Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Zdenka Horecká, Vladimír Horecký: To najlepšie z mäsa

Počet strán: 136

Väzba: tvrdá

EAN: 9788080464790

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-8046-479-0

Číslo vydania: 1

Rok vydania originálu: 2010

Vydavateľstvo:  Perfekt

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,5 cm x 21 cm x 29,7 cm

Hmotnosť: 0,76 kg

To najlepšie z mäsa

Dostupnosť:
Na sklade

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 6,27 
Bežná cena: 6,60 €
Zľava 5%
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich „kuchárska“ kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo Života. My vám prinášame zbierku tých najchutnejších receptov z mäsa, ktorou potešíme všetkých gurmánov milujúcich tradičné i exotické špeciality z tmavého mäsa, hydiny, rýb a pochúťky z grilu. Vďaka jednoducho a prehľadne písaným návodom si dokážete doma ľahko pripraviť chrumkavú Pekinskú kačicu, šťavnaté Zajačie mäso na pive, či prekvapiť hostí chutnou Nátierkou z pečeného mäsa. Vybrať si môžete z viac ako 200 receptov.

Odporúčame tieto knihy