! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby, voľný čas strana 495 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Trend Bookazine - Saját veteményeskert


Trend Bookazine: Saját veteményeskert
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Mince Československa 1918-1992, České republiky a Slovenské republiky 1993-2020


Nové vydání katalogu Mince Československa 1918-1992, ČR a SR 1993-2020 je uceleným přehledem mincí vydávaných od vzniku Československa až po současnost, kdy mince vydávají dva samostatné státy. Katalog představuje všechny mince vydané ke stému výročí vzniku společného státu a představuje významné osobnosti našich společných dějin až po současnost. Katalog je doplněn o schválené mince podle plánu vydávání mincí ČNB Praha a NBS Bratislava do konce roku 2020. V příloze je také schválený tematický plán vydávání mincí ČNB na léta 2021 až 2025. Tradičně také přináší aktualizaci cen podle vývoje na numismatickém trhu kde můžeme upozornit na nárůst cen zlatých mincí a medailí vydaných ve společném státě.
Vypredané
14,06 € 14,80 €

Penzum - Myslivost pro teorii a praxi XVI. vydání


Pro milovníky přírody, ochránce životního prostředí, kynology, sokolníky, střelce a mysliveckou veřejnost. Obsahuje informace o všech mysliveckých odvětvích. V pořadí již šestnácté přepracované vydání bohatě ilustrované publikace s dlouholetou tradicí, jejíž cílem i cílem vydavatele je přiblížit čtenářům myslivost především jako nedílnou součást ochrany přírody a představit tuto celospolečensky důležitou aktivitu, která je ve veřejném zájmu nás i našich potomků. Chceme připomenout její dějiny, kulturu, tradice, zvyky a zachovat jejich základy dalším generacím. V jednotlivých kapitolách autoři mimo jiné nadčasově upozorňují na skutečnost, že nejde jen o orientaci na ochranu populací jednotlivých druhů zvěře, ale snaží se obrátit pozornost čtenářů především směrem k ochraně krajiny i biotopů zvěře. Základní podstatou Penza, snahou autorů i vydavatele, je podat o myslivosti a oborech s ní souvisejících ucelenou informaci nejen v textové části, ale i názornými obrazovými přílohami. Kniha se snaží přiblížit myslivost z jiného pohledu, z pohledu člověka-myslivce, všem, které příroda, zvěř nebo případně i lov zajímá a chtějí se o nich dozvědět nejen základy. Svým tematickým zaměřením na výuku adeptů myslivosti a mysliveckých hospodářů poskytuje Penzum tradičně základy i pro vzdělání vyšší. V tomto vydání byly doplněny další barevné obrazové přílohy a rozšířeny části zejména o výživě zvěře a psů. Všechny úpravy byly orientovány na moderní trendy v přístupu k myslivosti jako multifunkčnímu oboru. Nedílnou součástí publikace jsou slevové certifikáty na základě kterých lze využít zajímavých slev u našich partnerů.
Vypredané
48,45 € 51,00 €

Záda, která nebolí


Bolesti zad jsou velice rozšířeným problémem. Ať již jde o krátkodobé potíže, nebo závažná onemocnění, bolesti bývají ochromující. Tato kniha přináší odpovědi na nejčastejší otázky a poradí vám, kdy a jak lze zmírnit bolest vlastními silami, a kdy je naopak záhodno vyhledat lékařskou pomoc. Zahrnuje jasné a jednoduché rady načerpané z veškerých v současnosti dostupných léčebných metod včetně akupunktury, akupresury, reflexologie, biofeedbacku, tchaj-ti, aromaterapie a autohypnózy. Dozvíte se, jak záda fungují, i rady jak předcházet potížím. Díky nejnovejším informacím od specialistů se můžete sami aktivně podílet na léčbe bolesti a účinněji spolupracovat s lékarřm.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Transportbetón


Základné materiály, vlastnosti, výroba a spracovanie, kontrola kvality, dodávatelia betónu
Vypredané
19,00 € 20,00 €

Kontrola kvality na stavbách 1. diel


Je rozdelená do 4 kapitol, pričom členenie kapitoly 4 je v súlade s číslovaním skupín výrobkov podľa prílohy č. 1 k vyhláške Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky č. 558/2009 Z. z. Takéto členenie je pre čitateľov a používateľov publikácie veľmi praktické a komfortné, nakoľko umožňuje prehľadnú a rýchlu orientáciu v knihe. Publikácia je koncipovaná veľmi detailne, obsahuje všetky nevyhnutné informácie o všetkých skupinách stavebných výrobkov vyrábaných, dodávaných na trh a používaných v súčasnom stavebníctve. V kapitole 4 je pri každom výrobku uvedené, na aký účel je určený, ďalej je popísaný zodpovedajúci systém preukazovania zhody pre daný stavebný výrobok a sú tu uvedené technické špecifikácie, ktoré boli v čase prípravy publikácie vhodné na preukazovanie zhody, najmä z pohľadu procesu harmonizácie európskych noriem. Z týchto údajov môže čitateľ publikácie zistiť vhodnosť výrobku na zabudovanie do stavby pri konkrétnych podmienkach a správnosť postupu pri preukazovaní zhody daného stavebného výrobku. Takto si možno overiť, že do stavby bude zabudovaný výrobok, ktorý spĺňa požiadavky podľa technických špecifikácií a projektovej dokumentácie. Publikáciu uvítajú nielen investori a projektanti, ale i pracovníci technických útvarov a kontroly kvality, manažéri kvality na stavbách, stavbyvedúci, majstri, technický dozor investora, ako aj všetci ostatní zainteresovaní odborníci v oblasti kontroly kvality na stavbách. Cenné informácie získajú z nej i výrobcovia a predajcovia stavebných výrobkov.
Vypredané
19,00 € 20,00 €

Tvorba záhrady I


Kniha TVORBA ZÁHRADY I obsahuje v úvode základný postup ako pristupovat k tvorbe záhrady koncepcne a v dalšom prehlad a hierarchizáciu prvkov architektonickej a vegetacnej zložky záhrady: - prináša porovnanie pravidelných a nepravidelných záhrad, vybrané záhradné štýly, strucnú typológiu záhrad podla funkcie, - ponúka roztriedené informácie o architektonických prvkoch záhrady, - zahrna systematizovaný prehlad o vegetacnej zložke záhrady. Výberom a tvorivým zoskupením architektonických a vegetacných prvkov možno vytvorit individuálny návrh záhrady podla potrieb a podmienok. Kniha má 218 strán a na nich 160 fotených a kreslených obrázkov, vrátane 26 pôdorysov záhradných celkov a detailov. Je bohato ilustrovaná fotografiami a kreslenými pôdorysmi pri jednotlivých témach, v prílohe doplnená fotografiami záhradných priestorov a vybraných prvkov.
Vypredané
18,81 € 19,80 €

Vadnövények, bogyók és gombák


Csalánból és százszorszépből gyorsan elkészíthető egy vadnövénysaláta. De próbálta már a saját sütésű bodzakenyeret, a fűszeres-medvehagymás olajat, vagy az ízletes podagrafüves burgonyát? A természet tele van kulináris finomságokkal! Hogyan lehet az ehető vadvirágokat felismerni és frissen, ízletesen elkészíteni? Mindezt megtalálhatja ebben a praktikus könyvben! -Több mint 100 őshonos vadnövény, bogyó és gomba - gyűjtési idejük szerint rendezve. -Színes képek, melyek a legfontosabb ismertetőjegyeket bemutatják. -Részletes információk a lelőhelyekről, a gyűjtési időszakról és a mérgező hasonmásokról. -Több mint 100 recept és sok konyhai tipp.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Worlds Most Expensive Watches


More than a fashion accessory or means to tell the time, the wristwatch has become a statement of identity; politician or celebrity, scientist or sportsman, what you choose to wear on your wrist speaks volumes about who you are. The World's Most Expensive Watches presents some of the most extravagant, intricate, collectable, decadent, or just plain interesting modern-day timepieces that sit at the top of the price spectrum. Starting at a threshold price of about $200,000, it is a trip through the last decade or so of watches whose values soar incredibly to prices of $5 million dollars or more. Additionally, there is a selection of notable watches that yielded extremely high prices at auction - many of which are historically relevant. A stunning collection that is both informative and entertaining; with detailed descriptions of individual watches and articles that usefully deconstruct the price tag with an explanation of the relevance of craftsmanship and complexity of design, as well as the importance of exclusivity, prestige and collectability. Prepare to be impressed by a larger-than-life-look at some relatively small items that command not only huge prices but kudos and respect, in all areas of a global society fascinated with using accessorising to create identity.
Vypredané
76,00 € 80,00 €

Timeless Living 2014-2015


An incredibly useful reference guide to timeless living, full of inspirational photographs of all aspects of timeless living and design: the most beautiful entrance halls, living rooms, dining rooms, kitchens, bathrooms, bedrooms and dressing rooms, relaxation spaces and home offices...As with previous editions, this book presents detailed projects of contemporary recently finished residences, with technical plans and a detailed commentary. Also included is an up-to-date list of weblinks for architects, interior specialists, craftspeople, manufacturers and distributors. Text in English, French and Dutch.
Vypredané
75,05 € 79,00 €

Best of 500 Gardens and Swimming Pools


Best of 500 Gardens & Swimming Pools' selects 500 of the most stunning and inspirational projects from fifteen years of Beta-Plus features on gardens. Each project included has been captured with sumptuous photographs, illustrating details of the overall design and offering ideas for your own garden or pool project.
Vypredané
80,75 € 85,00 €

Textilkitűzők


A könyvben található divatos modellek gyorsan, egyszerűen és nem utolsó sorban fillérekből megvalósíthatók. Ha magunk készítjük, olyan kiegészítőhöz jutunk, amilyen senki másnak nincs. Ebben a könyvben kislányoktól az idősebbekig minden korosztály megtalálja a neki megfelelő modellt. Kedvünkre válogathatunk a sportos, játékos, romantikus vagy elegáns variációk között. A tartalomból: Anyagok és eszközök Technikák Modellek Szentivánéji erdő Tekeredik a rétes Napkitörés Spanyol virág Selyemrózsa Harmatos rózsa Szundikáló róka Királylány Falevél Farmervirág Bagoly Horgolás, sablonok
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Tavaszi és húsvéti ötletek


"A tavasz nagy ünnepe a húsvét, amelynek jelképe a tojás. A hosszú tél után már mindenki vágyik a színekre, virágokra, a természet újjászületésével párhuzamosan, környezetünket is szeretnénk színekbe, virágokba öltöztetni. Könyvünk ehhez ad ötleteket. A hétköznapi reggeleket is vidámmá tehetjük színes asztaldíszekkel, a lakást hangulatossá varázsolhatjuk színes papírdíszekkel. Természetesen egy tavaszi kötetből kihagyhatatlanok a hímes tojások, ezért tojásdíszítő ötletek közül is válogathatunk. A kötetben gyerekek és felnőttek is találnak kedvükre valót, így közösen készülődhetünk húsvétra vagy a tavasz köszöntésére." (a Szerző) A kiadvány tartalma: - Anyagok és eszközök - Előkészületek - Tojások tisztítása - A tojás kifújása - A minta átmásolása - A tojások festése ecsettel - A díszítőelemek felragasztása - Felfüggesztés, szerelékek - Díszes tojások - Virágos tojások - Színes ujjfestés - Tavaszi koszorú - Vidám ablakdísz - Természetvarázslat - Kitrákotty - Mókás tojástartók - Filctojás - Paradicsommadár - Nyuszik - Piros rózsa - Tavaszköszöntő asztali díszek - Gyerekrajzok - Vidám tavaszi hírnökök - Festői virágálom - A nyerő hármas - Mozaiktojások
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Gyöngyözött kötött holmik


"A gyöngy a luxus, az elegancia és a nőiesség örök szimbóluma. Csodaszép színekben pompázó, puha fonalakkal kombinálva őket ellenállhatatlan, ragyogó kiegészítőket alkothatunk. E technikával egyaránt készíthetünk elegáns, fényűző és praktikus darabokat is. Döntsük el, melyik számunkra a legkedvesebb, válogassunk kedvünkre a csodaszép modellek közül!" (részlet az Előszóból) A kiadvány tartalma: - Anyagok és eszközök - Alapvető technikák - Modellek - Simogatóan puha sapka és sál - Pomponokkal összegombolható nyakmelegítő - Hópihés homlokpánt és csuklópánt - Szívmintás párna - Gyöngyös mobiltok - Hullámmintás stóla - Gyöngypöttyös hajpánt - Indamintás csuklómelegítő - Fonott mintás gallér csuklómelegítővel - Mellény gyöngyös passzéval és kitűzővel - Alkalmi táska - Csavart mintás kézmelegítő - Nemezelt kitűző
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Lokomotivy - minisérie


Praktická příručka pro milovníky dějin techniky zachycuje slovem i obrazem klasické lokomotivy od počátků po dnešek. Od Stephensonovy „Rakety“ z roku 1829 po moderní elektrolokomotivy předkládá přehledný obraz technického vývoje v tomto odvětví. Obsahuje všechny významné světové výrobní řady a série, fotografie, texty plné informací a základní údaje o typu konstrukce, roku výroby, výkonu, délce, provozní hmotnosti a počtu vyrobených kusů.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Rádce pro plavbu s hausbótem


Co to vlastně je, taková plavba s hausbótem? Nejdůležitějším předpokladem pro každého, kdo touží po dovolené na hausbótu, je pocit radosti z možnosti vlastní organizace plavby a programu na hausbótu i na souši. A samozřejmě ze schopnosti jej realizovat. Proto ti všichni, kteří potřebují baviče, nebo organizátory volného času, aby věděli co vlastně mají dělat, budou na palubě hausbótu určitě na falešném místě. Program plavby si vytváří každý "plavčík" sám, pouze podle svých přání a představ. Někteří spěchají od pamětihodnosti k pamětihodnosti, jiní, (jako např. my), dáváme přednost pozorování okolí z oken příjemné kavárny, restaurace nebo pubu. Proto, (velmi důležité), je bezpodmínečně nutné ještě před zahájením plavby dosáhnout dohody mezi všemi členy posádky. Tolerance k zálibám druhého a dostatek prostorů pro jejich případnou realizaci, je nejlepším základem ke spokojené dovolené. Zamezí se zbytečným rozporům ("kriste pane, zase muzeum?" . . . nebo "už zase jít do hospody?"). Vždyť nemusí stále všichni dělat všechno společně.
Vypredané
13,30 € 14,00 €

Nail Art


With our six water-based, non-toxic, peel-off paints, girls can decorate their nails with any design imaginable - bumblebees, berries, butterflies, bears, and baseballs. and that's just the beginning. From apples to zigzags, there's something here to please even the most finicky fingertips.
Vypredané
20,33 € 21,40 €

Paper Fashions Fancy


Paper Fashions gets all dressed up! Everything you need to create fabulous occasion-wear. Comes with stencil sheets, metallic and sparkly papers, trim and beads and loads of tips and ideas.
Vypredané
20,33 € 21,40 €

Golfové problémy a jejich řešení


Tato kniha vám pomůže odstranit chyby, které vás brzdí a zlepšit vaše výkony na golfových hřištích. Publikace je dostatečně malá (13x17 cm), aby se vám vešla pohodlně do bagu, a byla tak na golfu vždy po ruce.
Vypredané
18,24 € 19,20 €

Pýtate sa, čo s voľným časom? Potom Vás táto kategória určite inšpiruje. Skúsili ste už fotografovať, prípadne sa chcete naučiť fotografie upravovať digitálne? Pre tých, ktorí milujú autá je tu skvelý výber auto-moto titulov a pravidiel cestnej premávky. Hlavu si môžete precvičiť nad krížovkami, alebo vo voľnom čase pestovať záhony v záhradke. Všetky užitočné rady z chovateľstva, stavby, rybolovu, ručných prác či remesiel nájdete práve tu.