! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie strana 19 z 19

A kötés technikáinak enciklopédiája


Kötéstechnikák, kötésminták és stílusok átfogó útmutatója a kötés minden szintjén, a kezdőtől a gyakorlottig. A kötés művészetét tömör magyarázatokkal, világos illusztrációkkal és fényképekkel, valamint hasznos ötletekkel és a szakma trükkjeivel teszi érhetővé. A könyv ötletekkel, inspirációkkal szolgál, és technikai segítséget nyújt, hogy minden alkalommal kitűnőt alkothassunk.
Vypredané
12,79 € 13,46 €

A horgolás technikáinak enciklopédiája


A horgolás technikáinak enciklopédiája egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy csodálatos anyagokat készítsünk. Átfogóan bemutatja a horgolás eszközeit és technikáit, lépésről lépésre illusztrált, könnyen érthető leírásokkal, kezdve a pálcáktól és a horgolás feszességétől a munkánk díszítésén át a horgolás befejezéséig. Fedezzük fel az újdonságokat, sajátítsuk el az áttört és a csipkehorgolás, a többszínű minták, a különböző formájú motívumok készítési módját, ismerkedjünk meg seprű- és a villahorgolással. Minden technikához mintagyűjtemény tartozik, a modelleket bemutató fejezet az elsajátított ismeretek felhasználásához kínál példákat. Az utolsó fejezetben látható ruhákból és kiegészítőkből ötleteket és inspirációt meríthetünk saját horgolt alkotásainkhoz.
Vypredané
12,79 € 13,46 €

Záhrada a kvety - 200 motívov krížikovej výšivky


Odjakživa ma bavili ručné práce a remeslá, všeličo som vyrábala. Moja stará mama bola krajčírka a v detstve ma naučila šiť aj vyšívať. Mala som umelecké sklony, preto som sa rozhodla, že pôjdem študovať na výtvarnú školu. Počas štúdia som získala čiastočný úväzok v britskej pobočke spoločnosti DMC Creative World. Navrhovala som vzory krížikovej výšivky. Po získaní diplomu som sa stala prvou internou dizajnérkou, ktorú tam zamestnali na plný úväzok. Po ôsmich rokoch práce v tejto spoločnosti som zistila, že už to nie je tvorivá, ale skôr manažérska činnosť. Nadišiel čas, aby som sa osamostatnila. Stala som sa návrhárkou vzorov výšiviek a ostatné je už história. V súčasnosti sa s mojimi návrhmi môžete stretnúť v časopisoch a knihách na celom svete. Odkedy mám deti, svoj čas delím medzi rolu dizajnérky a matky. Mám šťastie, že si na živobytie zarábam prácou, ktorá ma veľmi baví, a súčasne ju môžem zladiť s rodinným životom. S potešením vám predstavujem novú knihu krížikovej výšivky plnú inšpiratívnych kvetinových vzorov od jemných malých obrúb až po zložité kvetinové štúdie. Určite vás nadchnú a vhodne zapadnú do každého projektu, pre ktorý sa rozhodnete. Motívy sedliackej záhrady potešia ako originálny darček do nového domova. Keď sa chcete pustiť do niečoho náročnejšieho, vyberte si niektorý z opakovaných návrhov úžasných obrúb a vytvorte nádherné domáce doplnky. Medzi dvoma stovkami prepracovaných kvetinových vzorov nájdete aj pekné písmená. Niektoré sú jednoduché a umožnia z vašej výšivky urobiť adresný darček, iné vyniknú aj samostatne. Prajem vám veľa úspechov! Maria Diazová Z anglického originálu Garden & Flowers – 200 New Cross Stitch Motifs preložila Helena Galanová.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Cast on, Bind Off


The first complete step-by-step photographic guide and an essential reference for knitters of all styles and techniques, presented in an easy-reference, take-along format. A compilation of all the techniques for beginning and ending knitting projects, it offers a welcome surprise to many knitters who are not aware of the breadth of possibilities. Choosing the right cast on or bind off to fit the chosen yarn and stitch technique will add to the appeal of the finished knitting project.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Hímzett babaruhák


E kivételesen szépen illusztrált könyv nyolc egyedi, gyönyörű babaruha elkészítésének módját, illetve szabásmintáját mutatja be. Az egészen egyszerűtől a legkényesebb ízlést kielégítő csipkével és különleges hímzéssel díszített darabokig szebbnél szebb ruhácskák közül válogathatunk. A jól követhető és a munkafázisokat bemutató fotók elvarázsolnak mindenkit, aki szívesen varr, álljon bármely szintjén is e tudománynak.
Vypredané
10,95 € 11,53 €

Lacná kniha Hímzett babaruhák (-90%)


E kivételesen szépen illusztrált könyv nyolc egyedi, gyönyörű babaruha elkészítésének módját, illetve szabásmintáját mutatja be. Az egészen egyszerűtől a legkényesebb ízlést kielégítő csipkével és különleges hímzéssel díszített darabokig szebbnél szebb ruhácskák közül válogathatunk. A jól követhető és a munkafázisokat bemutató fotók elvarázsolnak mindenkit, aki szívesen varr, álljon bármely szintjén is e tudománynak.
Vypredané
1,15 € 11,53 €

dostupné aj ako:

Tradiční textilní techniky


V této knize její autorka odhaluje zdroje lidské dovednosti v tomto oboru a předkládá přehled lidových textilních technik , jejich historický původ, rozšíření i návody na jejich osvojení a využití v současnosti. V devatenácti kapitolách jsou názorně popsány způsoby zpracování nitě ručním splétáním, drháním, paličkováním, síťováním, pletením na rámu, na formě, destičce, karetkách a zvláštních stavech. Více než tři sta fotografií předvádí historické, zejména lidové artefakty, ale i současná díla. Přehledem technik a jejich kulturním vývojem mapuje autorka textilní kulturu a naznačuje cestu využití rukodělné tvořivé práce k obohacení moderního života osobně zhotoveným dílem.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Kötés


A kötés ősi mestersége újabb virágkorát éli. Akár egyszerű ruhadarabot szeretnénk elkészíteni, akár bonyolultabb csipkét a könyv több mint 25 ötlete közül biztosan minden kézimunkázó talál valami figyelemre méltót saját maga vagy otthona számára. A bevezető rész megismertet bennünket a kötés alapjaival, a modellek leírása mellett pedig az egyes lépéseket bemutató fotók, ábrák segítik munkánkat.
Vypredané
16,56 € 17,43 €

Lacná kniha Kötés (-90%)


A kötés ősi mestersége újabb virágkorát éli. Akár egyszerű ruhadarabot szeretnénk elkészíteni, akár bonyolultabb csipkét a könyv több mint 25 ötlete közül biztosan minden kézimunkázó talál valami figyelemre méltót saját maga vagy otthona számára. A bevezető rész megismertet bennünket a kötés alapjaival, a modellek leírása mellett pedig az egyes lépéseket bemutató fotók, ábrák segítik munkánkat.
Vypredané
1,74 € 17,43 €

dostupné aj ako:

Makramé


A könyvbol megismerhetjük a a csomózás technikáját.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Plná predkreslená výšivka


Plná predkreslená výšivka
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Friends: The One With The Crochet: The Official Friends Crochet Pattern Book


Crochet your favourite characters, iconic outfits, delightful décor, and more from the beloved sitcom, Friends! There's nothing better than enjoying an activity with your friends! Gather yours and re-create iconic moments with this deluxe collection of over 25 official patterns for amigurumi, housewares, costume replicas, inspired apparel, and more both inspired by and pulled directly from the hit TV show, Friends. Featuring patterns for all skill levels, beautiful full-colour photography, step-by-step instructions, and clearly presented charts and schematics, Friends: The One with the Crochet is the ultimate crocheter's guide to the show that's always been there for you.
U dodávateľa
36,58 € 38,50 €

Mastering Machine Knitting: From the Thread to the Finished Garment


A very useful step-by-step manual for mastering the creation of knitted garments using a knitting machine in a new updated edition. In the world of textiles, knitted fabric is one of the most complicated materials to work with but also one of the most used. This is a book for all fashion lovers who, while fascinated by knitted fabric, have not dared to venture into this field, as well as for advanced and professional knitters who want to systematically round off their knowledge. It includes all the steps necessary to create a knitted garment, from the choice of yarn to manufacturing apparel, explaining such things as how to use a flatbed knitting machine correctly and the linking, cutting, sewing and, ultimately, ironing of knitted garments. The book not only takes into account how crucial it is to recognize and develop a stitch. It also acknowledges the importance of knowing how to represent stitches for different machines in a useful way. For the first time, the author describes the various stitches in a clear and well-structured manner with a language of symbols developed for use with all kinds of studio and domestic knitting machines regardless of the brand: Brother, Silver Reed, Passap, Coppo and Dubied. The book includes examples of working with traditional materials like wool, alpaca, cotton and linen but also encourages experimenting with paper, plastic materials and vegetal and metallic yarns to create texture, three-dimensional effects and unusual volumes.
U dodávateľa
37,00 € 38,95 €

Sme veľmi radi, že vás zaujímajú naše knihy v kategórii "Pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie". Táto sekcia je určená pre všetkých, ktorí milujú ručné práce a hľadajú nové nápady, techniky a inšpiráciu na tvorbu svojich vlastných diel. Ponúkame širokú škálu kníh pre začiatočníkov aj pokročilých. Nájdete tu detailné návody, tipy a triky od skúsených remeselníkov, ktorí sa venujú pleteniu, hačkovaniu, vyšívaní a paličkovaniu. Každá kniha v tejto kategórii vám poskytne jedinečnú príležitosť naučiť sa niečo nové a zlepšiť svoje zručnosti.

Pre tých, ktorí hľadajú konkrétne tituly kníh alebo chcú získať väčšie znalosti o určitých technikách, naša kategória "Pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie" ponúka presne to, čo potrebujete. 

Naše knihy sú ideálne pre každého, kto hľadá samostatné vzdelávanie alebo chce svoje záľuby posunúť na ďalší level. A nezabudnite, že pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie sú nielen zábavné a relaxačné činnosti, ale tiež skvelý spôsob, ako vytvárať osobité a originálne darčeky pre svojich blízkych.