,94 € 11,52 €

Kisenergiájú házak 1.


"Életstílusunk az utolsó húsz év alatt alapvetően megváltozott. A lakással kapcsolatos elvárások (elsősorban a saját tulajdonú ingatlanokban) messze meghaladják a „fő az, hogy meleg és száraz legyen" mottóval jellemezhető elvárásokat. Az egy főre eső lakóterületi igény németországi átlagban minden eddiginél nagyobbra, 40 m2-re nőtt. Nemcsak az alapterületről van azonban szó, a kivitelezés színvonala (padlók, burkolólapok, szaniterek és szerelvények), valamint a külső megjelenést befolyásoló elemek (az erkélytől az osztóléces ablakokon át az igényesen kivitelezett lépcsőig) szintén korábban nem ismert minőségi szintet érnek el. Ma már elképzelni is alig tudjuk, hogyan laktak az emberek akár csak 30 vagy 40 évvel ezelőtt. Mivel pedig éppen a 30 év körüli vagy annál idősebb épületek felújítása van napirenden, a múlttal való szembenézés néha nagyon hasznos lehet. Fontos tisztázni az olyan kérdéseket, mint pl. hogy „mire van valóban szükségem?" vagy „mi az, amire tulajdonképpen nincs is szükségem?"." Részlet a könyvből
Vypredané
18,98 € 19,98 €

Autókatalógus


Vypredané
7,89 € 8,30 €

Szudoku


A szudoku pompás szórakozás! Könyvünket 7-107 éves korig, könnyű, közepes vagy nehéz fokozaton mindenkinek ajánljuk, aki a logikáját szeretné próbára tenni. A számkeresztrejtvények megfejtéséhez semmiféle matematikai érzék nem szükséges, csupán a bátorság, logikus gondolkodás, ceruza és ez a kötet, melynek végén a rejtvények megoldásait is közöljük. Jó mulatást, sok szerencsét kívánunk!
Vypredané
2,21 € 2,33 €

A halgazdaság rövid foglalatja


A kötet a leghíresebb magyar természettudós több mint száz éve kiadott és ma már hozzáférhetetlen munkájának új kiadása, amelyben a magyarországi halfajták, halászat, halgazdálkodás részletes leírása található.
U dodávateľa
6,01 € 6,33 €

Plachty


Vypredané
16,30 € 17,16 €

100 legendás macska


Vypredané
15,77 € 16,60 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.