! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Futbal, hokej strana 31 z 34

Lacná kniha Straty a nálezy (-90%)


Netreba vari zdôrazňovať, že slovenský futbal má dlhú históriu. Ošperkoval ju množstvom úspechov, oktoré sa zaslúžili mnohí aktéri z malých dedín, mestečiek i miest. Položili pevné základy pre súčasné a budúce generácie, pre tých, čo majú na tomt o fundamente zveľaďovať náš najľudovejší šport ďalej. Minulosť má svojich hrdinov na každom poli. Nevynímajúc teda ani futbalové. Často však počujeme, že mladi chýbajú futbalové vzory, ktoré by ju inšpirovali napodobniť ich menami, výkonmi k snahe d osiahnuť ešte viac. Problém nie je v tom, že by sme takéto postavy na našich ihriskách v minulosti nemali. Opak je svietiacou pravdou. Dokonca dvojnásobnou, ale háčik je v tom, že zväčša sme tieto hviezdičky či hviezdy rýchlo vymazali z pamäti. Tým s a Slovensko stalo chudobné, lebo má veľmi málo futbalovej literatúry, ktorá propagovala minulé desaťročia. Zrazu zisťujeme, že z toho pohľadu sme sa stali vlastnou vinou najchudobnejšou krajinou v strednej Európe. Touto publikáciou sa snažíme spomen úť ďalších aktérov, čo priaznivo vplývali na vývoj futbalu na našom území, a tak aspoň trochu splatiť veľké manko. Usilovali sme sa priblížiť viacerých vytrácajúcich sa ľudí z východoslovenského regiónu, lebo práve tento kút Slovenska zostal dlhé rok y v zabudnutí. Mnohí dokonca ani nevedia kto bol Ladislav Laborič, hoci tento košický obranca obliekol reprezentačný dres ČSR B, či to, že Viktor Vargovčík, ktorý žije v Sabinove, bol v roku 1958/59 v drese bratislavskej ČH československým majstrom. Alebo že úspešný tréner Tatrana Prešov Jozef Stainer dvakrát oslavoval titul šampióna v NV Bratislava, a tak by sme mohli hovoriť aj o iných.
Vypredané
2,77 € 27,74 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak se hraje fotbal v Africe (-90%)


Od počátku 90. let se vynořuje v Evropě špička černého fotbalového ledovce. Nejprve Roger Milla, George Weah, v současnosti především Didier Drogba (Chelsea) a Samuel Eto’o (FC Barcelona). To jsou příběhy jen několika nejschopnějších. Ve skutečnosti si svůj fotbalový sen ale sní miliony jejich obdivovatelů a následovníků. Fotbal je v Africe fenomén, který hýbe širokými masami. Vítězství národního týmu často stmelí znepřátelená etnika, anglická Premiere League se v zapadlých koutech probírá do nejmenších podrobností a na autobusech v Nairobi můžete vidět Baroše v nadživotní velikosti. Pro malé kluky je kopaná často jedinou nadějí – když se prosadí, bude se jim jednou žít lépe…
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

MS 2006


kompletní programsoupisky mužstevportréty hráčůzajímavostikvalifikacehistore MS ... a navíc "Jak cestovat na stadiony"
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Fotbal


Fotbal je ve své podstatě symbiózou techniky a taktiky. Obě tyto složky musí být v moderním fotbale ve vzájemné harmonii. Trenérům, hráčům, učitelům i studentům kniha přináší návod, jak této harmonie dosáhnout. Ve více než 150 cvičeních a herních formách jsou uvedeny rozmanité podněty k zvládnutí a zlepšení fotbalové techniky a taktiky.
Vypredané
2,27 € 2,39 €

Světová encyklopedie fotbalu


Výpravná obrazová kniha obsahuje dějiny a vývoj nejpopulárnější hry na světě. V jednotlivých kapitolách se zaměřuje na nejdůležitější události: mistrovství světa a Evropy, OH a fotbalové poháry, přináší medailonky nejlepších hráčů fotbalové historie i současnosti, trenérů i koučů a nezapomíná ani na ženskou kopanou. Obsahuje zkrátka vše, co byste měli o fotbalu vědět. Publikaci doplňují stovky fotografií a přehledné výsledkové tabulky.
Vypredané
21,87 € 23,02 €

Ronaldinho


Mám príležitosť zarábať si na živobytie tým, čo robím najradšej v živote - hraním futbalu. Môžem ľuďom prinášať radosť a zároveň sa z toho teším aj sám.... Prierez tým najzaujímavejším, čo dokázal tento vynikajúci brazílsky futbalista s množstvom pútavých farebných fotografií.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Fotbal


Tato jedinečná publikace nabízí trenérům a všem hráčům 96 tréninkových programů – podnětů pro plánování tréninků na amatérské úrovni. Je zaměřena na rozvoj herně orientované fotbalové techniky, taktiky a kondice. Příklady tréninků pro přípravu v hale a v posilovně doplňuje časové rozdělení tréninkových jednotek v rámci jedné fotbalové sezony.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Kronika mistrovství světa ve fotbale 1930-2006


Kronika osmnácti světových šampionátů, která v sobě zahrnuje průběh, výsledky, hrací modely, reportážní fotografie, názory hráčů, trenérů a fotbalových funkcionářů z každého mistrovství světa zvlášť. Dále kronika obsahuje úryvky z autobiografií slavných světových a československých fotbalistů. Jsou v ní zpracované veškeré výsledkové a statistické údaje za celé století, resp. za období 1930 – 2006. Rovněž poodhaluje tajemství fotbalového atlasu naší planety. Kronika má přes 400 plnobarevných stran zajímavého textu a poutavých fotografií.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Kauza Zábrodský-utajené stránky hokejové historie 2


Mnohaletá badatelská práce nabízí čtenáři stovky vzpomínek, původních originálních výpovědí, citací, archívních materiálů (často dosud neodtajněných) i mnohých dosud nepublikovaných fotografií. V prvním případě je to komplexní objektivní pohled na přežívající trauma českého sportu, sportovní i soukromou kariéru Vladimíra Zábrodského (v duchu hodnocení jeho spoluhráče z hokejové i tenisové reprezentace, slavného Jaroslava Drobného: Hokejový velikán, ale jinak lotr), včetně odhalení míry jeho podílu na uvěznění a odsouzení spoluhráčů, mistrů světa 1949. Závěrečný díl poté shrnuje všechny nepravosti, jimiž se totalitní režim podepsal na českém hokeji, na osudech jednotlivců stejně jako celého hnutí včetně reprezentace. Součástí dílu je i odhalení sítě, kterou nad hnutím i jednotlivci rozprostřela Státní bezpečnost, rozsáhlé opravy historie hokeje, léta v oficiální literatuře účelově deformované až zalhávané, i seznámení s podivuhodnou půlstoletou hráčskou, trenérskou, funkcionářskou a pub
Vypredané
14,22 € 14,97 €

Lacná kniha Hokej 2004-2005


Spolu se začátkem nové sezony vám opět přinášíme souhrn všeho, co se stalo v českém i světovém hokeji v sezoně uplynulé. Opět zde najdete kompletní statistiky, tabulky, zajímavé fotografie a hlavně spoustu informací o českém hokeji, stejně jako všechno nejzajímavější z Evropy i ze zámoří. - Mistrovsví světa v ledním hokeji - Statistiky 69. MS - Světový pohár - Euro Hockey Tour - Světové šampionáty nižších skupin - MS hráčů do 20 let - MS hráčů do 18 let - MS žen - Tipsport extraliga ledního hokeje - Česká pojišťovna Play-off - První liga - National Hockey League - Hokej v Evropě
Vypredané
0,50 € 9,92 €

dostupné aj ako:

To byl teda gól!


To byl teda gól! O oslavě 30. narozenin, přímém televizním přenosu, který se nekonal, a k tomu spousta až neskutečných zážitků, vyprávění a postřehů z domácích i zahraničních vystoupení fotbalového klubu osobností Amfora. V podtitulu k již třetí knize o Amfoře je řečeno téměř vše. Je to neuvěřitelné, ale fotbalový klub slavných osobností ze světa sportu a kultury se v loňském roce dožil 30 let. A její zakladatel - nadšený sportovec, publicista a neúnavný recesista - Petr Salava letos v létě oslaví padesátiny. Kniha shrnuje třicetiletou historii klubu, která začala nenápadně v roce 1974. Nápad, který se zrodil v hlavě 19letého mladíka, padl na úrodnou půdu a fotbalové mužstvo, k němuž dnes patří takové osobnosti jako Antonín Panenka, Roman Šebrle, František Veselý, Karel Gott, Jožka Černý, Jiřina Bohdalová, Roman Skamene, Helena Vondráčková, Miroslav Žbirka a mnoho dalších, do slova a do písmene dobyl svět. V týmu snů působily i významné postavy, které už bohužel nejsou mezi námi: napří
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Zlatý sen


Rozhovory, profily hráčov, podrobné štatistiky, kompletné výsledky, farebné fotografie, história.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Lacná kniha Zlatý sen (-70%)


Rozhovory, profily hráčov, podrobné štatistiky, kompletné výsledky, farebné fotografie, história.
Vypredané
0,99 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Futbalová technika - základné fakty na dosah ruky


Zvládni zručnosti z tejto knihy a vydaj sa na cestu k futbalovej sláve! Nájdeš tu podrobné informácie o futbale, rady a obrázky z teba urobia nádejného šampióna a experta. Zdokonaľovanie driblovania, streľby ponad hlavu, loptovej techniky a iných zručností určite výrazne zlepší tvoju hru a priatelia ti budú závidieť! Prečítaj si knihu, zapamätaj si inštrukcie. Potom si obleč dres a začni krúžiť okolo svojho súpera!
Vypredané
0,91 € 0,96 €

Fotbalová cvičení a hry


Jedinečná publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her, která jsou vhodná pro osvojení a zdokonalování obraných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu. Autor připravil tuto praktickou pomůcku především pro trenéry a učitele dětských a mládežnických fotbalových oddílů a sportovních tříd, ale mnoho tipů a nápadů pro trénink v ní jistě naleznou i ostatní fotbalový trenéři. Jednotlivá cvičení jsou pro potřeby fotbalového tréninku systematicky roztříděna na pohybové hry, průpravná cvičení, průpravné hry a herní cvičení.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

MS v ľadovom hokeji Viedeň 2005


Kniha prináša prierez priebehu majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji vo Viedni 2005.
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Lacná kniha Fotbal 2003 - 2004 (-90%)


Fotbal 2003 - 2004. Velká ročenka českého a světového fotbalu
Vypredané
0,43 € 4,26 €

dostupné aj ako:

David Beckham


Láska ako z rozprávky: Pôvabná Victoria získala srdce nesmelého rytiera Vzostupy a pády v drese Manchestru United aj reprezentácie Z Manchestru United do Realu Madrid Keď sa na jar 2003 Beckham rozhodoval, či má odísť do Madridu, Roberto Carlos, jeden z kľúčových hráčov Realu, povedal niečo, čo na Davida hlboko zapôsobilo: "Hráč sa môže zaradiť medzi skutočnú svetovú triedu len vtedy, ak vo svojej kariére hral za Real Madrid. Futbalisti ako Figo, Zidane alebo Ronaldo prišli do Španielska s úžasnou povesťou, ale ich pôsobenie v Madride ju ešte zvýšilo. David Beckham na to má štyri roky.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Zlatí aj bez medailí


Všetkým, ktorí objavili čaro najrýchlejšej kolektívnej hry na svete, ktorí s veľkým napätím sledovali hru a výsledky svojich hokejových chlapcov. Súčasťou knihy je hokejový puk.(215x300 str.118, TV,FT)
Vypredané
11,00 € 11,58 €

V kategórii "Futbal, hokej" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre fanúšikov týchto populárnych športových disciplín. Táto kategória je ideálna pre hráčov, trénerov, ale aj pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o histórii, pravidlách, taktikách a zákulisí futbalu a hokeja.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o futbale a hokeji, od pravidiel a taktík hry, cez profily známych hráčov a tímov, až po radu ako sa stať lepším hráčom. Ponúkame tiež tituly zamerané na tréningové metódy, výživu športovcov a prevenciu zranení v týchto športoch.