! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Grilovanie, Wok strana 5 z 13

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Grilovanie


Grilovanie - či už doma, v kuchyni alebo vonku v prírode, je vždy výnimočným kulinárskym, a v neposlednom rade, aj príjemným spoločenským zážitkom. Navyše, vďaka širokému sortimentu prístrojov môžete svoju grilpárty usporiadať kdekoľvek. Paleta špecialít, vhodných na grilovanie, je takmer neobmedzená. Okrem mäsa a rýb môžete pripravovať rafinované ovocné či zeleninové variácie, alebo pochúťky z diviny a lastúrnikov. Zážitok z jedinečných chutí umocňujú aj rôzne marinády, bylinky a koreniny. Ak sa k tomu pridajú lahodné prílohy a omáčky, z grilovania sa stáva gurmánska oslava. Takto pripravené jedlá poskytujú nielen nevšedný pôžitok, ale sú aj zdravé. V knihe nájdete nevyhnutné informácie o správnom grilovaní, množstvo receptov, ba aj tipy na usporiadanie štýlových pohostení. Dobrú chuť!
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Grilování a rožnění


Rychlá a snadná úprava, znamenitá chuť.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Plněná masa, závitky a kapsy


Osvědčená klasika i úžasné speciality moderní kuchyně. Pestrá paleta receptů z různých druhů masa, zeleniny, sýrů, s lahůdkovým plněním.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Grilování


Tato kniha představuje světové "grilovací velmoci", a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. Prodejní benefity: přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) množství barevných fotografií věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Kurča knižnica šéfkuchara


Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso. po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Táto knižka obsahuje 120 receptov z celého sveta. Nájdete v nej recepty. ktoré potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné na každú príležitosť bez ohľadu na to. či držíte diétu. čakáte hostí. alebo iba chcete niečo rýchlo ukuchtiť.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Recepty: Grilovanie


Tepelná úprava pokrmov priamym ohňom, v žiarovisku, na kameni či otočnom systéme, je technickou skúsenosťou a nezriedka tajomstvom obľúbených kuchárov. Chutné a spoločensky atraktívne spôsoby prípravy, dochucovania a podávania grilovaných pochúťok sú príjemným spestrením letných večierkov, či radosti z pobytu v letnej kuchyni. V interiéri poskytuje gril a jeho obsluha veľké množstvo nápadov, ktoré zvýraznia preferenciu plnej prírodnej chuti nielen mäsitých pokrmov. Kniha, ktorá obsahuje veľké množstvo fotografií je názornou pozvánkou do sveta kulinárskych praktík
Vypredané
11,32 € 11,92 €

500 Grilovanie


Publikácia ponúka päťsto receptov na prípravu lahodných grilovaných jedál. Nájdete v nej užitočné rady, ako pripraviť grilovanú hostinu, tipy na vhodné ingrediencie, základné metódy grilovania, tajomstvo prípravy chutných marinád a podrobný opis prípravy skvelých príloh. Široká ponuka receptov siaha od tradičných po špeciality inšpirované rôznymi svetovými kuchyňami vrátane omáčok, marinád a príloh. Recepty sú doplnené farebnými fotografiami a návod na prípravu je jednoduchý a zrozumiteľný.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Grilování


Grilování je příručka z řady kuchařských knih, po kterých rádi sáhnete v případě čekané i nečekané návštěvy. Na jaře a v létě, kdy se dny začínají pomalu prodlužovat, stoupá chuť i nálada si něco dobrého ugrilovat. Tato kuchařka vám nabídne bohatou škálu receptů na přípravu steaků, grilovaných plodů moře, zeleniny i ovoce. Také používané koření je uvedeno v širokém sortimentu. Praktické a přehledné zpracování usnadní orientaci v receptech - na jedné stránce jsou uvedeny ingredience potřebné na přípravu daného pokrmu společně s postupem zpracovaným formou "krok za krokem" a na protější straně je pokrm vyobrazený na fotografii. Jistě zkusíte nejeden z nápadů jak své hosty překvapit. Dobrou chuť!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Grilujeme- více než 80 receptů


V této knize najdete více než 80 chutných receptů na úpravu masa, ryb, drůbeže a vegetariánských pokrmů. Navíc v ní najdete zasvěcené rady pro výběr grilu, grilovacího náčiní a správné grilování.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Grilování 200 nejlepších receptů


Grilování je spojováno s létem - vaření a stolování pod širým nebem přínáší mnoho krásných zážitků a zábavy. Dlouhé letní podvečery, teplé počasí a vůně jídla opékajícího se na rozžhaveném uhlí nebo na plynovém grilu představují doslova čiré blaho. T ato kniha vám představuje 200 nejlepších fantastických receptů na grilování. Od chuťovek přes steaky a žebra, kebaby, burgery a hot dogy, mořské plody, vegetariánské pokrmy, saláty, omáčky a marinády až po moučníky. Nádherné fotografie a srozumitelné instrukce činí tuto knihu perfektním průvodcem každého kuchaře.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Grillezzünk szabadon!


Nehéz ellenállni a frissen grillezett hús, hal, sajt vagy zöldség kellemesen füstös illatának. Tavasztól őszig a kerti sütés-főzés pompás időtöltés családunkkal vagy barátainkkal, hűvösebb napokon pedig beltéri grillsütő segítségével készíthetünk ízletes fogásokat. A könyvben több mint 60 remek recept található. Kóstoljuk meg a különféle húsokból - csirkéből, marhából, sertésből - készült fogásokat, de grillezhetünk zöldségeket, sajtokat, sőt akár gyümölcsöket is! Ízelítő a tartalomból: - Egészséges, húsmentes és könnyen elkészíthető receptek - Különleges fogások ínyenceknek: pl. steak, csirkfajitas, grillezett kagylónyársak, gránátalmás sertéssült - A gyerek kedvencei: hamburgerek, fasírok, szendvicsek, grillezett édes gyümölcsök (pl. Grillezett banánok csilis csokoládémártással és desszertek (pl. Kék áfonyás, fahéjas tortácskák) - Csatnik, mártások, mártogatók és salsák, köretek és saláták.
Vypredané
11,53 € 12,14 €

Grilování


Pojďte grilovat! K celkovému kulinářskému zážitku patří marinování masa, správné rozdělávání ohně, příprava omáček, ochucených másel i salátů. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou.
Vypredané
3,97 € 4,18 €

Grilování


Kdo by odolal vůni čerstvě grilovaného masa a příjemné atmosféře, která grilování provází? Podle této moderní, přehledné kuchařky připravíte výborné grilované steaky, kuřada, hamburgery, ryby, ale i zeleninu a vegetariánská jídla. Najdete zde informace o tom, jaké maso je na co vhodné, jak jej před grilováním připravit, jaké použít koření a výborné recepty na grilovací marinády, do kterých maso naložíte. Rozsáhlá je také nabídka dipů a grilovacích omáček, která podáváme k hotovým jídlům.Text je doplněn i několika recepty na vhodné deserty. V knize je i kapitola o různých druzích grilů a k čemu jsou vhodné a také informace o tom, jak připravit gril-party, která by potěšila všechny hosty. Knihu doplňují výstižné barevné fotografie.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Grilování po česku


Titul Grilování po česku je další knihou z edice nakladatelství AMIPA. V této knize naleznete 300 chutných receptů na grilování.
Vypredané
10,22 € 10,76 €

Cake Shop in the Garden


Fay Merryweather runs her cake shop from her beautiful garden. She whips up airy sponges and scrumptious scones, while her customers enjoy the lovely blossoms and gorgeous blooms. Looking after the cake shop, the garden and her cantankerous mother means Fay is always busy but she accepts her responsibilities because if she doesn't do all this, who will? Then Danny Wilde walks into her life and makes Fay question every decision she's ever made. When a sudden tragedy strikes, Fay's entire world is thrown off balance even further and she doesn't know which way to turn. Can Fay find the strength to make a life-changing decision - even if it means giving up the thing she loves the most? Life, love and family are about to collide in The Cake Shop in the Garden.
Vypredané
13,25 € 13,95 €

Gril (nové vydanie)


Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy dômyselného trojzónového ohniska cez grilovanie na otočnom ražni až po ukážku grilovacieho náčinia a náradia či správneho napichávania porcií na ražníky. Autor sa venuje každému detailu a jednoducho, zrozumiteľne sprevádza čitateľa zábavným svetom grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý recept ilustruje niektorú z techník – ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny, a dokonca aj sladkých dezertov. Posedenie pri barbecue v dome či v záhrade sa tak stáva neodmysliteľnou spoločenskou udalosťou v kruhu rodiny, priateľov a známych.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Gril


Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov.Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čiaso grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krokza krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy dômyselného trojzónového ohniska cez grilovanie na otočnom ražni až po ukážku grilovacieho náčinia a náradia či správneho napichávania porcií na ražníky. Autor sa venuje každému detailu a jednoducho, zrozumiteľne sprevádza čitateľa zábavným svetom grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý recept ilustruje niektorú z techník – ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny, a dokonca aj sladkých dezertov. Posedenie pri barbecue v dome či v záhrade sa tak stáva neodmysliteľnou spoločenskou udalosťou v kruhu rodiny, priateľov a známych.
Vypredané
25,19 € 26,52 €

Wok snadno a rychle


Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a nepoužíváme velké množství oleje. Potřebujeme také velmi málo vybavení – stačí jen pánev wok, nůž a prkénko. Naučte se, čím se liší obyčejná směs od té luxusní. Záleží totiž na správném načasování a pořadí, v jakém suroviny do pánve přidáváte. Vyhlášená kuchařka Ching-He Huang shromáždila sbírku lahodných pokrmů, které jsou jednoduché, výživné, chutné i cenově dostupné. Mnohé z nich jsou bezlepkové a bez laktózy, ale jsou tu i jídla pro vegetariány. Recepty se skládají jak z tradičních východních ingrediencí, tak z těch u nás běžných.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Maso v naší kuchyni


Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka
Vypredané
17,81 € 18,75 €

V kategórii literatúry grilovanie, wok nájdete knihy a publikácie, ktoré sa zameriavajú na umenie grilovania a varenia vo woku. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, techniky a rozmanité recepty, ktoré vás prenesú do sveta vonkajšieho varenia a exotických chutí.

V literatúre o grilovaní a príprave jedál na woku nájdete rady na výber správneho grilu a woku, tipy na marinovanie, dochutenie a správnu prípravu jedál. Zistíte, ako správne grilovať mäso, ryby, zeleninu a ďalšie ingrediencie. Tiež objavíte techniky a triky pre varenie vo woku, ako správne miešať, ovládať teplotu a dosiahnuť autentické ázijské chute.

Naše knihy o grilovaní a woku prinášajú recepty pre všetkých - od začiatočníkov, ktorí sa tešia na prvotné kroky na grile a vo woku, po skúsených kuchárov, ktorí hľadajú nové výzvy a chuťové kombinácie. Získate nápady na grilovacie menu, originálne recepty na marinády, omáčky a zaujímavé pokrmy.