! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby, voľný čas strana 495 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Aston Martini


The name of David Brown is synonymous with the glory days of Aston Martin, when a tiny British sports car company was rescued from near-extinction and turned into a marque that could compete with Ferrari--and win. Stylish design, lavish illustration and meticulously researched text come together in this large-format, 224-page book to create a superb celebration of the 70th anniversary of DB Aston Martins in 2017. There’s a wealth of detail on the Aston Martin DB road and race cars, both from the David Brown era of 1947-1972 and the modern DB era from 1993 onwards, together high quality images and specification tables for all the key models. Aston Martin DB 70 Years is a fitting celebration of one of the world's most enduring sports cars. The fast, beautiful sports cars that Aston Martin built under Brown’s ownership ­won the Le Mans 24-hour race and the World Sports Car Championship, and provided James Bond with his most famous transport: the ejector-seat equipped DB5 that won acclaim in Goldfinger. Though the DB era ended when Brown sold the company in 1972, its influence continued to be felt. James Bond’s most recent car, the specially-made DB10, and Aston Martin has just launched its most complete car ever, the DB11. ‘DB’ means as much to Aston Martin now as ever.
Vypredané
58,90 € 62,00 €

Rare Cars


This book features fifty of the rarest cars in the world, including incredible one-off models and limited editions. These stunning cars owe their rarity to their manufacturers, their technical supremacy, and their aesthetic qualities, their astronomical prices, the stories associated with them and even their failure. The book will excite collectors and curious interested to know more about these artistic and technical geniuses
Vypredané
69,35 € 73,00 €
  • 5 /5

Smrť si nevyberá 2. vydanie


Dlhoročný pracovník horskej služby Dr. Jaroslav Švorc zozbieral tragické príbehy z Vysokých Tatier, ktoré sú doplnené fotografiami zo záchranných akcií Horskej služby. Druhé vydanie úspešnej publikácie doplnil o udalosti po roku 2004. Druhé, doplnené vydanie. Autor sa v knihe vracia aj k dvom najväčším tragédiám, a to k pádu záchranárskeho vrtuľníka v 1979 a pádu lavíny pri Popradom plese z roku 1974, kedy zahynulo naraz 12 ľudí. Aj keď by sa mohlo zdať už podľa názvu Smrť si nevyberá, že kniha bude len o smutných udalostiach, nie je to celkom tak. Sú tu aj príbehy so šťastným koncom, dokonca som tu zaradil aj tri úsmevné príbehy. O tie sa pričinili práve postihnutí. To je však len na spestrenie, dodal Švorc. O tom, že smrť si nevyberá svedčí aj príbeh výborného horolezca, športovca a profesionálneho horského záchranára Ľubomíra Jurského. Smrť môže postihnúť kohokoľvek, aj toho, kto si myslí, že nič sa mu nemôže stať a v horách ho nemôže nič prekvapiť. Od začiatku evidencie obetí vo Vysokých Tatrách je v štatistikách zapísaných 1 197 obetí. V priemere zahynie vo Vysokých Tatrách každý mesiac jeden človek. Boli roky, keď zaznamenali záchranári 20 obetí, ale boli roky, keď boli len štyri obete. Do knižky sa dostali príbehy, ktoré Jaroslav Švorc väčšinou sám zažil ako záchranár a zanechali v ňom nejaký dojem. Boli to veľmi náročné akcie, prípadne špecifické okolnosťami, za ktorých sa udiali, uviedol Švorc. V každom príbehu môže čitateľ nájsť príčinu, prípadne isté vysvetlenie, prečo sa tragédia udiala. Príbehy by nemali pôsobiť odstrašujúco, ale skôr preventívne pre všetkých, ktorí chodia do hôr.
Vypredané
16,15 € 17,00 €

Millers Encyclopedia of World Silver Marks


Designed as the essential reference tool for appraisers, collectors and dealers of silverware, the Encyclopedia is an indispensable guide for anyone researching silver hallmarks, offering clear and wide-ranging reproductions of thousands of hallmarks from more than 60 countries and regions, past and present, on every continent. It is also clearly and logically organized into two volumes for ease of reference: in the first volume are hallmarks listed by visual type and category, fully cross-referenced to information in the second volume on country of origin (in order of importance), centre of assaying or making, date and silver standard marks, special marks such as import/export marks, and selected maker's marks. Vetted by an international team of experts, the Encyclopedia thus helps you to identify silver hallmarks quickly, easily and reliably. It also includes brief historical overviews of hallmarking in each country, a description of the hallmarking process, and a guide to identifying fake and forged marks. Practical, comprehensive and up to date, Miller's Encyclopedia of World Silver Marks is an invaluable aid to identifying silverware from around the world.
Vypredané
151,05 € 159,00 €
  • 2 /5

Minimum práce maximum úrody


REZENCIE: Ideálne pre začiatočníkov! V záhradkárčení sme začiatočníci, hľadali sme prirodzené spôsoby obrábania pôdy pre našu oblasť rizikového poľnohospodárstva. Narazili sme na túto knihu. Metóda Igora Ljadova je super! Je to práve to, čo potrebujeme: jednoducho bez finančných nákladov a straty času, ekologické. Veľká vďaka! Elena Ohúrený výsledkami! Ohúrený systémom, krutými podmienkami, v ktorých všetko rastie, ale hlavne úrodou. V tomto roku začnem robiť vyvýšené záhony a dodržiavať uvedené rady. Ďakujem za knihu! Alexander Málo práce, ale aký výsledok! Žijem v južnej oblasti Kazachstanu. Podmienky tu tiež nie sú ktovieaké. Nemala som rada záhradkárstvo práve kvôli prácnosti a nevyhnutnosti používať chémiu. Ináč nič nevyrastie. Ale spôsob vedenia záhradky Igora Ljadova ma zaujal predovšetkým malou prácnosťou. Áno je treba vynaložiť námahu raz urobiť záhon. Ale potom asi sedem rokov je možné iba sadiť a zbierať úrodu netreba ani prihnojiť, ani prekopávať, ani okopcovať. Svetlana Hlavné je ujsť od stereotypu! Podľa ponúknutej metodiky je najdôležitejšie ujsť stereotypu maximálneho využitia plochy pozemku. Hneď v prvý rok som rozdelil záhony na 90 cm široké a 5 m dlhé. Susedia chodili a smiali sa: My tu žijeme už 20 rokov, ale také záhony sme ešte nevideli, aj keby sme prešli celý svet. Ale keď uvideli moju úrodu paradajok, ich tón sa zmenil: My tu žijeme 20 rokov, ale takú úrodu paradajok sme ešte nevideli! Michail
Vypredané
18,05 € 19,00 €

Mince Františka Josefa I. 1848-1916


Titul Mince Františka Josefa I. (1848 - 1916) obsahuje soupis, vyobrazení mincí i cenové záznamy. Rozsah vydania je v podstatě shodný jako předchozí vydání, změnily se ceny mincí především ve špičkové kvalitě tak aby co nejvíce odpovídaly cenám dosahovaných na trhu.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

Křížovky pro pamětníky


Máte rádi filmy, ať už hrané nebo kreslené? Zajímá vás, kde se třeba natáčel film Tajemství hradu v Karpatech, nebo která česká filmová herečka se prosadila ve městě splněných snů Hollywoodu? Na 128 stranách vám přinášíme oblíbené švédské křížovky, jejichž tajenky ukrývají zajímavá filmová místa, oblíbené hlášky z filmu, vtipné historky z natáčení či zajímavosti o českých a světových osobnostech z filmové branže. Větší písmo usnadní jejich luštění.
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Země snů - Kouzelné omalovánky pro dospělé


Vítejte v zemi snů, plné krásných květin, voňavých lesů, tajemných oceánů, rozmanitých živočichů a mytických bytostí. Přední arteterapeutka Sun Hyun Kimová připravila tyto dechberoucí omalovánky pro všechny, kteří také věří úniku z každodenního stresu pomocí umění. Vydejte se do tohoto kouzelného světa a pomocí pastelek, fixů, barev, nebo jakéhokoliv jiného nástroje jej přiveďte k životu. Relaxujte, uvolněte se a odměňte se krásným obrázkem.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Black Beauties


Rene Staud is one of the best automotive photographers in the industry, highly sought-after and extremely innovative. He has already published five successful automotive photo books, the most recent of which is "Mercedes-Benz The Grand Cabrios & Coupes." And now Rene Staud is back in black. Like the opening riff of the famous AC/DC song, Black Beauties is predestined to delight little boys and big boys alike. In his consistently compelling images, Staud shows us a series of historic cars painted in the color of classical elegance and sporty power: the legendary Alfa Romeo 8C of the 1930s, the Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, the fastest open-topped production car ever made, and even the Goddess Citroen DS. In addition to the gorgeous photos, there are essays by renowned authors about the significance and effect of the color black on automotive design. A wonderful photo volume that is anything but colourless!"
Vypredané
93,10 € 98,00 €

Slovník krížovkára A - Z


Kniha je určená pre všetky generácie krížovkárov. Obsahuje známe aj menej známe krížovkárske výrazy. Výrazy sú zoradené podľa abecedy a sú z rôznych oblastí ako : história, mytológia, zoológia, astronómia, veda, lekárstvo, platidlá, počítačová terminológia, nárečové a iné. V závere knihy je zoznam použitých skratiek, abecedný zoznam strán, odkiaľ boli čerpané výrazy a kontrola výrazov
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Évelő dísznövények


A parkokba, kertekbe ültetett növények közül kiemelkedő szín-, forma-, illatgazdagságot kínálnak az évelők. A növények gondos összeválogatásával tavasztól őszig díszítő virágágyat lehet kialakítani. A kertészek és faiskolák a növekvő igények miatt egyre nagyobb mennyiségben termesztik az évelő dísznövényeket. Faj- ls fajtaválasztékuk folyamatosan bővül. Felhasználásukat támogatja e könyv azzal, hogy 600 olyan évelőt mutat be színes képpel, valamint Zsohár Csaba és Zsohárné Ambrus Mária rövid növényismertetőjével, amelyek Magyarországon beszerezhetők, eredményesen termeszthetők és alkalmazhatók. Az eredményes alkalmazást a termőhelyi igények ismertetése, az alapfajok előfordulási helyének jellemzése, valamint a könyv végén található táblázatok segítik. A növények legfontosabb tulajdonságait szimbolikus jelek is mutatják. (...) Remélem, hogy díszfaiskolások, kertészeti fogalmazók, programtervezők, kivitelezők és fenntartók, diákok, kertészek és kertbarátok egyaránt hasznosan forgatják majd.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Nakresli


Knížka je určená jak dětem, rozvíjí jejich fantazii, ale i schopnost nakreslit něco konkrétního, tak dospělým, kteří nemusejí být nutně zběhlí výtvarníci. Najde si využití v arteterapii (i kolektivní), kde pomůže uvolnit skryté tvořivé síly, osobní vlastnosti a pochopit některé vnitřní pochody a možná se o sobě dozvědět i něco nového. V neposlední řadě je určena začínajícím i zkušeným kreslířům, kterým knížka poskytne zajímavé náměty, i ty zdánlivě nejjednodušší mohou být výzvou. - přes sto námětů na kreslení, od zdánlivě jednoduchých až po záludné (zkuste nakreslit vítr!) - pro děti, rodiče s dětmi, dospělé / pro začínající i zkušené umělce / jako arteterapie pro jednotlivce i skupiny Skvělý inspirativní skicák, který vás určitě pobaví a vyprovokuje fantazii každého, kdo vezme tužku do ruky a pustí se do kreslení.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Jak poznat, že vaše kočka touží po vaší krvi


Existuje mnoho knih, které vás naučí, jak se o kočku starat. Je ale jen jediná kniha, která vám řekne, jak poznáte, že vaše kočka touží po vaší krvi. Matthew Inman píše a kreslí pro web The Oatmeal a je autorem řady komiksů, mezi nimiž vyniká jeho kočičí knížka How to tell if your cat is plotting to kill you. Všichni chovatelé a milovníci koček budou souhlasit s tím, že kočky jsou osobnostmi – vyniká to ve srovnání s ostatními domácími mazlíčky včetně psů. Asi i proto jsou kočky námětem tolika skvělých komiksů, stripů nebo kreslených filmů. Knížka prochází celou řadu témat a situací, ve kterých jistě svého vlastního domácího miláčka velmi dobře poznáte. Ať už vezmete kapitolku Jak se mazlit s kotětem nebo třeba (moje oblíbené) Nápady na dárky pro páníčka, jsou to všechno věci odpozorované ze skutečnosti a dotažené do podoby, která vás skvěle pobaví. A co víc – naučíte se rozpoznat okamžik, kdy vaše kočka začne plánovat vaši smrt. To bude nejvyšší čas, kdy byste se měli nad sebou zamyslet, najít chyby, kterých jste se dopustili, a pokusit se ještě všechno zachránit. Třeba bude stačit nějaká hračka, víc mazlení se (pokud bude kočka chtít), nějaká dobrůtka nebo omezit nevhodné chování, když vám chce spát na klíně.
Vypredané
14,06 € 14,80 €

Katalog motocyklů ČZ


Katalog motocyklů ČZ Nejrozsáhlejší monografie motocyklové výroby ČZ vydaná v ČR, obsahuje 480 stran přináší více než 2200 dobových fotografií, převážně z archivu ČZ je členěna do šesti samostatných kapitol: cestovní stroje ČZ, soutěžní motocykly ČZ, motokrosové sériově vyráběné stroje ČZ, motokrosové speciály pro MS, silniční závodní motocykly ČZ, prototypy ČZ samostatně jsou zpracovány podkapitoly: cestovní motocykly – skútry, cestovní motocykly – rikši, cestovní motocykly – přívěsné, postranní a návěsné vozíky ČZ, prototypy – motokrosové stroje Kapitola CESTOVNÍ stroje ČZ popisuje 154 samostatně vyráběných typů, 10 typů skútrů, 6 typů rikš a 11 vozíků ČZ Kapitola SOUTĚŽNÍ stroje ČZ popisuje 58 samostatně vyráběných typů, soutěžních motocyklů ČZ Kapitola MOTOKROSOVÉ stroje ČZ popisuje 37 samostatně sériově vyráběných typů motokrosových motocyklů ČZ Kapitola MOTOKROSOVÉ SPECIÁLY MS popisuje 55 vyráběných typů motokrosových speciálů ČZ pro mistrovství světa v motokrosu Kapitola SILNIČNÍ ZÁVODNÍ motocykly ČZ popisuje 30 vyráběných typů silničních závodních speciálů ČZ Kapitola PROTOTYPY popisuje 125 vyrobených prototypů motocyklů ČZ a 26 prototypů motokrosových strojů ČZ CELKEM KNIHA PŘINÁŠÍ SPECIFIKACI A POPIS 512 TYPŮ MOTOCYKLŮ ČZ VYROBENÝCH V ROZMEZÍ LET 1930–1997
Vypredané
52,25 € 55,00 €

Lunárny kalendár 2017 pre pole a záhradu - nástenný


Predložený kalendár je novinkou medzi lunárnymi kalendármi. Pre každý deň a každú skupinu plodín je farebne a číselne vyznačená vhodnosť sejby, sadenia, presádzania či ošetrovania rastliny. V kalendári nie sú okrem Splnu, Novu a Prízemia vyznačené štvrte, smer mesiaca vo zverokruhu ani znamenia. Všetky tieto vplyvy sú pre každý deň, skupinu plodín a ošetrenia spočítané podľa váhy prvku do výsledného farebno-číselného kódu. V kalendári okrem vysvetliviek nie je text. Tým sa kalendár stáva jednoduchým, prehľadným, každému zrozumiteľným. Kalendár umožňuje vďaka jednoduchosti plánovať práce na poli a v záhrade v najvhodnejších dňoch.
Vypredané
7,98 € 8,40 €

Surf Odyssey


"Cold-water surfing, the most remote surf spots, spectacular photography, illustrations, and custom boards: Surf Odyssey documents the modern cult of surfing as its own subculture and way of life. There's much more to surfing than palm trees and beach boy clichés. People surf not only in Hawaii, but also in Norway, South Korea, and India. Surf Odyssey is a book about the world of surfing today and those that live in it. This community is made up of the surfers themselves as well as surf photographers and board builders who are also spreading its distinctive spirit into other creative fields. Comparable to the new outdoor movement, today's surfing is about an attitude toward life, a lust for adventure, and a love of nature that one can only find far away from established spots. Surf Odyssey presents this scene's places, people, stories, and brands. Its stunning photography is sure to inspire many further surfing exploits."
Vypredané
50,35 € 53,00 €

Mariáš - Základné pravidlá hry


V tejto príručke sa uvádzajú základné pravidlá kartárskej hry ,,mariáš" a v niektorých prípadoch aj samotná technika hry.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Škola jezdectví


V této knize naleznou děti i jejich rodiče bezpočet rad a podnětů nezbytných k poznání všeho, co souvisí s jezdectvím a porozuměním chovu koní.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Takoví normální hrdinové


Autor bestselleru Zrozeni k běhu se vydal do Středomoří, aby zjistil, že tajemství antických řeckých hrdinů jsou na Krétě stále živá a čekají na to, až budou moci proniknout do svalů a mysli rekreačních sportovců a budoucích hrdinů na celém světě. Poté, co Christopher McDougall uběhl ultramaraton v mexických Měděných kaňonech, našel další velké dobrodružství v rozeklaných krétských horách, kde skupina partyzánů během 2. světové války zosnovala troufalý únos německého generála přímo ze srdce nacistických okupačních sil. Jak mohli zchudlý umělec s mladým pastýřem a bohémským básníkem uvěřit, že se jim povede husarský kousek vyžadující takovou sílu a vytrvalost, a jak propašovali generála kolem tisíců nacistických pronásledovatelů, když se nemohli spolehnout skoro na nic jiného než na svou duchapřítomnost a odvahu? Kniha Takoví normální hrdinové je víc než jen tajemstvím zahalený příběh o pozoruhodných lidech a lstivých plánech; je to i fascinující sonda do ztraceného umění hrdinů, která nás zavede z půlnočních ulic Londýna na brazilskou pláž za úsvitu, z coloradských hor na McDougallův vlastní dvorek v Pennsylvanii, všude tam, kde moderní sportovci pilují dávné dovednosti, aby byli připraveni na všechno. Kniha Zrozeni k běhu čtenáře přesvědčila, aby dali vale běžeckému pásu, odhodili boty a vyběhli ven; stejně tak Takoví normální hrdinové inspirují k tomu, abychom vyšli z posilovny a začali sportovat v přírodě a vydali se vstříc vlastním hrdinským výkonům.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Pýtate sa, čo s voľným časom? Potom Vás táto kategória určite inšpiruje. Skúsili ste už fotografovať, prípadne sa chcete naučiť fotografie upravovať digitálne? Pre tých, ktorí milujú autá je tu skvelý výber auto-moto titulov a pravidiel cestnej premávky. Hlavu si môžete precvičiť nad krížovkami, alebo vo voľnom čase pestovať záhony v záhradke. Všetky užitočné rady z chovateľstva, stavby, rybolovu, ručných prác či remesiel nájdete práve tu.