! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Knihy - Hobby - ostatné strana 103 z 109

Karácsonyi gombok


U dodávateľa
3,15 € 3,32 €

Gyöngyből fűzött virágok


A szerző könyvében bemutatja, hogyan készíthetünk gyöngyből szebbnél szebb virágokat. Fogjunk hozzá bátran, és díszítsük lakásunkat sajátkészítésű, "örök" virágcsokrokkal, vagy lepjük meg velük szeretteinket. A részletes fűzési menet és színes képek alapján a virágok könnyen megfűzhetők, sőt a technika elsajátítása után saját ötleteink alapján is készíthetünk virágokat.
Vypredané
3,15 € 3,32 €

Mit egyenek a kisállataim?


A kedvenceink helyes táplálása sorozat harmadik kötete hasznos tanácsokkal, példamenükkel és receptekkel is szolgál az egészséges, és a beteg kis kedvenceink otthoni etetéséhez egyaránt. A könyvben a görény, degu, tengerimalac, csincsilla, nyúl, egér, patkány- és hörcsögfélék, stb. és a ritkábban előforduló, cukormókus, sünfélék, majomfélék, ormányos- és mosómedve is említésre kerülnek. Az állatorvos szerző most is a lehető legalaposabban tekinti át a dietetika témakörét, így nem kerüli el a kisemlősök táplálásával kapcsolatban elterjedt téveszmék és hiedelmek felsorolását, magyarázatát, vagy cáfolatát sem.
U dodávateľa
10,94 € 11,52 €

Évelő növények kislexikona


A legnépszerűbb évelőket mutatja be a kötet A-tól Z-ig. A latin és magyar elnevezéssel egyaránt feltüntetett növények részletes bemutatásából kiderül milyen családba tartoznak, honnan származnak, mekkorák lesznek, milyen levelekkel és virágokkal rendelkeznek, hova helyezzük, hogyan gondozzuk és szaporítsuk az egyes fajtákat. Emellett megismerkedhetünk jellegzetes tulajdonságaikkal és ajánlott változatokkal.
Vypredané
9,86 € 10,38 €

Sziklakerti növények


A dolomitos vagy mészköves hegyoldalon a sziklák mellett virító növények látványa kelthette fel az ember vágyát, hogy a kertjében is megvalósítsa ezt a növényegyüttest. Szinte minden kertben megpróbálkoznak a létesítésével. Néhány kimaradt lábazati kő összerakása azonban nem sziklakert. Hogy mekkora körültekintést, átgondolást, tervezést, növényismeretet, harmóniára való törekvést és ápolási feladatot jelent egy sziklakert létesítése és gondozása, arról a nagy tapasztalattal rendelkező szerző a könyv bevezetőjében ír. A csaknem 200 színes felvételt saját kertjében vagy alpesi útjain készítette, és a növények igényeit, viselkedését, szaporítási lehetőségeit írja le a rövid ismertetőkben. Arra bíztatja az olvasót, hogy bátran fogjon hozzá a sziklakert létesítéséhez, mert minden évben öröm forrása lesz a növények fejlődése, kiteljesedése, szépsége.
Na sklade 3Ks
2,85 € 3,00 €

Fleur Creatif


Vypredané
7,60 € 8,00 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.