! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Balkóny, terasy strana 2 z 2

Lacná kniha Szüret a balkonon (-70%)


Nassolás a cserépből és a dézsából. Zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket akár mi magunk is szüretelhetünk a balkonon vagy a teraszon. Nem baj, ha napos és forró, félárnyékos vagy széles, bármely helyre megtalálhatjuk azt a dézsában vagy cserépben nevelhető növényt, mely finom élvezetet jelenthet számunkra. Megfelelő gondozással hamarosan ízletes paradicsomot, ropogós salátát, pikáns fűszereket és édes gyümölcsöket szüretelhetünk.
Vypredané
1,71 € 5,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pohoda na balkóne - Rady pre začiatočníčky (-70%)


Publikácia je určená pre všetkých, ktorí bývajú v mestskom byte bez záhradky a túžia po pestovaní vlastného ovocia či zeleniny. Je rozdelená podľa ročných období a ponúka všetky potrebné informácie, aby ste úspešne zvládli záhradkárčenie uprostred mesta. Dozviete sa, ako na balkóne či v átriu pestovať kvety, bylinky, zeleninu i ovocie. V knihe nájdete prehľad najvhodnejších rastlín a plodín, detailné postupové fotografie, zoznamy pomôcok a tiež užitočné tipy aj rady.
Vypredané
4,49 € 14,95 €

dostupné aj ako:

Virágos erkélyek és teraszok


Mi virít az erkélyen és a teraszon? Ez a kézikönyv abban segít, hogy kiválasszuk azokat a szép, különleges vagy egyszerű gondozást igénylő növényeket, amelyek alkalmasak arra, hogy az erkélyen vagy teraszon neveljük őket. Megismerhetjük a 600 növény ismertetőjegyeit, élőhelyét, választékát és gondozásukat. - 100 virágos dézsás növény - 125 erkélyládába és ámpolnába való növény - 60 gyógy- és fűszernövény - 70 gyümölcs és zöldség - 35 színpompás térelválasztó - 35 a tavasz hírnökei közül - 120 őszi és téli szépség - 40 levéldísznövény - 15 kaktusz és pozsgás
Vypredané
12,10 € 12,74 €

Terraces, balconies, roof gardens&patios


Arte, agricultura y ecología son los tres ejes en torno a los que giran las nuevas tendencias del exterior ismo actual. En realidad, no se trata de una nueva corriente rupturista. Se trata del concepto tradicional de crear y mantener espacios ajardinados, y hacerlo compatible con otros modos actuales de entender la jardinería. El libro diferentes espacios exteriores clasificados según su tipología: terrazas, balcones, patios y cubiertas ajardinadas; proyectos que se articulan en torno a las líneas de actuación que conforman las tendencias más representativas del jardín moderno. La contemporaneidad de las diferentes propuestas radica en esta nueva forma de hacer exterior ismo, la denominada agritectura, una armónica simbiosis entre construcción entorno vivo y actividad humana.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

V kategórii "Balkóny, terasy" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť, ako premeniť svoj balkón alebo terasu na útulný a krásny priestor. Táto kategória je ideálna pre tých, ktorí túžia po kúsočku prírody v meste, ale aj pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť viac o dizajne a údržbe malých vonkajších priestorov.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o rôznych druhoch rastlín vhodných na balkóny a terasy, o ich výsadbe, starostlivosti a pestovaní. Ponúkame tiež tituly zamerané na návrh a plánovanie balkónov a terás, vrátane tipov na nábytok, dekorácie a osvetlenie.