! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby, voľný čas strana 498 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Okrasné stromy, keře a popínavé rostliny


Tato kniha je určena především těm, kteří mají rádi svou zahradu a pěstují si v ní všemožné rostliny, případně těm, kteří si zahradničení zamilují a dostanou chuť sázet krásné stromy a keře. Nevíte, do kterého kouta zahrady byste měli vysadit právě objevenou rostlinu, jak vytvořit harmonii mezi zahradní zelení? Musíte při tom brát ohled na potřeby jednotlivých rostlin. Tato kniha vám poskytne potřebné informace o listnatých stromech a keřích. Nabízí základní údaje o oblíbených a známých dřevinách, stejně jako krátké informace o tom, jak o ně pečovat. Je doplněna mnoha barevnými fotografiemi.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

A legendás kubai szivar


A kubai szivar - kultusz és kultúra. Ez a könyv tájékoztat a havannák történetéről, alapanyaguk termőhelyeiről, a világ leghíresebb szivarjainak készítési módjáról és tárolásáról. Belinda, Bolívar, Cuaba, Guantanamera, Montecristo, Partagás, Punch, Romeo y Julieta, Trinidad, Vegas Robaina: e híres márkák mind fellelhetőek kötetünkben, mely a tökéletes, pihentető "smoke" iránti szenvedély jegyében íródott. A legendás kubai szivar emellett számos értékes információt közöl olyan híres típusokról, mint például a Churchill, a Culebra, Double Corona, a Gran Corona, a Lonsdale, a Panatela vagy a Robusto.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Formule 2010/11


Kniha má 304 tiskových stran a kromě mistrovství světa vozů formule 1 hodnotí a komentuje i další evropské a zámořské formulové seriály. Dále detailně představuje všechny jezdce i týmy F1, vítěze ostatních formulových mistrovství a také české závodníky, kteří startovali v mezinárodních šampionátech. Publikace je doplněna mnoha statistikami a má bohatou fotodokumentaci od nejlepších světových fotografů.
Vypredané
23,56 € 24,80 €

Hlavolamy, čo lámu hlavy


Kniha doc. Mariána Gogu Hlavolamy, čo lámu hlavy je určená adresátom od 9 do 99 rokov, ktorí sa neboja „pohnúť“ vlastným rozumom a rozhýbať ho k činnosti myslenia a premýšľania. Publikácia, ktorou autor nadväzuje na svoju predchádzajúcu tvorbu, vťahuje čitateľov do riešenia rôznych matematických i logických hlavolamov, rébusov i hádaniek. Zvlášť zaujímavým čítaním sú hlavolamové i záhadné príbehy – napr. Tri sestry, Zajatkyňa Hedviga, Vydarený únik z plameňov, Jed v pohári a ďalšie.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

Mi baja a macskámnak?


A szerző állatorvos, ugyanakkor igen népszerű szakíró is a tradicionálisan állatbarát Angliában. Könyve mentőövet nyújt minden macskatulajdonosnak, aki egyszer csak azt gyanítja, kedvencével valami történt. Apró jelzéseket vesz észre, cicája levert, étvágytalan, megváltozott a viselkedése, esetleg netán harci sebekkel tér meg egy éjszakai kiruccanásból. Gyors beavatkozásra lenne szükség - de hogyan kezdje el? A könyv minden felmerülő kritikus helyzetre ad gyakorlati tanácsot. A magyar változat szaklektorai azt is le merték írni, hogy ez a könyv nem csupán a laikusoknak, hanem a hivatásból állattal foglalkozó olvasónak is hasznára lehet, hiszen a szakterület legmodernebb ismereteit kínálja.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Guinness World Records 2011


With a flaming holographic cover, the new GWR 2011 edition explodes with new and updated records. There's 100% new photography and hot new categories and features including TV's 75th anniversary, eye popping 3-D cinema, the historic Space Shuttle and a 27
Vypredané
28,31 € 29,80 €

Pannon Enciklopédia A magyar sport


A 428 oldalas reprezentatív mű 100 sportág történetét, eredményeit ismerteti, mintegy 1000 színes fotóval illusztrálva. A kiadványban a paralimpiai bajnokokat és sikereiket is megtalálhatjuk.
Vypredané
38,00 € 40,00 €

Hubneme s rozumem v praxi


Kniha Hubneme s rozumem v praxi Glykemická kuchařka obsahuje konkrétní tipy a recepty které navíc mají výhodný poměr živin pro hubnutí a udržení váhy. V knize najdete nápady na svačiny, nízkoenergetické mlsání a tipy, jak jíst mimo domov – nezbytné informace o energetické hodnotě a složení jídel v restauracích a jídelnách. Oproti běžně předepsaným dietám tak získáte mnoho variant konkrétních denních jídelníčků, které si sami a jednoduše vyberete a připravíte podle své chuti. Recepty jsou určeny těm, kteří chtějí bez pocitu hladu hubnout nebo si váhu udržet, je však jednoduché dotvořit jídlo pro celou rodinu. Kniha Hubneme s rozumem v praxi také seznamuje podrobně s glykemickým indexem potravin. Autorka Iva Málková se problematice snižování nadváhy věnuje od roku 1978. Jaroslava Štochlová pracuje jako nutriční terapeutka. Kniha Hubneme s rozumem v praxi také seznamuje podrobně s glykemickým indexem potravin – jak ovlivňuje hubnutí, jaké potraviny vybírat, jak glykemický index snižovat. Obecně lze říci, že pokud budou dva lidé držet dietu o stejné energetické hodnotě, je pravděpodobné, že zhubne více ten, který bude jíst převážně potraviny s nižším glykemickým indexem.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Tajné bylinkové rady naší babičky


Tajné bylinkové rady naší babičky – na celý rok jsou doplňkem úspěšné řady Tajných receptů naší babičky pro ty, kteří mají rádi léčivé bylinky a koření. Publikace je míněna jako dekorační závěs s obrázkem a textem pro každý týden v roce. Používá se stále dokola, neobsahuje kalendárium, ale mění se pouze podle měsíců v roce. Obrázky a koláže ze starých herbářů jsou doplněny starobylými texty, které dnes občas vzbuzují i úsměv. Publikace by měla sloužit jako krásný doplněk kuchyně nebo jídelny.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

A kezdő fotósok útikalauza


A modern digitális fényképezőgépek ma már olyan fantasztikus dolgokat tudnak, amiről néhány éve még álmodni sem mertünk. Gyorsak, pontosak, nagyon jó képminőséget adnak, és a nehéznek tűnő helyzetekkel is megbirkóznak. Ezekkel a masinákkal valódi kikapcsolódást jelent a fényképezés, és azok is gyönyörű felvételeket készíthetnek velük, akik kizárólag az automatikát használják. A legfontosabb dolgokat azonban még a legdrágább gépek sem tudják: hogy mikor, mit és hogyan kell fényképezni. Mert pontosan ezektől a dolgoktól lesznek igazán szépek a fotók, ez a tudás különbözteti meg a "kattintgatós" amatőrt a sikeres fotóstól. E praktikák egyszerűek, műszaki végzettség nélkül megtanulhatóak, és az a legjobb bennük, hogy utazás, nyaralás közben is alkalmazhatjuk őket.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Gyöngyből fűzött gyűrűk


"A gyöngyfűzés töretlen népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy egyedi ékszereket készíthetünk saját vagy szeretteink örömére. A könyvben bemutatjuk, hogy gyöngyből gyűrűket is fűzhetünk, így a hétköznapi és alkalmi viseletünket is stílusosan kiegészíthetjük. ... Folytatás ›› Részletesen ismertetjük a technikákat (peyote, befoglalás, szembefűzés), így a technika elsajátítása után tetszés szerint készíthetünk más színösszeállításban is gyűrűket." (Részlet az Előszóból) A(z) Gyöngyből fűzött gyűrűk (Könyv) szerzője Vincze Eszter.
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Drátování - 2. vydání


V úvodu knihy autor seznamuje s historií drátenictví a jeho renesancí v současnosti. Uvádí přehled materiálů, nářadí a pomůcek, potřebných pro drátování. Rozsáhlá kapitola se zabývá jednotlivými drátenickými prvky a technikami, jejich zhotovováním a použitím. Informuje také o způsobech péče o materiál i hotové výrobky. Podstatnou část publikace tvoří 23 projektů drátovaných objektů s podrobným vysvětlením jejich výroby krok za krokem. Kniha je bohatě ilustrovaná, což znázorňuje výklad.
Vypredané
12,92 € 13,60 €

Naučte se kreslit 3D obrázky


Iluze nepatří jen iluzionistům, i vy se můžete naučit ošálit někomu zrak, a to jen pomocí tužky a štětce. Světově uznávaný 3D umělec Stefan Pabst vás ve své knize Naučte se kreslit 3D obrázky provede tvorbou trojrozměrného obrázku od základního náčrtku až po poslední detaily, které dodají vašemu dílu zcela realistický prostorový vzhled. Naučíte se správně přenést předlohu na papír, proniknete do tajů malování takzvanou technikou suchého štětce, která dokáže vytvořit úžasně reálnou texturu a barevné přechody, naučíte se stínovat tak, aby vaše obrázky vystoupily z výkresu a opravdu ožily. Vše si krok za krokem vyzkoušíte na dvanácti návodech, které autor obohatil o množství užitečných rad a tipů
Vypredané
18,24 € 19,20 €

Spojovánky Dinopark


Originální české Spojovánky - Dinosauři jsou v pořadí třetím dílem ilustrátora Matěje Pospíšila. Relaxujte chytře bez ohledu na věk, potřebujete jen tužku, otevřenou mysl a obrazy z pravěku máte za 30 minut hotové! Navíc každé dílo, bude originál jen díky vám. Spojovánky jsou po antistresových omalovánkách novým trendem v relaxaci a zábavě ve světě i u nás. Matěj Pospíšil je také autorem prvních originálních českých Spojovánek pro dospělé (Divá zvěř)
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Celoročná ochrana záhradných plodín 2018


Celoročná ochrana záhradných plodín je ročenka, vychádzajúca už 25 rokov. Je určená predovšetkým záhradkárom, ale dobre poslúži aj farmárom a väčším pestovateľom ovocia, viniča, zeleniny i okrasných rastlín. Každoročne sa aktualizuje podľa zmien, ktoré nastali v predchádzajúcom roku v Zozname autorizovaných prípravkov na ochranu rastlín. Podstatnú časť publikácie tvoria tzv. plodinové tabuľky, v ktorých sú uvedené účinné látky prípravkov, spôsob ich účinku, škodlivosť pre včely a pre človeka, ako aj koncentrácia a dávka na 10 litrov vody. V jednotlivých tabuľkách sú zvýraznené prípravky dostupné aj v malospotrebiteľskom balení. V ďalších častiach publikácie je uvedený rozsah povolenia prípravkov v záhradníctve, prostriedky biologickej ochrany záhradných plodín a herbicídy v malospotrebiteľskom balení, použiteľné na ničenie burín v záhradách. Vo farebnej prílohe nájdete aktuálne ochranné zásahy v jednotlivých mesiacoch a okrem hospodársky významných škodlivých organizmov sú vyobrazené aj najdôležitejšie vývojové štádiá ošetrovaných rastlín, v ktorých treba proti chorobám a škodcom zasahovať.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Rare Cars


This book features fifty of the rarest cars in the world, including incredible one-off models and limited editions. These stunning cars owe their rarity to their manufacturers, their technical supremacy, and their aesthetic qualities, their astronomical prices, the stories associated with them and even their failure. The book will excite collectors and curious interested to know more about these artistic and technical geniuses
Vypredané
69,35 € 73,00 €
  • 5 /5

Smrť si nevyberá 2. vydanie


Dlhoročný pracovník horskej služby Dr. Jaroslav Švorc zozbieral tragické príbehy z Vysokých Tatier, ktoré sú doplnené fotografiami zo záchranných akcií Horskej služby. Druhé vydanie úspešnej publikácie doplnil o udalosti po roku 2004. Druhé, doplnené vydanie. Autor sa v knihe vracia aj k dvom najväčším tragédiám, a to k pádu záchranárskeho vrtuľníka v 1979 a pádu lavíny pri Popradom plese z roku 1974, kedy zahynulo naraz 12 ľudí. Aj keď by sa mohlo zdať už podľa názvu Smrť si nevyberá, že kniha bude len o smutných udalostiach, nie je to celkom tak. Sú tu aj príbehy so šťastným koncom, dokonca som tu zaradil aj tri úsmevné príbehy. O tie sa pričinili práve postihnutí. To je však len na spestrenie, dodal Švorc. O tom, že smrť si nevyberá svedčí aj príbeh výborného horolezca, športovca a profesionálneho horského záchranára Ľubomíra Jurského. Smrť môže postihnúť kohokoľvek, aj toho, kto si myslí, že nič sa mu nemôže stať a v horách ho nemôže nič prekvapiť. Od začiatku evidencie obetí vo Vysokých Tatrách je v štatistikách zapísaných 1 197 obetí. V priemere zahynie vo Vysokých Tatrách každý mesiac jeden človek. Boli roky, keď zaznamenali záchranári 20 obetí, ale boli roky, keď boli len štyri obete. Do knižky sa dostali príbehy, ktoré Jaroslav Švorc väčšinou sám zažil ako záchranár a zanechali v ňom nejaký dojem. Boli to veľmi náročné akcie, prípadne špecifické okolnosťami, za ktorých sa udiali, uviedol Švorc. V každom príbehu môže čitateľ nájsť príčinu, prípadne isté vysvetlenie, prečo sa tragédia udiala. Príbehy by nemali pôsobiť odstrašujúco, ale skôr preventívne pre všetkých, ktorí chodia do hôr.
Vypredané
16,15 € 17,00 €

Aston Martini


The name of David Brown is synonymous with the glory days of Aston Martin, when a tiny British sports car company was rescued from near-extinction and turned into a marque that could compete with Ferrari--and win. Stylish design, lavish illustration and meticulously researched text come together in this large-format, 224-page book to create a superb celebration of the 70th anniversary of DB Aston Martins in 2017. There’s a wealth of detail on the Aston Martin DB road and race cars, both from the David Brown era of 1947-1972 and the modern DB era from 1993 onwards, together high quality images and specification tables for all the key models. Aston Martin DB 70 Years is a fitting celebration of one of the world's most enduring sports cars. The fast, beautiful sports cars that Aston Martin built under Brown’s ownership ­won the Le Mans 24-hour race and the World Sports Car Championship, and provided James Bond with his most famous transport: the ejector-seat equipped DB5 that won acclaim in Goldfinger. Though the DB era ended when Brown sold the company in 1972, its influence continued to be felt. James Bond’s most recent car, the specially-made DB10, and Aston Martin has just launched its most complete car ever, the DB11. ‘DB’ means as much to Aston Martin now as ever.
Vypredané
58,90 € 62,00 €

Mince Františka Josefa I. 1848-1916


Titul Mince Františka Josefa I. (1848 - 1916) obsahuje soupis, vyobrazení mincí i cenové záznamy. Rozsah vydania je v podstatě shodný jako předchozí vydání, změnily se ceny mincí především ve špičkové kvalitě tak aby co nejvíce odpovídaly cenám dosahovaných na trhu.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

Pýtate sa, čo s voľným časom? Potom Vás táto kategória určite inšpiruje. Skúsili ste už fotografovať, prípadne sa chcete naučiť fotografie upravovať digitálne? Pre tých, ktorí milujú autá je tu skvelý výber auto-moto titulov a pravidiel cestnej premávky. Hlavu si môžete precvičiť nad krížovkami, alebo vo voľnom čase pestovať záhony v záhradke. Všetky užitočné rady z chovateľstva, stavby, rybolovu, ručných prác či remesiel nájdete práve tu.