Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Kočka


Chcete své kočce připravit vhodný životní prostor nebo teprve o koupi kočky uvažujete? V této pestré knize se spoustou barevných fotografií se dozvíte vše co potřebujete vědět, aby byla vaše kočka spokojená a zdravá. Aurorka vás seznámí s tím, co kočka potřebuje k životu, jaké prostředí ji doma můžete připravit a jak jej obměňovat. Najdete zde pokyny pro správné a zdravé krmení, zdravotní péči, první pomoc a základní nemoci a problémy. Dozvíte se, co udělá kočce radost a jak se můžete společně dobře bavit a řadu dalších tipů, informací a návodů, Autorka, Birgit Gollmann, odbornice na domácí zvířata, ví přesně, co kočky potřebují.
Vypredané
2,82 € 2,97 €

Morče


Jsou vaše morčata spokojená, aktivní a zdravá? V barevné a pestré knize, kterou napsal Fritz Dietrich Altmann, zoolog, který má morčata opravdu rád, vás seznámíme se vším co potřebujete vědět - jaký domov morčatům vyhovuje a jak jim ho zařídit, aby se cítila dobře? Potřebují morčata společnost? Co můžete společně podnikat a dobře se přitom bavit? To vše se dozvíte a také veškeré důležité informace o krmení, zdravotní péči, možných problémech a první pomoci. Extra-téma ''Zábavné krmení'' a řada dalších informací, tipů a návodů.Autor, Fritz Dietrich Altmann, veterinář, zoolog a specialista na drobné savce, ví přesně, co morčata potřebují.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Křeček


Víte, čím uděláte svému křečkovi radost? Poskytneme vám veškeré informace o tom, jak se máte o toto úžasné zvířátko starat. Dozvíte se, jaký domov křečkovi vyhovuje, jak mu klec nejlépe zařídit, aby měl dost prostoru na pohyb, hraní i na schovávání zásob. Budete vědět, jak křečka zdravě a správně krmit, jakými pamlsky jej odměňovat, jak se starat o jeho zdraví. Rozeznáte základní nemoci a budete vědět, jak poskytnou první pomoc. Jako Extra téma knihu zakončuje Dětský koutek, kde se děti dozví, jak si s křečekem užít co nejvíc legrace a jak pozorovat jeho zajímavý život. K knize je řada dalších důležitých informací, tipů a návodůAutor Georg Gaßner, specialista na drobné savce ví přesně, co křečci potřebují.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Zakrslý králík


Víte, že zakrslý králík může závodit na překážkové dráze? Víte, co ho ve výběhu nejvíc potěší? Veškeré informace pro to, aby byl váš zakrslý králík spokojený a aktivní se dozvíte v této celobarevné knize, plné informací, tipů a návodů. Zjistíte, jak si vybrat správného zakrslého králíka, jak připravit vhodný domov pro jeho aktivní život, jak jej správně a zdravě krmit a pečovat o něj. Uvidíte, co všechno můžete králíka naučit a jak se u toho budete společně bavit. Najdete zde i informace o nemocech, první pomoci a odchovu mláďat. Extra téme je ''Zábavné krmení'' a ''Dětský koutek''. Autor, Fritz Dietrich Altmann, veterinář, zoolog a specialista na drobné savce, ví přesně, co zakrslí králíci potřebují.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Lacná kniha Morče (-90%)


Jsou vaše morčata spokojená, aktivní a zdravá? V barevné a pestré knize, kterou napsal Fritz Dietrich Altmann, zoolog, který má morčata opravdu rád, vás seznámíme se vším co potřebujete vědět - jaký domov morčatům vyhovuje a jak jim ho zařídit, aby se cítila dobře? Potřebují morčata společnost? Co můžete společně podnikat a dobře se přitom bavit? To vše se dozvíte a také veškeré důležité informace o krmení, zdravotní péči, možných problémech a první pomoci. Extra-téma ''Zábavné krmení'' a řada dalších informací, tipů a návodů.Autor, Fritz Dietrich Altmann, veterinář, zoolog a specialista na drobné savce, ví přesně, co morčata potřebují.
Vypredané
0,66 € 6,57 €

dostupné aj ako:

Tipy a triky úspěšného rybáře


Vody bohaté rybami, nejlepší nástrahy, nejdražší vybavení - to všechno automaticky nezaručuje dobrý lov. Abychom byli úspěšní, potřebujeme zkušenosti a znalosti, k nimž patří také osvědčené rybářské triky. Tato ojedinělá příručka nabízí více než 150 tipů a nápadů, jak obelstít ryby, z pokladnice vědění mezinárodních rybářských znalců, které i zkušenému rybáři pomohou v nejrůznějších situacích u potoků, řek a jezer.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Jezdecká turistika


Zajímavá publikace předního slovenského hipologa, který v ní využil své dlouholeté zkušenosti s cestováním v sedle, na poměrně malém prostoru výstižným způsobem popisuje všechny aspekty tohoto oblíbeného ježdění, přičemž vedle nezbytných odborných pasáží nechybí historky z praxe, což činí celý text nesmírně čtenářsky přitažlivý.
Vypredané
6,52 € 6,86 €

První pomoc pro psa


Pokousání, dopravní nehoda, úžeh nebo vyostření chronického onemocnění - v naléhavé situaci se muže jednat o minuty Dříve, než dojedete k veterináři, mohou správné zásahy rozhodnout o zdraví psa a často dokonce o jeho životě a smrti. S důrazem na praxi, lehce a pochopitelně vysvětlené veterinářem a expertem na první pomoc Frankem Lausbergem, co je třeba dělat ve vážných situacích: * Rozpoznat naléhavé situace a správné je vyhodnotit * Poskytnout správně první pomoc Kniha obsahuje hodně podrobných návodů v textu i na obrázcích, osvětluje kontrolu zdravotního stavu, popisuje vybavení lékárny první pomoci jak se účinně vyhnout nebezpečí Praktické znalosti o psovi - pro štastný psí život.
Vypredané
12,50 € 13,16 €

Retrívři


Příručka představuje všechna plemena retrívrů chovaná u nás. Informuje o chovu, výživě, výcviku i veterinární problematice.
Vypredané
5,13 € 5,40 €

Lovecké trofeje


Praktická příručka, která patří do knihovničky každého myslivce. V první části knihy se dozvíte, jak se upravují trofeje srnce, jelena, kňoura, muflona a kamzíka. Najdete tu i několik ukázek preparace šelem, např. postup při stahování lišky nebo jezevce. Z pernaté zvěře autor na příkladu bažanta ukazuje pracovní postup přípravy celého kusu předtím, než bažanta odnesete k preparátorovi. Jednotlivé kapitoly, zabývající se trofejemi jak srstnaté, tak pernaté zvěře, jsou doplněny pokyny, jak o trofeje pečovat.V druhé části knihy jsou pro evropské druhy srstnaté zvěře popsána pravidla pro hodnocení trofejí podle C.I.C. včetně návodu pro jejich měření. Spolu s hodnotami pro udělování medailí tak dostanete do rukou pomůcku, která vám umožní mezinárodní srovnání vlastních trofejí.
Vypredané
9,40 € 9,89 €

Denné a nočné motýle


Obrazový sprievodca obsahuje vyše 600 farebných fotografií s viac ako 500 druhmi motýľov z celého sveta. V knihe je identifikačný kľúč s fotografiami a stručnými textami o predstaviteľoch čeľadí jednotlivých zoogeografických oblastí a stručný slovník.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Základná škola kynológie


Základná škola kynológie
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Americký Staffordshirský Teriér


Americký Staffordshirský Teriér
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Lacná kniha Briard (-90%)


Všetko o tomto psovi, o chove, zdraví, histórii ai. 53 foto. (220x120, 117 s., FB, TV)
Vypredané
0,53 € 5,28 €

dostupné aj ako:

Prehliadky a súťaže koní


Kniha o prehliadkach súťažných koní, ako kone pripraviť na súťaž, technika jazdy, ai.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Naše vodné korytnačky


Korytnačky (Testudines) sú veľmi starou skupinou plazov ich najstaršie formy sa dokázateľne vyskytovali už v období vrchného triasu pred 220 miliónmi rokov. (155X210, str.71, MV,FB, r.vyd.2005)
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Morské ryby v akváriu


Na otázku prečo chovať morské rybky nie je ťažké nájsť odpoveď. Tieto rybky sú také nádherné, že doslova volajú po tom, aby boli chované, najmä v domácom akváriu, kde je možné si ich nevšednú krásu kedykoľvek a v pohodlí vychutnať. Ešte pred niekoľkými rokmi jediné miesto, kde sme mohli vidieť morské ryby, boli okrem voľnej prírody len verejné akváriá, a ľudí, ktorí ich chovali vo svojich domácnostiach, nebolo veľa. Dnes aj vďaka farebnej televízii nám ryby z koralových útesov doslova plávajú do našich domovov a očarúvajú nás svojou nádherou. Možno aj toto približovanie krás tropického podmorského sveta vyvolalo u mnohých záujem o chov morských rybiek v domácom akváriu.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Akváriové rastliny


Akvárium, to nie sú len rybičky. Rovnako dôležité je poznať i rastliny, ktoré do akvária vyberieme, ich spolužitie, estetický vzhľad, ich nároky na substrát, osvetlenie teplotu či kvalitu vodu, ale aj to, ako pôsobia na celkové prostredie akvária. Čitateľ sa tiež dozvie, aké problémy môžu nastať s niektorými sladkovodnými riasami a ich premnožením v akváriu. Najdôležitejšiu časť knihy tvorí opis 65 druhov rastlín v hodným do sladkovodného akvária. Kniha je bohato ilustrovaná – obsahuje 120 farebných fotografií a 16 ilustrácií. Knihu preložila Katarína Škovierová. Pripravujeme na mesiac marec.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Studenovodné ryby v akváriu


Studenovodná akvaristika je viac než tradičná predstava zlatej rybky v sklenej guli. Táto farebná príručka oboznamuje so vzrušujúcimi možnosťami chovu studenovodných rýb, od založenia, príslušenstva a údržby studenovodného akvária, cez prehľad úžasných variet zlatej rybky až po vybudovanie jazierka a jeho osadenie kŕdľom nádherných kaprov koi. Čitateľ sa dozvie aj o anatómii rýb, ich chorobách, liečení, prevencii a rozmnožovaní. Dôležité kapitoly opisujú rastliny, ktoré sú najvhodnejšie na použitie do studenovodných akvárií či jazierok, i to, aké ryby je najvhodnejšie osadiť.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Kategória literatúry Zvieratá, chovateľstvo, lov je zameraná na knihy, ktoré poskytujú informácie, poradenstvo a inšpiráciu pre všetkých záujemcov o chov zvierat a lov. Tieto knihy sa zaoberajú rôznymi aspektmi a témami týkajúcimi sa živočíchov, ich chovu, starostlivosti a ochrany, ako aj technikami a zručnosťami potrebnými pre lov.

V tejto kategórii nájdete rôznorodú literatúru, vrátane odborných príručiek o rôznych druhoch zvierat, ich biológii, správaní, potrebách a rôznych spôsoboch chovu a starostlivosti o ne.

Okrem toho sa kategória zameriava aj na tému lovu a poskytuje knihy o technikách lovu, výstroji a lovných zbraniach. Tieto knihy obsahujú užitočné rady, tipy a pokyny pre loveckých nadšencov a poľovníkov.

Nájdete tu knihy z kategórií psy a kynológia, mačky, kone, vtáky a hydina, akvárium, terárium, rybárstvo, poľovníctvo a hmyz.