! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Futbal, hokej strana 21 z 34

Lacná kniha Zlatý míč (-70%)


Publikace je sportovní encyklopedie, představující čtenáři v ucelené podobě historii všech ročníků prestižní evropské fotbalové ankety od roku 1956 do posledního vyhlášeného ročníku. Úvodní část je věnována historii , pravidlům ankety, kuriozitám a zajímavostem z její historie. Obsahuje i přehledný seznam vítězů a statistiky ročníků. Dále následují medailony jednotlivých vítězů s dobovými i současnými fotografiemi v textu. Každému hráči jsou věnovány 4 strany, vícenásobným vítězům 6 – 8 stran. Dvěma československým (českým) vítězům ankety je věnováno po 10 stranách. Na konci publikace obsahuje statistiku české ankety Fotbalista roku (včetně historie a pravidel). Publikace seznamuje čtenáře s životními a profesními osudy největších fotbalistů Evropy. Autorem je přední český sportovní a zejména fotbalový novinář Zdeněk Pavlis.
Vypredané
7,04 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zlatý míč (-90%)


Publikace je sportovní encyklopedie, představující čtenáři v ucelené podobě historii všech ročníků prestižní evropské fotbalové ankety od roku 1956 do posledního vyhlášeného ročníku. Úvodní část je věnována historii , pravidlům ankety, kuriozitám a zajímavostem z její historie. Obsahuje i přehledný seznam vítězů a statistiky ročníků. Dále následují medailony jednotlivých vítězů s dobovými i současnými fotografiemi v textu. Každému hráči jsou věnovány 4 strany, vícenásobným vítězům 6 – 8 stran. Dvěma československým (českým) vítězům ankety je věnováno po 10 stranách. Na konci publikace obsahuje statistiku české ankety Fotbalista roku (včetně historie a pravidel). Publikace seznamuje čtenáře s životními a profesními osudy největších fotbalistů Evropy. Autorem je přední český sportovní a zejména fotbalový novinář Zdeněk Pavlis.
Vypredané
2,35 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Futbalové chrámy Od Maracany po City Arenu


Pozývame vás na vizitu najslávnejších, najkrajších či najpamätnejších futbalových arén z domova i celého sveta. Od Maracany až po novorodeniatko v slovenskom Ríme - City Arenu.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

A Real Madrid bajnoki címei


A Real Madridot milliók imádják világszerte, s a királyi klub hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend. Az együttes bajnoki mérkőzései minden héten tömegeket vonzanak a stadionokba és a képernyők elé, így értelemszerűen a megszerzett ligaaranyakat is nagy becsben tartják, ám a sikerek valódi háttértörténetét mégiscsak kevesen ismerik. Ebben a kötetben a habfehér egyesület által elért összes bajnoki diadal kerül górcső alá, így a vérbeli drukkerek most teljes joggal dörzsölhetik a tenyerüket.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Světové fotbalové rekordy 2016


Moderní fotbalová „kniha rekordů", která pojednává o všech aspektech nejpopulárnějšího sportu na světě a doslova globálního fenoménu, jímž se díky prudkému nárůstu zájmu médií a sponzorů v posledních třech desetiletích fotbal stal. Přináší spoustu zajímavých informací o fotbalové minulosti i přítomnosti a o starých i nových úspěších a hvězdách ze všech velkých fotbalových turnajů mužů i žen na dospělých i dorosteneckých úrovních.
Vypredané
22,28 € 23,45 €

A Fradi piros fehérben


1947. július 25-én este nyitották meg a Vasas Vilma királynő úti klubházát. Rákosi Mátyás beszéde után Fazekas Dezső dr., az FTC ügyvezető elnöke emelkedett szólásra. Köszöntőjét így zárta: - Szeretjük és szeretni fogjuk a Vasast a pályán és a pályán kívül, ezt megígérhetem. De mint ferencvárosi vezető, azt is megígérem, hogy ahol érjük, ott verjük meg őket... Nos, ez az a beszéd, amelyet jobb lett volna nem elmondani. Az Üllői út másfél évtizedre a leghevesebb sportcsatározás színtere lett. A játékban nemcsak labdarúgók, edzők és szurkolók hanem politikusok is részt vettek. Az FTC pályán 1960-ig két rendszer folyamatosan gyűrte egymást. Népi-urbánus futballcipőben. Az ötvenes évek labdarúgását bemutató trilógia (A Nagy Honvéd, A futball aranykora) záró kötete hozza az FTC 1945 és 1957 közötti mérkőzéseit, az első csapat játékosainak adatait, interjút közöl Rudas Ferenccel, Fenyvesi Mátéval, Friedmanszky Zoltánnal, Springer Miklóssal, Gyenes Andrással és Horváth Pállal.
Vypredané
20,34 € 21,41 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lesk a bieda slovenského hokeja


Žánrovo pestrá biografická mozaika z pera autora Siene slávy slovenského hokeja, so spomienkami a životnými príbehmi ľudí spoza mantinelov i zo zákulisia hokejového diania. Autor, tvorca a prvý riaditeľ Siene slávy slovenského hokeja Mgr. Štefan Nižňanský sa pozerá na slovenský hokej ako na spoločenský fenomén. Prináša prekvapivé, zaujímavé a dosiaľ nepublikované informácie i pohľady do zákulisia vrcholového hokeja. Čo predchádzalo najtragickejším a predčasným úmrtiam obľúbeného hokejového šéfa Dušana Pašeka i reprezentačného kapitána Pavla Demitru? Osobné spomienky a skúsenosti z najslávnejšieho obdobia „medailovej žatvy“ silnej, nezabudnuteľnej hokejovej generácie, striedajú príbehy ľudí spoza mantinelov. Nepohybujú sa v žiari reflektorov, mediálneho záujmu, ani nedostávajú medaile. Sú to však osobnosti, na ktorých (a vďaka ktorým) slovenský hokej funguje už takmer celé storočie. Ako vznikla nezabudnuteľná hokejová hymna „My na to máme“? Ako, kde a kedy sa naplnil sen Slovákov o dvorane hokejovej slávy v malej krajine pod Vysokými Tatrami? Chcete poznať najčastejšie rituály hráčov, brankárov i trénerov alebo ich vtipné aj tvrdé kanadské žartíky? Poznáte dôvody popravy najobľúbenejšej športovej ankety „Zlatý puk“, alebo neuveriteľný príbeh o najväčšej hokejovej lúpeži za bieleho dňa? Vezmite do rúk knižku „Lesk a bieda slovenského hokeja“ a možno lepšie pochopíte vzťahy aj súčasné vrenie vo „veľkom“ hokeji. Bonusom pre fanúšikov najrýchlejšej kolektívnej hry je rozprávanie štyroch legendárnych televíznych komentátorov o tom, čo diváci pred obrazovkami počas svetových šampionátov a zimných olympiád nemuseli po štyri desaťročia nikdy postrehnúť...
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Fradi-Kolbász


A ferencvárosi diadalok ismertek. Az eredmények kitörölhetetlenek. A mérkőzések a szurkolók emlékeiben élnek. A legszebb gólokról a mai napig áradoznak. A legendák feledhetetlenek. Az Üllői úti történet azonban nem lenne teljes, ha a kulisszák mögötti események, mozzanatok és titkok feledésbe merülnének. Az időnként humoros, máskor elképesztő anekdoták bepillantást engednek a klub és a csapat mindennapjaiba, az edzések, az utazások és a meccsek kevésbé ismert momentumaiba. Korabeli dokumentumok, személyes élmények, valamint egykori játékosok, edzők és vezetők visszaemlékezései alapján több száz történet meséli el a Fradi bő egy évszázadának eddig sokszor rejtve maradt epizódjait.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Futbal


Základné zručnosti, techniky a triky na zlepšenie hry. Obrazová príručka o najobľúbenejšej hre na svete je určená hráčom všetkých vekových kategórií aj úrovní. Začiatočníkom vysvetlí pravidlá a odporučí im vhodný výstroj. Skúsenejším hráčom poradí, ako si zlepšiť techniku, ale aj aké cviky zaradiť do prípravy na zvýšenie kondície. Kapitola nazvaná „Tímová práca" opisuje herné stratégie aj úlohu jednotlivých členov vo futbalovom klube - od hráčov až po manažment. Text ilustrujú obrázky a tipy z hernej praxe.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Kniha futbalových rekordov


Obrazová publikácia pre milovníkov najpopulárnejšej hry na svete ponúka prehľad toho najzaujímavejšieho, čo sa udialo vo svete futbalu. Predstavuje významné národné aj klubové tímy na všetkých kontinentoch, približuje kľúčové momenty futbalových turnajov FIFA od majstrovstiev sveta až po Copa América či Africký pohár. Odpovedá na otázky, kto je najúspešnejším strelcom vo finále turnajov FIFA alebo ktorý slovenský hráč má za sebou najviac reprezentačných zápasov. Nevyhnutná príručka pre všetkých, ktorí chcú byť dobre pripravení na EURO 2016!
Vypredané
18,95 € 19,95 €

Futballrekordok könyve


A futballrekordok könyve tele van adatokkal, statisztikákkal és történetekkel, többek között a 2015-ös Afrikai Nemzetek Kupájáról, a 2015-ös Copa Américáról, és a 2015-ös Fifa női világbajnokságról. Ebből a rengeteg fantasztikus fotóval illusztrált kötetből mindent megtudhat a futballvilág rekordjairól, az azokat felállító játékosokról és csapatokról, akiknek köszönhetően a labdarúgás a világ legnépszerűbb sportága lett - minden focirajongó számára kötelező olvasmány!
Vypredané
20,32 € 21,39 €

Juventus - Újra a csúcson


A Juventus az elmúlt évtizedekben minden fontos trófeát elhódított az olasz és az európai futballban, így a világ egyik legnépszerűbb klubja lett. A diadalokat olyan klasszikusokkal érte el, mint Boniperti, Platini, Rossi, Nedvéd vagy Del Piero. A sikertörténetet rémálomba illó esemény szakította félbe a kétezres évek közepén, a bundabotrányba keveredett egyesületet példátlanul ellehetetlenítették. A másodosztályba száműzött, teljesen megroggyant Öreg Hölgy olyan mélyre süllyedt, hogy bizonytalanná vált a jövője. A torinóiak nem adták fel, állhatatosságukkal s kitartásukkal az alapoktól építették újjá a klubot, ennek eredményeként a Juve ismét a régi fényében tündököl. Előbb Itáliában lettek egyeduralkodók, majd visszatértek az őket megillető helyre a nemzetközi porondon is. Buffon, Chiellini, Pogba és a többi zebramezes új korszakot nyitott a Bianconeri történelmében...
Vypredané
16,93 € 17,82 €

Fotbalové dovednosti


Obrazová příručka nejoblíbenější hry na světě je určena hráčům všech věkových kategorií a úrovní. Začátečníkům vysvětlí pravidla a doporučí jim vhodnou výstroj, zkušenějším hráčům poradí, jak si zlepšit techniku i jaké cviky zařadit do přípravy, aby si zvýšili kondici. Kapitola nazvaná „Týmová práce" popisuje herní strategie i úkoly jednotlivých členů ve fotbalovém klubu - od hráčů až po jeho vedení. Text doprovázejí návodné ilustrace a tipy z fotbalové praxe.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Az FC Barcelona bajnoki címei


Az FC Barcelonát milliók imádják világszerte, s a katalán klub hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend. Az együttes bajnoki mérkőzései minden héten tömegeket vonzanak a stadionokba és a képernyők elé, így értelemszerűen a megszerzett ligaaranyakat is nagy becsben tartják, ám a sikerek valódi háttértörténetét mégiscsak kevesen ismerik. Ebben a kötetben a gránátvörös-kék egyesület által elért összes bajnoki diadal kerül górcső alá, így a vérbeli drukkerek most teljes joggal dörzsölhetik a tenyerüket.
Vypredané
9,13 € 9,61 €
  • 5 /5

Futbalový atlas sveta


Kniha je monumentálnou ucelenou futbalovou encyklopédiou, ktorá na slovenskom trhu nemá obdobu. Autor rozdelil svet podľa geografického kľúča s prihliadnutím na členstvo krajiny v konkrétnej kontinentálnej futbalovej federácii a postupne sa venuje každej z 209 členských krajín FIFA a okrajovo aj oblastiam, ktoré do medzinárodnej futbalovej federácie nepatria. Pri každej krajine sú štruktúrované kapitoly týkajúce sa reprezentácie, ligovej súťaže s bližšími informáciami o najlepších kluboch a medailóny najväčších osobností. Nechýbajú ani rôzne zaujímavosti a súhrn výsledkov z kvalifikácií i záverečných turnajov majstrovstiev sveta, kontinentálnych šampionátov či Pohára konfederácií. Čitateľ tak získa prehľad o najlepších súčasných i bývalých legendárnych hráčoch či kluboch nielen pri futbalových mocnostiach typu Anglicka alebo Brazílie, ale aj pri futbalovo menej vyspelých krajinách. Futbalový atlas sveta navyše obsahuje logá klubov i federácií a viac ako 2000 fotografií, z ktorých najmä tie, čo pochádzajú z dôb dávno minulých, sa dajú zaradiť medzi unikátne. Pri každom štáte je celostránková mapa s vyznačením sídiel najlepších futbalových klubov.
Vypredané
24,99 € 49,99 €

Leading


What does it take to lead a team to world-class success over a sustained period of time? Sir Alex Ferguson is one of the few leaders who truly knows. In his 38 years in management, Sir Alex won an astonishing 49 trophies and helped grow Manchester United into one of the biggest commercial brands in the world. In this inspirational and straight-talking new book, Sir Alex reveals the secrets behind his record-breaking career. LEADING is structured around the key skills that Sir Alex values most highly. It includes subjects we immediately associate with his managerial style: Discipline, Control, Teamwork and Motivation. But it also addresses subjects that are less obvious but no less important when seeking success: Delegation, Data Analysis and Dealing with Failure. Written with the investor Sir Michael Moritz, a longstanding friend of Sir Alex, LEADING is packed with insight, wisdom, humour and honesty. The individual stories inevitably concern themselves with football, and the phenomenal success that came along the way, but the lessons can be applied by anyone. Whether you run a business, teach in a classroom, or work in a small team, LEADING will help you become a better leader.
Vypredané
25,18 € 26,50 €

Fotbalový atlas světa


Kniha je monumentální ucelenou fotbalovou encyklopedií, která na českém trhu nemá obdoby. Autor rozdělil fotbalový svět podle geografického klíče a postupně se věnuje každé ze 209 členských zemí FIFA a okrajově i oblastmi, jež do mezinárodní fotbalové federace nepatří. U každé země jsou strukturovány kapitoly týkající se ligové soutěže s definicí nejlepších klubů, medailonky největších osobností a reprezentace, včetně souhrnu výsledků z kvalifikací i závěrečných turnajů mistrovství světa, kontinentálních šampionátů či Konfederačního poháru FIFA. Čtenář tak získá přehled o nejlepších současných i legendárních hráčích či klubech nejen u fotbalových mocností typu Anglie nebo Brazílie, ale i u fotbalově méně vyspělých zemí. Fotbalový atlas světa je navíc opatřen logy klubů i federací a obsahuje více než 2000 fotografií, z nichž zejména ty z dob dávno minulých se dají zařadit mezi unikátní. U každého státu je celostránková mapa s vyznačením nejlepších fotbalových klubů.
Vypredané
66,93 € 70,45 €

Lacná kniha Fotbalové hvězdy 2016


Anotácia, žiaľ, nie je k dispozícii.
Vypredané
0,14 € 2,79 €

dostupné aj ako:

Euro 21 Česko 2015


Publikace zachycuje průběh a výsledky prvního Mistrovství Evropy ve fotbale hráčů do 21 let, které se konalo na území České republiky. Je doplněna kompletním výsledkovým servisem, řadou fotografií z jednotlivých zápasů a zasvěceným komentářem předních sportovních novinářů. Vedle toho ale zachycuje i úplnou historii všech předchozích šampionátů a obsahuje i osobní medailonky největších hvězd každého mistrovství. Samostatná pozornost je věnována "české stopě" na každém šampionátu, kterého se zúčastnilo mužstvo ČR a ČSR.
Vypredané
18,71 € 19,69 €

V kategórii "Futbal, hokej" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre fanúšikov týchto populárnych športových disciplín. Táto kategória je ideálna pre hráčov, trénerov, ale aj pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o histórii, pravidlách, taktikách a zákulisí futbalu a hokeja.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o futbale a hokeji, od pravidiel a taktík hry, cez profily známych hráčov a tímov, až po radu ako sa stať lepším hráčom. Ponúkame tiež tituly zamerané na tréningové metódy, výživu športovcov a prevenciu zranení v týchto športoch.