! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Izbové rastliny strana 12 z 12

Lacná kniha Pestujeme izbové rastliny (-70%)


Domov bez jedinej izbovej rastliny je ako tvár bez úsmevu. Rastliny nám dotvárajú prostredie, v ktorom žijeme, a my si to už bez nich ani nevieme predstaviť. Vnášajú do miestnosti život, atmosféru, farby, energiu. Dopĺňajú naše domovy krásou svojich kvetov a listov, vytvárajú nezvyčajné zákutia a farebné oázy pokoja a odpočinku. Prinášajú nám radosť svojím vzhľadom a krásou, pohľad na ne nás upokojuje i povzbudzuje... Táto kniha čitateľovi prináša tie druhy izbových rastlín, ktoré sa ľahko pestujú. Publikácia je doplnená bohatým obrazovým materiálom - farebnými fotografiami kvetov, dekorácií a aranžovania kvetín v bytoch. Užitočné rady, ako rastliny umiestňovať a ošetrovať. Izbové rastliny sú doplnené aj o pestovanie kaktusov a sukulentov
Vypredané
2,10 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Léčivky na zahrádce (-70%)


Už od dávných dob, kdy byla klasická medicína ještě v plenkách, se lidé snažili využívat pomoci, kterou jim pro boj s různými nemocemi nabízela sama příroda. Poznatky o léčivých účincích jednotlivých částí rostlin se pak předávaly z generace na generaci. V této knize naleznete přehled nejběžnějších léčivých stromů, keřů a bylin, doplněný radami pro jejich pěstování, sběr a použití. Vaše zahrádka tak bude nejen krásná, ale bude vám i pomáhat.
Vypredané
2,44 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pokojové rostliny (-70%)


Pěkně ošetřované, zdravé rostliny jsou krásné. Rostliny vybrané s dobrým vkusem a na základě správných informací se mohou stát nejkrásnější ozdobou našeho domova. Pro vhodný výběr je potřebné znát jejich nároky a vlastnosti, měli byste přemýšlet o různých podmínkách v konkrétních prostorách vašeho bytu, dále je nutné se obeznámit s látkami potřebnými pro růst rostliny a její potřeby. S pomocí této knihy si budete moci vytvořit atraktivní kompozici, která bude v souladu s atmosférou a stylem vašeho bytu. Najdete zde informace o široké škále pokojových rostlin. Vše je doplněno mnoha barevnými fotografiemi.
Vypredané
4,92 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Izbové a balkónové rastliny (-50%)


Rastliny sú oživením bytu a pomáhajú udržovať zdravé prostredie v interiéroch. nie sú len neživým dekoračným prvkom,ale vždy tak trochu nevýpočitateľnými živými organizmami,ktoré vyžadujú starostlivosť a lásku. V rozsiahlom lexikóne s 200 portrétmi j ednotlivých rastlín si ich milovník môže vybrať optimálne rastliny pre individuálne podmienky svojho bytu či domu a zoznámiť sa s ich vlastnosťami a potrebami.Nádherné farebné fotografie všetkých rastlín majú už na prvý pohľad svoje osobité čaro.
Vypredané
6,62 € 13,24 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pokojové rostliny Základy pěstování (-90%)


Péče o rostliny: Umístění. Správné zalévání a hnojení. Zavlažování během dovolené. Sázení a přesazování. Množení a prořezávání pokojových rostlin. Péče o kvetoucí rostliny. Boj s chorobami a škůdci. Varování před chybami. Všechny postupy krok za krokem se stručnými informacemi. Výběr pokojových rostlin: Rostliny na slunečná, světlá polostinná místa a stinná místa.Více než 100 snadno pěstovatelných pokojových rostlin s údajem o vhodných sousedních rostlinách. Nápady k uspořádání rostlin: Barvy, tvary, doplňky, řešení problémových míst, pokojové fontánky.. množství tipů a doporučení pro aranžování rostlin v bytě.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Přenosné rostliny (-90%)


Praktická příručka s bohatou obrazovou fotodokumentací. . Kompletní průvodce pěstováním rostlin v kořenáčích doplněný více než 800 fotografiemi . Krok za krokem jsou uvedeny pokyny pro výběr rostlin, přípravu kořenáčů a výsadbu rostlin, použitelné po celý rok . Krásné návrhy v tradičním i současném stylu . Praktické náměty pro vytvoření 150 krásných kořenáčů všeho druhu, od závěsných košíků a okenních truhlíků po terakotové květináče a kamenné žlaby . Návrhy výsadby pro sezonní pěstitele, kteří chtějí přetvořit nebo okrášlit jakýkoli prostor v domě nebo venku
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kompletní encyklopedie pokojových rostlin (-90%)


Kompletní encyklopedie pokojových rostlin je nepostradatelná příručka pro výběr rostlin do vašeho domova - do místností se sluncem nebo stínem, do zasklené verandy, do zimní zahrady, na balkón či terasu. Nádherné barevné fotografie podávají výborný obraz toho, co lze od zvolené rostliny očekávat. Navíc kniha nabízí všechny potřebné informace o ošetřování a stanovišti rostlin.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:


V kategórii "Izbové rastliny" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť viac o pestovaní a starostlivosti o rastliny v interiéri. Táto kategória je ideálna pre milovníkov zelene, ktorí chcú oživiť svoje bývanie prítomnosťou rastlín, ale aj pre tých, ktorí sa chcú naučiť viac o rôznych druhoch izbových rastlín a ich potrebách.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o rôznych druhoch izbových rastlín, ich výsadbe, starostlivosti a pestovaní. Ponúkame tiež tituly zamerané na vytváranie zelených kompozícií a aranžmánov, ako aj na riešenie možných problémov a chorôb izbových rastlín.