! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Knihy - Hobby - ostatné strana 99 z 109

Lacná kniha Irodalmi Szemle 2012 (-50%)


Na sklade 2Ks
0,60 € 1,20 €

dostupné aj ako:

Astrocykly


U dodávateľa
8,84 € 9,30 €

Čaro nepoznaného


Kniha je akýsi sumárom autorových celoživotných vedecko výskumných aktivít na pôde Slovenskej akadémie vied a vychádza z autorových knižných publikácií, v ktorých sú prítomné dlhoročné výsledky práce .Aj táto kniha hovorí iba o dotykoch s nepoznaným,ba až s nepoznateľným.
U dodávateľa
9,50 € 10,00 €

Csakis pontyhorgászat


Vypredané
10,93 € 11,50 €

Alexander´s houses


Showcases high-quality residential projects all designed by Alexander Cambron.
Vypredané
85,45 € 89,95 €

Tenyérjóslás


A tenyérjóslás mindenki számára megtanulható! A magyar olvasók számára is jól ismert szakértő könnyedén elsajátítható módon mutatja be a módszer alapjait. Önbizalmat ad a kezdő tenyérjósnak, útmutatásait követve azonnal nekiláthatunk az elemzésnek, hasznosítva újonnan nyert ismereteinket. A tenyérjóslás kiváló módja saját magunk és mások jobb megismerésének. A kéz rejtett vonalai, jegyei segítenek feltérképezni személyiségünk főbb vonásait. Megtudhatjuk például, hogy a rövid ujjú embereknek nincs türelmük a részletekhez, és sokkal jobban szeretnek elkezdeni, mint befejezni valamit. Ezzel szemben, aki hosszú ujjakkal rendelkezik, sokkal jobban boldogul a részletekkel és szereti behatóan tanulmányozni a dolgokat. Tenyerünkből hasznos információkat nyerhetünk akár a párkapcsolat, a hivatás, az egészség, a kommunikáció és a kreativitás területére vonatkozóan is. Richard Webster rendszerében újdonság az ujjlenyomatok és a bőrredőmintázatok elemzése - ez utóbbi nagy előnye, hogy a még rejtett állapotban lévő betegségek, illetve az egyes betegségekre való hajlam azonosításában segít.
Vypredané
6,94 € 7,31 €

Tetőtér beépítések


"(...) Könyvünk elsősorban azokat az épületfizikai-épületszerkezeti elveket és összefüggéseket veszi sorba és elemzi, amelyek befolyásolják a hőszigetelt tetőszerkezetek műszakilag helyes kialakítását. A közölt rétegrendek és csomóponti megoldások olyan általános példának tekinthetők, amelyek sok segítséget nyújtanak a helyes szerkezetkialakításhoz, de nem helyettesíthetik a konkrét építészeti szaktervezést. Jelenleg az energiatakarékosság az egyik legaktuálisabb témakör az építésügyben. Kiadványunk ezért kiemelten foglalkozik az épületenergetikai követelményekkel, illetve az ezeket kielégítő szerkezeti megoldásokkal. Egyre nagyobb problémát jelent a környezeti zaj elleni védelem, különösen a szerelt, könnyű, hőszigetelt tetőszerkezetek alkalmazása esetén. E témakörrel is külön foglalkozunk bemutatva, hogy korántsem lehetetlen jó hangszigetelést elérni ezzel a szerkezetfajtával." (részlet a Bevezetésből)
Vypredané
11,69 € 12,31 €

dostupné aj ako:

Futball + posztermelléklett


Légy a világ legnépszerűbb labdajátékának szakértője, tudj meg mindent a híres játékosokról, kupákról és világversenyekről!
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Pelé - Önéletrajz


Pelét még azok is ismerik, akik nem jártasak a labdarúgásban. A minden idők legnagyszerűbb csapatának tartott, 1958 és 1970 közötti brazil válogatott legjobbjaként három alkalommal nyert világbajnokságot, és lett minden idők legjobb góllövője. De hogyan válhatott ez az ember - egy sportoló, egy a labdarúgók közül - világszerte ismert ikonná? Pusztán azért, mert a legjobb volt abban, amit csinált? Vagy valamely más értéke miatt tartjuk őt nagyra? 1940. október 23-án, a brazíliai Trés Coracoes egyik szegény családjában született a később Pelé néven ismertté vált fiú. Gyermekként az utcán focizott, apja - aki maga is nagyszerű labdarúgó volt, amíg egy térdsérülés ketté nem törte pályafutását - tanítása mellett. Pelé cipőpucolóként dolgozott, hogy egy kis zsebpénzhez jusson, és amikor tizenöt évesen a Santos FC-hez igazolt, édesanyjának hosszúnadrágot kellett varrnia a számára - addig ugyanis csupán rövidnadrágjai voltak. A Santosnál azonnal letette a névjegyét: mentora, Waldemar de Brito a klub vezérkara előtt kijelentette, hogy az általa felfedezett fiú a világ legnagyobb futballistája lesz. S bár szavait kezdetben kétkedve fogadták, hamar megmutatkozott, hogy igaza lehet. A világ legnagyszerűbb labdarúgója önéletrajzában elénk tárja csodálatos élete és pályafutása teljes történetét. A rá jellemző kedvességgel és visszafogottsággal, ám minden részletre kiterjedően számol be játékoskarrierjéről, majd az azt követő pályájáról politikusként és a sport nemzetközi nagyköveteként. Pelé könyve alapvető fontosságú mű minden sportkedvelő számára.
Vypredané
14,58 € 15,35 €

Csomók


A csomókról szóló könyvekben napjainkig több száz csomót ismertettek. Ezek közül 50-nek a kötésmódját, alkalmazását, néhány esetben a történetét is megtalálhatjuk a könyvben, melyábrák segítségével mutatja be a csomókészítés főbb szakaszait.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Az új Jobb agyféltekés rajzolás


A rajztanulás sokban hasonlít valamely sportág vagy a hangszeres játék elsajátításához. Ha már tudjuk az alapokat, a fejlődés csakis a gyakorláson múlik. De mit és hogyan gyakoroljunk? Ebben segít a "Jobb agyféltekés rajzolás" című sikerkönyv szerzőjének most megjelent munkafüzete.
Vypredané
14,60 € 15,37 €

Mert a Kutya is ember


A kutya most akkor kutya, vagy ember, vagy esetleg, majdnem ember? Erre a kérdésre keressük a választ azzal a harminc lelkes kutyabaráttal, akik vállalkoztak ara, hogy elmesélik nekünk szórakoztató, megható, néhol pikáns kutyás történeteiket. Ők valamennyien úgy tekintenek négylábú szőrös kedvenceikre, mint egyenrangú családtagra, legjobb barátra, netán hűséges társra. Mert a kutyák is érző élőlények. Ragaszkodóak, szeretetre éhesek, féltékenyek, sőt, olykor bizony meg is tudnak sértődni. Telis-tele vannak emberi érzésekkel...
Vypredané
9,50 € 10,00 €

A futball világa


A könyv bemutatja, minek köszönheti ez a nagyszerű játék hallatlan és töretlen sikereit, bemutatja, hogy fejlődésének milyen mérföldkövei voltak, kik voltak a legjelentősebb vezéralakjai, hogyan alakultak meg a futballklubok, szervezetek, melyek összefogják és szervezik ma is bolygónk futballéletét.
Vypredané
9,14 € 9,62 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.