! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Cestoviny, zemiaky strana 3 z 4

Recepty zo života 31 - Chutné zemiaky


Najobsiahlejšia edícia kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už v 31. dieli sa vydavateľ na základe listov čitateľov časopisu Život zameral na tú hádam najzákladnejšiu surovinu v našich kuchyniach zemiaky. Na svoje si tu tak prídu milovníci domácich polievok, bezmäsitých jedál, šalátov či dobrôt s mäsom. Autori nezabudli však ani na chuťovky či sladkosti, ktoré zo zemiakov hravo zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte to najzaujímavejšie, čo sa zo zemiakov dá pripraviť. Rozhodne neoľutujete.
Vypredané
12,26 € 12,90 €
  • 5 /5

Lacná kniha Recepty zo života 31 - Chutné zemiaky (-70%)


Najobsiahlejšia edícia kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už v 31. dieli sa vydavateľ na základe listov čitateľov časopisu Život zameral na tú hádam najzákladnejšiu surovinu v našich kuchyniach zemiaky. Na svoje si tu tak prídu milovníci domácich polievok, bezmäsitých jedál, šalátov či dobrôt s mäsom. Autori nezabudli však ani na chuťovky či sladkosti, ktoré zo zemiakov hravo zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte to najzaujímavejšie, čo sa zo zemiakov dá pripraviť. Rozhodne neoľutujete.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

10000 Pasta: Includes Sauces & Toppings to Create 10,000 Meals


10,000 Pasta: Includes Sauces & Toppings to Create 10,000 Meals Spiral bound | 10,000
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Milujeme cestoviny


Cestoviny od špagiet s paradajkovou omáčkou po lahodné zapekané cannelloni či gnocchi s rukolovým pestom lámu všetky svetové rekordy v chuti a kreativite a stali sa súčasťou životného štýlu ďaleko za hranicami Talianska. Publikácia ponúka zaujímavosti z histórie vzniku cestovín i poznatky o regionálnych zvyklostiach pri ich používaní. Obsahuje 100 autentických talianskych receptov na cestoviny v nekonečnej škále tvarov, farieb, chutí a vôní. Sú obohatené o nápady a návrhy obmien tak, aby vyhovovali chuti každého človeka bez ohľadu na to, kde žije.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

Cestoviny


Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám. V súčasnosti ich môžeme kúpiť v bežných obchodoch, ale aj v špecializovaných predajniach. Mnohí však ani dnes nedajú dopustiť na tradičnú prípravu domácej cestoviny. V tejto knihe nájdete takmer 400 receptov, ktoré dokážu uvariť aj začiatočníci, niektoré však prekvapia aj skúsené gazdinky. Venujeme sa v nej najprv slovenským cestovinám, ktoré si môžete vyrobiť aj sami a ochutiť našimi tradičnými pochutinami. Samostatná kapitola patrí talianskym cestovinám, ktoré majú bohatú minulosť a surovinový repertoár na skombinovanie chutí. Na záver ponúkame niekoľko receptov z čínskej kuchyne - sú výnimočné jedlami z rezancov, ale aj zo severoafrickej kuchyne, v ktorej je lahôdkou už aj u nás obľúbený kuskus. Ako bonus k týmto jednoduchým, pestrým jedlám sme pridali tipy na chutné nátierky.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Receptek a nagyitól 51. Különleges köretek


A Különleges köretek című kiadványunkban 15 fajta köret receptje található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Zöldséges rétes, különleges gömbkrokett, vajas polenta - különleges köret receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!
Vypredané
1,02 € 1,07 €

Sladké a slané cestovinové jedlá (23)


- Bolonské rúrky - Krupicové rezance s polevou z lesného ovocia - Stredomorská rezancová omeleta - Orechové rezance s rumovo-marhuľovou polevou - Kapustné fliačky - Hrozienkové rezance - Brokolicové cestoviny - Granatiersky pochod - Penne s rokfortom a iné...
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Cestoviny


Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu, chutné cestoviny alebo mafiny so šťavnatým ovocím a roztekajúcimi sa kúskami čokolády, dobroty pripravované podľa týchto receptov vám zaručia úspech vždy a všade. Zrozumiteľné inštrukcie dopĺňajú fotografie hotového pokrmu, ktoré pošteklia vaše chuťové poháriky a inšpirujú vás pri zostavovaní jedálneho lístka. Varenie a pečenie nebolo nikdy ľahšie a chutnejšie!
Vypredané
6,60 € 6,95 €

TOP recepty: 100x těstoviny


Ve spolupráci s internetovým portálem toprecepty.cz jsme pro vás připravili 100 nejvyhledávanějších receptů z těstovin. V knize je najdete seřazené v abecedním pořadí podle názvů. Cannelloni s chřestem, čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, fussiloni se sušenými rajčaty, houbové špagety dcerky Renky, lahodné sýrové makarony, nudle s tuňákem a mrkví, pelmeně s petrželkovou omáčkou, penne rigate a la Emiliana, surimi s těstovinami...
Vypredané
6,87 € 7,23 €

Špagety - s vtipem a fantazií - 4. vydání


Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s masem. Přehledně sepsané suroviny a srozumitelné postupy krok za krokem pomohou i začínajícímu kuchaři připravit originální a výtečné pokrmy. - více než 130 receptů na špagetové pokrmy - rozdělení receptů do kapitol podle hlavních surovin a jejich krátký popis na začátku každé kapitoly - podrobný popis jednotlivých fází přípravy krok za krokem - barevná fotografie pokrmu u každého receptu - přehledný rejstřík receptů
Vypredané
13,78 € 14,51 €

Těstoviny


Tato jednoduchá a názorná kuchařka 82 rychlých a nápaditých receptů, které pocházejí ze slunné a přátelské Itálie, vás pomocí dílčích fotografií jednotlivých fází přípravy povede krok za krokem. Díky tomu podle této knihy navaří snadno i naprostý začátečník, který se potřebuje rychle najíst, ale na své si zde přijde rovněž zkušený gurmán a milovník dobrého jídla. V knize naleznete: Základní a rychlé recepty, Zeleninové varianty Těstoviny s rybami a korýši či masem Saláty Lasagne, ravioli, gnocchi Autorka je italská gurmánka původem z Benátska, která žije už patnáct let v Paříži. Ve svých receptech nám předává své nadšení pro dobré suroviny a pro jednoduchou, chutnou a přirozenou kuchyni. Inspiruje se tradičními italskými recepty a přizpůsobuje je dnešním požadavkům na kvalitní lehčí a rychlejší kuchyni.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Špagety s vtipem a fantazií - 3.vydanie


Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s masem. Přehledně sepsané suroviny a srozumitelné postupy krok za krokem pomohou i začínajícímu kuchaři připravit originální a výtečné pokrmy.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

A legfinomabb főtt tészták


A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Vypredané
0,61 € 0,64 €

Cestoviny


Cestoviny sú chutné, cenovo dostupné, výživné, ich príprava je rýchla i jednoduchá a navyše svojimi rozmanitými tvarmi a veľkosťou lahodia oku dospelých i detí. Existuje mnoho druhov cestovín a v našej knižke nájdete vyše 100 zaujímavých receptov na prípravu jedál, či už cestoviny v kombináciách so zeleninou, mäsom, plodmi mora, alebo vegetariánske menu.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Nudle


Rychlé, jedlé a chutné - to jsou nudlové recepty. Když se navíc inspirujeme japonskou, thajskou, čínskou či evropskou kuchyní, neustále objevujeme a vytváříme nové kombinace chutí. Fantazii se vůbec meze nekladou a mnohdy nás hotové jídlo přímo překvapí. Dokládá to 30 osvědčených receptů v českém a anglickém jazyce od zkušeného šéfkuchaře z mezinárodního hotelu.
Vypredané
3,23 € 3,40 €

Lacná kniha 99 krumplis étel (-90%)


Ki gondolná, hogy 115-fajta krumpli létezik a világon?! A háziasszonyok többsége beéri 2-3 fajtával, és ennyi elég is: a "lisztes" fajtából készülnek a zúzott-tört-püré ételek, a "nem szétfövő" fajtából az egyebek, a kiflikrumpliból pedig a saláták. Az én családom imádja a krumplit, valamilyen "előadásban" akár mindennap az asztalra tehetném, és tudom, hogy sokan vannak így vele. A levestől a süteményig számtalan finomság készíthető belőle. Ha még figyelembe vesszük azt is, hogy alapvető (C- és B-) vitaminokat és fontos ásványi anyagokat (kálium, kalcium, vas, mangán, foszfor) tartalmaz, hogy egész éven át hozzáférhető és olcsó, hogy ráadásul még a fogyókúrázók szövetségese is lehet, mert alacsony a kalóriatartalma (80-90 kcal/100 g a kenyér 250 kcal/100 g-jával szemben), akkor nem túlzás azt állítani, hogy fantasztikusjelenség! Ez a könyv, bevallom, tisztelgés az ezerarcú, szerény krumpli előtt, amely számtalan erénye folytán, így vagy úgy, omlós jóságok vagy abbahagyhatatlan ropogtatnivalók formájában, szüntelenül jelen van életünkben.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Cestoviny, 2. vydanie


Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu milovníci cestovín ďalšie lákavé kreácie: pikatné šaláty, cestoviny s jemnou omáčkou alebo rafinovane plnené a zapekané. Klasické kombinácie aj novinky na všedný deň a sviatok. Vynikajúce fotografie jedál a podrobné návody sú zárukou, že pri príprave jedál ani začiatočník nič nepokazí.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Cestoviny


Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky. Jedlá pripravované z cestovín sú rýchlou a spoľahlivou zdravou stravou, ktorú navyše dokáže uvariť prakticky každý. Cestoviny majú mnohostranné využitie či už ako prílohy, alebo hlavné chody. Vynikajúco chutia doplnené krémovou smotanovou omáčkou, ale aj pikantnejšou šťavou s paradajkami, ako príloha k rybe alebo k šťavnatému mäsu, zapečené s chrumkavou kôrou ...
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Főtt tészták


Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzoljuk el az olvasót.A makaróni vagy a spagetti mellett a töltött tortellíni vagy az óriás kagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változatait ajánljuk, de magtanítjuk a friss házi pasta készítésének fortélyaira is.Érdemes kipróbálni a főtt tésztákat felejthetetlenné tevő remek paradicsomos és tejszines mártásokat, az elmaradhatatlan ízesítővel, a reszelt parmezán sajttal.
Vypredané
5,04 € 5,31 €

Kategória literatúry cestoviny, zemiaky prináša široký výber kníh a publikácií, ktoré sa zameriavajú na jedinečné recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa cestovín a zemiakov. Tieto knihy vám umožnia objaviť bohatosť a rozmanitosť jedál, ktoré môžete pripraviť s týmito skvelými ingredienciami.

V literatúre o cestovinách a zemiakoch nájdete recepty na rôzne druhy cestovín - od tradičných talianskych špecialít, ako sú špagety, ravioly a lasagne, po exotické a netradičné kombinácie sústredené na iné kuchyne a kultúry. Zemiaky vám poskytnú nekonečné možnosti - od klasických príloh po kreatívne pokrmy, ktoré ich využívajú ako hlavnú zložku.

Okrem receptov vám knihy o cestovinách a zemiakoch poskytnú aj tipy na výber správnych druhov cestovín a zemiakov, techniky ich správnej prípravy a spôsoby, ako ich variť, piecť, pražiť alebo grilovať. Môžete sa tiež dozvedieť viac o rôznych omáčkach, prílohách a dochutení, ktoré najlepšie dopĺňajú tieto ingrediencie.

S knihami o cestovinách a zemiakoch budete mať v rukách zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete objavovať nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi cestovín a zemiakov a vytvárať jedlá, ktoré spĺňajú vaše chuťové priania.