! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najnovšie - Knihy - Cestoviny, zemiaky strana 4 z 4

Těstoviny pro labužníky


O tom, že jíst zdravě a zároveň velmi chutně není nemožné, chce přesvědčit své čtenáře ilustrovaná série DOBŘE JÍST, DOBŘE ŽÍT.U každého receptu najdou informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách i celostránkovou barevnou fotografii hotového pokrmu pro inspiraci.
Vypredané
22,10 € 23,26 €

Lacná kniha Főtt tészták (-90%)


Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzoljuk el az olvasót.A makaróni vagy a spagetti mellett a töltött tortellíni vagy az óriás kagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változatait ajánljuk, de magtanítjuk a friss házi pasta készítésének fortélyaira is.Érdemes kipróbálni a főtt tésztákat felejthetetlenné tevő remek paradicsomos és tejszines mártásokat, az elmaradhatatlan ízesítővel, a reszelt parmezán sajttal.
Vypredané
0,53 € 5,31 €

dostupné aj ako:

Těstoviny po česku


500 receptů na těstovinové saláty, polévky, hlavní jídla slaná i sladká… to vše vám nabízí více než 250 stránková publikace nakladatrelství GEN.
Vypredané
16,47 € 17,34 €

Lacná kniha Těstoviny po česku


500 receptů na těstovinové saláty, polévky, hlavní jídla slaná i sladká… to vše vám nabízí více než 250 stránková publikace nakladatrelství GEN.
Vypredané
0,87 € 17,34 €

dostupné aj ako:

Cestoviny ľahko a rýchlo


Každý sa poteší pariacej sa mise chutných cestovín. Nie každý ich však vie pripraviť ako talianska mamma. Vyberte si spomedzi smotanových omáčok, zdravej grilovanej zeleniny, nespočetného množstva syrov...Cestoviny ľahko a rýchlo prinášajú množstvo nápadov, ako pripraviť skutočné hody z tradične obľúbených surovín.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

101-Varíme cestoviny 3.vydanie


Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu Základné znalosti, ako variť cestoviny zhrnuté v 101 jednoduchých radách. Stručné odpovede na všetky otázky
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Cestoviny


- 50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Veľká kniha cestovín SK


Cestoviny základná zložka našej kuchyne už dávno dobyli celý svet a len málokto by si ich dokázal odoprieť. Táto knižka prispeje radou začínajúcim kuchárom ako i skúseným odborníkom a majstrom svojho remesla ktorí sa s láskou venujú vareniu. Nájdeme tu výnimočne rôznorodé jedlá ktoré uspokoja požiadavky aj tých najmaškrtnejších jazýčkov. Pred samotnými receptami podanými stručne a maximálne jasne je vždy uvedených niekoľko základných informácií o stupni obtiažnosti a dobe prípravy ale aj o ich kalorickej hodnote. A aby sa nám skutočne začali zbiehať slinky môžeme sa na začiatok inšpirovať radom lákavých farebných fotografií.
Vypredané
18,89 € 19,88 €

Talianska kuchyňa-Cestoviny


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Lacná kniha Talianska kuchyňa-Cestoviny (-90%)


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
0,23 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Špagety


Špagety jsou požitkem bez konce, protože jejich příprava je jednoduchá a rychlá a díky nespočetným rozmanitým omáčkám chutnají pokaždé jinak. Co říkáte večírku se špagetami? Jednoduše si připravíte různé omáčky a samozřejmě spoustu špaget.
Vypredané
1,25 € 1,32 €

Formás szakácskönyvek: 30 recept burgonyával


A kötet 30 receptje új oldaláról mutatja be régi ismerősünket, a burgonyát. Ha a hagyományos receptek mellett néhány különleges, de nem beszerezhetetlen hozzávalóból készült, spanyol étellel is el szeretné kápráztatni a családját és a barátait, akkor ez a könyv éppen önnek való! A Formás szakácskönyvek a kezdő szakácsoknak is könnyen elkészíthető, egyszerű ételektől kezdve az ínyencek ízlésvilágának is megfelelő, különleges ételekig rengeteg receptet sorakoztatnak fel oldalaikon. Az érdekes forma és a különleges spanyol konyhát idéző tartalom révén a sorozatnak ott a helye minden háziasszony konyhájában.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

SPAGETY S VTIPEM A FANTAZII


Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s m asem. Přehledně sepsané suroviny a srozumitelné postupy krok za krokem pomohou i začínajícímu kuchaři připravit originální a výtečné pokrmy.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Těstoviny


Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa . Těstoviny se snadno kombinují s různými druhy masa, zeleniny, ovoce a s nepřeberným množstvím omáček.
Vypredané
12,94 € 13,62 €

Těstoviny


Kde bychom byli bez těstovin? Jsou chutné, levné, výživné, snadno se připravují a dají se donekonečna obměňovat a kombinovat se sýrem, s masem, rybami, plody moře i se zeleninou. V knize najdete vhodný recept pro každou myslitelnou příležitost – od předpi
Vypredané
5,53 € 5,82 €

Burgonyás ételek


A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos színekben, formában és állaggal - a vajsárga yukon goldtól a karibi térség telt narancsszínű jamgyökeréig. Ebben a kötetben számtalan izgalmas receptet találunk, s valamennyi remekül elkészíthető otthon. A fejezetek között megtaláljuk a leveseket, az előételeket, salátákat és kímélő ételeket, a köreteket, a húsokat és szárnyasokat, a halakat, a vegetáriánus étkeket, de a kenyérféléket és süteményeket is. A receptek útmutatásai könnyen követhetők, valamennyi ételhez friss hozzávalókat használunk, és az asztalra kerülő fogások nem csupán ízletesek, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A teendőket lépésről lépésre bemutató fotóknak köszönhetően még a kezdő háziasszonyok is nyugodtan vállalkozhatnak e nagyszerű burgonyás ételek elkészítésére. - Több mint 170 ínycsiklandó étel - Praktikus tippek és variációk - Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel - Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel.
Vypredané
6,90 € 7,26 €

Kategória literatúry cestoviny, zemiaky prináša široký výber kníh a publikácií, ktoré sa zameriavajú na jedinečné recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa cestovín a zemiakov. Tieto knihy vám umožnia objaviť bohatosť a rozmanitosť jedál, ktoré môžete pripraviť s týmito skvelými ingredienciami.

V literatúre o cestovinách a zemiakoch nájdete recepty na rôzne druhy cestovín - od tradičných talianskych špecialít, ako sú špagety, ravioly a lasagne, po exotické a netradičné kombinácie sústredené na iné kuchyne a kultúry. Zemiaky vám poskytnú nekonečné možnosti - od klasických príloh po kreatívne pokrmy, ktoré ich využívajú ako hlavnú zložku.

Okrem receptov vám knihy o cestovinách a zemiakoch poskytnú aj tipy na výber správnych druhov cestovín a zemiakov, techniky ich správnej prípravy a spôsoby, ako ich variť, piecť, pražiť alebo grilovať. Môžete sa tiež dozvedieť viac o rôznych omáčkach, prílohách a dochutení, ktoré najlepšie dopĺňajú tieto ingrediencie.

S knihami o cestovinách a zemiakoch budete mať v rukách zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete objavovať nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi cestovín a zemiakov a vytvárať jedlá, ktoré spĺňajú vaše chuťové priania.