Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Maľovanky pre dospelých strana 46 z 48

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha 50 vymaľovánok – relax pre dospelých - Vzory (-25%)


Odreagujte sa, oddýchnite si, zbavte sa stresu. Ponúkame vám 50 vymaľovánok s geometrickými a kvetinovými motívmi od tých najjednoduchších až po zložité, detailne vypracované vzory. Stačí zobrať do ruky farbičky a pustiť sa do kreslenia. Obrázky sú prakticky usporiadané – na každom liste je len jedna vymaľovánka.
Vypredané
7,43 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Omalovánky Komnata času (-90%)


Talentovaná umělkyně ze Soulu vytvořila tyto nádherné "antistresové" omalovánky. "Zahrada času (Time Garden)" a "Komnata času (Time Chamber)" mají vyšší rozměr arteterapie, protože nejen že se ponoříte do kresby, navíc se stanete účastníkem a zároveň tvůrcem příběhu. Omalovánky jsou na kvalitním papíře, který zabraňuje prosakování či prosvítání barev a umožňuje použití různých technik. Obálka je z velice silného kartonu, který zabrání ohnutí listů a chrání vaši práci, když si omalovánky berete sebou na cesty. Celá knížka je pak opatřena luxusní barevnou přebálkou opatřenou zlatou termoražbou a na první pohled si vás získá.
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Balans Siesta (-90%)


Relaxačné maľovanky a zábavné čítanie v šikovnom malom formáte, ktorý sa vám zmestí do kufra aj do kabelky! Skvelá zábava na vyplnenie voľných chvíľ a na dovolenku.
Vypredané
0,30 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Éjjeli erdő (-90%)


Vajon milyenek az erdő lakói éjszaka? Az éj leple alatt minden megváltozik: a fények, az árnyak, a színek. Ebben a drámai hatású színezőkönyvben az erdő összes lakója - a farkas, a róka, a nyúl, a sün, a medve, a szarvas, az őz, a mókus és a harkály - a fekete háttérnek köszönhetően egészen egyedi kompozícióba kerül, ami igazi különlegesség a színezők szerelmeseinek. A Kreatív Kikötő színező- és kifestőkönyvek az inspiráló és a művészi beteljesülés lehetőségét kínálják minden alkotó kedvű fiatal és felnőtt számára. Kortól függetlenül mindenki számára ajánlott! Használhatunk színes, akvarell- és pasztellceruzát, pasztellkrétát vagy akár akril festéket is.
Vypredané
0,60 € 6,04 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The Art Therapy Colouring Book (-90%)


Readers can start to relax with this sophisticated anti-stress colouring, doodling and drawing book. From creating free-flowing lines and swirls to shading in intricate patterns, every illustration in this book has been carefully crafted so that even amateur artists can enjoy the satisfaction of creating something of exceptional beauty. Everyone will benefit from the stress-relieving effect that increased focus and creativity can provide. There are no rules or complicated step-by-step instructions in these pages and no need for expensive art and craft supplies. Readers can simply scribble, scrawl and shade to their hearts' content.
Vypredané
1,75 € 17,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Legendás állatok és megfigyelésük - Mágikus teremtmények (-90%)


A mozi után még többet a szemnek... lépj be a Legendás Állatok és megfigyelésük varázslatos világába ezzel a csodálatos, bonyolult illusztrációkkal ellátott eredeti színező könyvvel, amely papíron kelti életre a filmben szereplő teremtmények seregét. Ez a kiadvány méltó kiegészítője az év legjobban várt filmjének! Színezz kedvedre azon a varázslatos kalandokkal teli időutazáson, amely 1926-ba, egyenesen New York utcáira visz vissza, ráadásul még Göthe Salmander bőröndjébe is belebújhatsz! Engedd szabadjára a fantáziádat, színezd elevenné a mágikus lények seregét, amelyet ez a lenyűgöző, fekete-fehér, részletesen kidolgozott, hivatalos Warner Bros-kiadvány mutat be. Az orrontó furkásztól a halálszárnyig mind csak arra várnak, hogy életre keltsd őket, ahogy a színezés során egyre beljebb merészkedsz ebbe a csodálatos világba
Vypredané
1,25 € 12,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Star Wars - Od tečky k tečce (-90%)


Vítejte na vesmírné misi! Vaším cílem je proměnit stránky této knihy na ilustrace z kultovního světa Star Wars®. Spojováním teček vytvoříte ilustrace svých známých postav, droidů, strojů nebo dokonce celých výjevů. A to je výzva hodna těch, kteří se dali do služeb světlé strany Síly!
Vypredané
0,25 € 2,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vianoce Vymaľovankové darčekové škatuľky (-90%)


Vyrobte vlastné darčekové škatuľky a skráťte si čakanie na najkrajšie sviatky roka. V knihe nájdete 24 nádherných škatuliek, ktoré stačí vyfarbiť a poskladať. Môžete ich použiť ako nápaditý adventný kalendár a odpočítavať nimi posledné dni do Vianoc, alebo ako originálne balenie na darčeky pre svojich blízkych
Vypredané
1,20 € 11,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Relaxační omalovánky - Kouzlo Orientu (-90%)


Kouzelná místa a bytosti v nás odjakživa probouzejí fantazii – trolové, trpaslíci, víly a jednorožci, ti všichni se stali součástí pohádek, bájí a mýtů, stejně jako videoher a fantasy filmů. Tyto omalovánky vám umožní vydat se na dobrodružnou a pohádkovou výpravu, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Poznejte tajemství kouzelného lesa!
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Relaxační omalovánky - Zentangly - Kreativní kresba pro každého (-90%)


Objevte umění zen artu, formy kresby, kterou zvládne každý! Ve více než 35 přehledných návodech nabízí tato kniha nádherné a jednoduché vzory. Volná cvičná políčka vedle vzorů poskytují místo k vyzkoušení a k realizaci vlastních nápadů. Relaxujte, obměňujte, experimentujte – zen art vás uvolní a zabaví zároveň.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Arteterapie - Barvy vesmíru - relaxační omalovánka pro dospělé (-90%)


Relaxační omalovánky nejen pro dospělé! Počítač, mobil, práce, stres… Také tolik toužíte po relaxaci, klidu a tichu, daleko od každodenního shonu? Arteterapie: Barvy vesmíru vás vynesou vysoko mezi zářící hvězdy a daleké planety, na oblak pohody a nadhledu. Tak najděte pastelky, fixy, voskovky nebo křídy a pojďte na to!
Vypredané
0,23 € 2,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Colourtronic (-90%)


Vybarvěte všech dvacet devět obrázků, které v této knize jsou, jasnými a výraznými odstíny. Dvacet devět půvabných obrázků zvířat, rostlin, pamětihodností i uměleckých děl v nezvyklých barvách vám vezme dech. Při vybarvování postupujte podle čísel a barevné palety, která je u každého obrázku. Netrapte se, pokud nemáte přesně stejný odstín barvy, klidně použijte dva přes sebe a výsledek bude stát v každém případě za to. Díky perforaci můžete svá díla snadno vytrhnout a vystavit všechna najednou. Pokud jste tak zvědaví na to, jak bude výsledný obrázek vypadat, že to nemůžete vydržet, podívejte se na konec knihy, kde si můžete hotové obrázky prohlédnout.
Vypredané
0,41 € 4,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zentangle mánia (-90%)


Nem tudsz rajzolni? Csupa stressz az életed? De ha a lelked mélyén egy művész lapul... a Zentangle még neked is jól jöhet! Segítségével megtanulhatsz összpontosítani, ellazítani az elmédet, és felturbózhatod az alkotói önbizalmadat. Nem viccelek!
Vypredané
0,78 € 7,82 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zentangle elmejóga (-90%)


Íme, a Zentangle-mánia folytatása, amely telis-tele van új ötletekkel, tippekkel, projektekkel, és több mint 60 új Zentangle-mintával! Te is Zentangle-függő vagy? Rád férne egy kis nyugalom... és fel kéne ébreszteni az alkotó kedvedet? Akkor nosza, ragadj tollat, kapd magadra a legkényelmesebb ruhádat, és indulhat az edzés!
Vypredané
0,78 € 7,82 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Térhatású mandalák (-90%)


A mandala a szemlélődés és az elmélyülés eszköze. A mandalák segítségével képessé válhatunk arra, hogy ráhangolódjunk a makrokozmoszra, felismerve önmagunk helyét, szerepét. A térhatású mandalák segítségével harmónizálhatjuk a környezetünkben lévő energiatereket.
Vypredané
0,71 € 7,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Omaľovánka - Tradičné slovenské ľudové kroje 1.časť - východ (-90%)


V prvej časti omaľovánky, ktorú držíte v rukách, boli nakreslené kroje z deviatich regiónov východného Slovenska. Z každého regiónu bola vybratá jedna obec. Tradičné kroje sa však líšia aj medzi obcami v jednom regióne, všetky sú krásne a výnimočné, preto bol výber náročný.
Vypredané
0,68 € 6,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Exotický prales - maľovanky pre dospelých (-90%)


Každý z nás sa chce hrať, v tom mal Nietzsche pravdu. A prečo sa nevenovať kreatívnemu a nápaditému maľovaniu nádherných pestrých vzorov? Dvojica autoriek pracujúcich pod menom Good Wives & Warriors vám prináša možnosť zapojiť svoj talent a oddýchnuť si pri tejto farebnej zábave. Dnes, keď všetci riešime čas, termíny, plány a povinnosti, nie je nič lepšie ako zastaviť sa a venovať sa niečomu, pri čom sa uvoľníte a vypnete.
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čarbanice pre psičkárov (-90%)


50 inšpirácií a tvorivých cvičení pre milovníkov psov Buďte k sebe úprimný – ste psičkár. Priznajte si túto mániu a prejavte svoju lásku k psom na papieri! Kniha obsahuje vyše 50 zábavných a inšpiratívnych rád, tvorivých cvičení a faktov o týchto priateľských stvoreniach. Ilustrátorka Gemma Correllová milým a inteligentným umeleckým štýlom podnecuje predstavivosť a vyzýva milovníkov psíkov, aby bádali, experimentovali a hľadali nové spôsoby, ako si nakresliť a vyfarbiť svojich obľúbených chlpatých miláčikov.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 50 vymaľovánok - relax pre dospelých - Kvety (-90%)


Odreagujte sa, oddýchnite si, zbavte sa stresu. Ponúkame vám 50 vymaľovánok s kvetinovými motívmi od tých najjednoduchších až po zložité, detailne vypracované vzory. Stačí zobrať do ruky farbičky a pustiť sa do kreslenia. Obrázky sú prakticky usporiadané – na každom liste je len jedna vymaľovánka.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:


Maľovanky pre dospelých sú určené pre všetkých, ktorí si chcú užiť chvíle oddychu a relaxácie prostredníctvom maľovania. Tieto knihy ponúkajú množstvo krásnych obrázkov a vzorov, ktoré môžete vyplniť farbami podľa vlastnej predstavy.

Maľovanky pre dospelých sú známe svojou terapeutickou hodnotou, pretože pomáhajú uvoľniť napätie, zmierniť stres a podporujú kreatívne myslenie. Vytvorenie umenia prostredníctvom farieb a tvarov umožňuje preniknúť do hlbších vrstiev vnútorného sveta a prináša pocit pokoja a harmonie.

V tejto kategórii nájdete rôzne typy maľovanok - od komplexných mandál a abstraktných vzorov po prírodné scenérie, zvieratá, kvety a mnoho ďalších motívov.

Maľovanky pre dospelých sa stali obľúbeným spôsobom relaxácie a sebareflexie pre mnoho ľudí. Okrem samotného maľovania si môžete vychutnať aj proces a objavovať nové techniky a farby. Sú vhodné pre všetkých - od začiatočníkov, ktorí hľadajú jednoduché vzory, až po skúsenejších umelcov, ktorí sa radi vyjadrujú cez farby a tvary.