! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Modrá a biela


Modrobiele obrázky sa s radosťou nasťahujú do vašich domovov a začnú okolo seba šíriť pohodu a dobrú náladu. Rybka a lodičky do kúpelne, veniec na vstupné dvere do bytu, kvietky, malé vtáčiky alebo veselý medvedík do kuchyne. Aj vianočná dekorácia môže byť tohto roku modrobiela! Motívy sa skladajú len z niekoľkých častí - a všetky sú krásne modré a biele! Pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Náramky priateľstva


Z farebných korálikov vykúzlite tie najkrajšie šperky: náhrdelníky a retiazky, náramky s kvietkami alebo menami, dokonca celé kolekcie šperkov. Alebo napríklad miniatúry krokodíla, myšky, lienky alebo malého pavúčika v sieti? Vaše vlastné originálne šperky upútajú každého a budete s nimi vyzerať naozaj skvelo! Pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Veselá zvířátka z vlnité lepenky


Vlnitá lepenka má mnoho pestrých barevných variací, motivy z ní vznikají lehce a navíc obzvlášť krásně vynikají. Slon, krokodýl, nosorožec a lev, lachtan, lední medvěd, ryby, kočka a myš, pes, pták a kozoroh vám krásně ozdobí každé okno nebo pokoj. Předlohy můžete použít také pro barevný papír. Určeno pro děti od 3 let.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Ať se brzy uzdravíš Pohádkové obrázky z papíru do oken a na stěny


Zábavné příběhy o nemocích a nehodách, které naše malé zvířecí hrdiny potkaly, doprovázejí návody na výrobu pěkných obrázků do oken. Co je ale na tom všem nejkrásnější? Že se všichni zase brzy uzdraví! Pro všechny věkové kategorie.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Narodilo se miminko!


Naše knížka je určena všem, kteří mají radost z narození nového človíčka. Obrázky do oken a na dveře, závěsné motivy, jmenovky a štítky, veselá oznámení, přívěsky na dárky, ozdoby na křtiny - to jsou motivy z barevného papíru, které přinášejí do dětského pokojíčku nové barvy. Jejich zhotovení je velice jednoduché. Pro všechny věkové kategorie. .
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Prázdniny u moře


Stačí jen zaslechnout slovo moře a vybaví se vzpomínky na prázdniny. Naše knížka se snaží tuto prázdninovou atmosféru zachytit. Najdete v ní vedle spousty motivů z barevného papíru i motivy z papíru proužkovaného nebo tečkovaného a duhového, lepenky či hologramové folie. Pro všechny věkové kategorie.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Lisování květin v mikrovlnné trobě


Aranžujete-li čerstvé květiny do úchvatné, nádherné kytice, je pomyšlení na to, že vydrží jen krátký čas, trochu smutné. Při troše snahy a za použití nejmodernějších prostředků vám vaše aranžmá může vydržet tak týden, nanejvýše pak dva. Z lisovaných květů se ale můžete těšit po mnoho týdnů, měsíců či dokonce let… Lisování květin je oblíbený a fi nančně nenáročný koníček a moderní techniky, které si podle téhle knížky osvojíte, pak vnesou do tohoto umění opravdový převrat. Za pomoci mikrovlnné trouby - tedy přístroje, o kterém se za časů našich babiček nikomu ani nezdálo - můžeme totiž květiny sušit a lisovat mnohem kvalitněji a účinněji než kdykoli předtím. Dokonce tak lze vylisovat druhy, u nichž to dosud nebylo možné, jako například orchideje, takže dnes už si dokážete svatební či jinou slavnostní kytici z těchto křehkých exotických květů uchovat jako zhmotnělou vzpomínku.Také barvy květin zůstávají při použití této techniky jasné, celý proces lisování se urychlí a vylisované květy - pokud s nimi chcete dál pracovat - tak můžete použít téměř okamžitě. V knize se samozřejmě dočtete i o klasických, standardních postupech lisování květin, protože i ty vám, ve spojení s využitím mikrovlnky, mohou být užitečné. Nechybí ani seznam všech typů a druhů květin, které se dají uchovat, a samozřejmě ani praktické rady, jak se kterou květinou nejlépe zacházet.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Vyšívanie


Námety na vyšívanie pre začiatočníkov aj zručných výšivkárov ­ od rokmi overených až po celkom nové návrhy. Všetky sú doplnené prehľadnými kresbami a návodmi na pracovný postup. Podtextom je myšlienka výšivky ako darčeka pri rozmanitých príležitostiach.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Plná predkreslená výšivka


Plná predkreslená výšivka
Vypredané
2,52 € 2,65 €

How To Draw Comics The Marvel Way


One of the first and still one of the best, Stan Lee’s How to Draw Comics the Marvel Way has been the primary resource for any and all who want to master the art of illustrating comic books and graphic novels. Stan Lee, the Mighty Man from Marvel, and John Buscema, active and adventuresome artist behind the Silver Surfer, Conan the Barbarian, the Mighty Thor and Spider-Man, have collaborated on this comics compendium: an encyclopedia of information for creating your own superhero comic strips. Using artwork from Marvel comics as primary examples, Buscema graphically illustrates the hitherto mysterious methods of comic art. Stan Lee’s pithy prose gives able assistance and advice to the apprentice artist. Bursting with Buscema’s magnificent illustrations and Lee’s laudable word-magic, How to Draw Comics the Marvel Way belongs in the library of everyone who has ever wanted to illustrate his or her own comic strip.
Vypredané
17,05 € 17,95 €

Uzly


Táto praktická príručka vám odhalí všetko, čo potrebujete vedieť o viazaní uzlov. Pomôže vám správne sa rozhodnúť, ktorý typ uzla je vhodný pri rybárčení, ktorý pri kempovaní, turistike alebo plachtení. S jasnými inštrukciami a fotografiami zachytávajúcimi presný postup sa dozviete všetko, čo je nutné vedieť, od výberu vhodného povrazu až po zaviazanie toho správneho uzla.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Veselé figurky z plástvového papíru


Veselé závěsné motivy, barevná zvířátka a figurky, originální přání, ozdoby na stůl na oslavu dětských narozenin, zahradní slavnost či Silvestra - to vše si můžete zhotovit z plástvového papíru. Krok za krokem vám ukážeme, jak překreslíte jednotlivé motivy z předlohy na papír, jak jej vystřihnete a jak s nimi můžete dále pracovat. Jistě se vám práce s plástvovým papírem bude líbit! Pro všechny věkové kategorie.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Veľkonočné vajíčka


V našej knižke nájdete návody na výrobu originálnych veľkonočných vajíčok zdobených mnohými spôsobmi: obrúskovou technikou, papierom, lykom, pierkami, okvetnými lístkami ruží, machom, voskovými farbičkami, korálikmi, farbami windowcolor alebo nálepkami s námetmi na tetovanie. Okrem toho sú v nej návody na zhotovenie drôtených stojančekov na vajíčka, ozdobných zástrčiek, figúrok, veľkonočných vencov, stromčekov a ďalších dekorácii i ozdôb pre skrášlenie Veľkej noci.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Z lásky Dárky a dekorace


Dárky od srdce, to jsou nekrásnější dárky. Ať již je to jen milý pozdrav na ručně vyrobeném přání, kytka s vlastnoručně ozdobeným květináčem, pěkná fotka v romantickém rámečku, moře svíček jako v pohádce tisíce a jedné noci nebo jen obzvlášť láskyplně vyzdobený stůl ke společné snídani - nechejte se uvedenými náměty inspirovat a dávejte dárky s láskou a z celého srdce!
Vypredané
2,70 € 5,45 €

Dekorácie z kvetín a servítok


Dekorácie ktoré skrášľujú domácnosť, zhotovené z kvetov a pomocou stále obľúbenejšej servítkovej techniky.
Vypredané
1,99 € 3,59 €
  • 5 /5

Vtipné papierové figúrky DaVinci 72


Z dielne DaVINCI 72 Príručka vás oboznámi s materiálmi, pomôckami a so základnými zručnosťami, ktoré budete potrebovať pri práci. Podľa podrobných návodov sa do práce môžu pustiť aj začiatočníci. Nechajte sa inšpirovať priloženými vzormi, ktoré si môžete podľa vlastnej fantázie meniť a dopĺňať. Publikácia je vhodná pre materské a základné školy, pretože práca s papierom rozvíja jemnú motoriku a fantáziu dieťaťa.
Vypredané
0,92 € 0,99 €

Papírové řetězy pro malé i velké


V této knížce najdete nápady a inspiraci k tvorbě ozdobných řetězů, které se hodí k mnoha příležitostem. Působivé řetězy z papíru nebo ze dřeva se dají vytvořit snadno a rychle. Délky jednotlivých řetězů mohou být různé, můžete je různě kombinovat a dozdobit mašlemi či korálky. Řetězy vyzdobí váš dům skutečně originálně a za málo peněz.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Romantické ozdoby z proužků papíru


Z tenkých proužků papíru a několika základních tvarů vzniknou za chvilku nádherné motivy. Hravé ornamenty, originální svícny, jemné květy a mnoho dalšího. Díky přesným návodům se vše rychle naučíte.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.

Modelárstvo je ďalšou fascinujúcou súčasťou tejto kategórie. Modelári tvoria detailné modely lietadiel, vozidiel, lodí, budov a mnoho ďalších objektov. Literatúra zameraná na modelárstvo poskytuje návody na stavbu, farbenie a detailovanie modelov. Taktiež vám poskytne informácie o histórii a technikách modelárstva, ktoré vám pomôžu stať sa zručným modelárom.

V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu s pletením, vyšívaním a háčkovaním, návody na kreslenie a maľovanie, výrobky z papiera,, koráliky a šperky, vianočné ozdoby, veľkú noc, knihy o skle a keramike, o remeslách ako je drotárstvo a košikárstvo, a samozrejme modelárstvo a vystrihovačky.