! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Izbové rastliny strana 10 z 12

Lacná kniha Izbové rastliny (-50%)


Popularita izbových rastlín neprestáva rásť a trh sa pomaly mení. Ľudia v poslednom čase častejšie kupujú kvitnúce rastliny ako rastliny s dekoratívnymi listami, pričom veková hranica kupujúcich sa pohybuje medzi 20 – 30 rokmi. Každá rastlina potrebuje zvláštnu starostlivosť a má svoje nároky. Ak je vaším cieľom niečo sa naučiť a byť naozaj úspešným pestovateľom izbových rastlín, určite to dosiahnete pomocou tejto knihy.
Vypredané
7,48 € 14,95 €

dostupné aj ako:

Starostlivosť o izbové kvetiny


Základné druhy izbových rastlín. všetko o ich pôvode a pestovaní v interiéri. Ako bojovať proti škodcom a chorobám.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Lacná kniha Starostlivosť o izbové kvetiny (-90%)


Základné druhy izbových rastlín. všetko o ich pôvode a pestovaní v interiéri. Ako bojovať proti škodcom a chorobám.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Péče o pokojové květiny od A do Z


Obsiahly sprievodca svetom izbových rastlín. Základné rady pre výber kvetín do rôznych typov interiérov. (210X285, str.128, TV,FB, r.vyd.1998)
Vypredané
9,30 € 9,79 €

Sukulentní bonsaje


Sukulentní rostliny mají tu přednost, že jsou vhodné i pro interiéry, kde bývá vlivem vytápění ústředním topením suchý vzduch. Mají-li navíc dostatek světla a tepla, stanou se vděčnou a přitom nenáročnou estetickou okrasou našeho bytu, ze které jde ke všemu vytvarovat bonsai. Publikace poskytuje zájemcům o jejich pěstování všestranné rady týkající se jejich nároků a návody k jejich tvarování a rozmnožování.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Stopy zveri


Ako stopovať zvieratá v prírode, spoznávanie ich odtlačkov labiek, kopýtok, vtáčích stôp, zubov, spoznávať zver podľa peria, srsti ai., veľa foto.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Rastliny v kvetináčoch


Bohato ilustrovaná kniha prináša prehľad rôznych druhov kvetináčov a iných nádob vhodných na vysádzanie kvetov v exteriéroch i interiéroch. Radí ako vhodnou kombináciou kvetov dosiahnuť žiadaný efekt, ktoré kvety možno pestovať vonka a ktoré v bytoch či na oknách a balkónoch. Čitateľ sa dozvie aj to, ako sa starať o bonsaj či ako pestovať aromatické bylinky, ba aj niektoré druhy ovocia a zeleniny v kvetináčoch.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Léčivky na zahrádce


Už od dávných dob, kdy byla klasická medicína ještě v plenkách, se lidé snažili využívat pomoci, kterou jim pro boj s různými nemocemi nabízela sama příroda. Poznatky o léčivých účincích jednotlivých částí rostlin se pak předávaly z generace na generaci. V této knize naleznete přehled nejběžnějších léčivých stromů, keřů a bylin, doplněný radami pro jejich pěstování, sběr a použití. Vaše zahrádka tak bude nejen krásná, ale bude vám i pomáhat.
Vypredané
7,73 € 8,14 €

Bonsaje


Tisíce let staré umění bonsaje dovedlo miniaturizaci k dokonalosti a dokáže vytvořit jedinečnou iluzi divoké přírody. Pokud i vás krása těchto malých stromků okouzlila, můžete se směle pustit do jejich pěstování. V naší příručce poznáte nejen jejich historii, ale dozvíte se též, jaké jsou základní japonské styly bonsají, jak si je můžete opatřit a jakým způsobem o ně pečovat. Přehled nejběžnějších pěstovaných druhů vám pak usnadní výběr vhodného exempláře.
Vypredané
7,73 € 8,14 €

Kaktusy a jiné sukulenty


Ve své domovině vzdorují tyto často bizarní bytosti z rostlinné říše extrémnímu slunešnímu záření, horku a suchu. S kaktusy a sukulenty si tak přineseme mezi své čtyři stěny závan této zvláštní atmosféry. Zahradnická praxe, portréty téměř 120 rostlin, otázky a odpovědi.
Vypredané
8,11 € 8,54 €

Velká kniha pokojových rostlin


Vynikajúci praktický sprievodca obsahuje prehľadné opisy izbových rastlín a množstvo užitočných rád týkajúcich sa starostlivosti o ne. Každá rastlina je zobrazená na farebnej fotografii.
Vypredané
13,40 € 14,11 €

Encyklopedie pokojových rostlin


Na stránkách této knihy čtenáři naleznou obsáhlý soubor pokojových rostlin od nejběžnějších až po ty exotické, s nimiž se setkají jen vzácně. Detailní popis každé rostliny, zajímavá historická data, charakteristické morfologické údaje, potřeby, doporučená péče a působivé fotografie - to vše činí z knihy výborného rádce pro nováčky i zkušené pěstitele rostlin.
Vypredané
9,46 € 9,96 €

Izbové rastliny


Nevyhnutná príručka pri výbere a starostlivosti o rastliny, ktoré pestujeme ako izbové, skleníkové či na vnútornom dvore domu.Nájdete tu široké spektrum rastlín vrátane pestrofarebných pelargónií a cinerarií, pôsobivých papradí a paliem, ako aj exotickejších orchideií a kaktusov. Čitatelia v nej zároveň nájdu podrobné vysvetlenie charakteristických vlastností každej rastliny, ako aj nároky na jej pestovanie.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Orchideje


Orchideje patří bezesporu mezi nejúchvatnější a nejzajímavější rostliny, které si svou krásou získaly mnoho příznivců. Tato kniha poskytne řadu neocenitelných rad a informací jak začínajícím pěstitelům, tak i těm, kteří mají s pěstováním orchidejí již určité zkušenosti. V úvodní části získáte obecné znalosti, jak orchideje správně pěstovat – jaké stanoviště potřebují, jak je správně zalévat, přesazovat, množit. Dozvíte se také odpovědi na mnoho otázek, které si začínající pěstitelé kladou. Obrazová část obsahuje více než 750 plnobarevných fotografií a podává ucelený přehled o nejčastěji pěstovaných druzích. Tyto orchideje je možné pěstovat v domácích, amatérských podmínkách a péči o ně zvládnou i začátečníci či mírně pokročilí. Na závěr této části uvádí autor i některé méně známé druhy, vhodné spíše pro pokročilejší pěstitele. Další tipy a návody na pěstování orchidejí v domácnosti naleznete na: www.abecedazahrady.cz
Vypredané
21,41 € 22,54 €

Pestujeme izbové rastliny


Sortiment obchodov s okrasnými črepníkovými rastlinami je z roka na rok bohatší. Zahŕňa oddávna populárne, ale aj nové druhy. Často ponúka aj zabudnuté rastliny, ktoré pred mnohými rokmi pestovali naše staré mamy a mamy, a teraz sa objavujú znova. Publikácia prináša prehľad izbových rastlín s podrobnými opismi, farebnými fotografiami a ilustráciami. Veľmi cenné sú užitočné rady o ich pestovaní a liečení rôznych chorôb.
Vypredané
11,00 € 11,58 €

Orchideje


Nákup rostlin, vhodné místo, pěstování, hydroponie, rozmnožování a ochrana orchidejí. Pěstování orchidejí na okenním parapetu, ve vitríně, ve skleníku či v zimní zahradě. Přehled nejkrásnějších druhů a kříženců.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Orchideje


Nákup rostlin, vhodné místo, pěstování, hydroponie, rozmnožování a ochrana orchidejí. Pěstování orchidejí na okenním parapetu, ve vitríně, ve skleníku či v zimní zahradě. Přehled nejkrásnějších druhů a kříženců.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Přenosné rostliny


Praktická příručka s bohatou obrazovou fotodokumentací. . Kompletní průvodce pěstováním rostlin v kořenáčích doplněný více než 800 fotografiemi . Krok za krokem jsou uvedeny pokyny pro výběr rostlin, přípravu kořenáčů a výsadbu rostlin, použitelné po celý rok . Krásné návrhy v tradičním i současném stylu . Praktické náměty pro vytvoření 150 krásných kořenáčů všeho druhu, od závěsných košíků a okenních truhlíků po terakotové květináče a kamenné žlaby . Návrhy výsadby pro sezonní pěstitele, kteří chtějí přetvořit nebo okrášlit jakýkoli prostor v domě nebo venku
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Pokojové rostliny


Pěkně ošetřované, zdravé rostliny jsou krásné. Rostliny vybrané s dobrým vkusem a na základě správných informací se mohou stát nejkrásnější ozdobou našeho domova. Pro vhodný výběr je potřebné znát jejich nároky a vlastnosti, měli byste přemýšlet o různých podmínkách v konkrétních prostorách vašeho bytu, dále je nutné se obeznámit s látkami potřebnými pro růst rostliny a její potřeby. S pomocí této knihy si budete moci vytvořit atraktivní kompozici, která bude v souladu s atmosférou a stylem vašeho bytu. Najdete zde informace o široké škále pokojových rostlin. Vše je doplněno mnoha barevnými fotografiemi.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

V kategórii "Izbové rastliny" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť viac o pestovaní a starostlivosti o rastliny v interiéri. Táto kategória je ideálna pre milovníkov zelene, ktorí chcú oživiť svoje bývanie prítomnosťou rastlín, ale aj pre tých, ktorí sa chcú naučiť viac o rôznych druhoch izbových rastlín a ich potrebách.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o rôznych druhoch izbových rastlín, ich výsadbe, starostlivosti a pestovaní. Ponúkame tiež tituly zamerané na vytváranie zelených kompozícií a aranžmánov, ako aj na riešenie možných problémov a chorôb izbových rastlín.