Najnovšie - Knihy - Cestoviny, zemiaky strana 2 z 4
Těstoviny
100 nejlepších těstovinových pokrmů
Nudle, špagety a spol.
Pasta Veloce
The Pasta Queen
An A-Z of Pasta
Tajemství těstovin
Tortellini at Midnight
Lacná kniha Ezt a tésztát! - Természetesen színesen (-50%)
dostupné aj ako:
Eataly: All About Pasta: A Complete Guide with Recipes
Rychlé večeře - těstoviny
Food Design in Italy
1 těstoviny – 50 omáček
Potatoes 101 Recipes
Tészták - Francia konyha? Gyerekjáték!
Pasta: Fresh, Simple and Magnificent Recipes
Italská pasta – nejen těstoviny
Lacná kniha Italská pasta – nejen těstoviny (-90%)
dostupné aj ako:
Fries
Kategória literatúry cestoviny, zemiaky prináša široký výber kníh a publikácií, ktoré sa zameriavajú na jedinečné recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa cestovín a zemiakov. Tieto knihy vám umožnia objaviť bohatosť a rozmanitosť jedál, ktoré môžete pripraviť s týmito skvelými ingredienciami.
V literatúre o cestovinách a zemiakoch nájdete recepty na rôzne druhy cestovín - od tradičných talianskych špecialít, ako sú špagety, ravioly a lasagne, po exotické a netradičné kombinácie sústredené na iné kuchyne a kultúry. Zemiaky vám poskytnú nekonečné možnosti - od klasických príloh po kreatívne pokrmy, ktoré ich využívajú ako hlavnú zložku.
Okrem receptov vám knihy o cestovinách a zemiakoch poskytnú aj tipy na výber správnych druhov cestovín a zemiakov, techniky ich správnej prípravy a spôsoby, ako ich variť, piecť, pražiť alebo grilovať. Môžete sa tiež dozvedieť viac o rôznych omáčkach, prílohách a dochutení, ktoré najlepšie dopĺňajú tieto ingrediencie.
S knihami o cestovinách a zemiakoch budete mať v rukách zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete objavovať nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi cestovín a zemiakov a vytvárať jedlá, ktoré spĺňajú vaše chuťové priania.