Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby - ostatné strana 106 z 109

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Viccturmix


Vypredané
0,50 € 0,53 €

Viccmorzsák


Vypredané
0,50 € 0,53 €

Egzotikus gyöngyállatok


A könyv tartalma: -Anyagok, eszközök és tudnivalók -Gyöngyből fűzött állatvilág: Nyársas antilop és akácia; Flamingók; Oroszlánok; Medvemama és bocsa; Kormos nyársorrú hal és sasrája; Varacskos disznó és gnú; Gyűrűsfarkú maki; Szurikáták és kaktusz; Tengeri világ.
Vypredané
3,15 € 3,32 €

Nagy rejtvénykönyv


Rejtvények + receptek, érdekességek, novellák, mesék és viccek.
Vypredané
6,20 € 6,53 €

Dió


Vypredané
0,94 € 0,99 €

Mindörökké evolúció


Az evolúció elmélete alapjaiban változtatta meg az emberi gondolkodást, és a legkülönbözőbb szakterületek tudósai, kutatói alkalmazták vagy szálltak vele vitába. A kettős jubileum alkalmából 2009-ben a legnevesebb magyar tudósok álltak össze, hogy egy előadás-sorozat keretében emlékezzenek meg a Darwin-évről. Mindannyian az evolúciós gondolat egy-egy új és jelentős alkalmazását mutatják be. Előadásaikat követően Mihancsik Zsófia beszélgetett a szerzőkkel. A könyvben ezeknek a beszélgetéseknek a szerkesztett változata is megtalálható.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

Stresszmentes kertészkedés


Minden hobbikertész álma az ápolt, szép kert, amelyben a munka élvezet és nem nyűg. Ebben a könyvben a sikeres, könnyen elvégezhető kertészkedés minden fortélya megtalálható. -A legfontosabb alapfeltételek: a kerti szerszámoktól és a növényápoló szerektől a talajvizsgálaton át a legmegfelelőbb növényzetig. -Kertkialakítás személyre szabottan: akár szigorúan tagolt, akár szabadon beültetett, tematikusan vagy természethűen elrendezett, haszonkert vagy dísz- és virágoskert legyen is a cél. -Számtalan információ: a legfontosabb ágyásnövények, évelők, hagymások és gumósok, fűszernövények és gyümölcsnövények gondozásához. -Szakértői csapat hangolja össze ezeket az ismereteket saját értékes gyakorlati ötleteivel, tanácsaival.
Vypredané
10,95 € 11,53 €

Friss és egészséges konyhakert


Szinte minden kerttulajdonosnak ugyanaz az álma: friss zöldségek, pikáns fűszerek és illatos gyümölcsök a saját kertjéből. Hiszen ki ne szeretné a saját gyümölcsből készített ínycsiklandó lekvárt, a frissen szedett zöldségekből készített ételeket és a kerti fűszernövényekkel ízesített lágy tépősalátát? Ez a könyv elárulja a zöldségek, a gyümölcsök, a saláták és a fűszerek minden titkát, illetve megmutatja, miként változtathatjuk kertünket igazi ínyencségekkel teli paradicsommá. A kötet értékes információkat ad a helyes ültetésről és a termőhely kiválasztásáról a vetés és a palántázás megfelelő időpontjáról, a célzott trágyázásról és az öntözésről, a kártevők távol tartásáról, a gyümölcsfák szakszerű metszéséről, valamint a növények szaporításáról és átteleltetéséről. A legfontosabb zöldség-, saláta-, gyümölcs- és fűszerfajtákat képekkel illusztrálva láthatjuk, és természetesen alapvető tájékoztatást kapunk a termőhely, a talaj, az ültetés, a gondozás, a szüret és a felhasználás rejtelmeiről. Ezenkívül egy szakemberekből álló csapat - kertészmesterek és gyümölcstermesztők - számos ötlettel és profi tippel látja el az olvasót.
Vypredané
10,95 € 11,53 €

A legszebb kerti növények


Milyen virágokkal és évelőkkel ültessük be a kertünket? Mely növények szárazságtűrők, melyek kedvelik az árnyékos helyeket? Hogyan védekezzünk a kártevőkkel szemben? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ ez a könyv, mely hasznos segítség kezdőknek és hobbikertészeknek egyaránt. A kötet több mint 250 közkedvelt növényt mutat be képekkel és érzékletes leírásokkal - a nyári, hagymás és gumós virágoktól az évelőkön, a díszcserjéken, a cserepes virágokon át egészen a lombos és tűlevelű fákig. Megismerhetjük a különböző fajtákat, de a megfelelő növények kiválasztásához és gondozásához, valamint kertünk átalakításához is számos hasznos tanácsot kapunk. A gyakorlati bevezető a kertépítés legfontosabb szempontjait foglalja össze, a részletes tárgymutató pedig megkönnyíti a növények közötti eligazodást.
Vypredané
10,95 € 11,53 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.