! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Celoročná ochrana záhradných plodín


Novinkou tohto vydania je jednak obrazová príloha o nebezpečnej karanténnej chorobe ovocných drevín - o baktériovej spále jadrovín a jej podobných poškodeniach a jednak tabuľka o vplyve niektorých zoocídov na vybrané druhy užitočných organizmov.
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Lastúrniky


Málokto pozná fantastický svet lastúrnikov, mäkkýšov a korytnačiek, málokto vie, ako sa rodia perly, či ako opatrovať vajíčka slimákov, aby sa z nich vyliahli malé slimáčiky.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Záhradné kvetiny


Vypredané
2,18 € 2,29 €

Lacná kniha Ilustrovaný domácí rádce (-90%)


Vše co potřebujete, abyste vytvořili bezpečný, dobře udržovaný a pohodlný domov - stovky tipů a rad pro domácnost.
Na sklade 1Ks
2,33 € 23,26 €

dostupné aj ako:

England's Gardens


We may all feel we know what an "English" garden is, but do we really? England's Gardens offers a holistic, modern-day tour and an update on the history of some of the most iconic, enduring, and influential gardens across the country. A fresh take on a much-loved subject, this book will help you get to know England's gardens up close and personal. Garden historian Stephen Parker leads you through England's horticultural history, unearthing the cultural context and hidden stories behind the gardens, and bringing lesser-known garden makers to the fore. In five detailed historical chapters, Parker explores the making of the so-called "English" garden - from its origins in the formal splendour of stately homes, all the way to climate-change resilience and future-facing designs of the modern era. Inside the pages of this stunning book on England's country gardens, you will find: - 5 chapters of detailed narrative essays arranged in chronological order. - Detailed profiles showcase significant garden makers. - More than 20 photography-led garden case studies explore key gardens to visit in England today. - Stunning, full-bleed, contemporary photography brings the gardens to life. - Archival photography and historical art sheds light on the history and making of the gardens. Discover the best gardens to visit today - with garden case studies showcasing everything England's gardens have to offer through stunning contemporary photography and careful analysis of planting schemes and garden makers' creative influences. From iconic sites like Sissinghurst and Great Dixter, to more unusual examples such as Prospect Cottage and The Laskett - this book celebrates England's gardens in all their glorious diversity, sublime beauty, and exuberant eccentricity.
Vypredané
31,30 € 32,95 €

MK Ako vypestovať prakticky všetko - PRÉMIA


Vypredané
20,81 € 21,90 €

V kategórii literatúry Zahrada nájdete široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi záhradníctva, záhradnej architektúry, pestovania rastlín a údržby záhrady. Táto kategória je určená pre záhradkárov, záhradných nadšencov a všetkých milovníkov prírody, ktorí sa chcú dozvedieť viac o tvorbe, starostlivosti a využití záhradných priestorov.

V knihách o záhradách nájdete bohatú paletu tém, od návrhu a plánovania záhrady cez výber rastlín a ich pestovanie až po údržbu a záhradné projekty. Tieto knihy poskytujú užitočné rady, tipy a inšpiráciu pre vytvorenie krásnej a funkčnej záhrady.

V kategórii Zahrada nájdete aj knihy o záhradnej architektúre a dizajne, ktoré sa zaoberajú vytváraním rôznych štýlových záhrad a ich prvokov, ako sú kvetinové záhony, trávnaté plochy, vodné prvky a terénne úpravy. Tieto knihy vám pomôžu vytvoriť si koncept pre svoju vlastnú záhradu a využiť jej potenciál.

Ak sa zaujímate o konkrétne druhy rastlín, nájdete tu knihy o kvetinách, zelenine, ovocí, bylinkách a iných rastlinách vhodných pre pestovanie v záhrade. Tieto knihy poskytujú informácie o výbere, výsadbe, starostlivosti a riešení bežných problémov pri pestovaní jednotlivých druhov rastlín.

Nájdete tu knihy, ktoré sa venujú okrasnej záhrade, úžitkovej záhrade, balkónom a terasám, izbovým rastlinám, aj škodcom a chorobám rastlín.