! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Futbal, hokej strana 29 z 34

Kluby NHL 2011


Přečtěte si o všech klubech NHL a poznejte zákonitosti nejlepší hokejové soutěže na světě. Když v roce 2010 vyhráli Chicago Blackhawks slavný Stanley Cup, ukázalo se, že v NHL začal platit nový trend. Na vrchol stoupají týmy, které v předcházejících letech mohly draftovat mezi prvními a postupně budovaly mužstva z vlastních hráčů. V roce 2009 to byli Pittsburgh Penguins, o rok později Chicago a kdo se šampionem stane v roce 2011? Kniha Kluby NHL 2011 vám dává nahlédnout do strategií jednotlivých týmů. Ukazuje, jak se jim dařilo v sezoně 2009/10, a vysvětluje, proč tomu tak bylo. Zároveň popisuje souvislosti a nejdůležitější události, které kluby National Hockey League ovlivní v dalších ročnících.
Vypredané
15,73 € 16,56 €

Zlatá cesta do Afriky


Historický postup na majstrovstvá sveta vo futbale 2010 do Juhoafrickej republiky nebol len o desiatich zápasoch, ktoré Slovensku na výstup na svoj doterajší vrchol futbalovej blaženosti stačili. Tie boli, samozrejme, hlavné, ale predchádzali im dôležité udalosti v realizačnom tíme slovenskej reprezentácie a dosť sa toho udialo aj medzi jednotlivými kvalifikačnými súbojmi. Zaspomínajme spolu, kadiaľ viedla cesta zverencov trénera Vladimíra Weissa k africkým brehom.
Vypredané
10,44 € 10,99 €

Slovenský futbal (1898-2009)


Unikátna publikácia kolektívu autorov (S. Ondrejička, L. Harsányi, J. Kšiňan, E. Magda, I. Mráz, P. Šurin) podrobne mapuje históriu futbalu na Slovensku od jeho úplných začiatkov ešte v rámci Rakúsko-Uhorska až po historický postup slovenskej reprezentácie na MS 2010 v Južnej Afrike. Kniha je rozdelená dôsmich kapitol, v ktorých najdôležitejšie udalosti v slovenskom futbale dopĺňajú profily najvýznamnejších hráčov, trénerov a funkcionárov, ako aj nieľkoľko stoviek dobových fotografií. Súčasťou je aj viac ako 20 stranová výsledková časť, ktorá prináša rozpis všetkých reprezentačných zápasov, konečné tabuľky najvyšších ligových súťaží a ďalšie dôležité štatistické údaje. Publikácia Slovenský futbal (1898-2009) je najkomplexnejšou a najúplnejšou kronikou najpopulárnejšieho športu nielen u nás ale aj vo svete.
Vypredané
15,20 € 16,00 €

Kniha o futbale


Zážitky zo vzrušenia, vášne a sláva v najväčšom športe na svete- Dozviete sa o pravidlách, taktikách, vedeckých poznatkoch a technike tejto krásnej hry- Navštívite planétu futbal – všetko, čo potrebujete vedieť o kluboch, fanúšikoch, rituáloch, štatistikách a výsledkoch - Prehliadka najlepších hráčov, trénerov a tímov, čo tvorili futbalovú históriu a ich slávne okamihy
Vypredané
33,25 € 35,00 €

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010


Oficiálna publikácia Medzinárodnej futbalovej asociácie FIFA k najväčšej futbalovej udalosti v tomto roku. Predstavuje zúčastnené tímy – medzi nimi po prvý raz aj slovenský, prináša odborné analýzy a portréty futbalových hviezd. Okrem toho poskytuje užitočné informácie o jednotlivých dejiskách majstrovstiev, o hostiteľských mestách v Juhoafrickej republike a o programe tohto veľkolepého podujatia vôbec. To všetko dopĺňajú a zvýrazňujú výstižné akčné fotografie.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

Góly nepadají náhodou


Ferrán Soriano měl to štěstí, že svůj talent mohl věnovat rozvoji mimořádného fotbalového klubu. Jako viceprezident v letech 2003 - 2008 jej vyvedl z vážných technických i finančních potíží a přeměnil v jeden z nejlépe řízených a nejúspěšnějších. Získal mnoho zkušeností ve styku s trenéry, při vyjednávání s hráči a v řízení klubu. Analyzuje tuto zkušenost a vyvozuje patřičná pravidla a odpovědi na univerzální otázky typu: Jak vybudovat vítězný tým? Uvádí mnoho zajímavých příkladů, které dávají fascinujícím způsobem nahlédnout do života slavného klubu a fotbalu vůbec.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Lacná kniha Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (-70%)


Oficiálna publikácia Medzinárodnej futbalovej asociácie FIFA k najväčšej futbalovej udalosti v tomto roku. Predstavuje zúčastnené tímy – medzi nimi po prvý raz aj slovenský, prináša odborné analýzy a portréty futbalových hviezd. Okrem toho poskytuje užitočné informácie o jednotlivých dejiskách majstrovstiev, o hostiteľských mestách v Juhoafrickej republike a o programe tohto veľkolepého podujatia vôbec. To všetko dopĺňajú a zvýrazňujú výstižné akčné fotografie.
Vypredané
3,60 € 12,00 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha Futbaloví majstri


Pracovný zošit pre pravých futbalových fanúšikov! Hraj ako šampión a priprav sa na majstrovstvá sveta. Vyrieš všetky úlohy v tomto fantastickom pracovnom zošite. Ktovie, možno práve ty sa staneš majstrom sveta. No daj si pozor na priame kopy! Pracovný zošit obsahuje aj výsledkovú tabuľku, do ktorej si môžeš v lete počas majstrovstiev sveta vo futbale zapisovať výsledky svojho obľúbeného tímu.
Vypredané
0,20 € 3,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Majstrovstva sveta vo futbale 2010


V knihe je všetko, čo potrebuje futbalový fanúšik vedieť: história slovenských účastí na majstrovstvách sveta, predstavenie všetkých krajín, ktoré sa zúčastnia záverečného turnaja 2010 v Južnej Afrike, najlepší strelci gólov na záverečných turnajoch, súčasné najväčšie hviezdy a ich charakteristiky, rozpis hracích dni na MS 2010 ako aj fotografie s popisom všetkých štadiónov, na ktorých sa MS 2010 budú hrať. V prílohe , ktorá je súčasťou knihy, sa nachádza vložený nástenný plnofarebný plagát slovenskej reprezentácie s rozmermi 65 cm x 40 cm a pavúk, teda graf, kde si môžu fanúšikovia dopisovať všetky výsledky až po finále. Na obálke nájdete najväčšie hviezdy futbalového sveta, obohatené o najlepšieho futbalistu SR za rok 2009 Mareka Hamšíka. Kniha obsahuje množstvo prekrásnych fotografií z tých najrenomovanejších športových agentúr sveta. Z anglického originálu preložil Igor Otčenáš a kapitoly písal a doplňoval nestor slovenskej futbalovej žurnalistiky Jozef Kšiňan.
Vypredané
0,50 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Nejlepší fotbalisté - Nejlepší světoví hráči všech dob


Tato kniha je určena pro všechny milovníky fotbalu. Seznamuje se sportovní kariérou a osudy nejen fotbalových legend (Pelé, Beckenbauer, Maradona...), ale představuje i současné nejlepší hráče světa (Ronaldinho, Ballack, Ronaldo...). U každého hráče jsou uvedeny kluby, ve kterých působil, mezistátní utkání, zápasy na MS, branky na MS, případně i charakteristický způsob hry a popis jejich kariéry.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Hvězdy NHL 2010 + Češi a Slováci v sezoně 2008/09


V pořadí už jedenáctá ročenka od redakce časopisu PRO HOCKEY o NHL obsahuje portréty největších hokejových hvězd současnosti s výhledem na příští rok, všechny české a slovenské hráče, kteří nastoupili za nějaký tým NHL v uplynulé sezoně, exkluzivní snímky a kompletní statistiky a tabulky.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Fotbalové hvězdy 2010 + 20 nejlepších Čechů a Slováků


V pořadí už desátá ročenka časopisu PRO FOOTBALL obsahuje portréty nejlepších světových fotbalistů současnosti a talentů, kteří budou hrát prim v příštím roce, a navíc také nejlepších českých a slovenských hráčů. Jejich zajímavé příběhy jsou ilustrovány skvělými fotografiemi a kompletními statistikami.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Géniovia a svetové hviezdy


Encyklopedické spracovanie profilov najväčších hviezd súčasného futbalu ponúka široký záber "najlepších " kúzelníkov futbalovej hry, vďaka ktorým sa týždeň čo týždeň, zápas čo zápas plnia moderné chrámy najmasovejšieho športového náboženstva súčasn osti - futbalu. Hoci dokážu svojimi športovými produkciami a niekedy nielen nimi rozhýbať davy, vyvolať pozitívne ale aj negatívne emócie, sami sú to ľudia z mäsa a kostí, s ľudskými prednosťami ale i slabosťami...Táto malá encyklopédia poskytuje po hľad na hráčov nielen cez prizmu ich športových výkonov ale aj cez optiku nie hviezdneho ale obyčajného človeka. Pochopitelne, že výber 100 najlepších hráčov je síce reprezentatívny ale aj limitujúci a mnohí by si vedeli predstaviť v tomto mužstve hviezd aj ďaľších. Práve táto názorová divergencia je tým čo vnáša do tejto magickej hry prvky fascinujúcej rozma nitosti a názorovej variability. Do tejto galérie hviezd sa dostal aj Martin Škrtel a potvdil tým fakt, že náš futbal má čo ponúknuť aj na tejto úrovni. Veríme, že ponuka slovenského futbalu týmto neskončí. Ale to dozvieme až v nasledujúcich vydaniach....
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Základný kameň slovenského futbalu


Predhovor Mám dobrý pocit, lebo slovenská futbalová história je čoraz bohatšia o fakty z minulosti. Po údajoch, ktoré hovoria o tom, že prvý náš zväz vznikol v roku 1919, ale s maďarským názvom Slovenszkoi labdarúgó Szovetség, a tiež po skutočnosti, že Československá asociácia futbalová v rámci ČSR združovala český, nemecký, židovský a slovenský zväz pod silným vplyvom Maďarov, sme kvôli politickým zásahom dlhé desaťročia nepoznali skutočnú históriu nášho zväzu, hoci išlo ozaj o pravé základy a činnosť prvého samostatného Slovenského futbalového zväzu SFS. Po roku 1945 sa jeho činnosť dostala do totálnej izoláie, hoci od novembra roku 1938 urobil veľa.Napokon v roku 1994 súčasne s prijatím samostatného Slovenského futbalového do rodiny svetového futbalu na Kongrese FIFA v Chicagu, za rok jeho zrodu uznala FIFA rok 1938. Eugen Magda ... ak vás tieto slová zaujali, pokračovanie nájdete v knihe...
Vypredané
28,66 € 30,17 €

dostupné aj ako:

Jako vrána na Beckhama


David Kram je milionář zakutaný v jednom nuselském činžáku. Osídlil ho po šesti letech strávených v Istanbulu s rodiči a mladším bratrem, jenž byl jako obrovský fotbalový talent vykoupen maloasijským klubem a postupně tu dorostl ve špílmachra a prima donu. Rodina se podle diktátu doby přizpůsobuje mladíkově kariéře, zatímco Davidovi se chce stůj co stůj pryč. V Praze začne provovozovat internetový megastore splněných konzumních přání a poté i další virtuální vymoženosti určené těm, kdo se už věcm i k smrti nudí a rádi by relaxovali v anonymitě sítě: webové rybaření, webové nimrodství, webový sexshop, webová kamera namířená do ložnice či mysli vlastní manželky. Chochola si v románu pohrává s nechutí, že vše je na prodej v obrovském virtuálním obchodě včetně citů, cti, dobrého jména, zlosti anonymně provozované ve webových diskusích i bláhové víry, že za tím vším lze udělat jednu tlustou čáru a začít nanovo, jako by tu vůbec nečíhaly mlsné hledáčky kamer a alarmů Velkého Bratra.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

Zlatá kniha fotbalu


Zlatá kniha fotbalu je ucelená a podrobná publikace, která obsahuje všechny nejdůležitější fotbalové události. Autor jako dlouholetý sportovní novinář a publicista kromě osobních zkušeností a vášně pro "nejoblíbenější hru na světě" uplatnil i metodu pečlivého zkoumání archivních písemných pramenů, prostudoval řadu knih, pročetl dobová periodika. Vznikla rozsáhlá a komplexní kniha na našem trhu ojedinělá, jež sleduje dějiny fotbalu od dávné minulosti až po současnost s důrazem na kopanou českoslo venskou a českou. Mapuje mistrovství světa, mistrovství Evropy, olympijské hry, kontinentální šampionáty, pohárové soutěže klubů a juniorské šampionáty, jedna část je věnována i ženskému fotbalu. Publikace podává přehlídku nejvýznamnějších fotbalistů , představuje mistry světa, slavné vítěze i poražené. V kapitole Odvrácená tvář fotbalu si přečtete o tragických událostech na sportovních stadionech, o leteckých katastro fách mužstev či a o korupci ve fotbale. Knihu doplňují přehledné výsledkové statistiky a bohatá fotografická dokumentace.
Vypredané
34,20 € 36,00 €

Fotbalové hvězdy 2009 + 20 nejlepších Čechů a Slováků


V pořadí už devátá ročenka časopisu PRO FOOTBALL obsahuje portréty nejlepších světových fotbalistů současnosti a talentů, kteří budou hrát prim v příštím roce, a navíc také dvacet nejlepších českých a slovenských hráčů. Jejich zajímavé příběhy jsou ilustrovány skvělými fotografiemi a kompletními statistikami.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

80 rokov slovenského hokeja


80 rokov slovenského hokeja je prvou knihou mapujúcou celý vývoj slovenského hokeja, ktorý sa rozvíjal ako súčasť československého hokeja. Aj po vzniku Slovenskej republiky si však udržal punc svetovosti, lebo sa mohol oprieť o bohaté tradície, talent, pracovitosť a zanietenie pre tento šport. Slovenský zväz ľadového hokeja venoval túto publikáciu spoločne so svojím marketingom hokejovým priaznivcom, ktorí v minulosti boli a v súčasnosti sú pre našich hokejistov šiestym hráčom v poli.
Vypredané
28,41 € 29,90 €

Najlepší futbalisti


Univerzálna publikácia pre každého futbalového fanúšika plná portrétov najslávnejších futbalistov, aj s informatívnym textom. Obsahuje detailné informácie o každom hráčovi: kluby, majstrovstvá, góly a dôležité prestupy v kariére. Futbalové legendy ako Pelé, Beckenbauer a Maradona, aktuálni svetoví hráči ako Ronaldinho, Ballack a Ronaldo sú predstavení od A po Z.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

V kategórii "Futbal, hokej" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre fanúšikov týchto populárnych športových disciplín. Táto kategória je ideálna pre hráčov, trénerov, ale aj pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o histórii, pravidlách, taktikách a zákulisí futbalu a hokeja.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o futbale a hokeji, od pravidiel a taktík hry, cez profily známych hráčov a tímov, až po radu ako sa stať lepším hráčom. Ponúkame tiež tituly zamerané na tréningové metódy, výživu športovcov a prevenciu zranení v týchto športoch.